aslım bir geğiresim var anlatamam..
geğiriyorum ama bi işe yaramıyor..yanma da değil bu..
çok mu kaçırdım ne..
slm güzeller nasılsınız ben iyileştim çok şükür ne öksürüktü ama ömrümden ömür gitti hemoroid iyice çoğaldı bende ne yapıcamı bilmiorum tuvalete gitmeye korkuyorum tuvaletimi yapamazken nasıl doğuracam onuda bilmiorum kafam karışık salı günü doktora gidicem o zamn öğrenicem bakalım nasıl doğum yapıcağımı....şimdi biraz geçmişi okucam
soda iç canım hareket et birassss:lepi: bi de benm iştah açılsaa bir tas çorba içtim o kadarsenağlama
slm kizlar, az vakit buldum damladim, herkez iyimi, doguran yok demi, okuyamadim gecmisi, onemli birsey varmi?
sen niye yiyemiyosun aslıcım hayırdır..
nazancım yok yavru herhangi bir aksilik..şükür..
cnm iyilestigine cok sevindim
sendedemi hemoroit var ayy bende var ben zorlanmiyorm tuvaletimi yaparken ama cogaldi benimkiler ve büyüdüler bide cok kasiniyo kocis dr götürüm diyo alsinlar ben cok tirsiyorm yaa aciyomus galiba
Lazanya, acibiber2053, altunummm, burser+, hayaletorka, mino
sesiniz çımıyo kızlarr ekşınnn yapıınnnnnn
cnm ben bi ebeyle konuştum ta eğer sezeryan olursan birde bi cerrah girsin hemoroidlerinde alınsın dedi bi doktorunla görüş dedi
birde kanama çok oluyosa normal doğum zor dedi bakalım artık bende iyice korkmaya başladım aslında hiç doğum korkum yoktu 1 haftadır bu sorundan çok cnm yanıo korkmaya başladım bnde hayırlısı hakkımızda
rüyamda da erken doğuruodum 2 hafta erken geliodu bebişim sabahtan beri etkisindeyim rüyanın hiç sancı çekmeden doğurdum inşallah gerçektede öle olur
ama yemen gerek beee:mymeka:
ne demek canım istemii
evet haklısın ama ben öğretmen olduğum için zaten eylüle kadar bebeğimle birlikte olacağım. 5 haftayı çalışmak istesem bile sadece 3 haftası işime yarıyor ancak. bu nedenle evde hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum.anladım canım en mantıklısı.ama ben bebişimle daha fazla vakit geçirmek istediğim için 5 haftamı doğum sonrasına aktarmak istiyorum.10 aylık oluncaya kadar iznim var benim bununla toplam 10 ay oluyor.işe başlayınca büyük ihtimal kreşe vericem kızımı.mecburen.o yüzden benimle ne kadar çok vakit geçirirse o kadar iyi olur okul öncesi kreş eğitimi için diye düşünüyorum.
:
doğum öncesi 8 haftayı kullanmazsın. 5 hafta kullanabilirsin 3hafta mecbursun kullanmaya. 15 günlük tatil aktarılamıyor muuuuu? altunum nerden aldın bu bilgiyi offf herşey tepe teklak olcak bende öyle olursa.
hayır aktarılamıyo memurlar net te filan araştır. yönetmelikte öyle diyor zaten aktif olarak çalışyor olmak şart canım. zaten bizim haftalar seninle aynı. benimde doğum 20 mart görünüyor. bugün doğum iznine ayrıldım. mart 20 de doğum olacağı vasayılırsa muhtemelen mayıs 15 te doğum sonrası izin bitecek. sonra 45 günlük heyet raporuyla dönemi kapatacağım. eylülde tekrar iş başı olacak.
ama kesinlikle bu iki hafta yarıyıl tatilini kullanamıyoruz canım.
ay ben sezeryanla dogurucam ama aciyomus galiba dimi
cnm hepimiz öyle rüyalar görüyorz sen canini sikma ins hepimizinki saglikli bi seklde gelecekler
çok tuz şişirmesin canım seni.Selam kızlar bende geldım.. nasılsınız.. ne var ne yok..
yaa turşunun bi zararı yoktu dimii. acayip turşu yiyorum iki gündür..
aldınız demek herşeylerini he annesi. yıkayınca da herşey tamam bende yıkıycam yarıyıl tatiline girdik ya bugün. ben daha kendime bişi almadım. çanta falan hak getire.Bizde aldık kıyafetlerini ama henüz yıkamadık, aldığımız gibi duruyo, şifonyerinin boya kokusunun geçmesini, birde çekmece içi örtülerinin hazırlanmasını bekliyoruz, sanırım önümüzdeki hafta o misss kokuyu tadıcaz sonunda bizde :))) Hastane çantasını 7. ayınız dolunca ne olur ne olmaz hazır tutun diyorlar, çantaya yerleştirmesende hastaneye götüreceklerini (hem bebek, hem de kendin için) almış olman uygun olur bana göre... Bende aldım ama henüz yıkama ve yerleştirme aşamasına gelemedim...
Bebeğin hareketlerinin ve rahim kasılmalarının gece sıklaşması gayet normal endielenme, doktorum 28. hafta kontrolümüzde aynen bu şekilde anlatmıştı bana da... Kesinlikle özleyeceğimiz bir duygu pıtır pıtır hareketleri, ama sanırım bir kez kokularını alınca herşey o koku olacak...
İnşallah vaktinde sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alıcaz...
ayyy ne şirinnn. darısı başımaaa.bende bende bende geldimm nabersiniz bakalm
bende attm bebisimn kifayetlerini makinaya kücük seyleri bi oraya bi buraya atip duruyo dövecm yaa
hoşgeldin canım benim. yanma varsa soda içme daha kötü oluyor da geğirmek için soda iç tabi tatlım.bende geldim..midem çok kötü...
hihoyyythihoyyyt yaşasıııııın iyileşmiş. bende de var hemoroid ben korkarım aldırmaaaammmmslm güzeller nasılsınız ben iyileştim çok şükür ne öksürüktü ama ömrümden ömür gitti hemoroid iyice çoğaldı bende ne yapıcamı bilmiorum tuvalete gitmeye korkuyorum tuvaletimi yapamazken nasıl doğuracam onuda bilmiorum kafam karışık salı günü doktora gidicem o zamn öğrenicem bakalım nasıl doğum yapıcağımı....şimdi biraz geçmişi okucam
ısrar etmeyinnn yemiyyccimmmm memleketimde olsaydım yerdim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?