al birini vur ötekine.. ikisi bir olunca bi kaynana eder sana..
aman aman.. yaka silktirir bunlar ya
bir dokun bin ah isit desene
adacim anlican sag kolun iyi calisiyo delikafadulden
aynen cnm ama simdi kafam cok rahat cok huzurluyum...görmüyürm hamileligimin basndn beri onlari konusmuyrz daha dogrusu kocisimle bi rahatiz ki sorma gitsin :icecream:hihoyyyt
:roflol::roflol::roflol:
o zaman no problem :lepi:
kiz sen ne gülecsin öyle.. allah neseni bozmasin hihoyyythihoyyyt
sen normalde görsen beni agzim hic kapanmaz cok gülerim hatta lisedeyken bazen hocalar sehnaz yine etrafa gülücük dagitiyosun derlerdi
:roflol:
denizim sen bosuna yorulma ben bütün havadisleri yetistirdim annenin cuma günü gidecegini sana kavusacagimizi ve dogumda tekrr annenin geleceginikaydirigubbakcemile3
adacim anlican sag kolun iyi calisiyo delikafadulden
:roflol::roflol:Sağol Şehnazımmm... Çerezcim; tabii öyle koltuk sevdalısı olmıcan, gelecek nesilleri de yestiştiricen... Şehnaz benim veliahtım...kaydirigubbakcemile3 Ebediyen muhtar kalacak halim yok ya... yerimseniben:roflol::roflol::roflol:
ne güzel iste..
insanin senle cani sIkilmaz kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol:Sağol Şehnazımmm... Çerezcim; tabii öyle koltuk sevdalısı olmıcan, gelecek nesilleri de yestiştiricen... Şehnaz benim veliahtım...kaydirigubbakcemile3 Ebediyen muhtar kalacak halim yok ya... yerimseniben
pst pst süpürgesiz..
röntgencilikmi yapiyon orda
:roflol::roflol:Sağol Şehnazımmm... Çerezcim; tabii öyle koltuk sevdalısı olmıcan, gelecek nesilleri de yestiştiricen... Şehnaz benim veliahtım...kaydirigubbakcemile3 Ebediyen muhtar kalacak halim yok ya... yerimseniben
aslıcım bu mesajın metnini oldugu gibi kopyalayacagim. tesekkur ederim paylastigin icin.
su dokun hisset kartlari benim de cok dikkatimi cekmisti ama erkenmi diye dusunmustum.
sen soyleyince yeniden bakayim.
digerlerini de not aliyorum cok sagol Şeniz
ben de dun Dorugum icin bir muzik cdsi hazirladim, her gun dinlicez bir kere,
icinde Baris Manconun neseli cocuk sarkilari (arkadasim esek gibi)
ve Amelie filminin soundrackt muzikleri filan var. takilicaz oglumla.
Bideeee su Playskool ya da Fisher and Price in donencelerinden birini almayi dusunuyorum, gerci bizim park yatakta muzikli.
Kızlarcim bu uzun giristen sonra hepinize gunaydin
Melegim gecmis olsun, mesajin basinda demistin ya gece sancim artti diye, korktum onu okuyunca, ama cok sukur simdi iyiymissin.
kime diyon kizzzzzzzzzzzzzzz
Fencim teşekkürler iyi dileklerin için,bugun ben gaza geldim kirli olan salon,oturma odasi,mutfak yatakodasi camimi sildim ama mecbur kaldim cmrtesi mi,sfir gelecek camlar korkunçtu napim kocam duysa mahveder beni ama çok uzanmadim uzak taraflari çeksil varya sopa ucunda lastik var bir tarafi sünger onla sildim valla bugün havada güzeldi kocamada annem sildi diycem:))
o simdiden baslamissin sen güzel nesiller yetistirmeye..
anlasilan torpilde yok sende.. yoksa kizini oturturdun oraya
iyi iyi .. senden iyi olmasin sehnazida severiz :icecream:
Fencim teşekkürler iyi dileklerin için,bugun ben gaza geldim kirli olan salon,oturma odasi,mutfak yatakodasi camimi sildim ama mecbur kaldim cmrtesi mi,sfir gelecek camlar korkunçtu napim kocam duysa mahveder beni ama çok uzanmadim uzak taraflari çeksil varya sopa ucunda lastik var bir tarafi sünger onla sildim valla bugün havada güzeldi kocamada annem sildi diycem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?