selam kızlar....kendi aranızda o kadar güzel konuşuyosunuzki ben arada girip yazdığım için pek muhabbeti bölmek istemiyorum o yüzden az yazıyorum...zaten o kadar hantalımki son günlerde yazmak bile zor geliyor düşünün yani....artık ev işlerini zar zor yapabiliyorum...geceleri uyku yok zaten...biran önce zaman geçsede eski enerjik havama kavuşsam diyorum ...antalya bugün çok kapalı ve yağmurlu sıkıntıdan patlıyorum ....
Günaydın kızlar, bi süredir yoktum yine
pc nin kablosu bozuldu dün akşam getirdi eşim. herneyse umarım herkes çok ama çok iyidir.
canım ben de ilk zamanalr hep erkek düşündüm yani içime öyle doğmuştu. erkek bebeklerle aram iyi değildir gerçi. eşim de kız istiyodu. benim tarafımda kızlar çoğunlukta ama yine de kız istiyolardı, eşimin tarafında da kız yok. onlar da kız istiyodu. benimki de kız ama hala rüyamda erkek bebeğim old. görüyorum. sakın üzme kendini. ne olursa hayırlısı olsun. umarım şansıyla, güzel kaderiyle dünyaya gelir. kimseyi de takma. beni de çok üzdüler. 4. boyutluda fotolarına bakıyolar ve ben babası dışında herkese benzetiyolar bu da bizi üzüyo. napalım. diyorum ya şansıyla, sağlıklıca gelsinler dünyaya...
günaydınn:) ilk başta ayda 1 kez gidiliyor ya sen devam et bu sefer de. arkadaşların dedikleri gibi 32. haftadan sonra ayda 2 kere görmek istiyolar.
canım bu haftalarda rüya görmek normalmiş gördüğün rüyaların geneli bebek ve doğumla ilgili olurmuş insan vücudu inanılır gibi değil!!!
sen asıl tombalak oğlunu kucağına aldığında nasıl sevinecen onu düşün??hihoyyyt:lepi:
onuda okudum sorma ya..Allahım rahmet eylesin ne diyelimhe yww sorma çıkmadım dışarı 10 da geldim işe hastanenin bahçesinde bir kadının başına çatı düştü röntgene götürülürken kalbi durdu kadının doğla afetler ne kadar da yıkıcı olabiliyor ! keşke biz insanlar hiç değilse caniliği bıraksak doğla yoldan yeterince can gidiyor zaten !!
Allahım olmayanada nasip etsin şehnazım.çok güzel bi rüya görmüşsün..kocaman günaydinlarrr
naslsiniz bakalim?
ayy ben cok tuhafim bi rüya gördüm muhtesemdi oglusmu dogurmusum sonra hastaneden cikisimizi yapiyoruz ve kiz kardesimle birlkte aliyorz eve getiriyorz cok tatli bembeyaz teni olan pamuk gibi,tostombalak bi bebek agzindada emzigi vardi ayy cok sekerdi yaa iyiki hamileyim iyiki anne olucam dünyann en güzel en kutsal duygusu buymus rüyamda böyle tuhaf olduysam yavrumu kucagima alinca ne hissedcm hic bilmiyrm simdiden gözlerim yasardi
la aslı bende kimseden baktım ses seda yok dedim bi toz alayım..Lazanya, 16 eylül, didem1981, elifzeyneb, hayaletorka, melek81, Saruboceq+, sehnaz52+, zakkum6644
evet bayağı kalabalığız ama ses yok kimseden???
İstanbul da da hava cok kotu yagdı yagacak.. hafta sonu da boyle olacakmıs..
canım valla bugün heryer aynı..dün bahar havası varken bugün kasvetli çok herkesin içi geçmiş...-tatlicadiarzu- uyku bende de kalmadı..dalıncada dayak yemiş gibi oluyorum öyle derin uyuyorum ki..şimdiden alıştırıyor keratalar vücudumuzu:CüvCüv: kaçıncı haftandansın sen canım
hayır olsun canım bugün rüya gören görene maşallahımız var vallakaydirigubbakcemile3 yaklaştıkça heyecanda artıyor..içimizde olmayacaklar artık nasipse kucağımıza alacağız sağ salim,sağlıklı bir şekilde..minicikler ama ne büyük mutluluklar değilmi..kıyafetlerine bakınca bile gözleri doluyor insanınsenağlama Allah olmayanlarada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
İstanbul da da hava cok kotu yagdı yagacak.. hafta sonu da boyle olacakmıs..
bende ilk başta hep erkek dedim kesin kes yani..ama sonradan farkettim kendi kendimi psikolojik olarak alıştırmak için yapmışım..erkek hissettiğimden değil yanii.kızlara çok düşkünümdür,oğlum olursa üzülmeyeyim diye herhalde öyle bir psikolojiye büründüm..üzülünürmü gerçi evlat evlattır..rabbim hayırlı ve sağlıklı olanını versin yeterki gerisi mühim değil ama kızlara zaafım vardı..gamyoncuiremsu
şehnazcım ben de aynı kategorideyim ilk 5 ay erkek bilip sonradan kzı olacağını öğrenenlerdeniz her iki zevki de tattım diyorum netice de evlat sağlıklı olsun da canımın parçası:asigim::1hug:
Lazanyam İstanbul'a sık sık geliyor musun? Geldiğinde görüşelim bak..
Lazanyam İstanbul'a sık sık geliyor musun? Geldiğinde görüşelim bak..
günaydın kızlar benim çarpıntı geçmedi ya, gece kesilmişti ne güzel şimdi yine başladı sıkıştırıyo epey duruyo duruyo gümm, içime alev düşüyo sanki. nazillide olsaydık keşke, ordaki kardiyolog çok iyi. şimdi eşim gitti bakalım burda kim var kardiyolog onu araştıracak ona gideceğiz. korkuyorum da adı kalp olunca. bi de hamileyiz ya herşeyin kötüsünü düşünmesek olmaz havada kasvetli zaten ne seneryolar yazıyorum. nerden çıktı bu iş şimdi ya,herşey yolunda giderken. Allah sağlık versin hepimize.
günaydinlar hayirli cumaar hepinize güzel bir gün diliyorum
migde yanmasinin ne demk oldugunu dün gece tamamen ögrenmis durumdayim ilk defa böyle oluyorum resmen ates yandi migdemde ay allahim ins böyle devam etmez oluyodu ama bu kadar degil hayir anlamadigim bebek asagiya indimi azalacakti göya e bende tam tersi oldu iins Allahim ins böyle devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?