2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

al birini vur ötekine.. ikisi bir olunca bi kaynana eder sana..
aman aman.. yaka silktirir bunlar ya

bir dokun bin ah isit desene

aynen cnm ama simdi kafam cok rahat cok huzurluyum...görmüyürm hamileligimin basndn beri onlari konusmuyrz daha dogrusu kocisimle bi rahatiz ki sorma gitsin :icecream:hihoyyyt

denizim sen bosuna yorulma ben bütün havadisleri yetistirdim annenin cuma günü gidecegini sana kavusacagimizi ve dogumda tekrr annenin geleceginikaydirigubbakcemile3

adacim anlican sag kolun iyi calisiyo delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:Sağol Şehnazımmm... Çerezcim; tabii öyle koltuk sevdalısı olmıcan, gelecek nesilleri de yestiştiricen... Şehnaz benim veliahtım...kaydirigubbakcemile3 Ebediyen muhtar kalacak halim yok ya... yerimseniben

simdide veliaht kavgasi cikacak

:roflol::roflol::roflol:

o simdiden baslamissin sen güzel nesiller yetistirmeye..
anlasilan torpilde yok sende.. yoksa kizini oturturdun oraya
iyi iyi .. senden iyi olmasin sehnazida severiz
:icecream:

canım playskool un sewimli kuklalar diye bir oyuncağı var 0+ onun da kitap gibi kısmı var ortasında hayvan sesleri çıkartıyor ondan da aldım tavsiye ederim ayrıca yine playskool un 0+ oyuncaklarından uyku arkadaşım var sarışın bir kız bebek aldım kızıma bir de fisher price ın var kitap şeklinde oyuncağı ena zından şekline alışsın ehueheu

herkese selamlar yorulmuş tükenmiş bir lazanya var bugün yine karşınızda ne yapalı yukarıda saydıklarımı alabilmek için yorulup tükenmek lasıımmkaydirigubbakcemile5
oy herkes iyidir umarım az biraz bakacam geçmişe çok öptüm siziii

Fencim teşekkürler iyi dileklerin için,bugun ben gaza geldim kirli olan salon,oturma odasi,mutfak yatakodasi camimi sildim ama mecbur kaldim cmrtesi mi,sfir gelecek camlar korkunçtu napim kocam duysa mahveder beni ama çok uzanmadim uzak taraflari çeksil varya sopa ucunda lastik var bir tarafi sünger onla sildim valla bugün havada güzeldi kocamada annem sildi diycem:))

azmin elinden ne kurtulmus..
bi kadin yeterki kafasina koysun..uzanamaiyorsada bi cözüm bulur
:lepi:

helal olsun cnm sana valla

sağolun arkadaşlar ama artik dogurduktan sonra ve kırkım çikana kadar kirlenmezler heralde.yoksa daha yapmam kimseye de yaptiramam ben .

kizlar ben cikiyrm bugunku güzellik uykuma yatayim aksam kocis güzel görsün beni uyandktan sonra gine gelirim öpüldünz

oy bi de ben uyuyabilsem şöyle gönlümceee wallaa yarın geç gitcem birass işe çok yorulmaya başladımmmm erken gelmese kızım daha minnacıkkkk :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…