2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmis olsun cnm ins biran önce sagligina kavusur

damlacımö çok geçmiş olsun canım ALLAH şifasını versin inş üzme sende kendini bol bol dua et canım

sehnazım hayırlısı olsun cnm bozma moralini hakkınızda hayırlısı olsun ınsllah sen morılını yuksek tut canım Şeniz

tebbeüssümüm öyle msj yazmışsın ki okurken için ürperdi cnm inşallah herşey yoluna girer lütfen üzme kendini :teselli:

Che canım konuyu tam anlmadım ama üzme kendini lütfen hakkında hayırlısı olsun canım dilerim herşey yoluna girer :teselli:

Herkese merhaba kızlar, şöyle bir uğradım, şimdi yine kaçıcam... Annem habire bişiler yapıyor ben de ona asistanlık yapmak zorundayım...
kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
galiba kızım babasız büyüyecek
kaynanamsonunda muradına eriyor
Denizcim detaylı anlatmadığın için bişi demek istemiyorum. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah. Müsait bir zamanında detaylı anlat şunu da, serin kafayla bi düşünelim... Kendini fazla üzmemeye çalış lütfen...

Ohh maşallah Arda Kaan'a!!! Sezeryan açısından da hayırlısı olsun diyelim Şehnazcım... Detaylı konuşuruz sonra zaten. Öptüm şimdilik.

Hiç içime sinmedi yazdıkların... Neden bu kadar üzülüyosun? Yazdığın açıklamalar da pek bişi anlatmadı bana... Lütfen üzme kendini.... Seni seviyorum...

Damlacım çok geçmiş olsun kardeşin için.. İnşallah ciddi birşey değildir ve bir an önce kendini toparlar. Sen de lütfen söz dinle ve hastaneye gitme.

Hepinizi öpüyorum kızlar, sonra yine girmeye çalışıcam.

Geçmiş olsun canım. Kardeşinin tedavisi oluyor hem bak iyileşmeye başlamış. Ama sen gitme,ilaçda alamazsın. Kritik dönemlerdeyiz artık,dikkat et bitanem.

Selam kızlar, uzun süredir girmedim ihmal ettim biraz burayı Ama bir moral bozukluğu da benden. 2 gün önce doktordaydım. Doktorumuz bebeğin kilosunun ve başının normalden biraz daha küçük olduğunu ve bir hafta geriden takip ettiğimizi söyledi. Ayrıca sağlıklı olduğunu üstüste iki kere tekrarladı. Herhalde yüzümüzden anladı tırstığımızı. Şu anda 1,600 gr. ve 40 cm. ayrıca daha dönmemiş. Kaç gecedir ne uyku kaldı ne huzur. Ne yapıcam ben

ADACYO sensiz buralar çok sessiz canım. Özlüyoruz ama biz seni yaaaa. Aramıza dööön.

Selam canım. 1-2 hafta önden veya geriden gitmesi normal diye biliyorum ben. Önemli olan sağlıklı olması. Üzülmeki bebişinde etkilenmesin. Sen devam et beslenmene,dinlenmene emi.Şeniz

gecmsi olsun canim..
tedavi oluyor zaten bak kardesin, insallah bir kac güne birseyi kalmaz.. atesinide düsürmüsler zaten.. hem bak anlayislilarda.. gelmeni istemiyorlar.. sIK sIk ararsin.. iyilesince görüsürsünüz yine
:teselli:

sonuc olarak saglikli oldugunu söylemis ya doktorun, en önemlisi bu canim..
dinlenmene beslenmene biraz dikkat et.. alir o kilosunu.. yeterki üzülme.. o zaman oda etkilenir annesi
:teselli:

burcusenk bence bosuna üzüyüsun hem kendini hem bebegini hersey senin elinde cnm sende yediklerine daha cok dikkat et bak ozamn bebegin gelisimi normal gidecek cnm üzme sen canini bebegin saglikliymis daha ne istiyosun :1hug::1hug::1hug:

