yok nazanım doğuran herkes iyi che den haber alamadık morali bozuktu o kadar
yok nazanım doğuran herkes iyi che den haber alamadık morali bozuktu o kadar
neden morali bozuktu kotu bir durummu varmis? kizlar bu arada migde yanmasina dayanamiyorum ben cok fenayim ya, birsey yiyemiyorum, sizde olunca ne yapiyosunuz ne iyi geliyor, delircem yaa
sen niye yiyemiyosun aslıcım hayırdır..
nazancım yok yavru herhangi bir aksilik..şükür..
cnm ben bi ebeyle konuştum ta eğer sezeryan olursan birde bi cerrah girsin hemoroidlerinde alınsın dedi bi doktorunla görüş dedi
birde kanama çok oluyosa normal doğum zor dedi bakalım artık bende iyice korkmaya başladım aslında hiç doğum korkum yoktu 1 haftadır bu sorundan çok cnm yanıo korkmaya başladım bnde hayırlısı hakkımızda
rüyamda da erken doğuruodum 2 hafta erken geliodu bebişim sabahtan beri etkisindeyim rüyanın hiç sancı çekmeden doğurdum inşallah gerçektede öle olur
fencidmlrms canım araştırdın mı. cevap yazdım sana ama ojkudun mu bilmiyorum.
eşiyle problem olmuş galiba net bilmiyoruzzzz mide yanmasına naneli sakız,elma,soda,soğuk süt ve de gaviscon şurup
nazan gel bide bana sor..
dudaklarım yüzüm gerildi botoxlular gibi..
el karıncalanmalarıda cabası..
ama Allahın izniyle erken gelmesin,içimde az daha kalsın az daha beslensin istiyorum:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar dün gece annemde kaldim kocacim şehir dişinda idi dinlendim kendi evimde olunca duramiyorum yapcak bi iş buluyorum mutlaka.Normal dogum isteyen 40 haftasi dolan arkadaşim bugün sezeryan oldu 40+3 teydi sezeryan i uygun gördü doktoru kizcağizda sonradan bişiy olur falan endişesiyle kabul etmek zorunda kaldi bebek çok iyi ay bizde o günleri görücezz...
canım araştırdım kullanamazsın yazıyor bugün müdür yardımcıma sordum aktarırız dedi ama yanlış biliyor eminim. bende ses etmedimkaydirigubbakcemile3. doktorum yurtdışına gitti salı gelcek bende salı günü uzatcam çalışabilir raporu alcam ve şubatta okul başlayınca 3 hafta çalışcam marta kadar onu ekletirsem oğlumda tam zamanında gelirse 1 hafta rapor almam gerekecek seminere de giderim okulum 2 sokak arkada seminere gidip gelmek zor olmaz bana oğluşumu da alır tıngır mıngır giderim ayyy ne şiriiiiinnn.
Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor tabi, ama benim bildiğim acil olan ameliyatlar dışında, diğerlerini doğumdan 6-8 hafta sonrasında yapılması tercih ediliyor, rahmin ve karın bölgesinin kendini toparlaması açısından... Bende hemoroid yok ama nar'ın elma gibi kabuğuyla yenmesinin faydalı olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı aklımda kalmış, ama yemesi zor tabi, kabuğu acı olduğundan... Ama hiçbir zararı yok sonuçta, acınız dayanılmaz oluyorsa deneyebilirsiniz... İnşallah doğumunda rüyandaki gibi sıkıntısız olur ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?