2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ne kadar da rahat yazmıssın.. tatlım doktorunu dınle hemen yat hadı bakıım..takvımın bozuk bu arada.. kacıncı haftadason? yapsana yenı bır takvım..

aman canım çok dikkat et. uzanıp dinlenmene bak. kaçıncı haftadasın ki sen.?

ben geldim ben geldim

hoşgeldin..hoşgeldin

hosbulduk altunum naslsin bakem görüsmeyeli ins herkes iyidir

bu arada suhedan dikkat et cnm kendine dualarimiz seninle

iyiyim ama canım çok sıkılıyor. kociş işten geldi yedi içti uyuya kaldı.
ama ben bişeyler yapmak istiyorum yaaaa.

aşk olsun kızlar.altuncum nasılsın diye yazdım ama görmedin sanırım.bende cevap gelmeyince sizin yazışmalarınızı okuyordum

altuncum iyiyim bende.kasık ağrılarım var.idare ediyoruz.ayın 30 unda çatı muaynem var.korkuyorum biraz.çok acıtıyormu?gerçi daha öncede yapıldı ama şimdi kaçıncı haftadayım birşey olmasından korkuyorum.

kızlar ben birşey soracağım.şimdi ben 5 haftalık çalışabilir raporu aldım ya. son 3 hafta doğum izin raporumu alıcam aynı hastaneden almak şartmı?ayrı ayrı hastaneden alınabiliniyormu?

canim daha 31.haftadasin, cok erken degil mi ya? ya siz böyle acele ettikce ben daha cok telasa kapiliyorumdelikafadulden durun daha vaktimiz var ya insallahkaydirigubbakcemile5

bende senin gibi düşünüyordum ama çevremdeki erken gelen bebekleri görünce dedim işimi sağlama alayım.bugün baktım unuttuğum bir sürü şey varmış.onları hallettim daha alınacaklar var ben onları halledene kadar da zaman ilerler zaten.Allahın izniyle 9-12 mart arası bebeği alacaklar.

valla ben daha hiç çatı muayenesi olmadım. oktor son ayda olacak dedi. ama az önce sitede gexinirken bununla ilgili bi başlık gördüm. herkes korkulacak bişey yok diyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…