2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:
kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
galiba kızım babasız büyüyecek
kaynanamsonunda muradına eriyor
canım sıkma canını düzelir herşey..şimdi boşanmayı filan geç nasıl doğuracağını doğumunu düşün bence..
haydi gözünaydın şehnazım..sende bendensin..kaydirigubbakcemile5
ayy canım benim neyin var kuzum..:teselli:
sıkma canını benimde bu gün sinirlerim tepemde üzgünüm..bende kendi babama çok kızdım..
ama ne gelir elden..
bizim için önemli olan sadece bebeğimiz..sıkma hiç tatlı canını:1hug:

benimde bacaklarımda o çatlaklardan mevcut..dün akşam eşim beni yıkıyodu maşallah dedi harita gibi olmuşsun..delikafadulden
ama hiç umurumda değil biliyomusun önemli olan sadece bebeğim..sende takılma..:CüvCüv:

geçmiş olsun canım..ama gitmen sakıncalı..dikkat etmelisin..Allah korusun son zamanlar kayınvalidemin lafı ile özetlim durumu iş açma başımızakaydirigubbakcemile3
benim kardeşimde geçende bi rahatsızlandı..1 haftada toparladı kendini.

canım hep demiyormuyuz Allah sağlıklı bebekler nasip etsin bizlere diye.
lütfen sende bebeciği içerde germe annesi
.
ADACYO sensiz buralar çok sessiz canım. Özlüyoruz ama biz seni yaaaa. Aramıza dööön.

şiddetrle katılıyorum buetcim..ben pek giremediğim halde özledim zilliyinaniknanik

bu arada bende bu akşam evime geçiyorum artık..pazartesiye kadar filan kalırım kanımca..rahat rahat da konuşuruz artık..

aman canım gelmesin bence..ben hiç istemem şahsen.. dediklerinin hepsini yapacak..bide kaprislidir bişey dersen surat asar adamın asabını bozar o yüzden ben lohusalığımda da istemiyorum..annem gitsin sonra gelsin gelecekseÇok üzgünüm çoook

ohh ben cok rahatim valla kaynana derdim falan yok ne güzel onun o igrenc dirdirlarini geri kafa konusmalarini herseye burnunu sokmasini cekmicem güzel ve datlu anam olacak yanimda ins :sm_cool:

canım üzülme düzenli beslen bende 33.haftada gittiğimde 1900 dü ve dr az dedi..o günden beri et süt yumrta muz koca tıkıyor hergün ağzıma..inanın et yemekten gına geldi..benneyaptımki hergün yenmez diyrum dinlemiyor pzt kontrol var bakacağız ne kadar almış diye..ultrason değerlerine de çok takma kafayı olurmu..bizimkininde karnıı haftasına göre çok küçük.baş normal,bacaklar çok uzun...
bende ne üzüldüm 3 gün hasta oldum yattım üzüntüden...sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil gerçekten..
benim arkadaşıma kafası 3 hafta önden gidiyor dedi kilosunuda 400 gr fazla söyledi..oynayabiliyorlar değerlerle..arkaaşım normal istiyordu dr sezeryan diye tutturdu..bence değerleri o yüzden yüksek tuttu.çıkartamazsın demiş...çapını falan büyük almıştır ama çocuk bi doğdu minicik kafa klava: yani diyeceğim o ki üzülme canım iyidir o içerde

benim kayinvalidemde dokunduruyor aslinda..
hatta ne dokundurmasi .. gecen söyledi.. keske bende orda olabilsem dedi..
hos kendi annen yaninda, yanliz degilsin ya dedi.. ve ekledi.. ben kadar olmasada..
sok oldum.. :1shok: o benim annem be.. sen o kadar olamazsin asil benim icin.. diyemedim ama..
esime dedim, annen böyle böyle dedi dedim.. cahilligine ver dedi.. bende öyle yaptim, hic takilmadim bile.. ama lafa bak.. kendi annen ben kadar olmasada.
.

