Selam arkideşler. Akşama kadar elektriğimiz yoktu. Sokak sigortasında problem olmuş. Yeni tamir ettiler uyuşuklar.
Dün akşamdan beri fırtına vardı. Yenice hafifledi. Belediye haftasonu için şiddetli yağışa karşı uyarı anonsu yapıyor..
Ay şimdi mesaj yazarken sallandık. Hafif şiddetli oldu sanırım. Azcık titretti.
ay maşallah diyeyim benim göbüşten ve göğüsten başka hiç bir yerim şişmedi ve tansiyonum düşük diye tuzlu yiyiyorum inş şişmem ya... gerçi ben yiyerek şişiyom ama:lepi:
sezeryan ya canım benim..ondan günüm 20si.
ama doktorumun listesi daha gelmemiş.15i ile 20 arasında hangi gün nöbetci ise o gün alacak beni ki gündüz ameliyatı yapıp gecede ilgilenebilsin diye..
oh oh herkes burda, ne güzell.
kızlar bebişimi gördüm ayrıntılı ultrasonda, Allahım kaşı gözü, ağzı burnu herşeyi ortadaydı :)
çok dehşet bir duygu bu hakkaten, onun orda olduğunu hayal etmek başka bişey, sanki birazdan kucağına alacakmışsın gibi görmek başka bişi.
o kadra canım kaynadı ki bugün, çıksa da sevsem diye düşündüm :)
kızlar bebişimi gördüm ayrıntılı ultrasonda, Allahım kaşı gözü, ağzı burnu herşeyi ortadaydı :)
çok dehşet bir duygu bu hakkaten, onun orda olduğunu hayal etmek başka bişey, sanki birazdan kucağına alacakmışsın gibi görmek başka bişi.
slm bende 34 haftalık hamileyim:CüvCüv: 7 yaşında bi oğlumvar bugün karne alıcak çok heyecanlıyızdelikafadulden kıslar ben valiz hazırlıyacam ama neler koysam hiç fikrim yok fisfisfisbana yardımcı olur fikir verirseniz memnun olurum yerimsenibenoğlumu poliklinikde doğurdum o yüzden pek fikrim yok hastanede ne lazım olur bilemiyorum şimdiden saoluna.s.
ne güzel maaşallah kime benziyo rabiş????:smiley-cool:
iyi geceler böcükümm.
şehnazım ben seni sibserle karıştırmışım kusura bakma tatlımm.
BU KİLOLARI NASI VERİCEZZZZ!!!!!!!
pek sevimli bi konu deil di mi???
bana kimse cevap yazmıycakmııııııııııııısenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?