ohh negüzel stres atmışsındır eşinlede aranın düzelmesine sevindim canım..bu arada söylemeyi unuttum kızbnın odası çok cici olmuş..güle güle kullanın...
ben artık çok sıkıldım valla iş yapmak istiyorum ben yaaaaaaa....
alyasulin evet kızının odası çok güzel olmuş.güle güle kullansın..
özgecim canım bilmiyorumki ama endişelenmiyorda değilim yanii..
Havanın kapalı olmasından olsa gerek benimde keyfim pek yerinde değil.. Dilek Anadolu yakasındasın madem gelemiyormsun Anadolu yakası buluşmasına..Gerçi sana baya uzakkk..
günaydın mart anneleri
bu gün kızım biraz hasta gibi gece pek uyumadı inledi durdu ilaç vermeye başladım devam ederse doktora götürücem,
acayip kabuslar görüyorum ,zaten zor uyuyorum arada dalınca da kabuslar rahat vermiyor
beyaz lilyumcum hareketler günde 10 tane olsa yeter demişsin ama saatte 10 tane olması gerekiyor canım aklında olsun
umarım herkes için güzel bir gün olur
ay sanki uyuşıkluğum yazıma da yansıdı:çok üzgünüm:
gunaydın kızlar ben hareketlerden şikayetçiyim ... yaw durmuyo ki içerde ne yapıyor bilmem ama ne olur artık dur diyorum banamısın demiyor.yürüyüşüm iyice penguene benzedi...bide yürürken yada karın bölgeme bişi değsin hemen wc ye gitmek zorunda kalıyorum... çok ayakta durunca başım dönüyor çok oturuncada yatmayı sormayın zaten kim kaybetmiş ben buluyım uykuyu....
kızlar bide acayip tembelleştim hantallaştim sanki iyice...ay ne dert yandım ne kadar doluymuşum...
bu arada dun gece bebişimi rüyamda gördüm... uyuyorumya rüyamda da kendimi uyuyo gördum neyse anlatmaya çalışıyım...
nedense bilmiyorum hastahaneye gidiyoruz.ben yatakta yatıyorum ben uyurken bebişi doğurmuşum.sonra beni 2 gün uyandıramamışlar bi şeklilde sonra kendimi evde gördüm ama 2 tane bebek vardı biri kız biri erkek kız bebek zenci gibiiydi ama o kadar tatlıydı kı anlatamam... diğer bebek ise aldığımız beşikte yatıyordu bembeyaz teni vardı . nasıl ayırt ettim bilmiyorum erkek bebek beşin içinde yatıyordu kız bebek dışardaydı.hangisi benim bebbeğim dedim anneme beşin içinde dedi.bi süre bebeği görmek istemedim çünkü onu ilk ben görcektim kızmıştım en son ben görcem diye sonra yumuşadım ve kollarıma aldım.anneme nasıl doğum uaptım o şimdi benim içimde değilmi dedim.karnıma baktım dıkış izi falan yok sadece göbeğimin kenarında bi ıntıhaplanma vardı...annemde hast yatıyodun bırden bi ses duyduk dedi senden geldi.(bombayım sanki) neyse bebiş geliyomuş kanllara girmiş dedi...bide uykuda normal doğum yapmışım .... sonra koyden halamlar gelmiş onları gördum ay kızım da anne oldu diyolardı bana öyle işte bu ruyayı yoracak bi hayır sever varmı ?
hıııı kızlar bide bebek şubatta olmuş.ben bebeğe kızıyodum niye şubattta oldun diye.....
