2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm bende 34 haftalık hamileyim:CüvCüv: 7 yaşında bi oğlumvar bugün karne alıcak çok heyecanlıyızdelikafadulden kıslar ben valiz hazırlıyacam ama neler koysam hiç fikrim yok fisfisfisbana yardımcı olur fikir verirseniz memnun olurum yerimsenibenoğlumu poliklinikde doğurdum o yüzden pek fikrim yok hastanede ne lazım olur bilemiyorum şimdiden saoluna.s.

cnm üzme kendini ins bisi önemli bisi yoktur

geçmiş olsun canım çay ve kahve içiyormusun bilmiyorum ama onlarda çarpıntı yapabilir ,bir de stres, rahatlamaya çalış biraz aklına kötü şeyler getirme

selamlar..hayirli cumalar herbirinize..

kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..

masallah melegine canim

ohh ohh bulusun kiskaniyorum ama laelaelaelaelae
bende kiskanmiyorum hic..bulussunlar bakalim
:1closedeyes:

adayadayi bizide habersiz koyma emi canim
benneyaptımki

bi dakka yafuu noluyo burdaaa :1shok:
bilmediğim bi geyik sarmış etrafııı kaydirigubbakcemile3
o isimleri yazıp yazıp da sonra kimse den tık yok deyip de kopmalar ne iş !!!!
tamam yani, pek ara verdik, ne zamandır yokuz, gözden ırak gönülden ırak ama bu kadar da olmaz, olmamalı, kızımla beraber içinde olmadığımız bu geyiğe boynuz geçirip düelloya davet ediyoruz. yalnız biri bana acilen ritimli bi şarkı bulsun, kızım hareketlensin, geyiği dövebilelim :dance:

esime söyledim canim simdi ariycak ama bugünde cuma burda doktorlar erken kapatiyo bugün belkide kapatmistir artik eczaneye soracam heralde yoksa mahvoldum

bugün rüya gören görene..
bende gördüm abuk-subuk biseyler..
göbegimin sol tarafi böyle pütür pütür kabarmis.. cok igren duruyordu..
sag tarafida kaymak gibiydi..
hic bisi anlamadim.. rüya tabirine bakayim dedim, neye bakacagimida cözemedim.. saldim öyle kaldi
benneyaptımki

o çarpıntı bende de var doktorum havasız kalma merdiven çıkma uykuna dikat et demişti gerçekten çok kötü insan nefes alamıyo uyurken dinleniyoken bile ara ara oluyo pozisyonumu değiştiriyorum biraz geçiyo nasıl bişey olduğunu biliyorum sonuna kadar çekecez sanırım.

biz gittik geldik kardiyoloğa. ekstra atım var dedi ama tedavi edilmesi gereken bişey değil dedi. bebeğe ve bana bi zararı yokmuş. 3-3,5 gibi tekrar gideceğiz ultrasonla kalbime bakacak, bişey yok ama içiniz rahat olsun dedi.
bu arada hepinize teşekkür ederim, merak etmişsiniz ve iyi dilekleriniz için

:1hug:
sükür size zarari olan bisey degilmis..
insallah tam olarak ne olduda kesinlesir.. biter gider

soğuk süt içmeyi dene mide yanmasını rahatlatır bir miktar.:içelim:

Herkese merhaba şikayeti olanlara geçmiş olsun.
Karne alan var mı durumlar nasıl?

selamlar biz geldik yaramaz bir durum yok inşallah. ev temizliycez sonra gene dönerim. hepinizi öpüyor ve selam verdim kaçıyorum.

yahu arkadaşalr ben konulara bakıyom ama bişi yazamadım hiç. o kadar yavaş okuyorum ki, bi de tv ye dalıyorum.
neysem yavaşlık başa bela bir de açlık:roflol:

canım bende de çarpıntı fena oluyodu. gece eşimi uyandırıyodum. doktora sorduk sonra, kan oranım arttığı için kalp daha çok çalışıyomuş, bir de çay, kahve, çikolatayı azalt dedi. ben kestim. cidden çok kötü bi duygu.

cnm cok sevindm
kötü bisi olmadigina cok sükür ya

ya kizlar ben sabahtan beridir oglusumu hic hisstmdm
yaaaaa acaba bisimi oldu korkuyrm ya

yokdur biseyi.. dinlenmeye cekilmistir annesi..
benimkindede sabahtan beri tik yokdu..
daha yeni yeni akli basina geliyor..
seninkide baslar birazdan.. hem büyüdüler artik.. yerleri daraliyor.. fazla performans beklememeliymisiz
:CüvCüv:

ahh hacerim harekett etti biraz önce beni görmeliydin bi ciglk bagirma yasasin tosun pasm tepdi anasini yerim seni diye bi bagirdim:roflol::roflol::roflol:

ahh hacerim harekett etti biraz önce beni görmeliydin bi ciglk bagirma yasasin tosun pasm tepdi anasini yerim seni diye bi bagirdim:roflol::roflol::roflol:

allah seni ne etmeye :roflol::roflol:
cocuk korkusundan altina yapmistir..
bagirma tosunuma
:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…