2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok nazanım doğuran herkes iyi che den haber alamadık morali bozuktu o kadar

neden morali bozuktu kotu bir durummu varmis? kizlar bu arada migde yanmasina dayanamiyorum ben cok fenayim ya, birsey yiyemiyorum, sizde olunca ne yapiyosunuz ne iyi geliyor, delircem yaa

yok nazanım doğuran herkes iyi che den haber alamadık morali bozuktu o kadar

İlahi Lazanyacım, daha doğrusu senin bi kabahatin yok ilahi ben... Hızlıca baştaki yok kısmını nasıl okuduysam, yok Nazanım doğuran herkes iyi diye yazdın sandım... Neeee, nasıl yani falan oldum... Kendimce yok kısmını, yok merak etme gibi algıladım, biliyorum saçmaladım delikafadulden

Bu arada cidden Che'den ses seda yok, umarım herşey tatlıya bağlanmıştır...

neden morali bozuktu kotu bir durummu varmis? kizlar bu arada migde yanmasina dayanamiyorum ben cok fenayim ya, birsey yiyemiyorum, sizde olunca ne yapiyosunuz ne iyi geliyor, delircem yaa

eşiyle problem olmuş galiba net bilmiyoruzzzz mide yanmasına naneli sakız,elma,soda,soğuk süt ve de gaviscon şurup

Merhaba arkadaşlar dün gece annemde kaldim kocacim şehir dişinda idi dinlendim kendi evimde olunca duramiyorum yapcak bi iş buluyorum mutlaka.Normal dogum isteyen 40 haftasi dolan arkadaşim bugün sezeryan oldu 40+3 teydi sezeryan i uygun gördü doktoru kizcağizda sonradan bişiy olur falan endişesiyle kabul etmek zorunda kaldi bebek çok iyi ay bizde o günleri görücezz...

sen niye yiyemiyosun aslıcım hayırdır..
nazancım yok yavru herhangi bir aksilik..şükür..

cok sukur olmasin birsey, kimse dogurmasin ilk ben dogurcamdelikafadulden valla cok olmasada birkac hafta erken dogurmak istiyorum, cok agirlastim ben kizlar, ellerim ayaklarim cok agriyo, parmaklarim uyusuk parmak uclarima igne batiyo sanki, geceleri ellerimin agrisindan uyuyamiyorum, birsey tutamiyorum bile

Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor tabi, ama benim bildiğim acil olan ameliyatlar dışında, diğerlerini doğumdan 6-8 hafta sonrasında yapılması tercih ediliyor, rahmin ve karın bölgesinin kendini toparlaması açısından... Bende hemoroid yok ama nar'ın elma gibi kabuğuyla yenmesinin faydalı olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı aklımda kalmış, ama yemesi zor tabi, kabuğu acı olduğundan... Ama hiçbir zararı yok sonuçta, acınız dayanılmaz oluyorsa deneyebilirsiniz... İnşallah doğumunda rüyandaki gibi sıkıntısız olur ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım...

nazan gel bide bana sor..
dudaklarım yüzüm gerildi botoxlular gibi..
el karıncalanmalarıda cabası..
ama Allahın izniyle erken gelmesin,içimde az daha kalsın az daha beslensin istiyorum:Saruboceq:

fencidmlrms canım araştırdın mı. cevap yazdım sana ama ojkudun mu bilmiyorum.

canım araştırdım kullanamazsın yazıyor bugün müdür yardımcıma sordum aktarırız dedi ama yanlış biliyor eminim. bende ses etmedimkaydirigubbakcemile3. doktorum yurtdışına gitti salı gelcek bende salı günü uzatcam çalışabilir raporu alcam ve şubatta okul başlayınca 3 hafta çalışcam marta kadar onu ekletirsem oğlumda tam zamanında gelirse 1 hafta rapor almam gerekecek seminere de giderim okulum 2 sokak arkada seminere gidip gelmek zor olmaz bana oğluşumu da alır tıngır mıngır giderim ayyy ne şiriiiiinnn.

