:
sıkma canını benimde bu gün sinirlerim tepemde üzgünüm..bende kendi babama çok kızdım..
ama ne gelir elden..
bizim için önemli olan sadece bebeğimiz..sıkma hiç tatlı canını:1hug:
ama hiç umurumda değil biliyomusun önemli olan sadece bebeğim..sende takılma..:CüvCüv:
benim kardeşimde geçende bi rahatsızlandı..1 haftada toparladı kendini.
lütfen sende bebeciği içerde germe annesi.
şiddetrle katılıyorum buetcim..ben pek giremediğim halde özledim zilliyinaniknanik
canım sıkma canını düzelir herşey..şimdi boşanmayı filan geç nasıl doğuracağını doğumunu düşün bence..kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
galiba kızım babasız büyüyecek
kaynanamsonunda muradına eriyor
haydi gözünaydın şehnazım..sende bendensin..kaydirigubbakcemile5slm canlarim dr dan yeni geldim normalde bugun sadece ctg ye giricektim ama dr um sali günü olan kontrolumu bugune aldi ve kontrol etti beni oglum 2642 olmus fazlasyla kiloluymus ve dogumumun riskli oldugunu kesinlikle normal dogum yapamayacagimi ve sezeryan olmm gerektigini söyledi ve cocuk klinigi olan bi hastane arastirip dogumumu orada yapmm gerektigini söyledi cünkü riskli bi dogumm varmis her ihtimale karsi önlem almaliymisiz........
ayy canım benim neyin var kuzum..:teselli:herkese yagmurlu bir günden merhaba,
Gece yine gec yattim, kafam cok doluydu uyuyamadim. Bana bir kac gündür birseyler oluyor ya hayirdir insallah bakalim...yine kötü bir moralle kalktim. Aslinda 8 de uyandim ama döndüm durdum yatakta..simdi de ilacimi ictim 1 saat beklemem lazim yemek yemek icin... esim de yok zaten..kendimi cok garip hissediyorum su an..neyse bakalim insallah düzelir halim...
neyse kizlar bugün öyle keyifli keyifli yazacak bir haliyeti ruhiyem olmadigi icin KK´dan elimi ayagimi cekiyorum,tabi keyfim gelene kadarşakkıdı
öpüldünüz...:1hug:
kendinizi iyi bakin...
selamlar...
sıkma canını benimde bu gün sinirlerim tepemde üzgünüm..bende kendi babama çok kızdım..
ama ne gelir elden..
bizim için önemli olan sadece bebeğimiz..sıkma hiç tatlı canını:1hug:
benimde bacaklarımda o çatlaklardan mevcut..dün akşam eşim beni yıkıyodu maşallah dedi harita gibi olmuşsun..delikafaduldenherkese selam kızlar gözattım biraz gecmişe bayagı gergin olanlar var sıkmayın canınızı bosverin , herşey olacağına varıryerimseniben göbeğinde çatlak olanlar varmı bilmiyorum ama bu hamileliğimde karnım cok çatladı ya delircem bide çok tatlı kaşınıyor sırnaşık şey kristal bardak gibi oldum çatlamayan yerim kalmıcak doğurana kadar üfff:icecream:
ama hiç umurumda değil biliyomusun önemli olan sadece bebeğim..sende takılma..:CüvCüv:
geçmiş olsun canım..ama gitmen sakıncalı..dikkat etmelisin..Allah korusun son zamanlar kayınvalidemin lafı ile özetlim durumu iş açma başımızakaydirigubbakcemile3merhaba kızlar,
nasılsınız benim moralim bozuk.senağlama az önce annemle konuştum dün gece kardeşim rahatsızlanmış ateşi falan yükselmiş hastahaneye kaldırmışlar. serum falan yemiş zor düşürmüşler ateşini gitmek istiyorum yanına ama bende mikrop kaparsam ilaç kullanımının kısıtlı olmasından dolayı gitmemi istemiyor kimse ne annem ne kardeşim. neyse geçmiş bakınayım az.
benim kardeşimde geçende bi rahatsızlandı..1 haftada toparladı kendini.
canım hep demiyormuyuz Allah sağlıklı bebekler nasip etsin bizlere diye.Selam kızlar, uzun süredir girmedim ihmal ettim biraz burayıAma bir moral bozukluğu da benden. 2 gün önce doktordaydım. Doktorumuz bebeğin kilosunun ve başının normalden biraz daha küçük olduğunu ve bir hafta geriden takip ettiğimizi söyledi. Ayrıca sağlıklı olduğunu üstüste iki kere tekrarladı. Herhalde yüzümüzden anladı tırstığımızı. Şu anda 1,600 gr. ve 40 cm. ayrıca daha dönmemiş. Kaç gecedir ne uyku kaldı ne huzur. Ne yapıcam ben
lütfen sende bebeciği içerde germe annesi.
ADACYO sensiz buralar çok sessiz canım. Özlüyoruz ama biz seni yaaaa. Aramıza dööön.
şiddetrle katılıyorum buetcim..ben pek giremediğim halde özledim zilliyinaniknanik