2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarim seker parelerim selam :)
CHE DENIZIM cok uzuldum yazdigini okuyunca diliyorum hersey cok guzel olsun senin icin ne zordur su halinle bunlari yasamak ama biliyorsun guclu olmak lazim. bi ara enine boyuna anlatta bi beyin firtinasi yapalim belki birz fikir verebiliriz. ama lutfen uzme kendini.

biri saksimizi cigneyip gitti
biri duvarlari yikti camlari kirdi
firtina gelip aramiza serildi
biri milyon kere cogaltip huzunleri herseyi kotuledi, bizi yaraladi
biri sarabimizi doktu, soganimizi caldi
biri hic yoktan vurdu kafeste kusumuzu
cigerim yaniyor, yuregim kaniyor olmasaydi sonumuz boyle

uzun zamandir dinlememistim senin mesaji okuyunca dinledim ozlemisim be yaw.

ADACYOM cano ne olmus oyle ne dandik firmaymis ya off cok kizdim s.r.fsizler. neyse bacim neyapiyoruz guclu oluyoruz, PES ETMEK YOK!! sende cok iyi biliyorsunki bugunler gecicek ama hatiralarindan silinmesin cocuklarina torunlarina anlatabilesin diye olsa gerekki hayat boyle aci suprizler yapiyor ama cok sukur ailenin sagligi yerinde masallah bebisinde cok iyi bu arada gozun aydin seninde anacigin gelmis:) hersey cok guzel olucak bak goruceksin.

yaw kizlar yapmayin yazik su kaynanalara :)) tamam bazilari gercekten hakediyor ama onlarin aynen sizin gibi dusunmesinide beklemeyin onlar olmasa kocislerimizde olmazdi ama.birazcik sevelim onlari.

kizlar gecmisin bi cogunu okudum ama nickler aklimdan uctu gitti bi arkadasin bebeginin kilosu azmis bizde dun gittik doktora acil olarak bebek oynamamisti ultrasona girdim 1400 cikti kilosu yani normalin biraz alti ama doktor hic onemli degil asla kilosunu dert etme dedi o arkadasta rahat olsun bence kafaya takmasin her bebegin gelisimi farklidir.

TEBESSUM um canim sende sikilmissin biraz duzelir canim insallah ama bebisi uzme lutfen bazen bazi seyleri yada kisileri ignore etmek lazim.

arkadaslar ben iyiyim keyfimin yerinde oldugunu gecen gunku msjimdan anlamissinizdir cok sukur hersey yolunda bebegim de donmus :) tek sorun artik benimde belim agrimaya basladi boyle gicik bi agri beklemiyordum acikcasi ama neyse dayanicaz caresiz.

Amin canım sağlıklı olsunlarda başımızda olsunlar.. Benim kayınvalidem yalnız büyütmüş bide. Kayınpederim erken vefat etmiş. Eşim daha çocukmuş babasını kaybettiğinde. Maaşallah güzel yetişmiş evlatları ama bravo. Genç yaşta dul kalmış kayınvalidem,kıyamam işte....

Ahh nazanım ahhh. Allah kolaylık versin canım.. Annesine sevinecek kızın hevesi kursağında kaldı,güya dinlenecektin yaaa.

Şehnazım yetiştirdi haberlerini canım. Sanırım aza olarak seçmişsin kendisini. Aferin iyi yetiştirmişsin. Sen yokken gözün arkada kalmasın yaaani. delikafadulden

Aferin sana... Kim verdi bu gazı söyle bakiiim... Kocandan önce ben mahvedicem seniiii.klava:

kizlar ben cikiyrm bugunku güzellik uykuma yatayim aksam kocis güzel görsün beni uyandktan sonra gine gelirim öpüldünz
Yarasın güzelimeeeee.

Hiç temizlik yapmayı özliyceğim aklıma gelmemişti yawfff. Şaka gibi....

Hiç temizlik yapmayı özliyceğim aklıma gelmemişti yawfff. Şaka gibi....

aynen yaaa bomboş hissediyorum kendimi resmenbenneyaptımki
annem gelmeden önce yapılacak temizlik,düzenleme falan filan listesini yaptım..kocaya da okuyum tek tek..boynunu büktü dinliyor zavallımkaydirigubbakcemile3...valla benim yapabileceklerimi ona bırakmayacağım..oturduğum yerden yapabilceğim şeyler var onlar bana ait gerisi onadelikafaduldendelikafadulden

kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..