:)
yine bitaraflarım açıkta kaldı :) galiba...
sizde durumlar nasıl bi yaramazlık yoktur inş.
kocaman günaydinlarrr
naslsiniz bakalim?
ayy ben cok tuhafim bi rüya gördüm muhtesemdi oglusmu dogurmusum sonra hastaneden cikisimizi yapiyoruz ve kiz kardesimle birlkte aliyorz eve getiriyorz cok tatli bembeyaz teni olan pamuk gibi,tostombalak bi bebek agzindada emzigi vardi ayy cok sekerdi yaa iyiki hamileyim iyiki anne olucam dünyann en güzel en kutsal duygusu buymus rüyamda böyle tuhaf olduysam yavrumu kucagima alinca ne hissedcm hic bilmiyrm simdiden gözlerim yasardi
bugün rüya gören görene..
bende gördüm abuk-subuk biseyler..
göbegimin sol tarafi böyle pütür pütür kabarmis.. cok igren duruyordu..
sag tarafida kaymak gibiydi..
hic bisi anlamadim.. rüya tabirine bakayim dedim, neye bakacagimida cözemedim.. saldim öyle kaldi benneyaptımki
biz gittik geldik kardiyoloğa. ekstra atım var dedi ama tedavi edilmesi gereken bişey değil dedi. bebeğe ve bana bi zararı yokmuş. 3-3,5 gibi tekrar gideceğiz ultrasonla kalbime bakacak, bişey yok ama içiniz rahat olsun dedi.
bu arada hepinize teşekkür ederim, merak etmişsiniz ve iyi dilekleriniz için
Herkese merhaba şikayeti olanlara geçmiş olsun.
Karne alan var mı durumlar nasıl?
biz gittik geldik kardiyoloğa. ekstra atım var dedi ama tedavi edilmesi gereken bişey değil dedi. bebeğe ve bana bi zararı yokmuş. 3-3,5 gibi tekrar gideceğiz ultrasonla kalbime bakacak, bişey yok ama içiniz rahat olsun dedi.
selam kızlar ben geldimm oğlusumla karnemizi aldık :dance: cok yoruldum valla ya bırazdanda yatıp uzancam belim agrıyor ayakkabılar yuzunden bide eltımı gördum zaten moralımi bozdu cadıklava: bayagıdır görmuoduk bırbırımızı yolda gördu ayy nolmus sana felaket kılo almısın şişmişin zor tanıdım seni dedi uyuz:çok üzgünüm: bende ee normal değilmi keyfimden kılo almadım hamıleyim unutuon heralde dedım sen hıc 90-60-90 hamıle gördünmü dedim lülülülülülü sinir oldum ama uyuza ya olmadık yerden karsıma cıkıo boyna neyse hadı ben cıkım bısıler atıstırayım sonra uzanayım ıyı bakın kendinizea.s.
herkeze tekrardan merhaba biz geldik hastanemıze gıttık serumu yedık bugunlukde bıttı kolumda bi delik daha açıldı delikafadulden aman napalım saglık olsun kızlar ya bu aldıgım ilaçlar benı cok tembel yaptı yaa biri bana biraz enerjı takvıyesı yapsın yaa ev berbatyaa :çok üzgünüm: sinirlrim bozuluyor evi boyle gorunce ama hiçççççççççç iş yapasım yok bıraksalar inek gibi yatarım paso :roflol:
benim güzellik uyku satim geldi ben bi güzellsim gelirim yine öpüldünüz byyyy
selam kızlar ben geldimm oğlusumla karnemizi aldık :dance: cok yoruldum valla ya bırazdanda yatıp uzancam belim agrıyor ayakkabılar yuzunden bide eltımı gördum zaten moralımi bozdu cadıklava: bayagıdır görmuoduk bırbırımızı yolda gördu ayy nolmus sana felaket kılo almısın şişmişin zor tanıdım seni dedi uyuz:çok üzgünüm: bende ee normal değilmi keyfimden kılo almadım hamıleyim unutuon heralde dedım sen hıc 90-60-90 hamıle gördünmü dedim lülülülülülü sinir oldum ama uyuza ya olmadık yerden karsıma cıkıo boyna neyse hadı ben cıkım bısıler atıstırayım sonra uzanayım ıyı bakın kendinizea.s.
alyasulin
cum sana bişi anlatıyım kızlar sızde okuyun kopun gülmekten
enerjı takviyesi dedin yaaa...
