2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm iyilestigine cok sevindim
sendedemi hemoroit var ayy bende var ben zorlanmiyorm tuvaletimi yaparken ama cogaldi benimkiler ve büyüdüler bide cok kasiniyo kocis dr götürüm diyo alsinlar ben cok tirsiyorm yaa aciyomus galiba

slm kizlar, az vakit buldum damladim, herkez iyimi, doguran yok demi, okuyamadim gecmisi, onemli birsey varmi?

soda iç canım hareket et birassss:lepi: bi de benm iştah açılsaa bir tas çorba içtim o kadarsenağlama

bencede cnm soda ic biraz belki iyi gelir gülsahcim bu arada sende demisin benimkide fazla hareket etmiyo bugun nasl simdi düzeldimi benim ki hala ayni arada bi tik ediyo duruyo bugun haavasinda degl galiba

Lazanya, acibiber2053, altunummm, burser+, hayaletorka, mino

sesiniz çımıyo kızlarr ekşınnn yapıınnnnnn

cnm iyilestigine cok sevindim
sendedemi hemoroit var ayy bende var ben zorlanmiyorm tuvaletimi yaparken ama cogaldi benimkiler ve büyüdüler bide cok kasiniyo kocis dr götürüm diyo alsinlar ben cok tirsiyorm yaa aciyomus galiba

cnm ben bi ebeyle konuştum ta eğer sezeryan olursan birde bi cerrah girsin hemoroidlerinde alınsın dedi bi doktorunla görüş dedi
birde kanama çok oluyosa normal doğum zor dedi bakalım artık bende iyice korkmaya başladım aslında hiç doğum korkum yoktu 1 haftadır bu sorundan çok cnm yanıo korkmaya başladım bnde hayırlısı hakkımızda
rüyamda da erken doğuruodum 2 hafta erken geliodu bebişim sabahtan beri etkisindeyim rüyanın hiç sancı çekmeden doğurdum inşallah gerçektede öle olur

ay ben sezeryanla dogurucam ama aciyomus galiba dimi
cnm hepimiz öyle rüyalar görüyorz sen canini sikma ins hepimizinki saglikli bi seklde gelecekler

evet burser canım öyle olacak gibi görünüyor..
bebişler sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil demi..

evet haklısın ama ben öğretmen olduğum için zaten eylüle kadar bebeğimle birlikte olacağım. 5 haftayı çalışmak istesem bile sadece 3 haftası işime yarıyor ancak. bu nedenle evde hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum.

ay ben sezeryanla dogurucam ama aciyomus galiba dimi
cnm hepimiz öyle rüyalar görüyorz sen canini sikma ins hepimizinki saglikli bi seklde gelecekler

cnm ilk bi gün biraz zorluk çekiomuşsun okadar ama bütün hastalıkların başlangıcıda kabızlıktan hemoroidden geçiomuş allah yardımcımız olsun

Selam kızlar bende geldım.. nasılsınız.. ne var ne yok..

yaa turşunun bi zararı yoktu dimii. acayip turşu yiyorum iki gündür..
çok tuz şişirmesin canım seni.

aldınız demek herşeylerini he annesi. yıkayınca da herşey tamam bende yıkıycam yarıyıl tatiline girdik ya bugün. ben daha kendime bişi almadım. çanta falan hak getire.
bende bende bende geldimm nabersiniz bakalm
bende attm bebisimn kifayetlerini makinaya kücük seyleri bi oraya bi buraya atip duruyo dövecm yaa
ayyy ne şirinnn. darısı başımaaa.
bende geldim..midem çok kötü...
hoşgeldin canım benim. yanma varsa soda içme daha kötü oluyor da geğirmek için soda iç tabi tatlım.
hihoyyythihoyyyt yaşasıııııın iyileşmiş. bende de var hemoroid ben korkarım aldırmaaaammmm
ısrar etmeyinnn yemiyyccimmmm memleketimde olsaydım yerdim belki

fıstıııııkıım yi ama bak ağlarım sen yimezseeeennn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…