Lavina bence bebegın hareketlerının tadını cıkar... Zaman ılerledıkce yerı daraldıgı ıcın azalıyor cunku.. Ruya konusunda hıc anlamam valla.. Hayırdır dıyelıım hayır olsun..
yasemincim hayır olsun...bende bu gece doğum yapacağımı gördüm..dr a gidiyoruz. dr bakıyor bebeğin gelişimi iyi isterseniz beklemeyelim doğumu gerçekleştirelim diyor öğleden sonra gelin suni sancılı sezeryan yapalım diyor..olaya bakın suni sancılı sezeryan:roflol: epiduralli der gibi..yok diyorum ben normal istiyorum...sezeryan yapacaksan hem sancıyı niye veriyorsun diyorum:roflol: eşim kızıyor olurmu öyle şey daha 35.haftadayız atlımı kovalıyor diyor hastanede kavga falan çıkarıyor..öyleydi benimde bebek falan görmedim sadece böyle bir macera yaşadım..uyanıncada dedim acaba normal için yatıp bekleyip sonra açılma olmayınca sezeryanamı alıncam acaba senağlama Allah korusun herşeyin hayırlısı .belkide tersine çıkar suni sancıya gerek kalmadan pırt diye normal doğururum :lepi:
yasemin canım benim kıçın açıkta kalmış diyelim:))
ben hiç göremedim böyle rüyalar yta..
yasemincim boş ver kim ne diyorsa desin
benim 1 kızım var ve ikincisi de kız olucak inşallah ve ben çok memnunum
ama bunu duyan insanları tepkisi aynene şu
ya olsun kız da evlat
sanki onlar asoran var
bu tür insanlar ki genelde kadınlar bu yorumu yapıyor kadın olarak değer görmemiş bi oğlu olursa kendini önemli hisseden banaz insanlar bence
anam Rabişim gelmiş benim..
Rabiş kıı buluşalım bizde..
valla bak doğurmadan gel buluşalım..haftaya nasıl..
üzülme yaaa boş ver çok çok 1,5 ay daha konuşurlar doğduktan sonrada söyliycek sözleri kalmaz zaten
sen tatlı prensesini düşün o doğunca bunların hepsini unutursun canım
sen ayrıldınmı izne kız?
olur valla bana uyar..kayınvalideme geçiyorum pazar günü tekrar ben..
kız şimdi netleştirelim ozaman:)
olur vaslla salıya buluşalım ozaman..1 iyimidir uyarmı sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?