2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ne sIkcam tatli canimi..
o gelemiyecegini yansin

aslinda iyi-hos kadindir..
böyle bisey düsünürde dile getirmez derdim..
agzindan kacirdi zannimca.. diliyle avlandi
:roflol:
Bende kıyamıyorum aslında benimkide hoş kadındır. Güzel geçinirizde işte insan illaaaki bişeyler bekliyo nebileyim.. Aslında bana bazen annemden fazla ilgi gösterir,yalar-yutar.. Annemin pek öyle yalama-yutma gibi huyları yokturda....

Kıyamam sana canım yaaaa. :roflol: :roflol:

aman allah yinede basimizdan eksik etmesin..
deminki anlattigim haric öte git bile dememistir daha..
hem esimin annesi.. o olmasa o olmazdi.. analar bastaci yinede..
neyse neyse.. giybet etmis olcaz..
iyidirler iyi. onlarda eslerimizi 9 ay karinlarinda tasimislar.. belkide ne zorluklarla..

slm kizlar, cok misafirim geliyor sabah ayri oglen ayri aksam ayri, annemin yanina hos geldine geliyorlar, hic vakit bulamiyorum gecmisi bile okuyamiyorum, meraktan catliyorum valla, varmi onemli birseyler, ayrica yorgunluktan bittim gari, misafiri severim ama bu halimle dayanamiyorum , doguma ne kaldi sanki dogumdan sonra nasilsa gelecekler o zaman gelseler ne olurki:çok üzgünüm:

valla cnm kendi adima diyim allh basimdan eksik etmesin gibi seyler hic aama hic demedm demicmde allh eksik etsin basimdan benim esimin anasi o degil babannesi bikere o sacede 9 ay karinnda tasimiz sonra dogurur dogrmaz tr ye postalamis babannesi bakmis 8 yasina kadar esimde babannesini annesi olarak biliymus ne anneligi olmuski esime gicik kadin gicik kadin nefret ediyrm ondn

ADACYO sensiz buralar çok sessiz canım. Özlüyoruz ama biz seni yaaaa. Aramıza dööön.

Dönücem dönücem, ben de sizi çok özledim...

Anaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ben baya kalacak sanıyordum. Şşşşaşırrdımmmmm.

Annem hala çalışıyor bu nedenle doğum tarihi de belli olmadan o kadar uzun süre izin alması zor ne yazık ki... Cuma gecesi gidiyor, doğumumda tekrar gelecek...

:
şiddetrle katılıyorum buetcim..ben pek giremediğim halde özledim zilliyinaniknanik

Zilli de sizi özledi... hihoyyythihoyyythihoyyyt

Maşallah kızlar, bi bakayım dedim kaynana muhabbetine sardırmışsınız... Bende kaynana yok ama 2 görümce var ki, 10 kaynanaya bedel... Allah ıslah etsin onları... İkisini versem de 1 kaynana ile değiştirsem razıyım vallahi... kaydirigubbakcemile3

cerez bak seninki öte git bile dememis daha ne istiyon allhtan bacim susu benimkilerin yaptiklarini anltsm demmki ne derdn sen bacim

hepimiz iyiyiz dünürüm..
ufak defek agrilar, uykusuzluklar.. yani son zamanlarda olmasi gereken seyler..
hepimiz daha karnimizdaki topaclarla burdayiz anlican..
desene su durumumda misafiri severim ama amcamin evinde diye..
allah kolaylik versin bitanem.. misafir evin bereketidir.. annen yaninda nede olsa, hafifletr insallah seni azicik

hmm benneyaptımkibenneyaptımki

denizim sen bosuna yorulma ben bütün havadisleri yetistirdim annenin cuma günü gidecegini sana kavusacagimizi ve dogumda tekrr annenin geleceginikaydirigubbakcemile3

al birini vur ötekine.. ikisi bir olunca bi kaynana eder sana..
aman aman.. yaka silktirir bunlar ya

cerez bak seninki öte git bile dememis daha ne istiyon allhtan bacim susu benimkilerin yaptiklarini anltsm demmki ne derdn sen bacim

bir dokun bin ah isit desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…