Hoşgeldin!! Neler aldın, nerelere gittin anlat bakalım? Bu arada eşimle nasıl oldunuz, biraz daha iyi mi durumlar eşinle!!
biraz geç oldu ama hoşbulduk denizim valla bişey almadım bu sefer kızıma :)) sahile gittik arkadaşlarla oturduk sohbet falan çarşıda falan gezdik tuzla çok güzel ve nezih bi yerdir alt üst ettik buraları :)) eşimle aram çok iyi düzeldi yani öyle bi rüzgardı geçti gitti sen nasılsın annenle oh misler gibi yemekleri süper valla :))
herkeze günaydın kızlar bugun hava çok kapalı istanbulda ya içim karardı valla( şimdi ablamla yigenim okuluna gitcem karnelerini alçaklar bugun
evide temizlemem lazım ama acaip yorgunum yaa kollarım kalkmıyor valla(
herkeze güzel bi güngeçirmesini diliyorum çalışanlara kolay gelsin hoşakalın..
[
günaydın mart anneleri
bu gün kızım biraz hasta gibi gece pek uyumadı inledi durdu ilaç vermeye başladım devam ederse doktora götürücem,
acayip kabuslar görüyorum ,zaten zor uyuyorum arada dalınca da kabuslar rahat vermiyor
beyaz lilyumcum hareketler günde 10 tane olsa yeter demişsin ama saatte 10 tane olması gerekiyor canım aklında olsun
umarım herkes için güzel bir gün olur
ay sanki uyuşıkluğum yazıma da yansıdı:çok üzgünüm:
gunaydın kızlar ben hareketlerden şikayetçiyim ... yaw durmuyo ki içerde ne yapıyor bilmem ama ne olur artık dur diyorum banamısın demiyor.yürüyüşüm iyice penguene benzedi...bide yürürken yada karın bölgeme bişi değsin hemen wc ye gitmek zorunda kalıyorum... çok ayakta durunca başım dönüyor çok oturuncada yatmayı sormayın zaten kim kaybetmiş ben buluyım uykuyu....
kızlar bide acayip tembelleştim hantallaştim sanki iyice...ay ne dert yandım ne kadar doluymuşum...
bu arada dun gece bebişimi rüyamda gördüm... uyuyorumya rüyamda da kendimi uyuyo gördum neyse anlatmaya çalışıyım...
nedense bilmiyorum hastahaneye gidiyoruz.ben yatakta yatıyorum ben uyurken bebişi doğurmuşum.sonra beni 2 gün uyandıramamışlar bi şeklilde sonra kendimi evde gördüm ama 2 tane bebek vardı biri kız biri erkek kız bebek zenci gibiiydi ama o kadar tatlıydı kı anlatamam... diğer bebek ise aldığımız beşikte yatıyordu bembeyaz teni vardı . nasıl ayırt ettim bilmiyorum erkek bebek beşin içinde yatıyordu kız bebek dışardaydı.hangisi benim bebbeğim dedim anneme beşin içinde dedi.bi süre bebeği görmek istemedim çünkü onu ilk ben görcektim kızmıştım en son ben görcem diye sonra yumuşadım ve kollarıma aldım.anneme nasıl doğum uaptım o şimdi benim içimde değilmi dedim.karnıma baktım dıkış izi falan yok sadece göbeğimin kenarında bi ıntıhaplanma vardı...annemde hast yatıyodun bırden bi ses duyduk dedi senden geldi.(bombayım sanki) neyse bebiş geliyomuş kanllara girmiş dedi...bide uykuda normal doğum yapmışım .... sonra koyden halamlar gelmiş onları gördum ay kızım da anne oldu diyolardı bana öyle işte bu ruyayı yoracak bi hayır sever varmı ?
hıııı kızlar bide bebek şubatta olmuş.ben bebeğe kızıyodum niye şubattta oldun diye.....
:)
yine bitaraflarım açıkta kaldı :) galiba...
sizde durumlar nasıl bi yaramazlık yoktur inş.
biraz geç oldu ama hoşbulduk denizim valla bişey almadım bu sefer kızıma :)) sahile gittik arkadaşlarla oturduk sohbet falan çarşıda falan gezdik tuzla çok güzel ve nezih bi yerdir alt üst ettik buraları :)) eşimle aram çok iyi düzeldi yani öyle bi rüzgardı geçti gitti sen nasılsın annenle oh misler gibi yemekleri süper valla :))
ohhhh sefan olsun ne güzellll yapmışın...eşinle aranın iyi olmasına sevindim inş birdaha hiç sorun yaşamazsınız....ama şunu unutmayın ki en büyük yangınlarda soner.yeterki sabredinnnn....
herkeze günaydın kızlar bugun hava çok kapalı istanbulda ya içim karardı valla( şimdi ablamla yigenim okuluna gitcem karnelerini alçaklar bugun
evide temizlemem lazım ama acaip yorgunum yaa kollarım kalkmıyor valla(
herkeze güzel bi güngeçirmesini diliyorum çalışanlara kolay gelsin hoşakalın..
benimde erkek kardeşim karne alacak çok sabırsızlanıyorummmmm...
[
günaydın mart anneleri
bu gün kızım biraz hasta gibi gece pek uyumadı inledi durdu ilaç vermeye başladım devam ederse doktora götürücem,
acayip kabuslar görüyorum ,zaten zor uyuyorum arada dalınca da kabuslar rahat vermiyor
beyaz lilyumcum hareketler günde 10 tane olsa yeter demişsin ama saatte 10 tane olması gerekiyor canım aklında olsun
umarım herkes için güzel bir gün olur
ay sanki uyuşıkluğum yazıma da yansıdı:çok üzgünüm:
papatya geçmiş olsun kızına canım
bende hareketleri günde 10 diye biliyorum. Öyle okudum her yerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?