alyasulin
cum sana bişi anlatıyım kızlar sızde okuyun kopun gülmekten
enerjı takviyesi dedin yaaa...
koçişşşşşşş........ enerjı ye birebir akşamları şiddetle tavsiye ederim. şakkıdı
biz gecen gece eve gittik yorulmuşuz koçişle bi duş alalım dedikkkkk..ama bin pişman olduk benim öteki anne eşimin annesi altta oturuyo eltim ustte biliyosunuz.neyse altta yemeğimizi yedik bılaşıkları falan yıkadık kahvemizi içtik yukarı çıktık.
ve duşa girdık tam banyonun ortasında annnem yasemin diye bağrıyo kafamçokkarıştı aman yarabbım halimiz içler acısı tabı eee duştayız ses te çıkaramıyoruz neyse bu 3-5 bağırdı girdi içeri ama bız suyu kapayınca ...su açık olduğunu anlıyomuş sesi gidiyomuş ona eşim su açık kaldı diye bağırıyodur o dedi neyse suyu kapadık kadın içeri girdi 3 -4 dk sonra yine çıktı yine bağırmaya başladı.ben eve geldi sandım sinirden nasıl guluyorum ama güldüğümüde duymuştur.lülülülülülü neyse eltim çıktı ya dedi bi içecek vercektim (ismini vermeyim aramızda hamişler olabilir kaydirigubbakcemile3 ) bağırıyorum bağırıyorum çıkmıyolar dedi bu sefer ikisi birden başladı ama ben koptum artık eşime git ananın yanına seni çağırıyo dedim.:roflol: hadisin ordan diyo sıkıştım kaldım bu arada sinirden gülmekten de çatladım kafamçokkarıştı neyse çok şükür bi vatandaş müsait olmadığımızı anlamışta kapının önune bırakmışşşş.... bidaha mı tovbe zaten tembelleştim iiice ustunede stres olmuyooozaten son ay yasak bi tadını çıkaralım dedık mok ettik...ettiler sağolsunlar...
selam kızlar,,,
Ne zamandır giremedim pazartesi malum temizlik ve pazar günümdü salı çarşamba da bebeişin kıyafetlerini yıkadım dün ütüledim yerleştirdim missler gibi oldu Allaha şükür üstümden büyük bi yük kalktı...şimdi hastane çantasını hazırlamak kaldı ama erkenmi bilmiyorum..
Bu arada 3 gündür Selenimin hareketleri bir değişti sanki artık tekme değilde bütün vücudunu hareket ettiriyo özellikle gece 12den sonra karnımın şekil değiştirmeleri artıyo içim o kadar acaip oluyoki dünyaya gelince prenses bu günleri çok özliicem galiba...
Bizde aldık kıyafetlerini ama henüz yıkamadık, aldığımız gibi duruyo, şifonyerinin boya kokusunun geçmesini, birde çekmece içi örtülerinin hazırlanmasını bekliyoruz, sanırım önümüzdeki hafta o misss kokuyu tadıcaz sonunda bizde :))) Hastane çantasını 7. ayınız dolunca ne olur ne olmaz hazır tutun diyorlar, çantaya yerleştirmesende hastaneye götüreceklerini (hem bebek, hem de kendin için) almış olman uygun olur bana göre... Bende aldım ama henüz yıkama ve yerleştirme aşamasına gelemedim...
Bebeğin hareketlerinin ve rahim kasılmalarının gece sıklaşması gayet normal endielenme, doktorum 28. hafta kontrolümüzde aynen bu şekilde anlatmıştı bana da... Kesinlikle özleyeceğimiz bir duygu pıtır pıtır hareketleri, ama sanırım bir kez kokularını alınca herşey o koku olacak...
İnşallah vaktinde sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alıcaz...
Selam kızlar bende geldım.. nasılsınız.. ne var ne yok..
yaa turşunun bi zararı yoktu dimii. acayip turşu yiyorum iki gündür..
Canım bende kapitoneden örtü diktirdim çekmecelerin içine..Çok güzel oldu hem düzenli hemde daha temiz..hastane çantasına konacaklar hazır ama çantayı hazırlayamadım hala gerçi bundan sonrası kolay da...
Allah sanada yardım etsin canım insan bütün o yorgunluğa bel ağrılarına rağmen seve seve hazırlıyor eşyaları allah herkese tattırsın bu duyguyu...:Saruboceq:
Hoşşşşgeldinnnnizzzzz....
selam kızlar,,,
Ne zamandır giremedim pazartesi malum temizlik ve pazar günümdü salı çarşamba da bebeişin kıyafetlerini yıkadım dün ütüledim yerleştirdim missler gibi oldu Allaha şükür üstümden büyük bi yük kalktı...şimdi hastane çantasını hazırlamak kaldı ama erkenmi bilmiyorum..
Bu arada 3 gündür Selenimin hareketleri bir değişti sanki artık tekme değilde bütün vücudunu hareket ettiriyo özellikle gece 12den sonra karnımın şekil değiştirmeleri artıyo içim o kadar acaip oluyoki dünyaya gelince prenses bu günleri çok özliicem galiba...
Selam kızlar bende geldım.. nasılsınız.. ne var ne yok..
yaa turşunun bi zararı yoktu dimii. acayip turşu yiyorum iki gündür..
bende geldim..midem çok kötü...
hadi bakalım şehnazcımm tosun paşanın kıyafetleri miss kokcakkkkkhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?