2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lavina bence bebegın hareketlerının tadını cıkar... Zaman ılerledıkce yerı daraldıgı ıcın azalıyor cunku.. Ruya konusunda hıc anlamam valla.. Hayırdır dıyelıım hayır olsun..

sağol jnm a.s. ama zaman daraldıııı..zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum..hihoyyyt
hareketlerini bebeişim doğduktan sonra özleyeceğimi hissediyorum.dun gece eşime 1.aydan başlayalım mı dedim... gıcık şey bu hale doğur arayı uzatmayız dedi koptummmm yiyosa sen yap dedim wallaaa:roflol::roflol:

jnm hayır dır inş...herşey etkiliyor bizi....
benim insanlar moralimi fena bozuyo gıcık oluyorum kötükedihüso tuturmuşlar erkek göbeği seninki erkek diye kızım olcak diyorum yok cahil i
nsanlarda değil fena patlıcam artık ruyamıda etkiliyor.ben artık çocuğun pompiş nonoş olmasından korkuyorum walla ya bırakın kızımı yeterrrr Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook ama demi.bırı daha erkek derse valla hantalım mantalım demicem yolacam saçını başını -tatlicadiarzu-

yasemincim boş ver kim ne diyorsa desin
benim 1 kızım var ve ikincisi de kız olucak inşallah ve ben çok memnunum
ama bunu duyan insanları tepkisi aynene şu
ya olsun kız da evlat
sanki onlar asoran var
bu tür insanlar ki genelde kadınlar bu yorumu yapıyor kadın olarak değer görmemiş bi oğlu olursa kendini önemli hisseden banaz insanlar bence

yasemin canım benim kıçın açıkta kalmış diyelim:))
ben hiç göremedim böyle rüyalar yta..

jnm seninki hiç açıkta kalmamış demkki bu akşam bırak bi istersennnn...:roflol::roflol: :)
bende aynı fikirdeyim ama jnm benimki tüm yorganı alırsa olacağı oydu a.s :icecream:
mantık olayını kaybettim rüyam bile saçmalık diye bağrıyo resmen nnnnnkafamçokkarıştı3
ama ne yapıyım aynen öyle gördüm ben kimseye öyle anlatmayı falan da sevmem size yazınca bıraz rahatlıyorum.... en azından kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
tüm annişlere ve bebişlere günaydınlar hayırlı cumalar...dün bana cevap yazan herkese teşekkürler cevap veremdim kusura bakmayın işlerim yoğundu size yazamadım..ee annişler nasılısnız bugün ben artık hamur işi olayını kestim.hadi bakalım hayırlısı lakin çok çabukl acıkıyorum ben yaw gwcw uykumdan uyanınca bile acıkıyorum:icecream:

papatyang canım zaten bu hissetmediğin durumda tavsiye edilen yöntem..yani gün içinde hiç hissetmediysen bişyeler yiyip dinlenme moduna geçip beklemen gerkiyor o zaman sayacaksın..sen saatte 10 deyince her saat otururp 10 kere hareket etmesini beklememiz gerekiyor gibi oldu da ondan canım..yoksa sanmıyorum hiç bir bebek her saat 10 defa hareket etsin..kaan kocatepenin büyük kitabı var bende de..orda da yazıyor bunların aynısı,ama dediğim gibi bu o gün içinde hiç hissetmediysen geçerli..yerimseniben

jnm benim ben hep kız bebişi istemişimdir.Allahtan o elbiseler tuylu tuylu tokalar...o kadar ozeniyordum ki allahım gönlüme göre verdi.çok şükür...
ben şuna kızıyorum cinsiyetini kız diyorum ya bide inat gibi benle kakışan insanlar oldu ya sanki içime girip naklen baktı sınırım çok bozuk tu kaç gündür.sinirden buraya bile doğru durus giremedim.tmm takmıcam diyorum ama etkiliyo işte ruhsal çokuntu resmen ya ....Allah hayırlı evlatlar versin.hepimize
ya inanırmısın kendi annem bile hala erkek olmasın diyor psikolojım alt ust oldu resmen ya senağlama senağlama senağlama kı ben size 3 de 1 nı anlatıyorum devamını anlatsam ağlarsınız halime :çok üzgünüm:

anam Rabişim gelmiş benim..
Rabiş kıı buluşalım bizde..
valla bak doğurmadan gel buluşalım..haftaya nasıl..

üzülme yaaa boş ver çok çok 1,5 ay daha konuşurlar doğduktan sonrada söyliycek sözleri kalmaz zaten
sen tatlı prensesini düşün o doğunca bunların hepsini unutursun canım

anam Rabişim gelmiş benim..
Rabiş kıı buluşalım bizde..
valla bak doğurmadan gel buluşalım..haftaya nasıl..

bende şöyle geçmişl sayfalara bakıyodum, nerden gördün kız beni, ama iyiki gördün hihoyyyt
haftaya buluşalım vallahi, yoksa hastanede buluşacağız kaydirigubbakcemile3
yeşilyurtta olur mu? haftaya hergün müsatim ben.
bugünde doktora gidiyorum, merak içindeyim, kaç kilo oldu, durumu ne??

sen ayrıldınmı izne kız?
olur valla bana uyar..kayınvalideme geçiyorum pazar günü tekrar ben..
kız şimdi netleştirelim ozaman:)

üzülme yaaa boş ver çok çok 1,5 ay daha konuşurlar doğduktan sonrada söyliycek sözleri kalmaz zaten
sen tatlı prensesini düşün o doğunca bunların hepsini unutursun canım

sağol jnm benim sizde olmasınız ne yapardım ben senağlama senağlama senağlama
iyiki varsınız jnm inanın buraya yazıklarımı sizinle paylaştıklarımı en yakınımla bile paylaşmıyorum burda hepimiz aynı durumdayız ve daha iyi anlıyoruz sağol jnm :teselli:

sen ayrıldınmı izne kız?
olur valla bana uyar..kayınvalideme geçiyorum pazar günü tekrar ben..
kız şimdi netleştirelim ozaman:)

ayrıldım şekerim de kadın kısmısının iznimi olur, her gün başka bişi çıktı.
salı günü buluşalım istersen yiyelim ve de içelim ohhh yarasın bebişlerimize :içelim:

hamişler günaydın....
kasığıma üç beş saniyelik ağrı giriyo çıkıyo ama az günde 2 kere falan.normal mi?
bir de ben 29 haftalıkken doktora gitttiğimde dr unuttu bir daha ne zaman geleceğimi demeyi.ne zaman gitmeliyim kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…