2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim üzülme canım.herşey olacağına varır.rabbim bir yerlerde kızının rıskını ayarlamıştır.hele bi sağlıkla doğsun.gerisi inşallah gelir canım.bak benimde evdeki hesap çarşıya uymuyor.bende doğuma başka hastane baktım,daha uygun olsun diye.hatta çalışmak zor oluyor mesai alayım istiyorum.inşallah birşey olmaz kızımada banada.üzülme o yüzden canım.bende üzülmemeye çalışıyorum.rabbim yardımcımız olsun.

ya var ya kredi ödüyor olmasak alacam ücretsiz izin derdim kalmayacak. ama maalesef. neyse napalım şükür ki kafamızı sokacak bir evimiz oldu.

ya var ya kredi ödüyor olmasak alacam ücretsiz izin derdim kalmayacak. ama maalesef. neyse napalım şükür ki kafamızı sokacak bir evimiz oldu.

benimde kredim var canım.rabbim yardımcımız olsun.şükür halimize açıkta değiliz ya.allah evsizlere yardım etsin.

sağol denzicim, dr.u aradık zaten gebelikle ilgili olmadığını söyledi bi ekg çektir dedi, gittik çektirdik bişey var dedi ama adı aklımda değil erken ventrükel vurusu mune ama çok endişe edecek bişey yokmuş. benim dr.u aradı acildeki dr. sonra benim dr. kardiyolog bi arkadaşını aramış, o da olabileceğini çarpıntının ama gece de devam ederse ve artarsa bi ilaç ismi vermiş ondan yarım içebileceğimi söyledi, nazilliye gidince tekrar bi benim dr.un dediği kardiyaloga gideriz devam ederse. inşallah da etmez. şimdilik böyle. orda ekg çekiliyo sırt üstü yattım ya küçük hanımın rahatı bozuldu herhalde kıpırdadı durdu sıpa

enelcim iyi geceler sana da kaydirigubbakcemile3
damla hadi gelmiş geçmiş olsun ateşi düşmüş kardeşinin sevindim canım :teytey:

haklısın enelcim. Allahım evsizlere aç olana açıkta olana yardım et.

bende çıkıyorum kızlar hoşçakalın. kendinize iyi bakın.

selam ben geldimmm
herkeze iyi gecelerrr..
bugun anca girdim eve hep dısardaydım hava cok guzeldı bugun boyle bol bol gezdım dolastım aksam ustu gıttım hastaneye gunluk serumumu yedik kızmla :)))
umarım herkez iyidir ben bi geçmişe bakıyım kızlar Şeniz :)))

herkese iyi akşamlar...umarım iyidir herkes...bu aralar pek giremedim geçmişide okuyamadım bi bakayım şöyle ne var ne yok....

hoşgeldin canım iyisindir umarımmm özlüyoruz seniiii

iyiyim canım..çok şükür..çoğunuzun çektiği normal sıkıntıları çekiyorum...el ve ayaklarımda ödemlerim var sabahlarım gözlerim şişmiş kalkıyorum..inanınki işten çıktım çıkalı şöyle saatlerce yatıp gün geçiremedim....iki gündür kayınvalidem bende... bende iki gündür ayaktayım...bana yardımı olacağına daha çok yoruldum....yat dinlen ben yaparım demiyor...yalnızken daha çok dinlenebiliyom kafam rahat oluyor tekken..doğumdan sonra gelip kalsınlar....yarın gider sanırım oysa bi sokak ötemde oturuyor...uzun süre oturamıyorum kaburgalarım batıyor ....yatmam gerekiyor yatamıyom o varken..neyse buda geçicek....

kızlar hepinizi öpüyorum...şu netim bi bağlansın diğer bilgisayara daha sık gireceğim ...özlüyorum sizleri....kaydirigubbakcemile5

aaaaa neden bir sokak ötedeki evine gitmiyo.allah sabır versin.ama tabi dayanmalısın.:teselli:

Eylemcim iyi yapmışsın canım... İnşallah önemli bişi değildir bu. Ama için rahat etsin. Allah korusun son haftalar önemli, dikkatli olmamız lazım... Çok geçmiş olsun canım.

Hoşgeldin!! Neler aldın, nerelere gittin anlat bakalım? Bu arada eşimle nasıl oldunuz, biraz daha iyi mi durumlar?

herkese iyi akşamlar...umarım iyidir herkes...bu aralar pek giremedim geçmişide okuyamadım bi bakayım şöyle ne var ne yok....
Hoşgeldin Ayşincim... Doğurmadan önce bağlansa şu internet artık yaa, sen de rahat rahat girersin o zaman...

kimseler yokk denizim de yokkkkk nerdesiniz yawf ben che yi merak ettimmmm
Ben geldim!!! Ama tek geldim, Che'yi getirmedim; olmaz mı?
Bu arada ben de merak ediyorum Che'yi.... Msn de falan anlattı mı kimseye, neler olu bitiyor, durum sahiden o kadar ciddi mi? Aslı sen biraz tüyo ver bize... Biraz işin içindesin bildiğim kadarıyla... Hani şifrelerle falan bişiler yapacaktınız. O olayın arkasından kötü bişiler mi çıktı yoksa?

Yaa kızlar bu akşam yemekteyiz programını izlediniz mi? Bu kadın süper yaa!!! Acayip neşeli biri... keşke onun kadar zevk alsam hayattan....

gülşahhh çizelgeni 20 şubata göre yapsana hem daha az kaldığını görür heyecanlanırız yaa
canım ama 40.haftada olmıcamki..39.haftada filan alacaklar bebeği..böyle iyi olsun tatlımŞeniz

Hiç temizlik yapmayı özliyceğim aklıma gelmemişti yawfff. Şaka gibi....
aynen vallahi..bebekten fırsat bulursam cam silmeyi bile düşünüyorum..o kadar vahim durumum..

kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..
ohhh maşallah canım..ama sen fazla almışsın..biraz ekmeği kıs derim.bu arada görümcemde oğluşuna taha ismini verecekmiş..
canım elektriğe aşırı bir zam geldi.15 gün filan evde duruyıruz onda da ufoyla ısınıyoruz 120 ytl geldi bizede..Allah kolaylık versin hepimize.
canım dinlen lütfen..daha erken çok..

aman da aman..sende mi sezeryan olacan canım..iyi bari topükte birileri olacak tek kalmıcam..bencil gördüm kendimi:lepi:
ya kizlar benim 3 4 gündür ayaklarim ayakliktan cikti öyle bi sistiki ayakkabilarm bile olmuyo nedn ya bileklerimve ayaklarima sanki ari sokmus gibi sisti normal mi peki bu dr a da sormayi unuttm
Aynen bende öyleyim.felaketim.dudaklarım burnum filan..artık son zamanlar diye böyle olduk canım
geçmiş olsun yavrukuşum..o sıpayıda yerim ben.
Yaa kızlar bu akşam yemekteyiz programını izlediniz mi? Bu kadın süper yaa!!! Acayip neşeli biri... keşke onun kadar zevk alsam hayattan....

izlemedim canım..sevmiim artık ben..

Herkese günaydınlar, çocuğu olanalara iyi karneler hadi bakalım ,yaşasın tatil :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…