başım ağrıyor kızlar uykusuzluktan bayılıcam o olucak
zorla yemek yaptım,bu aralar midem hemen doluyor zaten iki lokma yiyorum gerisi yok
aç ve uykusuz dolanıyorum 36. haftada mı göbiş iniyordu aşağı
34.haftadayım ilk kızımı bu hafta doğurmuştum o yüzden de bi tedirginlik var zaten
bi de çirkin oldum ki dudaklarım yüzüm ayaklarım her yerim şişti
dudaklarım silikonlu gibi

damlacım geçmiş olsun canım,Allah şifasının versin kardeşinin kısa zamanda ama gitmemen en doğrusu bence de.

canım benim hiiiiiç canını sıkma 1-2 hafta önde yada geride olması problem değil ki dr.un bebeğinin sağlıklı olduğunu söylemiş. sen huzurlu ol güzelce beslen ki bebişinde güzel büyüsün.

nazan valla üzülüyorum sana, bi yandan ağrın sancın, b, yandan annen, bi yandan misafirler. kolay gelsin tatlım, tamam annenen hoşgeldine gelmeleri iyi hoş ama azcık düşünseya insanlar bu kadın karnı burnunda hamile diye. onlarda gezecek yer arıyor herhalde klava:

Dönücem dönücem, ben de sizi çok özledim...

annenin gitmesine senin adına üzüldüm tatlım ama ne yalan söyleyeyim kendi adıma sevindim delikafadulden

kizlar ben cikiyrm bugunku güzellik uykuma yatayim aksam kocis güzel görsün beni uyandktan sonra gine gelirim öpüldünz

iyi uykular güzel dünürüm benim hihoyyyt Şeniz
oy bi de ben uyuyabilsem şöyle gönlümceee wallaa yarın geç gitcem birass işe çok yorulmaya başladımmmm erken gelmese kızım daha minnacıkkkk :asigim:
nerden çıktı şimdi erken doğum düşüncesi aslı? yok öyle bişey klava:
kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..
hadi gözün aydın, son kilolar bizim aldıklarımızda boşveeeeeeeerrrrrrrrr

kızlaaar benim fena halde çarpıntım var bugün, var mı benim gibi olan? böyle duruyo duruyo gümmm, sanki kaynar su dökülüyor içime. eşim dr.u ara dedi ama aramadım sevmiyom dr. a telefon açmayı. hadi siz bana bişey deyin var mı çarpınıtsı olan?

Son düzenleme:
selam canlar herkes iyi ufak tefek şeyler dışında.bizde iyiyiz.biraz maddi duruma moralim bozuldu.
eşim eve gelir gelmez elektrik faturasının tutarını söyledi.135 ytl.geçen ayı daha yeni yatırdım dün oda 85 ytl.deli olucam ya bu nasıl bir iş.sadece akşamları klima çalışıyor tüm gün evde yokuz şu faturaya bak.vicdansızlık yaa.
eylemcim benimde bir ara çarpıntım oluyordu.ama bunun için doktora gitmedim normal diyecekler çünkü.sonradan geçti.ama nadiren yine oluyor.yalnız şiddetli oluyor seni çok zoruyorsa bi ara doktoru canım.benimki çok şiddetli değildi.stres yapıncada oluyor çünkü.geçmiş olsun.

enelcim sağol canım, daha önce olmadığı için değişik geliyor, tansiyonum normal ama kalbim çok hızlı atıyor, 100'dü az önce. böyle gidderse arayacağım dr.u

Eylemcıgım carpıntı normal bıldıgım kadarıyla.. su an oyle bır sorunum yok ama ara ara benımde oluyor carpıntım.. gumbur gumbur atıyor sankı kalbım yerınden cıkacakmıs gıbı.. O zamanlar arastırmıstım gebelıkte carpıntı normal dıyordu... Tabııkı senı ne derece rahatsız ettıgını sen bılırsın..

eylemcim canım benim ki hep 113 u buluyordu en son çarpıntımda 150 oldu.ondan sonra bi dahada bu kadar olmadı.dikkat et sen ama stres falanda yapma tetikler canım.

merhaba kızlar.dün akşakda beri ara ara kahverengi akıntım oluyor.ilk önce pembeydi.bu gün okula gidemedim.doktorum su gelmediyse sorun yok ama bir iki gün dinlen dedi. ne dersiniz en erken ben mi doğrcam :)) kızımla konuştum bütün gün bak gelişimini tamamlada gel erkenden gelme diye

ben yatış halime döneyim.girerim yine.

suhendancım canım dikkat et.çok geçmiş olsun.dualarımız senle ve kızınla öpüyorum seni.
altuncum nasılsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…