2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim tşkederim canım evet güzel bigun oldu benım için iyi bi stres attım :) odayı begendıgnınede sevindim inş güzel güzel büyür kızm odasında valla ne güzel sen iş yapmak istiyosun benimde hiç kolum kalmıyor yaa çok tembelleştim -tatlicadiarzu-

alyasulin evet kızının odası çok güzel olmuş.güle güle kullansın..
özgecim canım bilmiyorumki ama endişelenmiyorda değilim yanii..

tşk ederiz gülşah teyzesi

Havanın kapalı olmasından olsa gerek benimde keyfim pek yerinde değil.. Dilek Anadolu yakasındasın madem gelemiyormsun Anadolu yakası buluşmasına..Gerçi sana baya uzakkk..

evet melek bana epeymi uzak buluşcagınız yer vede nerde oldugunu bilmiyorum -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.. o uykusuzluk problemi bendede vardı çok şükür aştım şimdi rahatım ama rüyalar bendede var saçma sapan rüya görüyorum -tatlicadiarzu-

yasemin cnm o tembellik bana oyle bi bulaştıkı sorma evde hiç bişeye elimi sürmüyorum evi mok getiriyor laelaelaelaelae üryalarda malum hepimizde var ama normalmiş böyle ruya gormemız ınternette okumustum cnm

allah hayra yorsun cnm rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah. ben bebegimi ilk kucagıma aldıgında cok aglıcam bunu bılıyorum valla

çerezcim bazen çok güzel bazen saçma sapan rüyalar hepimizde var sanırım hiç yorumla bencede sal gitsin kaydirigubbakcemile2

gecmiş olsun cnm bişeyinizin olmadıga cok sevindim :))

Herkese merhaba şikayeti olanlara geçmiş olsun.
Karne alan var mı durumlar nasıl?

merhaba hayat vala benım yıgenler almıs karneyı erkek olanın kı berbat 1 3 2 5 diye gidiyor -tatlicadiarzu-

kız yigenimki biraz daha iyi onun ide 4 5 4 5 diye gdiyor yine bunada şükür çünkü anne babasıayrı cocuklarda herseylerını tek basına yapıyrlar ablamda degıl enıstemde kaldıkları ıcın cocuklarla ılgınen yok malesef :1no2:

herkeze tekrardan merhaba biz geldik hastanemıze gıttık serumu yedık bugunlukde bıttı kolumda bi delik daha açıldı delikafadulden aman napalım saglık olsun kızlar ya bu aldıgım ilaçlar benı cok tembel yaptı yaa biri bana biraz enerjı takvıyesı yapsın yaa ev berbatyaa :çok üzgünüm: sinirlrim bozuluyor evi boyle gorunce ama hiçççççççççç iş yapasım yok bıraksalar inek gibi yatarım paso :roflol:

selam kızlar ben geldimm oğlusumla karnemizi aldık :dance: cok yoruldum valla ya bırazdanda yatıp uzancam belim agrıyor ayakkabılar yuzunden bide eltımı gördum zaten moralımi bozdu cadı klava: bayagıdır görmuoduk bırbırımızı yolda gördu ayy nolmus sana felaket kılo almısın şişmişin zor tanıdım seni dedi uyuz:çok üzgünüm: bende ee normal değilmi keyfimden kılo almadım hamıleyim unutuon heralde dedım sen hıc 90-60-90 hamıle gördünmü dedim lülülülülülü sinir oldum ama uyuza ya olmadık yerden karsıma cıkıo boyna neyse hadı ben cıkım bısıler atıstırayım sonra uzanayım ıyı bakın kendinizea.s.

jnmcım iyi olmana sevindim eeeee anne olmak böyle işte hemen evhamlanıyoruz...hele bi doğsunlarrrrr da bakın o zaman siz milletin bakışlarından bile kıskancaz bebolarımızı...
geçmiş olsun jnm a.s.:1hug:

jnm takma kafanı dicem ama takmıyorum diyosun yine takılıyo....salla ya zaten elti ismi adamı zıvanadan çıkarıyo -tatlicadiarzu- boşver kendi kendine konuşsun inadına git deli olur ben ole yapıyorum dakötükedihüso kötükedihüso
:roflol:

hahahaha:))) alemsiniz kızlar, biri bebişine bağırır, biri eltiye laf sokar:)

e kilo alcaz tabi alla alla te iç yat, baska bişi yapsak durmayız heralde.... benim kuzen de 30 kg almış oğlu 3 yaşına girdi. ama verememiş. ben inanıyorum veririz biz:) uyy yerim bu kızı ben tekmelemeye başladı kuzum...

hersey bebelerimiz icin
:lepi:

benim güzellik uyku satim geldi ben bi güzellsim gelirim yine öpüldünüz byyyy

yine bekleriz
kaydirigubbakcemile

bosver salla gitsin..:CüvCüv:
fesatlik kol geziyor artik insanlarin icinde
:mymeka:

alyasulin
cum sana bişi anlatıyım kızlar sızde okuyun kopun gülmekten
enerjı takviyesi dedin yaaa...
koçişşşşşşş........ enerjı ye birebir akşamları şiddetle tavsiye ederim. şakkıdı

