2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsunn biketimmmm bizde de fırtına vardııı deprem olmadı olmasın zatiii sen de dışarılara çıkma dadtlummm evde takıl oğluşunlaaaakaydirigubbakcemile

Lazanya, acibiber2053, ALMESTİN, altunummm, annesininkuzusu, buket-26+, fencidmlrms+, gülen yüz, mystory, Saruboceq+, sehnaz52+, xnazanx+, Zarag

rekora koşuyoruzz harikasınız mart annişleriiiii aylavyu

ay maşallah diyeyim benim göbüşten ve göğüsten başka hiç bir yerim şişmedi ve tansiyonum düşük diye tuzlu yiyiyorum inş şişmem ya... gerçi ben yiyerek şişiyom ama:lepi:

çok şükür canım bende de hiç şiş yok umarım böyle gider. eğer şişerse yandım ben çünkü benim ayaklarımda zaten dolaşım bozukluğundan kaynaklanan bir rahatsızlıktan dolayı lenf ödem vardı. hamilelikte artış olmadı umarım olmaz böylece tamamlarım. ayyy ayaklarım şişerse yanarım zaten 40 numara ayakkabı giyiniyorum neyderim şiş olursaa. :Saruboceq: inşallah olmaz.

oh oh herkes burda, ne güzell.
kızlar bebişimi gördüm ayrıntılı ultrasonda, Allahım kaşı gözü, ağzı burnu herşeyi ortadaydı :)
çok dehşet bir duygu bu hakkaten, onun orda olduğunu hayal etmek başka bişey, sanki birazdan kucağına alacakmışsın gibi görmek başka bişi.
o kadra canım kaynadı ki bugün, çıksa da sevsem diye düşündüm :)

sezeryan ya canım benim..ondan günüm 20si.
ama doktorumun listesi daha gelmemiş.15i ile 20 arasında hangi gün nöbetci ise o gün alacak beni ki gündüz ameliyatı yapıp gecede ilgilenebilsin diye..

35. hafta yazinca benden kucuk biliyorum senin fistigi sasirdim bende, hayirlisi olsun guzelim ayy birsey kalmamis kiz o zaman 3 haftan kalmis

ne güzel maaşallah kime benziyo rabiş????:smiley-cool:

ayyyy ne güzel...bende kızımı pazartesi görmeye gideceğim.....az kaldı annesininkuzusuuuu yakında hep yanımızda olacaklar...pıtıycıklar......
allahım korusun meleklerimizi....

ben çıkıyorum vitaminsiz sıkıldı oyun oynayacak oynasın o ben tv takılacammmm öptüm sizi iyi geceler:icecream:

bana kimse cevap yazmıycakmııııııııııııısenağlama

ayyyy ne güzelllllll:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…