eşiyle problem olmuş galiba net bilmiyoruzzzz mide yanmasına naneli sakız,elma,soda,soğuk süt ve de gaviscon şurup

tsk ederim canim benim, soda ictim fayda etmiyor, sut iciyorum yine faydasi yok, elma al dedim esime iki kere gonderdim ikisindede eksi elma alip gelmis, en son simdi naneli sakiz yazmissin onu deniyorum, ne zor sey ya migdemin eksimesinden tum gundur acim, ac ac geziyorum

nazan gel bide bana sor..
dudaklarım yüzüm gerildi botoxlular gibi..
el karıncalanmalarıda cabası..
ama Allahın izniyle erken gelmesin,içimde az daha kalsın az daha beslensin istiyorum:Saruboceq:

bir bende yok demekki, bende korkuyorumdum ellerim niye karincalaniyor diye, bu arada senin niye 20 subat oldu dogumun daha gec degilmiydi kiz

hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşın kurtulmuş. bizim içinde hayırlısı ne ise o olsun.:Saruboceq:

Adnan saraçoğlu midesi yananlar sadece 2 yudum süt içsin demişti özellikle 2 yudum dedi yalniz çok içersen ayni etkiyi vermiyormuş.

sezeryan ya canım benim..ondan günüm 20si.
ama doktorumun listesi daha gelmemiş.15i ile 20 arasında hangi gün nöbetci ise o gün alacak beni ki gündüz ameliyatı yapıp gecede ilgilenebilsin diye..

ay maşallah diyeyim benim göbüşten ve göğüsten başka hiç bir yerim şişmedi ve tansiyonum düşük diye tuzlu yiyiyorum inş şişmem ya... gerçi ben yiyerek şişiyom ama:lepi:

Selam arkideşler. Akşama kadar elektriğimiz yoktu. Sokak sigortasında problem olmuş. Yeni tamir ettiler uyuşuklar.
Dün akşamdan beri fırtına vardı. Yenice hafifledi. Belediye haftasonu için şiddetli yağışa karşı uyarı anonsu yapıyor..
Ay şimdi mesaj yazarken sallandık. Hafif şiddetli oldu sanırım. Azcık titretti.

benimde okulum yakın ama tam okulun son haftası il dışına çıkmam gerikiyor ben de çözümü 45 gün heyet raporuyla buldum. sonuçta buda bi hak ve hiç bir ücret kesintisi olmuyor. e böyleyken çlışacağım diyede kendimi zorlamak istemiyorum. hamileliğimin tadını çıkaracağım. bide biraz korkuyorum küçük yaş grubuyla çalışıyorum ve dikkat etmiyorlar koşarken filan çok çarpıyorlar. hiç iske girmesem en güzeli valla..

HEMOROİD PROBLEMİ OLANLAR;

canım ameliyat bölgesi doğumdan dolayı rahat bir pozisyonda olduğu için olabilir ama şuna dikkat etmek lazım hemeroid ameliyatları farklı yöntemlerle yapılıyor kimisi direkt kesip dikiyor kimisi yakıyor bırakıyor kimisi stapler kullanıyor benden size nacizane tavsiye cerrahınızla konuşun ve ligasure ile hemoroidimi aldırmak istiyorum deyin ligasure bir çeşit damar mühürleme cihazı hemen bir çok hastanede mevcut bu cihaz bu cihazın sadece hemoroidde kullanılmak üzere tasarlanmış uçları var ve hasta için de doktor için de oldukça konforlu bir yöntem netten araştırabilirsiniz

buketim geçmiş olsun canım..
bende yatayım kızlar..erken kalkıyorum malum..
Saruboceq, acibiber2053, ALMESTİN, altunummm, annesininkuzusu+, buket-26+, fencidmlrms+, gülen yüz, Lazanya+, mystory, sehnaz52, xnazanx, Zarag+
öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…