Amin canım sağlıklı olsunlarda başımızda olsunlar.. Benim kayınvalidem yalnız büyütmüş bide. Kayınpederim erken vefat etmiş. Eşim daha çocukmuş babasını kaybettiğinde. Maaşallah güzel yetişmiş evlatları ama bravo. Genç yaşta dul kalmış kayınvalidem,kıyamam işte....aman allah yinede basimizdan eksik etmesin..
deminki anlattigim haric öte git bile dememistir daha..
hem esimin annesi.. o olmasa o olmazdi.. analar bastaci yinede..
neyse neyse.. giybet etmis olcaz..
iyidirler iyi. onlarda eslerimizi 9 ay karinlarinda tasimislar.. belkide ne zorluklarla..[/COLOR][/I]
Ahh nazanım ahhh. Allah kolaylık versin canım.. Annesine sevinecek kızın hevesi kursağında kaldı,güya dinlenecektin yaaa.slm kizlar, cok misafirim geliyor sabah ayri oglen ayri aksam ayri, annemin yanina hos geldine geliyorlar, hic vakit bulamiyorum gecmisi bile okuyamiyorum, meraktan catliyorum valla, varmi onemli birseyler, ayrica yorgunluktan bittim gari, misafiri severim ama bu halimle dayanamiyorum , doguma ne kaldi sanki dogumdan sonra nasilsa gelecekler o zaman gelseler ne olurki:çok üzgünüm:
Şehnazım yetiştirdi haberlerini canım. Sanırım aza olarak seçmişsin kendisini. Aferin iyi yetiştirmişsin. Sen yokken gözün arkada kalmasın yaaani. delikafaduldenDönücem dönücem, ben de sizi çok özledim...
Annem hala çalışıyor bu nedenle doğum tarihi de belli olmadan o kadar uzun süre izin alması zor ne yazık ki... Cuma gecesi gidiyor, doğumumda tekrar gelecek...
Maşallah kızlar, bi bakayım dedim kaynana muhabbetine sardırmışsınız... Bende kaynana yok ama 2 görümce var ki, 10 kaynanaya bedel... Allah ıslah etsin onları... İkisini versem de 1 kaynana ile değiştirsem razıyım vallahi... kaydirigubbakcemile3
Aferin sana... Kim verdi bu gazı söyle bakiiim... Kocandan önce ben mahvedicem seniiii.Bugun ben gaza geldim kirli olan salon,oturma odasi,mutfak yatakodasi camimi sildim ama mecbur kaldim cmrtesi mi,sfir gelecek camlar korkunçtu napim kocam duysa mahveder beni ama çok uzanmadim uzak taraflari çeksil varya sopa ucunda lastik var bir tarafi sünger onla sildim valla bugün havada güzeldi kocamada annem sildi diycem:))
Yarasın güzelimeeeee.kizlar ben cikiyrm bugunku güzellik uykuma yatayim aksam kocis güzel görsün beni uyandktan sonra gine gelirim öpüldünz
Hiç temizlik yapmayı özliyceğim aklıma gelmemişti yawfff. Şaka gibi....
Hiç temizlik yapmayı özliyceğim aklıma gelmemişti yawfff. Şaka gibi....
kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..
kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..
damlacım geçmiş olsun canım,Allah şifasının versin kardeşinin kısa zamanda ama gitmemen en doğrusu bence de.merhaba kızlar,
nasılsınız benim moralim bozuk.senağlama az önce annemle konuştum dün gece kardeşim rahatsızlanmış ateşi falan yükselmiş hastahaneye kaldırmışlar. serum falan yemiş zor düşürmüşler ateşini gitmek istiyorum yanına ama bende mikrop kaparsam ilaç kullanımının kısıtlı olmasından dolayı gitmemi istemiyor kimse ne annem ne kardeşim. neyse geçmiş bakınayım az.
canım benim hiiiiiç canını sıkma 1-2 hafta önde yada geride olması problem değil ki dr.un bebeğinin sağlıklı olduğunu söylemiş. sen huzurlu ol güzelce beslen ki bebişinde güzel büyüsün.Selam kızlar, uzun süredir girmedim ihmal ettim biraz burayıAma bir moral bozukluğu da benden. 2 gün önce doktordaydım. Doktorumuz bebeğin kilosunun ve başının normalden biraz daha küçük olduğunu ve bir hafta geriden takip ettiğimizi söyledi. Ayrıca sağlıklı olduğunu üstüste iki kere tekrarladı. Herhalde yüzümüzden anladı tırstığımızı. Şu anda 1,600 gr. ve 40 cm. ayrıca daha dönmemiş. Kaç gecedir ne uyku kaldı ne huzur. Ne yapıcam ben
nazan valla üzülüyorum sana, bi yandan ağrın sancın, b, yandan annen, bi yandan misafirler. kolay gelsin tatlım, tamam annenen hoşgeldine gelmeleri iyi hoş ama azcık düşünseya insanlar bu kadın karnı burnunda hamile diye. onlarda gezecek yer arıyor herhaldeslm kizlar, cok misafirim geliyor sabah ayri oglen ayri aksam ayri, annemin yanina hos geldine geliyorlar, hic vakit bulamiyorum gecmisi bile okuyamiyorum, meraktan catliyorum valla, varmi onemli birseyler, ayrica yorgunluktan bittim gari, misafiri severim ama bu halimle dayanamiyorum , doguma ne kaldi sanki dogumdan sonra nasilsa gelecekler o zaman gelseler ne olurki:çok üzgünüm:
Dönücem dönücem, ben de sizi çok özledim...
kizlar ben cikiyrm bugunku güzellik uykuma yatayim aksam kocis güzel görsün beni uyandktan sonra gine gelirim öpüldünz
nerden çıktı şimdi erken doğum düşüncesi aslı? yok öyle bişeyoy bi de ben uyuyabilsem şöyle gönlümceee wallaa yarın geç gitcem birass işe çok yorulmaya başladımmmm erken gelmese kızım daha minnacıkkkk :asigim:
hadi gözün aydın, son kilolar bizim aldıklarımızda boşveeeeeeeerrrrrrrrrkızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?