2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım valla bugün heryer aynı..dün bahar havası varken bugün kasvetli çok herkesin içi geçmiş...-tatlicadiarzu- uyku bende de kalmadı..dalıncada dayak yemiş gibi oluyorum öyle derin uyuyorum ki..şimdiden alıştırıyor keratalar vücudumuzu:CüvCüv: kaçıncı haftandansın sen canım

bende ilk başta hep erkek dedim kesin kes yani..ama sonradan farkettim kendi kendimi psikolojik olarak alıştırmak için yapmışım..erkek hissettiğimden değil yanii.kızlara çok düşkünümdür,oğlum olursa üzülmeyeyim diye herhalde öyle bir psikolojiye büründüm..üzülünürmü gerçi evlat evlattır..rabbim hayırlı ve sağlıklı olanını versin yeterki gerisi mühim değil ama kızlara zaafım vardı..gamyoncuiremsu

ay cnm düsünmem mi hic her gece yastiga basimi koydumda oglumun hayalini kuruyorm onu öpüp kokladigimn ayy cok güzel bi duygu ya gamyoncuiremsu

onuda okudum sorma ya..Allahım rahmet eylesin ne diyelim
Allahım olmayanada nasip etsin şehnazım.çok güzel bi rüya görmüşsün..
Lazanya, 16 eylül, didem1981, elifzeyneb, hayaletorka, melek81, Saruboceq+, sehnaz52+, zakkum6644

evet bayağı kalabalığız ama ses yok kimseden???
la aslı bende kimseden baktım ses seda yok dedim bi toz alayım..
İstanbul da da hava cok kotu yagdı yagacak.. hafta sonu da boyle olacakmıs..

burayada pazar geliyomuş yağışlı hava..
en çok doğum yaptığım günü merak ediyorum..nasıl olacak hava diye.

şu an 31+5 ama ultrasona göre 34.haftamdayım:CüvCüv: yani 2 hafta önde gidiyorum o yüzden aklım karışıyor bazen...doktorum 10 mart sezeryan dedi ama bakalım hayırlısı belkide normal olur...bugün hernedense yürürken kasıklarıma çok baskı yapıyor evin içinde yürürken bile zorlanıyorum daha kızımın karnesini almaya gidicem delikafadulden

evet cnm hele o minnacik elbiselerini görünce insn cok tuhaf oluyo
amin allh olmayanlarada ins nasip eder bizim yasadigimiz bu güzel duyguyu

herkese merhabalar kızlar bugün bende de çokk uyuşukluk var yemeği yapayım baya bi uyurum herhalde kolumu kaldırmaya halim yok

İstanbul da da hava cok kotu yagdı yagacak.. hafta sonu da boyle olacakmıs..

kız meleğim bi özlemişim istanbulu anlatamam valla bugün atlayıp gelesim var hava korsanı olup uçak kaçıracam hahahahaha bu göbekle havaalanına bile sokmazlar beni gerçi arkadaşım 36, haftasında uçtu ama risk yane beni bulur biliyommmmdelikafadulden

bende cnm hamile oldugumu ögrendigim ilk zamndan beri icmdn hep oglum olacakmis diye geciyodu ama buradaki dr kiz demisti allh biliyoya icimi ben hep kiz istiyodm hani süsllü püslü kiyafetler falan ondn dolayi sonra acayip sevindm alisveris yaptim hemn oyuncak bbekler kiyafetler sonra trye geldik rahatszlandm dr a gittik iki dr bakti ikiside dada ben cinsiyetini sormadn oglunuz olacak biliyosunuzdur zaten dediklerinde ne oglanmi hayir benijm kizim oluck dedim pipisini cekip ultrason kagidini verdi bide isaretledi
´kizim diye seviydm sonrada oglum diye sevmeye basladm komik bi durumdu ama

şehnazcım ben de aynı kategorideyim ilk 5 ay erkek bilip sonradan kzı olacağını öğrenenlerdeniz her iki zevki de tattım diyorum netice de evlat sağlıklı olsun da canımın parçası:asigim::1hug:

şehnazcım ben de aynı kategorideyim ilk 5 ay erkek bilip sonradan kzı olacağını öğrenenlerdeniz her iki zevki de tattım diyorum netice de evlat sağlıklı olsun da canımın parçası:asigim::1hug:

tabi cnm ama insan kendini o cinsiyete hazrliyo oglum veya kizim diye seviyo isim buluyo sonrada diger cinsiyet söylennce insn sok oluyo alismakta zorlaniyo yani ben öyle olmustum ama simdi kiziyorm kendime nedn cok kiz istiyodm diye oglum saglikli olsunda gerisi yaln

