kızlar ben birşey soracağım.şimdi ben 5 haftalık çalışabilir raporu aldım ya. son 3 hafta doğum izin raporumu alıcam aynı hastaneden almak şartmı?ayrı ayrı hastaneden alınabiliniyormu?
canim daha 31.haftadasin, cok erken degil mi ya? ya siz böyle acele ettikce ben daha cok telasa kapiliyorumdelikafadulden durun daha vaktimiz var ya insallahkaydirigubbakcemile5
bende senin gibi düşünüyordum ama çevremdeki erken gelen bebekleri görünce dedim işimi sağlama alayım.bugün baktım unuttuğum bir sürü şey varmış.onları hallettim daha alınacaklar var ben onları halledene kadar da zaman ilerler zaten.Allahın izniyle 9-12 mart arası bebeği alacaklar.
ben dopum öncesi sekiz haftayıda kullanmak istiyorum.. yarın raporumu alacağım allahın izniyle. bi sorunum yok ama öğretmen olduğum için 15 tatile gelen günler izinli sayıldığımdan onu doğum sonrasına aktaramıyorum bende evde keyfime bakacağım.. tadını çıkarayım diyorum. inşallah çok sıkılmam..
benim takvim 1 hafta geri.38.haftada almayı planladılar.ayrıca birinci hamileliğimde yaşadığım ödem sorunu bunda daha erken başladı.
kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..
canımmm dikkat et kendine. inşallah tam zamanında gelir. allahtan hayırlısı.merhaba kızlar.dün akşakda beri ara ara kahverengi akıntım oluyor.ilk önce pembeydi.bu gün okula gidemedim.doktorum su gelmediyse sorun yok ama bir iki gün dinlen dedi. ne dersiniz en erken ben mi doğrcam :)) kızımla konuştum bütün gün bak gelişimini tamamlada gel erkenden gelme diye
ben yatış halime döneyim.girerim yine.
doğum öncesi 8 haftayı kullanmazsın. 5 hafta kullanabilirsin 3hafta mecbursun kullanmaya. 15 günlük tatil aktarılamıyor muuuuu? altunum nerden aldın bu bilgiyi offf herşey tepe teklak olcak bende öyle olursa.ben dopum öncesi sekiz haftayıda kullanmak istiyorum.. yarın raporumu alacağım allahın izniyle. bi sorunum yok ama öğretmen olduğum için 15 tatile gelen günler izinli sayıldığımdan onu doğum sonrasına aktaramıyorum bende evde keyfime bakacağım.. tadını çıkarayım diyorum. inşallah çok sıkılmam..
enelcım bende dogum sonrasına aktardım iznimi yanı daha heyete gırdım ama hastaneden calıstıgımdan sorun olmaz dıyorum ama artık sabah kalkmak bıle ölüm gelıyo
ADACYOM cano ne olmus oyle ne dandik firmaymis ya off cok kizdim s.r.fsizler. neyse bacim neyapiyoruz guclu oluyoruz, PES ETMEK YOK!! sende cok iyi biliyorsunki bugunler gecicek ama hatiralarindan silinmesin cocuklarina torunlarina anlatabilesin diye olsa gerekki hayat boyle aci suprizler yapiyor ama cok sukur ailenin sagligi yerinde masallah bebisinde cok iyi bu arada gozun aydin seninde anacigin gelmis:) hersey cok guzel olucak bak goruceksin.
Maşallah annesi; sana da oğluna da!!!kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..
başım ağrıyor kızlar uykusuzluktan bayılıcam o olucak
zorla yemek yaptım,bu aralar midem hemen doluyor zaten iki lokma yiyorum gerisi yok
aç ve uykusuz dolanıyorum 36. haftada mı göbiş iniyordu aşağı
34.haftadayım ilk kızımı bu hafta doğurmuştum o yüzden de bi tedirginlik var zaten
bi de çirkin oldum ki dudaklarım yüzüm ayaklarım her yerim şişti
dudaklarım silikonlu gibi
annenin gitmesine senin adına üzüldüm tatlım ama ne yalan söyleyeyim kendi adıma sevindim delikafadulden
kızlaaar benim fena halde çarpıntım var bugün, var mı benim gibi olan? böyle duruyo duruyo gümmm, sanki kaynar su dökülüyor içime. eşim dr.u ara dedi ama aramadım sevmiyom dr. a telefon açmayı. hadi siz bana bişey deyin var mı çarpınıtsı olan?
merhaba kızlar.dün akşakda beri ara ara kahverengi akıntım oluyor.ilk önce pembeydi.bu gün okula gidemedim.doktorum su gelmediyse sorun yok ama bir iki gün dinlen dedi. ne dersiniz en erken ben mi doğrcam :)) kızımla konuştum bütün gün bak gelişimini tamamlada gel erkenden gelme diye
geçmiş olsun damlacım.ne oldu.bende pek geçmişi okuyamadım.atlaya atlaya.
ya kizlar benim 3 4 gündür ayaklarim ayakliktan cikti öyle bi sistiki ayakkabilarm bile olmuyo nedn ya bileklerimve ayaklarima sanki ari sokmus gibi sisti normal mi peki bu dr a da sormayi unuttm
Maaşallah canım oğluşuna.. Gözünaydın.kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..
Geçmiş olsun canım. Çabuk yat korkutma bizii....merhaba kızlar.dün akşakda beri ara ara kahverengi akıntım oluyor.ilk önce pembeydi.bu gün okula gidemedim.doktorum su gelmediyse sorun yok ama bir iki gün dinlen dedi. ne dersiniz en erken ben mi doğrcam :)) kızımla konuştum bütün gün bak gelişimini tamamlada gel erkenden gelme diye
ya kizlar benim 3 4 gündür ayaklarim ayakliktan cikti öyle bi sistiki ayakkabilarm bile olmuyo nedn ya bileklerimve ayaklarima sanki ari sokmus gibi sisti normal mi peki bu dr a da sormayi unuttm
kardeşim hasta canım ya ateşini düşüremiyorlar. dün gece acile gitmişler serum falan takılmış. bugün de iğne yaptırdılar ilaç alıyor ama bir türlü düşmüyordu. biraz düştü şükür yaa.
bugün üst üste herşey baya gerginim. 15 tatildeki izin de sona aktarılamıyormuş ona da sıkıldım offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:1no2:
tuz kullanımını kes canım ee hamilelikte ödem normaldir. olcek tabi yaa. allah yardımcımız olsun.
canım benim de ayaklar şiş.ama ben çalışıyorum diye.bir gün işe gitmesem dinlenince iniyor şişliği.onun dışında ödemden olur canım.doktoruna bir sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?