merhaba kızlar,
nasılsınız benim moralim bozuk.senağlama az önce annemle konuştum dün gece kardeşim rahatsızlanmış ateşi falan yükselmiş hastahaneye kaldırmışlar. serum falan yemiş zor düşürmüşler ateşini gitmek istiyorum yanına ama bende mikrop kaparsam ilaç kullanımının kısıtlı olmasından dolayı gitmemi istemiyor kimse ne annem ne kardeşim. neyse geçmiş bakınayım az.
Denizcim detaylı anlatmadığın için bişi demek istemiyorum. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah. Müsait bir zamanında detaylı anlat şunu da, serin kafayla bi düşünelim... Kendini fazla üzmemeye çalış lütfen...kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
galiba kızım babasız büyüyecek
kaynanamsonunda muradına eriyor
slm canlarim dr dan yeni geldim normalde bugun sadece ctg ye giricektim ama dr um sali günü olan kontrolumu bugune aldi ve kontrol etti beni oglum 2642 olmus fazlasyla kiloluymus ve dogumumun riskli oldugunu kesinlikle normal dogum yapamayacagimi ve sezeryan olmm gerektigini söyledi ve cocuk klinigi olan bi hastane arastirip dogumumu orada yapmm gerektigini söyledi cünkü riskli bi dogumm varmis her ihtimale karsi önlem almaliymisiz........
herkese yagmurlu bir günden merhaba,
Gece yine gec yattim, kafam cok doluydu uyuyamadim. Bana bir kac gündür birseyler oluyor ya hayirdir insallah bakalim...yine kötü bir moralle kalktim. Aslinda 8 de uyandim ama döndüm durdum yatakta..simdi de ilacimi ictim 1 saat beklemem lazim yemek yemek icin... esim de yok zaten..kendimi cok garip hissediyorum su an..neyse bakalim insallah düzelir halim...
neyse kizlar bugün öyle keyifli keyifli yazacak bir haliyeti ruhiyem olmadigi icin KK´dan elimi ayagimi cekiyorum,tabi keyfim gelene kadarşakkıdı
öpüldünüz...:1hug:
kendinizi iyi bakin...
selamlar...
Damlacım çok geçmiş olsun kardeşin için.. İnşallah ciddi birşey değildir ve bir an önce kendini toparlar. Sen de lütfen söz dinle ve hastaneye gitme.merhaba kızlar,
nasılsınız benim moralim bozuk.senağlama az önce annemle konuştum dün gece kardeşim rahatsızlanmış ateşi falan yükselmiş hastahaneye kaldırmışlar. serum falan yemiş zor düşürmüşler ateşini gitmek istiyorum yanına ama bende mikrop kaparsam ilaç kullanımının kısıtlı olmasından dolayı gitmemi istemiyor kimse ne annem ne kardeşim. neyse geçmiş bakınayım az.
Geçmiş olsun canım. Kardeşinin tedavisi oluyor hem bak iyileşmeye başlamış. Ama sen gitme,ilaçda alamazsın. Kritik dönemlerdeyiz artık,dikkat et bitanem.merhaba kızlar,
Selam kızlar, uzun süredir girmedim ihmal ettim biraz burayıAma bir moral bozukluğu da benden. 2 gün önce doktordaydım. Doktorumuz bebeğin kilosunun ve başının normalden biraz daha küçük olduğunu ve bir hafta geriden takip ettiğimizi söyledi. Ayrıca sağlıklı olduğunu üstüste iki kere tekrarladı. Herhalde yüzümüzden anladı tırstığımızı. Şu anda 1,600 gr. ve 40 cm. ayrıca daha dönmemiş. Kaç gecedir ne uyku kaldı ne huzur. Ne yapıcam ben
ADACYO sensiz buralar çok sessiz canım. Özlüyoruz ama biz seni yaaaa. Aramıza dööön.
merhaba kızlar,
Selam kızlar, uzun süredir girmedim ihmal ettim biraz burayıAma bir moral bozukluğu da benden. 2 gün önce doktordaydım. Doktorumuz bebeğin kilosunun ve başının normalden biraz daha küçük olduğunu ve bir hafta geriden takip ettiğimizi söyledi. Ayrıca sağlıklı olduğunu üstüste iki kere tekrarladı. Herhalde yüzümüzden anladı tırstığımızı. Şu anda 1,600 gr. ve 40 cm. ayrıca daha dönmemiş. Kaç gecedir ne uyku kaldı ne huzur. Ne yapıcam ben
bence de :jeyyar: ama bugün pek keyfimiz yok ikimizinde.güle güle git birtanem...seni cok özliyecegim...kendine iyi bak...bu ortaklik ile biz bu kizi deviririz insallahkaydirigubbakcemile2:roflol:
heç üstüme alınmadım.:1closedeyes:senindemi gözünü boyadilar bu iki cadilar :ecrin_bebek:
bende küçük dilimi yutmuştum. ama maşallah gene de meleğine.ayy ben ne yazmişim ööle özür dilerimm 2250 gr yanliş yazmişim hamilelik gözleride bozuyor biliyorsunuzzzşakkıdı
yok tok 3250 değil yanliş yazmişim 2250 gr bebikim yoksa gerçekten nasil çikaririm ben onu doktoru 1 kilo daha alir doğuma kadar dedi yinede iyi bende 28 sene önce 4kg 350 grm doğmuşum arkadaşlar ismime bakmayinn boyum da 1.72 yani.