Lazanyam İstanbul'a sık sık geliyor musun? Geldiğinde görüşelim bak..

senede 3-4 defa arkadaşalrla buluşuruz 2-3 defa iş için yani 2 ayda bir gelirim neredeyse!
arkadaşlarla buluştuğumuzda havaalanından eve gelirim hiç evden çıkmadan havaalanı ve muğla yaparım:))) amaç dostları görmek istanbulu özlediğimde aslında dostlarımı özlemiş olurum bir nevi üstelik sadece biri istanbul da 2 si trabzon da biri ankara da hepimiz istanbul da toplanırızhihoyyyt doğuma gelecekler nasipse biri aralıkta dğum yaptı o gelemeyecek ama diğerleri mart ayı içine değişik tarihlere rezervasyon yaptırmışlar hahahahaŞeniz
kızıma da vereceğim en önemli öğüt bu olacak arkadaş bir insanın herşeyidir hayattaki en büyük kazanımım dostlarımdır iyi ki varlarsırnaşık şey:asigim:

canım ben de ilk zamanalr hep erkek düşündüm yani içime öyle doğmuştu. erkek bebeklerle aram iyi değildir gerçi. eşim de kız istiyodu. benim tarafımda kızlar çoğunlukta ama yine de kız istiyolardı, eşimin tarafında da kız yok. onlar da kız istiyodu. benimki de kız ama hala rüyamda erkek bebeğim old. görüyorum. sakın üzme kendini. ne olursa hayırlısı olsun. umarım şansıyla, güzel kaderiyle dünyaya gelir. kimseyi de takma. beni de çok üzdüler. 4. boyutluda fotolarına bakıyolar ve ben babası dışında herkese benzetiyolar bu da bizi üzüyo. napalım. diyorum ya şansıyla, sağlıklıca gelsinler dünyaya...

amin jnm :Saruboceq: sağlıklı olsunlarda...şunun şurasında ne kaldı 51 gün sonra görürler meleğimi hıh :dilcikar:

buradada hava yağmurlu tam uyku havası ahhhhhhhhhh ahhhhhhh öğele yemeğimide yediim 10 dk şekerleme yapsam ne iiii olurdu :1rolleyes: buroda sandalye ustunde artık :sm_cool: :roflol: :roflol:

herkese selam kızlar nasılsınız bakalım bakıyomda doğurmaya ramak kalmıs hala cinsiyet tercıhı yapıosunuz:roflol: saglıklı sıhhatli akıllı hayırlı ewlat olsunlar yeterli :Saruboceq: 2 bucukta oğlusumun anaokulu karnesını almaya gıdıcem cok heyecanlıyım yaa :sm_cool: Allah sizlerede göstersın ınsallah göbektekileride cabuk büyütelim bari :icecream: bugunde hava bayagı kapalı bı yağıyor bi esio tam hasta oluncak hava var

günaydın kızlar benim çarpıntı geçmedi ya, gece kesilmişti ne güzel şimdi yine başladı sıkıştırıyo epey duruyo duruyo gümm, içime alev düşüyo sanki. nazillide olsaydık keşke, ordaki kardiyolog çok iyi. şimdi eşim gitti bakalım burda kim var kardiyolog onu araştıracak ona gideceğiz. korkuyorum da adı kalp olunca. bi de hamileyiz ya herşeyin kötüsünü düşünmesek olmaz havada kasvetli zaten ne seneryolar yazıyorum. nerden çıktı bu iş şimdi ya,herşey yolunda giderken. Allah sağlık versin hepimize.

günaydinlar hayirli cumaar hepinize güzel bir gün diliyorum

migde yanmasinin ne demk oldugunu dün gece tamamen ögrenmis durumdayim ilk defa böyle oluyorum resmen ates yandi migdemde ay allahim ins böyle devam etmez oluyodu ama bu kadar degil hayir anlamadigim bebek asagiya indimi azalacakti göya e bende tam tersi oldu iins Allahim ins böyle devam etmez

jnm havadandır o şoyle bi balkona çık derin nefes al içine çek ....inş muhum bişi diiildir.bazen bende nefes alamıyacakmışım gibi oluyo ama geçiyor.çarpıntyıya ne iyi geliyor bilmiyorum ama kendini fazla yorma ...
:CüvCüv:

mide yamasına benim dr rennnine duo diye bi şurup vermi,şti geçiriyordu.ağrıların devam ederse bi dr ara jnm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…