2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar..

Nasılsınız arkadaşlar.. Gününüz güzel geçsin inşallah.. Benim bebeğin hareketleri çok azaldı ve yavaşladı yaa.. Nette okudum normal yeri daralıyor artık diyor ama ben şimdiden o sert hızlı hareketlerini özledim :)

melekcim günaydın canım..inan bende bunu yazmak için geldim buraya..
bu kadar olur şaşırmış durumdayım yani..
aynı şekilde bende de mevcut bu durum..gece uyandırırdı..bırak uyandırmayı uyandığım zaman bi süre bakıyorum hiç tık yok..
neyse iyi olsunlarda önemli olan o..

Artık son zamanlara geldiniz arkadaşlar normal.Merak etmeyin doğunca bir hareket edecekler canımız çıkacak onları kucakta gezdirirken bile :)))))

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum..bugün hava kapalı kasvetli..enerji menerji yok bende...ama misafirim gelcek o yüzden ikram yapaciiiim kendim yemicem zor oluyor valla..sıcak sıcak ppoğça kokusu,kek pasta kokusu eşiliğinde kedinin ciğere baktığı gibi bakışıyoruz..

kızlar ben çalışmıyorum evdeyim,tuzsuz da yememe rağmen aayaklarım şişmeye başladı..ya doğum sonrası hepsi gider değilmi bunların..üstümüze kalmasın yaa zaten yağlar var

elektirk faturasından bahsetmişsiniz..ben 2 aydır acaip tasarruf etmeye çalışıyorum..valla kredi kartı borcundan eşim bile cüzdan boş geziyor 3 aydır
yok kurban bayramına git(bir sürü yakıt parası,kurban parası),bebişin ihtiyaçları,arabanın servis bakımı,benim harç paramın geri ödemesi derken 2-3 aydır öylece geziyoruz..bir dahaki aya geçecek inşallah.bitecek artık..valla kızlar yaptığım elektirk tasarufunu görseniz.termosifonu açmıyorum banyo dışında çünkü acaip elektik yakan bişey..mutfakta çok kullanırdım sıcak suyu,uzun süredir ellerim buz kesiyor..donma derecesinde olmadığım sürece ufoyu yakmıyorum..kat kat giyinik geziyorum..gece yatarken buzdolabı hariç herşeyi fişten çekiyorum.telefon,tv,modem vs..yürüyüş için koşu bandına çıkmıyor evde antrede ordan oraya yürüyorum..ve inanırmısınız bunu yaptım bu ay 50 tl az geldi fatura nasıl sevindim anlatamam...acaip zam yaptılar yaa olmaz bu kadar..

BeyazLilyum aynı kısıntıyı ben doğal gazda yaptım ama aksine fatura daha yüksek geldi.Sinir oldum ((
Bir de bizim daha düğün masraflarımızı taksitleri var.Nisanda bitecek rahatlayacağız inşallah.

melek ve gülşah sizinkiler benimkinden daha büyük kilolu:))))yerleri daralmıştır artık az kaldı çünkü..korkmayın günde 10 defa hareket etmesi yeterliymiş..maşallah bizimki 100 de ediyordur..çok hareket ettiğinden mi kilo almıyor acaba :roflol: geceleri çok uyandırıyor beni artık..ama yavaş yavaş azalır..hareketlerini saymaya bakın..artık bir günleri bir günlerini tutmayacak

Hoşgeldin!! Neler aldın, nerelere gittin anlat bakalım? Bu arada eşimle nasıl oldunuz, biraz daha iyi mi durumlar eşinle!!

biraz geç oldu ama hoşbulduk denizim valla bişey almadım bu sefer kızıma :)) sahile gittik arkadaşlarla oturduk sohbet falan çarşıda falan gezdik tuzla çok güzel ve nezih bi yerdir alt üst ettik buraları :)) eşimle aram çok iyi düzeldi yani öyle bi rüzgardı geçti gitti sen nasılsın annenle oh misler gibi yemekleri süper valla :))

herkeze günaydın kızlar bugun hava çok kapalı istanbulda ya içim karardı valla ( şimdi ablamla yigenim okuluna gitcem karnelerini alçaklar bugun
evide temizlemem lazım ama acaip yorgunum yaa kollarım kalkmıyor valla (
herkeze güzel bi güngeçirmesini diliyorum çalışanlara kolay gelsin hoşakalın..

[

ohh negüzel stres atmışsındır eşinlede aranın düzelmesine sevindim canım..bu arada söylemeyi unuttum kızbnın odası çok cici olmuş..güle güle kullanın...
ben artık çok sıkıldım valla iş yapmak istiyorum ben yaaaaaaa....

alyasulin evet kızının odası çok güzel olmuş.güle güle kullansın..
özgecim canım bilmiyorumki ama endişelenmiyorda değilim yanii..

günaydın mart anneleri
bu gün kızım biraz hasta gibi gece pek uyumadı inledi durdu ilaç vermeye başladım devam ederse doktora götürücem,
acayip kabuslar görüyorum ,zaten zor uyuyorum arada dalınca da kabuslar rahat vermiyor

beyaz lilyumcum hareketler günde 10 tane olsa yeter demişsin ama saatte 10 tane olması gerekiyor canım aklında olsun

umarım herkes için güzel bir gün olur
ay sanki uyuşıkluğum yazıma da yansıdı:çok üzgünüm:

