vallahi..görüyorum..
iyilik tek taraflı olmuyor işte ne yapacaksınız..sizin herşeyden önce saygılı olmanızda bi işe yaramıyor tek tarafta fitne fesatlık olunca demekki..Çok üzgünüm çoook
sıkmayın canınızı..kaydirigubbakcemile5
ana gelinlere bak hele...:mymeka:
ben seviyim kaynanamı..bal bal..:Şeniz:
ben ne sIkcam tatli canimi..
o gelemiyecegini yansin
:roflol::roflol::roflol:
gülşahhh çizelgeni 20 şubata göre yapsana hem daha az kaldığını görür heyecanlanırız yaa
hihoyyythihoyyyt,
sositosositosositososito
:icecream::icecream:
:lepi::lepi:
kiz cerez senin kayinvalidn alamanyada yasmiyomu
Bende kıyamıyorum aslında benimkide hoş kadındır. Güzel geçinirizde işte insan illaaaki bişeyler bekliyo nebileyim.. Aslında bana bazen annemden fazla ilgi gösterir,yalar-yutar.. Annemin pek öyle yalama-yutma gibi huyları yokturda....aslinda iyi-hos kadindir..
böyle bisey düsünürde dile getirmez derdim..
agzindan kacirdi zannimca.. diliyle avlandi :roflol:
Kıyamam sana canım yaaaa. :roflol: :roflol:ben kadar olmasa da mı:uhm::roflol: bir tarafımla gülerim ben bu lafa töbe töbeee...valla ben kendilerinden şahsen çok çekiniyorum her noktada..evinde de rahat edemiyorum hiçbir zaman..çünkü bana o rahatlığı sağlamıyor...düşünün bayram arefesi gittiğimizde ara öğünleri kaçamak yaptım resmen hırsız gibi..mutfağa giriyorum.alelacele meyve alıp koşarak odama gidiyorum..varmı böyle bişey yaa:1closedeyes: hiç o rahatlığı veremedi bana napıyım...annemin tırnağının kertiği olamaz
Bende kıyamıyorum aslında benimkide hoş kadındır. Güzel geçinirizde işte insan illaaaki bişeyler bekliyo nebileyim.. Aslında bana bazen annemden fazla ilgi gösterir,yalar-yutar.. Annemin pek öyle yalama-yutma gibi huyları yokturda....
hayir türkiyede canim hihoyyyt
oooooooooooooooooooo iyimis valla
sevindim senin adina en azindan burnunun dibinde biyerlerde degil
aman allah yinede basimizdan eksik etmesin..
deminki anlattigim haric öte git bile dememistir daha..
hem esimin annesi.. o olmasa o olmazdi.. analar bastaci yinede..
neyse neyse.. giybet etmis olcaz..
iyidirler iyi. onlarda eslerimizi 9 ay karinlarinda tasimislar.. belkide ne zorluklarla..[/COLOR][/I]
ADACYO sensiz buralar çok sessiz canım. Özlüyoruz ama biz seni yaaaa. Aramıza dööön.
Anaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ben baya kalacak sanıyordum. Şşşşaşırrdımmmmm.
:
şiddetrle katılıyorum buetcim..ben pek giremediğim halde özledim zilliyinaniknanik
slm kizlar, cok misafirim geliyor sabah ayri oglen ayri aksam ayri, annemin yanina hos geldine geliyorlar, hic vakit bulamiyorum gecmisi bile okuyamiyorum, meraktan catliyorum valla, varmi onemli birseyler, ayrica yorgunluktan bittim gari, misafiri severim ama bu halimle dayanamiyorum , doguma ne kaldi sanki dogumdan sonra nasilsa gelecekler o zaman gelseler ne olurki:çok üzgünüm:
valla cnm kendi adima diyim allh basimdan eksik etmesin gibi seyler hic aama hic demedm demicmde allh eksik etsin basimdan benim esimin anasi o degil babannesi bikere o sacede 9 ay karinnda tasimiz sonra dogurur dogrmaz tr ye postalamis babannesi bakmis 8 yasina kadar esimde babannesini annesi olarak biliymus ne anneligi olmuski esime gicik kadin gicik kadin nefret ediyrm ondn
Dönücem dönücem, ben de sizi çok özledim...
Annem hala çalışıyor bu nedenle doğum tarihi de belli olmadan o kadar uzun süre izin alması zor ne yazık ki... Cuma gecesi gidiyor, doğumumda tekrar gelecek...
Zilli de sizi özledi... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Maşallah kızlar, bi bakayım dedim kaynana muhabbetine sardırmışsınız... Bende kaynana yok ama 2 görümce var ki, 10 kaynanaya bedel... Allah ıslah etsin onları... İkisini versem de 1 kaynana ile değiştirsem razıyım vallahi... kaydirigubbakcemile3
Maşallah kızlar, bi bakayım dedim kaynana muhabbetine sardırmışsınız... Bende kaynana yok ama 2 görümce var ki, 10 kaynanaya bedel... Allah ıslah etsin onları... İkisini versem de 1 kaynana ile değiştirsem razıyım vallahi... kaydirigubbakcemile3
cerez bak seninki öte git bile dememis daha ne istiyon allhtan bacim susu benimkilerin yaptiklarini anltsm demmki ne derdn sen bacim
denizim sen bosuna yorulma ben bütün havadisleri yetistirdim annenin cuma günü gidecegini sana kavusacagimizi ve dogumda tekrr annenin geleceginikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?