bosverin kayinvalideleri.. biz cekirdek aile olarak mutluysak sorun yok :asigim:

ohh ben cok rahatim valla kaynana derdim falan yok ne güzel onun o igrenc dirdirlarini geri kafa konusmalarini herseye burnunu sokmasini cekmicem güzel ve datlu anam olacak yanimda ins :sm_cool:

aynen inşallah benimde canım anam olacak yanımdakaydirigubbakcemile2...eşim gelmesin izin verme diye babasını arayacaktı söylemiştim size..dedim ya bozulursa kapris yaparsa..valla kusura bakmasın çekemem dedi,ben herkesin isteğini yapmak zorunda değilim çok istiyorsa sonra gelsin dedi.delikafadulden...ayyy valla kapris yaptımı inanın hiç çekilmiyor uyuz oluyorum..geçen yıl ramazan bayramında annemlere gittik..zaten tatil kısaydı..2 memlekete nasıl gidelim..valla burnumuzdan getirdi 3-4 hafta konuşmadı aramadı,kayınpeder aradıysa zorla ona verdi. bir surat bir tafra...benim umrumda değilde eşim üzüldü,bende ona kıyamam...Şeniz

aynn hacerim ne kayinvalidesi ya bide onlarimi cekicez

ben kadar olmasa da mı:uhm::roflol: bir tarafımla gülerim ben bu lafa töbe töbeee...valla ben kendilerinden şahsen çok çekiniyorum her noktada..evinde de rahat edemiyorum hiçbir zaman..çünkü bana o rahatlığı sağlamıyor...düşünün bayram arefesi gittiğimizde ara öğünleri kaçamak yaptım resmen hırsız gibi..mutfağa giriyorum.alelacele meyve alıp koşarak odama gidiyorum..varmı böyle bişey yaa:1closedeyes: hiç o rahatlığı veremedi bana napıyım...annemin tırnağının kertiği olamaz

aman bunlarin hepsi aynimi ya hep onlara hep onlara sanki bulunmaz hint kumaslari bide bizim analarimizi kiskaniyolar

allhm acaba bendemi böyle bi kaynana olacagm ya
yok yok olmm ben ya böyle düsüncesiz bi insan degilim ben

annemin ilk torunu onun besinci torunu olacakda kizim..
konyanin kücük bi ilcesinde yasiyorlar.. diger eltilerim dogum yaptiginda o girmis hep.. hastanede kücük, istedi gibi karismis herseye.. burayida öyle saniyor galiba..
ondan dolayida üstünlük tasliyor kendimce..
amaaan o öyle avutsun kendini.. umruma bile gelmez..

ama dedim ya, hakkini yemiyeyim, hic biseyime karismaz yoksa.. o oglunu isleyecegini düsünür, o yolla yaptircani yaptiririm sanir.. ama doga6 ninda dedigi gibi o yataga onun ogluyla ben giriyorum o degil.. :icecream:

baldan tatli olsun baska zamanlar.. kaynana kaynanadir

ana gelinlere bak hele...:mymeka:
ben seviyim kaynanamı..bal bal..:Şeniz:

bizimkisi bal olsa bizde sevcezde değil işte..allahım yaa cahillik ne zor yaa...zır cahil bir insan offf..uğraşması avutması,insan içine çıkarması herşeyi zor..eşim bile utanıyor annesinden.nişan düğün zamanı falan çok utandı mesela..çok cahil çünkü yerin dibine soktu..ama kendini soktu...

öpde basina koy cano o zaman..
biz yatirdik kaynanalari önümüze, kesip biciyoruz gördügün gibi
-tatlicadiarzu-

vallahi..görüyorum..
iyilik tek taraflı olmuyor işte ne yapacaksınız..sizin herşeyden önce saygılı olmanızda bi işe yaramıyor tek tarafta fitne fesatlık olunca demekki..Çok üzgünüm çoook
sıkmayın canınızı..kaydirigubbakcemile5

gülşahhh çizelgeni 20 şubata göre yapsana hem daha az kaldığını görür heyecanlanırız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…