Havanın kapalı olmasından olsa gerek benimde keyfim pek yerinde değil.. Dilek Anadolu yakasındasın madem gelemiyormsun Anadolu yakası buluşmasına..Gerçi sana baya uzakkk..

gunaydın kızlar ben hareketlerden şikayetçiyim ... yaw durmuyo ki içerde ne yapıyor bilmem ama ne olur artık dur diyorum banamısın demiyor.yürüyüşüm iyice penguene benzedi...bide yürürken yada karın bölgeme bişi değsin hemen wc ye gitmek zorunda kalıyorum... çok ayakta durunca başım dönüyor çok oturuncada yatmayı sormayın zaten kim kaybetmiş ben buluyım uykuyu....
kızlar bide acayip tembelleştim hantallaştim sanki iyice...ay ne dert yandım ne kadar doluymuşum...

bu arada dun gece bebişimi rüyamda gördüm... uyuyorumya rüyamda da kendimi uyuyo gördum neyse anlatmaya çalışıyım...

nedense bilmiyorum hastahaneye gidiyoruz.ben yatakta yatıyorum ben uyurken bebişi doğurmuşum.sonra beni 2 gün uyandıramamışlar bi şeklilde sonra kendimi evde gördüm ama 2 tane bebek vardı biri kız biri erkek kız bebek zenci gibiiydi ama o kadar tatlıydı kı anlatamam... diğer bebek ise aldığımız beşikte yatıyordu bembeyaz teni vardı . nasıl ayırt ettim bilmiyorum erkek bebek beşin içinde yatıyordu kız bebek dışardaydı.hangisi benim bebbeğim dedim anneme beşin içinde dedi.bi süre bebeği görmek istemedim çünkü onu ilk ben görcektim kızmıştım en son ben görcem diye sonra yumuşadım ve kollarıma aldım.anneme nasıl doğum uaptım o şimdi benim içimde değilmi dedim.karnıma baktım dıkış izi falan yok sadece göbeğimin kenarında bi ıntıhaplanma vardı...annemde hast yatıyodun bırden bi ses duyduk dedi senden geldi.(bombayım sanki) neyse bebiş geliyomuş kanllara girmiş dedi...bide uykuda normal doğum yapmışım .... sonra koyden halamlar gelmiş onları gördum ay kızım da anne oldu diyolardı bana öyle işte bu ruyayı yoracak bi hayır sever varmı ?
hıııı kızlar bide bebek şubatta olmuş.ben bebeğe kızıyodum niye şubattta oldun diye.....
:)

yine bitaraflarım açıkta kaldı :) galiba...

sizde durumlar nasıl bi yaramazlık yoktur inş.

papatya geçmiş olsun kızına canım
bende hareketleri günde 10 diye biliyorum. Öyle okudum her yerde :)

kızına geçmiş olsun canım..
dr bana son gittiğimde günde 10 tane dedi...sanmıyorum herkesin bebeğinin satte 10 kez hareket ettiğini o zmaan hiç durmaması lazım..mesela benim arkadaşın çok az oynadhamilelik boyunca..satte 10 olduğunu sanmıyorum canım o zaman arkadaşınki yaşamazdı..günde 15 anca ediyordu

canım sen yazarken sanki kendimi gördüm bu zamanlar böyle oluyor demek ki fiziksel ve hormonal değişikliler herşeyimizi rüyalarıızı bile etkiliyor

jnm geçmiş olsun kızına a.s. inş geçer bişeyciği kalmaz....

Lavina bence bebegın hareketlerının tadını cıkar... Zaman ılerledıkce yerı daraldıgı ıcın azalıyor cunku.. Ruya konusunda hıc anlamam valla.. Hayırdır dıyelıım hayır olsun..

papatya geçmiş olsun kızına canım
bende hareketleri günde 10 diye biliyorum. Öyle okudum her yerde :)

sağol melekcim
ilk doğumumda doktorum günde bir kere hareketleri takip etmemi söylemişti
akşamüstü dinlenir vaziyettte olucaksın ve 1 saatte 10 kez hareket etse normal demişti
benim de ordan aklımda kaldı
kızımı bu hamilelik haftamdo doğurmuştum yani bundan sonra herşeyi ben de ilk kez yaşıycam

yasemincim hayır olsun...bende bu gece doğum yapacağımı gördüm..dr a gidiyoruz. dr bakıyor bebeğin gelişimi iyi isterseniz beklemeyelim doğumu gerçekleştirelim diyor öğleden sonra gelin suni sancılı sezeryan yapalım diyor..olaya bakın suni sancılı sezeryan:roflol: epiduralli der gibi..yok diyorum ben normal istiyorum...sezeryan yapacaksan hem sancıyı niye veriyorsun diyorum:roflol: eşim kızıyor olurmu öyle şey daha 35.haftadayız atlımı kovalıyor diyor hastanede kavga falan çıkarıyor..öyleydi benimde bebek falan görmedim sadece böyle bir macera yaşadım..uyanıncada dedim acaba normal için yatıp bekleyip sonra açılma olmayınca sezeryanamı alıncam acaba senağlama Allah korusun herşeyin hayırlısı .belkide tersine çıkar suni sancıya gerek kalmadan pırt diye normal doğururum :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…