koçişşşşşşş........ enerjı ye birebir akşamları şiddetle tavsiye ederim. şakkıdı
biz gecen gece eve gittik yorulmuşuz koçişle bi duş alalım dedikkkkk..ama bin pişman olduk benim öteki anne eşimin annesi altta oturuyo eltim ustte biliyosunuz.neyse altta yemeğimizi yedik bılaşıkları falan yıkadık kahvemizi içtik yukarı çıktık.
ve duşa girdık tam banyonun ortasında annnem yasemin diye bağrıyo kafamçokkarıştı aman yarabbım halimiz içler acısı tabı eee duştayız ses te çıkaramıyoruz neyse bu 3-5 bağırdı girdi içeri ama bız suyu kapayınca ...su açık olduğunu anlıyomuş sesi gidiyomuş ona eşim su açık kaldı diye bağırıyodur o dedi neyse suyu kapadık kadın içeri girdi 3 -4 dk sonra yine çıktı yine bağırmaya başladı.ben eve geldi sandım sinirden nasıl guluyorum ama güldüğümüde duymuştur.lülülülülülü neyse eltim çıktı ya dedi bi içecek vercektim (ismini vermeyim aramızda hamişler olabilir kaydirigubbakcemile3 ) bağırıyorum bağırıyorum çıkmıyolar dedi bu sefer ikisi birden başladı ama ben koptum artık eşime git ananın yanına seni çağırıyo dedim.:roflol: hadisin ordan diyo sıkıştım kaldım bu arada sinirden gülmekten de çatladım kafamçokkarıştı neyse çok şükür bi vatandaş müsait olmadığımızı anlamışta kapının önune bırakmışşşş.... bidaha mı tovbe zaten tembelleştim iiice ustunede stres olmuyooozaten son ay yasak bi tadını çıkaralım dedık mok ettik...ettiler sağolsunlar...
aman canım şükürler olsun..iyisiniz ya önemli olan o.biz gittik geldik kardiyoloğa. ekstra atım var dedi ama tedavi edilmesi gereken bişey değil dedi. bebeğe ve bana bi zararı yokmuş. 3-3,5 gibi tekrar gideceğiz ultrasonla kalbime bakacak, bişey yok ama içiniz rahat olsun dedi.
ahh şehnazım benimkide çok yavaşladı..sabah melekle msnde de onu konuştuk..ahh hacerim harekett etti biraz önce beni görmeliydin bi ciglk bagirma yasasin tosun pasm tepdi anasini yerim seni diye bi bagirdim:roflol::roflol::roflol:
canım nasıl karnesi oğluşumuzun..selam kızlar ben geldimm oğlusumla karnemizi aldık :dance: cok yoruldum valla ya bırazdanda yatıp uzancam belim agrıyor ayakkabılar yuzunden bide eltımı gördum zaten moralımi bozdu cadıklava: bayagıdır görmuoduk bırbırımızı yolda gördu ayy nolmus sana felaket kılo almısın şişmişin zor tanıdım seni dedi uyuz:çok üzgünüm: bende ee normal değilmi keyfimden kılo almadım hamıleyim unutuon heralde dedım sen hıc 90-60-90 hamıle gördünmü dedim lülülülülülü sinir oldum ama uyuza ya olmadık yerden karsıma cıkıo boyna neyse hadı ben cıkım bısıler atıstırayım sonra uzanayım ıyı bakın kendinizea.s.
alyasulin
koçişşşşşşş........ enerjı ye birebir akşamları şiddetle tavsiye ederim. şakkıdı
biz gecen gece eve gittik yorulmuşuz koçişle bi duş alalım dedikkkkk..ama bin pişman olduk benim öteki anne eşimin annesi altta oturuyo eltim ustte biliyosunuz.neyse altta yemeğimizi yedik bılaşıkları falan yıkadık kahvemizi içtik yukarı çıktık.