güle güle git birtanem...seni cok özliyecegim...kendine iyi bak...bu ortaklik ile biz bu kizi deviririz insallahkaydirigubbakcemile2:roflol:
bence de :jeyyar: ama bugün pek keyfimiz yok ikimizinde.
senindemi gözünü boyadilar bu iki cadilar :ecrin_bebek:
heç üstüme alınmadım.:1closedeyes:
ayy ben ne yazmişim ööle özür dilerimm 2250 gr yanliş yazmişim hamilelik gözleride bozuyor biliyorsunuzzzşakkıdı
bende küçük dilimi yutmuştum. ama maşallah gene de meleğine.
anneciğine helal olsun sana da kocaman bir maşallah. sende bizim gibi iri hatunlardansın herhalde.
hakkında hayırlısı canım. bebişe de maşallah. kilo aldırırız biz onlara merak etmeyin güzel beslenmeye devam.
evet basimin etini yiyen iki cadaloz var.. isim vermiyorum üzerine alinmak isteyen alinsin
alınmadı alınmadım alınmadım işte.delikafadulden
:1shok:
canım yorma kendini yavaş yavaş yap. bebeğin dolabı da çok güzel olmuş emeğine sağlık. güle güle dağıtın.
Hepinize merhaba nasılsınız?Benim evde canım sıkılıyor yanlız kaldım bu gece.Kocişim not ve karne basma derdinde...
ayyy allah yardımcısı olsun zor işşşşş.
kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
galiba kızım babasız büyüyecek
kaynanamsonunda muradına eriyor
senağlamacanım benim herşey düzelecek. merak etme eşin yaptığı hatayı anlayacaktır.
Allah hayırlısı ne ise onu versin. şartlar neyi gösteriyorsa öyle olcak tatlım. öyle ya da böyle inşallah bebişi sağ salim alcan kucağına.
hayatınızın eşlerinizini kıymetini bilin ne olur
ben eşimi çok seviyorum ama o beni
istemiyor artık
seviyor seviyoooooor kızgınlıktan öyle sölüyosun düzelecek herşeyy.

cok gecmis olsun cnm ins biran önce sagligina kavusur

damlacımö çok geçmiş olsun canım ALLAH şifasını versin inş üzme sende kendini bol bol dua et canım

teşekkür ederim kızlar çok incesiniz dua ediyorum bol bol canım kardeşime öpüyorum sizi çıkıcam ben pek keyfim yok sizin de canınızı sıkmayayım tebessümcüğümünde canı sıkkınmış ona da üzüldüm benneyaptımki.
kendinize iyi bakın byeee

Kocişim diyoki annemi getirelim yemeğe,temizliğe faydası olur..vs...
Ama ben mümkün olduğunca erteliyorum. Çünkü;

-Kocişimle başbaşa olmak hoşuma gidiyor.
-Rahat rahat KK'ya giremem.
-Gelen,giden daha çok olur.
-O iş yaparken ben rahat duramam.
-Rahat rahat zortlayamam.
-Bide çok sık grip olur hiç dikkat etmez kendine....
-Pek pozitif şeylerden bahsetmez yaşlı kadın maalum...

Yani varsayımlarıma göre sanki böyle yalnızlığa alıştım,rahatım bozulur gibi geliyor. :uhm:
Kocişimin de dediği gibi sadece yemeğe,temizliğe faydası olur. cokacimcoook
Dahada doğuma çok var,ne kadar ertelesem kardır gibi sanki....
Amaaaaaan kafam karışık işte. kafamçokkarıştı
Hem istiyorum,hem istemiyorum. :sm_confused:

canım sağlıklı olsun önemli olan. beslenmene dikkat et düzelecek herşey inşallah.

adacyo, buket ve çerez canlarım çok sağolun. öpüyorum hepinizi
.

Neden cuma günü ki? Kabul günümü var o gün?

Efendüm datluuuuum. Şeniz

yok bisi.. seslenince bakcanmi diye baktim..hihoyyyt
aicik canlanin hadi.. anlasilan cogumuzun morali bozuk..
ama yinede be kizlar.. degermi?? ceviz kabugunu bile doldurmaz.. hadiiiiiiiiiiiiiiiin
kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…