2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldimmmmmm... ya bugun bebeğim sıkıştırıyo beni. hep batıyo. oturamıyorum kemiklerim acıyo.bi de acıkıyorum hep. bundan önce aramıyodum bişey. gerçi midem kötü sanırım bunu yatıştırmak için yemeklere saldırıyorum...oy anam oy.....

akşama da arkadaşlara gidicez yemeğe. daha hazırlanmadım bile

selam kızlar,,,
Ne zamandır giremedim pazartesi malum temizlik ve pazar günümdü salı çarşamba da bebeişin kıyafetlerini yıkadım dün ütüledim yerleştirdim missler gibi oldu Allaha şükür üstümden büyük bi yük kalktı...şimdi hastane çantasını hazırlamak kaldı ama erkenmi bilmiyorum..
Bu arada 3 gündür Selenimin hareketleri bir değişti sanki artık tekme değilde bütün vücudunu hareket ettiriyo özellikle gece 12den sonra karnımın şekil değiştirmeleri artıyo içim o kadar acaip oluyoki dünyaya gelince prenses bu günleri çok özliicem galiba...

Selam kızlar bende geldım.. nasılsınız.. ne var ne yok..

yaa turşunun bi zararı yoktu dimii. acayip turşu yiyorum iki gündür..

ay şekerim benimkisi de 31. haftaddan beri kaçıyo benden oğluna bir şey olurmuş.bu gittiğimde de doktora sormayı unuttum.erken doğum falan olur diye korkuyo iyide zati 40 gün izinli olcez bşrde şimdiden erken değil mi yaw.bir akıl verin bana.

Bizde aldık kıyafetlerini ama henüz yıkamadık, aldığımız gibi duruyo, şifonyerinin boya kokusunun geçmesini, birde çekmece içi örtülerinin hazırlanmasını bekliyoruz, sanırım önümüzdeki hafta o misss kokuyu tadıcaz sonunda bizde :))) Hastane çantasını 7. ayınız dolunca ne olur ne olmaz hazır tutun diyorlar, çantaya yerleştirmesende hastaneye götüreceklerini (hem bebek, hem de kendin için) almış olman uygun olur bana göre... Bende aldım ama henüz yıkama ve yerleştirme aşamasına gelemedim...
Bebeğin hareketlerinin ve rahim kasılmalarının gece sıklaşması gayet normal endielenme, doktorum 28. hafta kontrolümüzde aynen bu şekilde anlatmıştı bana da... Kesinlikle özleyeceğimiz bir duygu pıtır pıtır hareketleri, ama sanırım bir kez kokularını alınca herşey o koku olacak...
İnşallah vaktinde sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alıcaz...

Canım bende kapitoneden örtü diktirdim çekmecelerin içine..Çok güzel oldu hem düzenli hemde daha temiz..hastane çantasına konacaklar hazır ama çantayı hazırlayamadım hala gerçi bundan sonrası kolay da...
Allah sanada yardım etsin canım insan bütün o yorgunluğa bel ağrılarına rağmen seve seve hazırlıyor eşyaları allah herkese tattırsın bu duyguyu...:Saruboceq:

Melekcim turşunda katkı maddeleri yoksa ve sende de yüksek tansiyon ve ödem sorunu yoksa bir zararı yoktur diye düşünüyorum...

Aynen canım kapitoneden kırık beyaz, kenarı da aynı renkten ince dantelli dikiliyo, bizimkide... Haftabaşı gelecek, bugün bir çekmece yapılmış denenmek için geldi, ölçüde duruşta bir aksilik olmasın diye kontrole... Dediğin gibi hem çok hoş görünüyo, hemde temiz oluyo...

Hoşşşşgeldinnnnizzzzz....

Hoşbulduk canım saolasınnn :)))

Oh ne güzel misler gibi olmustur hem ev hemde bebişin çamasırları bende hallettım yıkadım utuledım yerlestırdım ama sendne bişey rica etcem MTS şu senin evi temizleyeni banada yolasana :roflol: :roflol: ya evi mok getiriyor benim elim ayagım kalkmıyor valla :1no2: o bahsettiğin hareketlerbende var aynı şeyleri düşünmüşüz bende özlücem kızımın bu hareketlerini senağlama
ellerine sağlık canım resmını beklıyoruz dolabın nasıl yerlestırmıssın bakalım hihoyyyt kopya cekelım hihoyyyt

hoşgeldin melek bence fazla tüketme cnm malum sotn aylar sonra şişersin allah korusun dikkat et sen yinede a.s.

Anne sütü bebeği zeki yapmıyor

Tıp Araştırmaları Konseyi ve Edinburgh Üniversitesi'nin yürüttüğü araştırma anne sütü alan çocukların zeki olmasının, yaygın inanışın aksine anne sütünden değil, annelerinin zeki olmasından kaynaklandığını gösterdi. ABD'de 5 bin çocuk ve 3 bin anneyle yapılan incelemede araştırmacılar, çocuğunu emziren kadınların daha zeki ve eğitimli olduğunu, çocuğun zekâsının bu durumdan kaynaklandığını keşfetti. Ekip başkanı Geoff Der, "Bu konu, 1929'da yüksek IQ ve emzirme arasında bir bağlantı bulunduğu günden beri tartışılıyor. Emzirilen çocukların IQ testlerinde daha yüksek sonuçlar aldığı doğru, ancak bu çocuklar aynı zamanda daha iyi ailelerden geliyor" dedi. Araştırmacılar, bir çocuğa anne sütü verilen, kardeşine ise anne sütü verilmeyen aileleri karşılaştırdı.

Kaynak : Radikal

bende bende bende geldimm nabersiniz bakalm
bende attm bebisimn kifayetlerini makinaya kücük seyleri bi oraya bi buraya atip duruyo dövecm yaa

aslım bir geğiresim var anlatamam..
geğiriyorum ama bi işe yaramıyor..yanma da değil bu..
çok mu kaçırdım ne..

slm güzeller nasılsınız ben iyileştim çok şükür ne öksürüktü ama ömrümden ömür gitti hemoroid iyice çoğaldı bende ne yapıcamı bilmiorum tuvalete gitmeye korkuyorum tuvaletimi yapamazken nasıl doğuracam onuda bilmiorum kafam karışık salı günü doktora gidicem o zamn öğrenicem bakalım nasıl doğum yapıcağımı....şimdi biraz geçmişi okucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…