ve duşa girdık tam banyonun ortasında annnem yasemin diye bağrıyo kafamçokkarıştı aman yarabbım halimiz içler acısı tabı eee duştayız ses te çıkaramıyoruz neyse bu 3-5 bağırdı girdi içeri ama bız suyu kapayınca ...su açık olduğunu anlıyomuş sesi gidiyomuş ona eşim su açık kaldı diye bağırıyodur o dedi neyse suyu kapadık kadın içeri girdi 3 -4 dk sonra yine çıktı yine bağırmaya başladı.ben eve geldi sandım sinirden nasıl guluyorum ama güldüğümüde duymuştur.lülülülülülü neyse eltim çıktı ya dedi bi içecek vercektim (ismini vermeyim aramızda hamişler olabilir kaydirigubbakcemile3 ) bağırıyorum bağırıyorum çıkmıyolar dedi bu sefer ikisi birden başladı ama ben koptum artık eşime git ananın yanına seni çağırıyo dedim.:roflol: hadisin ordan diyo sıkıştım kaldım bu arada sinirden gülmekten de çatladım kafamçokkarıştı neyse çok şükür bi vatandaş müsait olmadığımızı anlamışta kapının önune bırakmışşşş.... bidaha mı tovbe zaten tembelleştim iiice ustunede stres olmuyooozaten son ay yasak bi tadını çıkaralım dedık mok ettik...ettiler sağolsunlar...
alyasulin
hey allahım ya madem evi yakın gidip orda kalsın ya. düşüncesiz insanlar.iyiyim canım..çok şükür..çoğunuzun çektiği normal sıkıntıları çekiyorum...el ve ayaklarımda ödemlerim var sabahlarım gözlerim şişmiş kalkıyorum..inanınki işten çıktım çıkalı şöyle saatlerce yatıp gün geçiremedim....iki gündür kayınvalidem bende... bende iki gündür ayaktayım...bana yardımı olacağına daha çok yoruldum....yat dinlen ben yaparım demiyor...yalnızken daha çok dinlenebiliyom kafam rahat oluyor tekken..doğumdan sonra gelip kalsınlar....yarın gider sanırım oysa bi sokak ötemde oturuyor...uzun süre oturamıyorum kaburgalarım batıyor ....yatmam gerekiyor yatamıyom o varken..neyse buda geçicek....
kızlar hepinizi öpüyorum...şu netim bi bağlansın diğer bilgisayara daha sık gireceğim ...özlüyorum sizleri....kaydirigubbakcemile5
benneyaptımkiherşeyden tasarruf ediyoruz ama çok yüklü geliyor faturalar. doğalgazı kapattık 2 gündür. bugün üşüdüm açtık korkuyom ya fatura çok geliyor gerçi eşim kızıyor açalım diye. ama onu da nasıl kazanıyoruz demi ya.günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum..bugün hava kapalı kasvetli..enerji menerji yok bende...ama misafirim gelcek o yüzden ikram yapaciiiim kendim yemicem zor oluyor valla..sıcak sıcak ppoğça kokusu,kek pasta kokusu eşiliğinde kedinin ciğere baktığı gibi bakışıyoruz..
kızlar ben çalışmıyorum evdeyim,tuzsuz da yememe rağmen aayaklarım şişmeye başladı..ya doğum sonrası hepsi gider değilmi bunların..üstümüze kalmasın yaa zaten yağlar var
elektirk faturasından bahsetmişsiniz..ben 2 aydır acaip tasarruf etmeye çalışıyorum..valla kredi kartı borcundan eşim bile cüzdan boş geziyor 3 aydır
yok kurban bayramına git(bir sürü yakıt parası,kurban parası),bebişin ihtiyaçları,arabanın servis bakımı,benim harç paramın geri ödemesi derken 2-3 aydır öylece geziyoruz..bir dahaki aya geçecek inşallah.bitecek artık..valla kızlar yaptığım elektirk tasarufunu görseniz.termosifonu açmıyorum banyo dışında çünkü acaip elektik yakan bişey..mutfakta çok kullanırdım sıcak suyu,uzun süredir ellerim buz kesiyor..donma derecesinde olmadığım sürece ufoyu yakmıyorum..kat kat giyinik geziyorum..gece yatarken buzdolabı hariç herşeyi fişten çekiyorum.telefon,tv,modem vs..yürüyüş için koşu bandına çıkmıyor evde antrede ordan oraya yürüyorum..ve inanırmısınız bunu yaptım bu ay 50 tl az geldi fatura nasıl sevindim anlatamam...acaip zam yaptılar yaa olmaz bu kadar..
