rabiş göbişlerle öpüşürüz o zaman..:)
yukarda buluşuyoruz salı ok dir..anam ne özledim seni gıı..
betül canım sancı banada giriyor ara ara..
sen yakın zamanda bir git bence..
hoşgeldin aslıcım..
bende şimdi nette hürriyete bakıyodum..ne kadar kötü olmuş ege öyle..
Saruboceq, 16 eylül, bavse, elifzeyneb, melek81, sehnaz52, zakkum6644
kaç kişiyiz ama kimsede tık yok kızlar..
kocaman günaydinlarrr
naslsiniz bakalim?
ayy ben cok tuhafim bi rüya gördüm muhtesemdi oglusmu dogurmusum sonra hastaneden cikisimizi yapiyoruz ve kiz kardesimle birlkte aliyorz eve getiriyorz cok tatli bembeyaz teni olan pamuk gibi,tostombalak bi bebek agzindada emzigi vardi ayy cok sekerdi yaa iyiki hamileyim iyiki anne olucam dünyann en güzel en kutsal duygusu buymus rüyamda böyle tuhaf olduysam yavrumu kucagima alinca ne hissedcm hic bilmiyrm simdiden gözlerim yasardi
jnm benim ben hep kız bebişi istemişimdir.Allahtan o elbiseler tuylu tuylu tokalar...o kadar ozeniyordum ki allahım gönlüme göre verdi.çok şükür...
ben şuna kızıyorum cinsiyetini kız diyorum ya bide inat gibi benle kakışan insanlar oldu ya sanki içime girip naklen baktı sınırım çok bozuk tu kaç gündür.sinirden buraya bile doğru durus giremedim.tmm takmıcam diyorum ama etkiliyo işte ruhsal çokuntu resmen ya ....Allah hayırlı evlatlar versin.hepimize
ya inanırmısın kendi annem bile hala erkek olmasın diyor psikolojım alt ust oldu resmen ya senağlama senağlama senağlama kı ben size 3 de 1 nı anlatıyorum devamını anlatsam ağlarsınız halime :çok üzgünüm:
hamişler günaydın....
kasığıma üç beş saniyelik ağrı giriyo çıkıyo ama az günde 2 kere falan.normal mi?
bir de ben 29 haftalıkken doktora gitttiğimde dr unuttu bir daha ne zaman geleceğimi demeyi.ne zaman gitmeliyim kızlar?
kocaman günaydinlarrr
naslsiniz bakalim?
ayy ben cok tuhafim bi rüya gördüm muhtesemdi oglusmu dogurmusum sonra hastaneden cikisimizi yapiyoruz ve kiz kardesimle birlkte aliyorz eve getiriyorz cok tatli bembeyaz teni olan pamuk gibi,tostombalak bi bebek agzindada emzigi vardi ayy cok sekerdi yaa iyiki hamileyim iyiki anne olucam dünyann en güzel en kutsal duygusu buymus rüyamda böyle tuhaf olduysam yavrumu kucagima alinca ne hissedcm hic bilmiyrm simdiden gözlerim yasardi
Lazanya, 16 eylül, didem1981, elifzeyneb, hayaletorka, melek81, Saruboceq+, sehnaz52+, zakkum6644
evet bayağı kalabalığız ama ses yok kimseden???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?