2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben birşey soracağım.şimdi ben 5 haftalık çalışabilir raporu aldım ya. son 3 hafta doğum izin raporumu alıcam aynı hastaneden almak şartmı?ayrı ayrı hastaneden alınabiliniyormu?

ben dopum öncesi sekiz haftayıda kullanmak istiyorum.. yarın raporumu alacağım allahın izniyle. bi sorunum yok ama öğretmen olduğum için 15 tatile gelen günler izinli sayıldığımdan onu doğum sonrasına aktaramıyorum bende evde keyfime bakacağım.. tadını çıkarayım diyorum. inşallah çok sıkılmam..

neden bebeği bu kadar erken alıyorlar kii

anladım canım en mantıklısı.ama ben bebişimle daha fazla vakit geçirmek istediğim için 5 haftamı doğum sonrasına aktarmak istiyorum.10 aylık oluncaya kadar iznim var benim bununla toplam 10 ay oluyor.işe başlayınca büyük ihtimal kreşe vericem kızımı.mecburen.o yüzden benimle ne kadar çok vakit geçirirse o kadar iyi olur okul öncesi kreş eğitimi için diye düşünüyorum.

benim takvim 1 hafta geri.38.haftada almayı planladılar.ayrıca birinci hamileliğimde yaşadığım ödem sorunu bunda daha erken başladı.

benim takvim 1 hafta geri.38.haftada almayı planladılar.ayrıca birinci hamileliğimde yaşadığım ödem sorunu bunda daha erken başladı.

geçmiş olsun canım.sen ve bebişin sağlığı için en iyisi ne ise o olsun canım.hakkınızda hayırlısı.

kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..
maşallah ikinize de canım benim.
canımmm dikkat et kendine. inşallah tam zamanında gelir. allahtan hayırlısı.
doğum öncesi 8 haftayı kullanmazsın. 5 hafta kullanabilirsin 3hafta mecbursun kullanmaya. 15 günlük tatil aktarılamıyor muuuuu? altunum nerden aldın bu bilgiyi offf herşey tepe teklak olcak bende öyle olursa.

geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlar çok sağolun gitmedim ama uzaktan biçok yardımım dokundu valla. telefon hemşiresi gibi bişey oldum. doktorları aradım internetten araştırmalar yaptım biçok biçok bilgi verdim. sonunda ateşinin düşürülmesine faydam oldu. 39 dan 37,9a düştü çok şükür. çok moralim bozuktu ya. azcık toparlanabildim. atlaya atlaya okudum geçmişi. unuttuklarım varsa affola.

enelcım bende dogum sonrasına aktardım iznimi yanı daha heyete gırdım ama hastaneden calıstıgımdan sorun olmaz dıyorum ama artık sabah kalkmak bıle ölüm gelıyo

enelcım bende dogum sonrasına aktardım iznimi yanı daha heyete gırdım ama hastaneden calıstıgımdan sorun olmaz dıyorum ama artık sabah kalkmak bıle ölüm gelıyo

kızıldeniz canım benim çalışabilir raporunun üzerinde şöyle yazıyor: bu raporun veriliş tarihinden itibaren 35 gün sonra yine hekimiznizle görüşün diye.acaba aynı doktora gitmek şart mı son 3 hafta izne ayrılmak için raporu yazdırmak için.ben şimdi hastane değiştirdim ya ondan soruyorum.
senin adına seviniyorum.hastanede çalışıyorsun ne güzel.bende sabahları kalkamıyorum.bacak aramdaki kemikler resmen kopuyor.bide otobüsle falan iş yerine gitmek zor oluyor artık.bakalım dayanabildiğim yere kadar.

ya kizlar benim 3 4 gündür ayaklarim ayakliktan cikti öyle bi sistiki ayakkabilarm bile olmuyo nedn ya bileklerimve ayaklarima sanki ari sokmus gibi sisti normal mi peki bu dr a da sormayi unuttm

Sağol Ezgicim... Henüz pes etmedim ama az kaldı herhalde... Sizler olmasanız çoktaaan teslim bayrağını çekmiştim sanırım...
Benim de annem geldi evet, böylelikle seni kıskanmıyorum... Ancak benim annem yarın gece geri dönüyor, doğuma gelecek artık... Sen de sokul annene bol bol tadını çıkart...

kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..
Maşallah annesi; sana da oğluna da!!! Kilo olayına biraz dikkat et istersen, 4 kiloCuk biraz fazla kaçmış sanki... kaydirigubbakcemile3

Lütfen fazla aç kalma, az da olsa bişiler yemeye çalış, özellikle de şekerli bişiler. Bebişin hareket etmemeye başladı, kan şekeri düşse yavrucuğunun üzülmez misin annesi? :1no2:

Eylemcim sağol tatlım... Yarın gece geç saatlerden itibaren buradayım...
Şu çarpıntı işine takıldım biraz... Aslında çok değil ama yine de bunları doktora sormak lazım... Belki senin özel bi durumun vardır bizim bilmediğimiz. Riske atma gözünü seveyim...

Çabuk haydi yatağa... Sanki kahverengi akıntı çok normal bişeymiş gibi güzel güzel anlatıyo, yazarken de bi güzel oturuyo... Çabuk yatağına!!! klava:
Canım dikkat et kendine... Erken doğumu falan da getirme aklına... İyice dinlen, geçmiş olsun...

İstanbul ahalisi! Buluşmayla ilgili topiğe göz atacaklar atsın, ben son durumu size bildiricem.. Artık netleştirelim tarih ve mekanı.... Ayyy buluşma için sabırsızlanıyorum.!! delikafadulden

geçmiş olsun damlacım.ne oldu.bende pek geçmişi okuyamadım.atlaya atlaya.

kardeşim hasta canım ya ateşini düşüremiyorlar. dün gece acile gitmişler serum falan takılmış. bugün de iğne yaptırdılar ilaç alıyor ama bir türlü düşmüyordu. biraz düştü şükür yaa.
bugün üst üste herşey baya gerginim. 15 tatildeki izin de sona aktarılamıyormuş ona da sıkıldım offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:1no2:

ya kizlar benim 3 4 gündür ayaklarim ayakliktan cikti öyle bi sistiki ayakkabilarm bile olmuyo nedn ya bileklerimve ayaklarima sanki ari sokmus gibi sisti normal mi peki bu dr a da sormayi unuttm

tuz kullanımını kes canım ee hamilelikte ödem normaldir. olcek tabi yaa. allah yardımcımız olsun.

Maaşallah canım oğluşuna.. Gözünaydın.

Geçmiş olsun canım. Çabuk yat korkutma bizii....

canım benim de ayaklar şiş.ama ben çalışıyorum diye.bir gün işe gitmesem dinlenince iniyor şişliği.onun dışında ödemden olur canım.doktoruna bir sor.

çok geçmiş olsun canımcım.rabbim sağlık versin hepimize gerisini takma kafana.tek derdin izin olayı olsun damlacım.üzülme lütfen.ama aktaran arkadaşlar var diye biliyorum ben.iyi bi araştırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…