aranız düzelmiş sevindim canım. gezip kafanı da dağıtmışsın ne güzel olmuş. karneleri iyi olur umarım.biraz geç oldu ama hoşbulduk denizim valla bişey almadım bu sefer kızıma :)) sahile gittik arkadaşlarla oturduk sohbet falan çarşıda falan gezdik tuzla çok güzel ve nezih bi yerdir alt üst ettik buraları :)) eşimle aram çok iyi düzeldi yani öyle bi rüzgardı geçti gitti sen nasılsın annenle oh misler gibi yemekleri süper valla :))
herkeze günaydın kızlar bugun hava çok kapalı istanbulda ya içim karardı valla( şimdi ablamla yigenim okuluna gitcem karnelerini alçaklar bugun
evide temizlemem lazım ama acaip yorgunum yaa kollarım kalkmıyor valla(
herkeze güzel bi güngeçirmesini diliyorum çalışanlara kolay gelsin hoşakalın..[
geçmiş olsun kızına canım.günaydın mart anneleri
bu gün kızım biraz hasta gibi gece pek uyumadı inledi durdu ilaç vermeye başladım devam ederse doktora götürücem,
acayip kabuslar görüyorum ,zaten zor uyuyorum arada dalınca da kabuslar rahat vermiyor
beyaz lilyumcum hareketler günde 10 tane olsa yeter demişsin ama saatte 10 tane olması gerekiyor canım aklında olsun
umarım herkes için güzel bir gün olur
ay sanki uyuşıkluğum yazıma da yansıdı:çok üzgünüm:
gunaydın kızlar ben hareketlerden şikayetçiyim ... yaw durmuyo ki içerde ne yapıyor bilmem ama ne olur artık dur diyorum banamısın demiyor.yürüyüşüm iyice penguene benzedi...bide yürürken yada karın bölgeme bişi değsin hemen wc ye gitmek zorunda kalıyorum... çok ayakta durunca başım dönüyor çok oturuncada yatmayı sormayın zaten kim kaybetmiş ben buluyım uykuyu....
kızlar bide acayip tembelleştim hantallaştim sanki iyice...ay ne dert yandım ne kadar doluymuşum...
bu arada dun gece bebişimi rüyamda gördüm... uyuyorumya rüyamda da kendimi uyuyo gördum neyse anlatmaya çalışıyım...
nedense bilmiyorum hastahaneye gidiyoruz.ben yatakta yatıyorum ben uyurken bebişi doğurmuşum.sonra beni 2 gün uyandıramamışlar bi şeklilde sonra kendimi evde gördüm ama 2 tane bebek vardı biri kız biri erkek kız bebek zenci gibiiydi ama o kadar tatlıydı kı anlatamam... diğer bebek ise aldığımız beşikte yatıyordu bembeyaz teni vardı . nasıl ayırt ettim bilmiyorum erkek bebek beşin içinde yatıyordu kız bebek dışardaydı.hangisi benim bebbeğim dedim anneme beşin içinde dedi.bi süre bebeği görmek istemedim çünkü onu ilk ben görcektim kızmıştım en son ben görcem diye sonra yumuşadım ve kollarıma aldım.anneme nasıl doğum uaptım o şimdi benim içimde değilmi dedim.karnıma baktım dıkış izi falan yok sadece göbeğimin kenarında bi ıntıhaplanma vardı...annemde hast yatıyodun bırden bi ses duyduk dedi senden geldi.(bombayım sanki) neyse bebiş geliyomuş kanllara girmiş dedi...bide uykuda normal doğum yapmışım .... sonra koyden halamlar gelmiş onları gördum ay kızım da anne oldu diyolardı bana öyle işte bu ruyayı yoracak bi hayır sever varmı ?
hıııı kızlar bide bebek şubatta olmuş.ben bebeğe kızıyodum niye şubattta oldun diye.....