hakkında hayırlısı canım. bebişe de maşallah. kilo aldırırız biz onlara merak etmeyin güzel beslenmeye devam.selam kızlar.geçmişe bakamıyorum maalesef.kasık ağrılarım çok fena.hatta çatım ortadan ikiye ayrılacak gibi ağrıyor.bazen doğum yapıcam zannediyorum.umarım herkes iyidir?
ben kendime başka bir hastane buldum.normal doğum 215 ytl sezeryan 250 ytl.hemde nasıl istersen o şekilde doğum yapıyorsun zorlama yok.doktorum konak kadın doğumdan emekli bir prof.bebişim ters dönmüş doğum pozisyonunu almış.herşey yolundaymış.birazcık zayıf ama boyu uzun.bakalım bu son 6 haftada ne kadar kilo alırsa.hepinizi öpüyorum.
alınmadı alınmadım alınmadım işte.delikafaduldenevet basimin etini yiyen iki cadaloz var.. isim vermiyorum üzerine alinmak isteyen alinsin
:1shok:kızlar bugün sağlık ocağınada uğradım küçücük bi bebeğe aşı vurdular annesine soruyor ebe hamileyken hiç doktora gittn mi diye kadın yo dedi doğumu nerde yaptın dedi evde dedi tek başına mıydın diye sordu ebe yok komşum yanımdaydı dedi vallaha kadının o kadar rahat söylüyordu ki sigortan var mıydı peki diye sordu ebe kadın evet ama gitmedim dedi eşimde diyor bak sen normalden korkuyorsun millet komşusuyla doğum yapıyor diye
canım yorma kendini yavaş yavaş yap. bebeğin dolabı da çok güzel olmuş emeğine sağlık. güle güle dağıtın.kızlar ben geldim ama bitmiş bi şekilde -tatlicadiarzu-
ama az kaldı bebiş çamaşırları bitti .Nevresimler kaldı bideeeeeeeeeeee bizim 2 sepet çamaşırımız kaldı :çok üzgünüm: ama merak etmeyin inat ettim onuda bitircem sositososito delikafadulden
ayyy allah yardımcısı olsun zor işşşşş.Hepinize merhaba nasılsınız?Benim evde canım sıkılıyor yanlız kaldım bu gece.Kocişim not ve karne basma derdinde...
senağlamacanım benim herşey düzelecek. merak etme eşin yaptığı hatayı anlayacaktır.kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
galiba kızım babasız büyüyecek
kaynanamsonunda muradına eriyor
Allah hayırlısı ne ise onu versin. şartlar neyi gösteriyorsa öyle olcak tatlım. öyle ya da böyle inşallah bebişi sağ salim alcan kucağına.slm canlarim dr dan yeni geldim normalde bugun sadece ctg ye giricektim ama dr um sali günü olan kontrolumu bugune aldi ve kontrol etti beni oglum 2642 olmus fazlasyla kiloluymus ve dogumumun riskli oldugunu kesinlikle normal dogum yapamayacagimi ve sezeryan olmm gerektigini söyledi ve cocuk klinigi olan bi hastane arastirip dogumumu orada yapmm gerektigini söyledi cünkü riskli bi dogumm varmis her ihtimale karsi önlem almaliymisiz........
seviyor seviyoooooor kızgınlıktan öyle sölüyosun düzelecek herşeyy.hayatınızın eşlerinizini kıymetini bilin ne olur
ben eşimi çok seviyorum ama o beni
istemiyor artık
geçmiş olsun cnm kardeşine,mikrop kapma riskin varsa gitme zaten 2 can taşıyorsun elinden bişey gelmez telefonda görüşürsün onlarda anlayış gösterecektir üzme kendini :1hug: ben çıkıyorum arkadaslar ıyı bakın kendinize biraz bişiler atıştırayım kocaman öptüm hepinizi Allah a emanet olun a.s.
cok gecmis olsun cnm ins biran önce sagligina kavusur
damlacımö çok geçmiş olsun canım ALLAH şifasını versin inş üzme sende kendinibol bol dua et canım
canım sağlıklı olsun önemli olan. beslenmene dikkat et düzelecek herşey inşallah.Selam kızlar, uzun süredir girmedim ihmal ettim biraz burayıAma bir moral bozukluğu da benden. 2 gün önce doktordaydım. Doktorumuz bebeğin kilosunun ve başının normalden biraz daha küçük olduğunu ve bir hafta geriden takip ettiğimizi söyledi. Ayrıca sağlıklı olduğunu üstüste iki kere tekrarladı. Herhalde yüzümüzden anladı tırstığımızı. Şu anda 1,600 gr. ve 40 cm. ayrıca daha dönmemiş. Kaç gecedir ne uyku kaldı ne huzur. Ne yapıcam ben
Neden cuma günü ki? Kabul günümü var o gün?cuma günü dönecek cnm aramiza merak etme senlenecek buralar yinevvkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Efendüm datluuuuum. Şenizbukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dilcikar:
Neden cuma günü ki? Kabul günümü var o gün?
Efendüm datluuuuum. Şeniz
Neden cuma günü ki? Kabul günümü var o gün?
Efendüm datluuuuum. Şeniz
yok cnm annesi cuma günü gidiyomus ondn daha rahat girecek artk denizim
Anaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ben baya kalacak sanıyordum. Şşşşaşırrdımmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?