biz gecen gece eve gittik yorulmuşuz koçişle bi duş alalım dedikkkkk..ama bin pişman olduk benim öteki anne eşimin annesi altta oturuyo eltim ustte biliyosunuz.neyse altta yemeğimizi yedik bılaşıkları falan yıkadık kahvemizi içtik yukarı çıktık.
ve duşa girdık tam banyonun ortasında annnem yasemin diye bağrıyo kafamçokkarıştı aman yarabbım halimiz içler acısı tabı eee duştayız ses te çıkaramıyoruz neyse bu 3-5 bağırdı girdi içeri ama bız suyu kapayınca ...su açık olduğunu anlıyomuş sesi gidiyomuş ona eşim su açık kaldı diye bağırıyodur o dedi neyse suyu kapadık kadın içeri girdi 3 -4 dk sonra yine çıktı yine bağırmaya başladı.ben eve geldi sandım sinirden nasıl guluyorum ama güldüğümüde duymuştur.lülülülülülü neyse eltim çıktı ya dedi bi içecek vercektim (ismini vermeyim aramızda hamişler olabilir kaydirigubbakcemile3 ) bağırıyorum bağırıyorum çıkmıyolar dedi bu sefer ikisi birden başladı ama ben koptum artık eşime git ananın yanına seni çağırıyo dedim.:roflol: hadisin ordan diyo sıkıştım kaldım bu arada sinirden gülmekten de çatladım kafamçokkarıştı neyse çok şükür bi vatandaş müsait olmadığımızı anlamışta kapının önune bırakmışşşş.... bidaha mı tovbe zaten tembelleştim iiice ustunede stres olmuyooo zaten son ay yasak bi tadını çıkaralım dedık mok ettik...ettiler sağolsunlar...

:roflol: :roflol: :roflol: anam bu ne be pişmiş tavugun başına gelmez yaa valal fantazinizin içine etmişler kız ben dus alınca rahat 1 saat kendıme gelemıyorum mayısıyorum valla bu arada bu guzel ve komık anıyı bızımle paylastıgın için tşk ederm cnm benim ama denerim tavsiyeni :roflol: :roflol: sonucu yazarım :roflol:

aman canım şükürler olsun..iyisiniz ya önemli olan o.
ahh hacerim harekett etti biraz önce beni görmeliydin bi ciglk bagirma yasasin tosun pasm tepdi anasini yerim seni diye bi bagirdim:roflol::roflol::roflol:
ahh şehnazım benimkide çok yavaşladı..sabah melekle msnde de onu konuştuk..
yavaşladı diyorum ama yok denecek kadar az..
neyse gözünaydın canımın içi..

canım nasıl karnesi oğluşumuzun..
milletin ağzı torba değilki büzesin benide görenler diyor şişmişsin yüzün dudakların diye..
artık takmıyorum..

koptum vallahi Allah sizi ne etmesin..
seks böcükleri sizi..delikafadulden
kız nasıl sığdınız küvete ikiniz o göbişle..:icecream:

koptum vallahi Allah sizi ne etmesin..
seks böcükleri sizi..delikafadulden
kız nasıl sığdınız küvete ikiniz o göbişle..:icecream:
[/QUOTE]

GÖBÜŞ BAHANE KIZLARRRRRRR eylem şahanede şakkıdı olay trajıkomikk olduuu :roflol: :roflol: :roflol: kopun anacım gülmekten :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ama bidaha mıııı klava: hela yapsınlarda klava: klava: klava:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol: ay başka ifade de koyacam da bişi yazamam şimdidelikafadulden

ne komik yaaa...
ama ben kızardım öyle her an eve gelecekler diye çok gerilirim...oyy anammmm:roflol::roflol:

allah sizi ne etmeye lavinia..:roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay alemlermis sizinkilerde..ses veren yok anlayin dimi..:mymeka:
hamileysek rahip hayati yasamiyoruz ya

kızlar ben çıktım iyi akşamlarrrrr bakalım bu akşam bbaşımıza neler gelecek. :)

ben uctum..pirpir..
iyi haftasonlari..
adacim bu gece kavusuyoruz sana..:1hug:
ben pazartesi birikmis bi gecmis okurum artik

öptüüüüüüüüüüüüüüük ŞenizŞenizŞeniz

enelcim iyi geceler sana da kaydirigubbakcemile3
damla hadi gelmiş geçmiş olsun ateşi düşmüş kardeşinin sevindim canım :teytey: [/QUOTE]
a.s.sağol canım. çok şükür bugünde iyiymiş.
hey allahım ya madem evi yakın gidip orda kalsın ya. düşüncesiz insanlar.
benneyaptımkiherşeyden tasarruf ediyoruz ama çok yüklü geliyor faturalar. doğalgazı kapattık 2 gündür. bugün üşüdüm açtık korkuyom ya fatura çok geliyor gerçi eşim kızıyor açalım diye. ama onu da nasıl kazanıyoruz demi ya.
aranız düzelmiş sevindim canım. gezip kafanı da dağıtmışsın ne güzel olmuş. karneleri iyi olur umarım.
geçmiş olsun kızına canım.

bende saçma sapan rüyalar görüyorum. ama şu suni sancılı sezeryan işi çok hoşmuş.kaydirigubbakcemile3
takmayın ya cahil insanlar işteee.

oh şükürler olsun bebişine ve sana zararı yokmuş çok sevindim
karneniz hayırlı olsun canım.
bizim oralarda eltin gibi insanlara tuzsuz derler. boş boş konuşan insanlara uyuz olurum.
:roflol::roflol:hay sen çok yaşa emi akşam akşam güldürdün bizi.bakalım bu akşam macera yaşıycan mı?kaydirigubbakcemile3
herkes tv izliyo sanrım, yaa kızlar onlar yemek yaparken canınız çekmiyomu ya
evet canım benimde canım çekiyor. eşim yasaklıycak valla bana programı.
ben uctum..pirpir..
iyi haftasonlari..
adacim bu gece kavusuyoruz sana..:1hug:
ben pazartesi birikmis bi gecmis okurum artik

öptüüüüüüüüüüüüüüük ŞenizŞenizŞeniz

a.s.güle güle tatlım özliycez seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…