:)
yine bitaraflarım açıkta kaldı :) galiba...
sizde durumlar nasıl bi yaramazlık yoktur inş.
bende saçma sapan rüyalar görüyorum. ama şu suni sancılı sezeryan işi çok hoşmuş.kaydirigubbakcemile3yasemincim hayır olsun...bende bu gece doğum yapacağımı gördüm..dr a gidiyoruz. dr bakıyor bebeğin gelişimi iyi isterseniz beklemeyelim doğumu gerçekleştirelim diyor öğleden sonra gelin suni sancılı sezeryan yapalım diyor..olaya bakın suni sancılı sezeryan:roflol: epiduralli der gibi..yok diyorum ben normal istiyorum...sezeryan yapacaksan hem sancıyı niye veriyorsun diyorum:roflol: eşim kızıyor olurmu öyle şey daha 35.haftadayız atlımı kovalıyor diyor hastanede kavga falan çıkarıyor..öyleydi benimde bebek falan görmedim sadece böyle bir macera yaşadım..uyanıncada dedim acaba normal için yatıp bekleyip sonra açılma olmayınca sezeryanamı alıncam acaba senağlama Allah korusun herşeyin hayırlısı .belkide tersine çıkar suni sancıya gerek kalmadan pırt diye normal doğururum :lepi:
takmayın ya cahil insanlar işteee.sağol jnm a.s. ama zaman daraldıııı..zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum..hihoyyyt
hareketlerini bebeişim doğduktan sonra özleyeceğimi hissediyorum.dun gece eşime 1.aydan başlayalım mı dedim... gıcık şey bu hale doğur arayı uzatmayız dedi koptummmm yiyosa sen yap dedim wallaaa:roflol::roflol:
jnm hayır dır inş...herşey etkiliyor bizi....
benim insanlar moralimi fena bozuyo gıcık oluyorum kötükedihüso tuturmuşlar erkek göbeği seninki erkek diye kızım olcak diyorum yok cahil i
nsanlarda değil fena patlıcam artık ruyamıda etkiliyor.ben artık çocuğun pompiş nonoş olmasından korkuyorum walla ya bırakın kızımı yeterrrr Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook ama demi.bırı daha erkek derse valla hantalım mantalım demicem yolacam saçını başını -tatlicadiarzu-
oh şükürler olsun bebişine ve sana zararı yokmuş çok sevindimbiz gittik geldik kardiyoloğa. ekstra atım var dedi ama tedavi edilmesi gereken bişey değil dedi. bebeğe ve bana bi zararı yokmuş. 3-3,5 gibi tekrar gideceğiz ultrasonla kalbime bakacak, bişey yok ama içiniz rahat olsun dedi.
karneniz hayırlı olsun canım.selam kızlar ben geldimm oğlusumla karnemizi aldık :dance: cok yoruldum valla ya bırazdanda yatıp uzancam belim agrıyor ayakkabılar yuzunden bide eltımı gördum zaten moralımi bozdu cadıklava: bayagıdır görmuoduk bırbırımızı yolda gördu ayy nolmus sana felaket kılo almısın şişmişin zor tanıdım seni dedi uyuz:çok üzgünüm: bende ee normal değilmi keyfimden kılo almadım hamıleyim unutuon heralde dedım sen hıc 90-60-90 hamıle gördünmü dedim lülülülülülü sinir oldum ama uyuza ya olmadık yerden karsıma cıkıo boyna neyse hadı ben cıkım bısıler atıstırayım sonra uzanayım ıyı bakın kendinizea.s.
:roflol::roflol:hay sen çok yaşa emi akşam akşam güldürdün bizi.bakalım bu akşam macera yaşıycan mı?kaydirigubbakcemile3alyasulin
evet canım benimde canım çekiyor. eşim yasaklıycak valla bana programı.herkes tv izliyo sanrım, yaa kızlar onlar yemek yaparken canınız çekmiyomu ya
ben uctum..pirpir..
iyi haftasonlari..
adacim bu gece kavusuyoruz sana..:1hug:
ben pazartesi birikmis bi gecmis okurum artik
öptüüüüüüüüüüüüüüük ŞenizŞenizŞeniz
nerdesiniz kızlar biz geldik!!!!!
Hu Hu :) Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?