günaydın kızlar benim çarpıntı geçmedi ya, gece kesilmişti ne güzel şimdi yine başladı sıkıştırıyo epey duruyo duruyo gümm, içime alev düşüyo sanki. nazillide olsaydık keşke, ordaki kardiyolog çok iyi. şimdi eşim gitti bakalım burda kim var kardiyolog onu araştıracak ona gideceğiz. korkuyorum da adı kalp olunca. bi de hamileyiz ya herşeyin kötüsünü düşünmesek olmaz havada kasvetli zaten ne seneryolar yazıyorum. nerden çıktı bu iş şimdi ya,herşey yolunda giderken. Allah sağlık versin hepimize.
günaydın kızlar benim çarpıntı geçmedi ya, gece kesilmişti ne güzel şimdi yine başladı sıkıştırıyo epey duruyo duruyo gümm, içime alev düşüyo sanki. nazillide olsaydık keşke, ordaki kardiyolog çok iyi. şimdi eşim gitti bakalım burda kim var kardiyolog onu araştıracak ona gideceğiz. korkuyorum da adı kalp olunca. bi de hamileyiz ya herşeyin kötüsünü düşünmesek olmaz havada kasvetli zaten ne seneryolar yazıyorum. nerden çıktı bu iş şimdi ya,herşey yolunda giderken. Allah sağlık versin hepimize.
kızlar bugün kntrolümüz vardı.oğluşum 2100 gram olmuş ve 45cm.. suyum normal her şeyleri normal ama ben 1 ayda 4 kilocuk alıvermişim.bundan böle 2 hafta bir gideceğiz bizden haberler bölee..
bende kiskanmiyorum hic..bulussunlar bakalimohh ohh bulusun kiskaniyorum ama laelaelaelaelae
jnm havadandır o şoyle bi balkona çık derin nefes al içine çek ....inş muhum bişi diiildir.bazen bende nefes alamıyacakmışım gibi oluyo ama geçiyor.çarpıntyıya ne iyi geliyor bilmiyorum ama kendini fazla yorma ...
:CüvCüv:
mide yamasına benim dr rennnine duo diye bi şurup vermi,şti geçiriyordu.ağrıların devam ederse bi dr ara jnm yerimseniben
biz gittik geldik kardiyoloğa. ekstra atım var dedi ama tedavi edilmesi gereken bişey değil dedi. bebeğe ve bana bi zararı yokmuş. 3-3,5 gibi tekrar gideceğiz ultrasonla kalbime bakacak, bişey yok ama içiniz rahat olsun dedi.
bu arada hepinize teşekkür ederim, merak etmişsiniz ve iyi dilekleriniz için
günaydinlar hayirli cumaar hepinize güzel bir gün diliyorum
migde yanmasinin ne demk oldugunu dün gece tamamen ögrenmis durumdayim ilk defa böyle oluyorum resmen ates yandi migdemde ay allahim ins böyle devam etmez oluyodu ama bu kadar degil hayir anlamadigim bebek asagiya indimi azalacakti göya e bende tam tersi oldu iins Allahim ins böyle devam etmez
biz gittik geldik kardiyoloğa. ekstra atım var dedi ama tedavi edilmesi gereken bişey değil dedi. bebeğe ve bana bi zararı yokmuş. 3-3,5 gibi tekrar gideceğiz ultrasonla kalbime bakacak, bişey yok ama içiniz rahat olsun dedi.
bu arada hepinize teşekkür ederim, merak etmişsiniz ve iyi dilekleriniz için
ya kizlar ben sabahtan beridir oglusumu hic hisstmdm
yaaaaa acaba bisimi oldu korkuyrm ya
yokdur biseyi.. dinlenmeye cekilmistir annesi..
benimkindede sabahtan beri tik yokdu..
daha yeni yeni akli basina geliyor..
seninkide baslar birazdan.. hem büyüdüler artik.. yerleri daraliyor.. fazla performans beklememeliymisiz :CüvCüv:
ahh hacerim harekett etti biraz önce beni görmeliydin bi ciglk bagirma yasasin tosun pasm tepdi anasini yerim seni diye bi bagirdim:roflol::roflol::roflol:
allah seni ne etmeye :roflol::roflol:
cocuk korkusundan altina yapmistir..
bagirma tosunuma :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?