denizcim öncelikle arkadaşına çok üzüldüm.allah yardımcıları olsun
sonralıkla(yokmu bir türkçeci beni dövsün) mts şaştım yaw senden böyle şeyler duymamıştım..bende geçmişten okuya okuya geliyorum ona bişey engel değilki....ama kocada varmış sorun..benim kocada hiç sorun yok valla tam gaz ileri
kız şehnaz kaçıncı haftaya geldiniz bir dur deyin bence,hem ne anlıyorsunuz ben anlamadım..hadi bir kere olsun dediydik geçende ne eşim ne ben bi halt anlamamıştık.:bbo:eşim diyorki bomboş burası nolmuş buraya böylekaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
hergün onada şafak sayıyor bizimki..şafak 75-tatlicadiarzu-:lepi:
Sağol Zeynepcim.. Her iki taraf için de çok zor... Hiç tanımadığın bir insanın vebalini taşımak ağır olsa gerek... Allah kimsenin başına vermesin...ayrica denizcim arkadasina Allah sabir versin. hakikaten zor bir durum...yaya da Allah rahmet eylesin. onun ailesi icin de zor bir durum...
Gülşahcım deden trafik kazasında mı vefat etti yoksa? :1no2:canım benim çok geçmiş olsun..o kadar almaz ceza..
benim dedeme vuran kişi 8/8 kusurluydu para cezası ile çıktı..
evet canım tutuor.bu gece 15 dakika boyunca hıçkırdı..
canım pıt pıt atıyor.hareket ettiğini anlıyosun o farklı.
Herkeze günaydın vegüzel bi hafta sonu diliyorum arkadaşlar
MTS deniz şehnaz dün geceki muhabbetinizi okudum kızlar koptum gülmekten ya alemsiniz valla :))
selam kızlar gunaydinnn hihoyyyt
bulusma hakkında soyle bi durum var, ben artik araba kullanamiyorum, hem esim izin vermiyor kalcamdaki agri yuzunden kramp filan girerse kaza yaparsam diye.
hem de doktorum izin vermiyor 28. haftayi gectim diye.
simdi pazartesi olunca esiminde beni birakma sansi olmaz nasil gelicem bilmiyorum
dolmus + taksi yapmam lazim, ona da gozum yermi yemezmi su anda cevap veremiyorum.
kalcam su an iyi ama hic ayakta kalmiyorum ki...
benim durumum onumuzdeki haftasonuna dogru belli olur yani.
optum herkesi.
ya kizlar benim bebisim normalde cok hareketliydi hep söylüyordm size 3 gündür pek bi durgun tekme hic atmiyo sadece minicik hareketini hissdyrm sonra saatlerce tik yok sizinde öylemi yoksa benimkinde bi problemmi var dr gidimmi en azindn ctg ye baglarlar
güzel olurdu gerçekten.:1rolleyes:alemsin kuzummmmm keşke gelip gidebilsek di mi birbirimize???delikafadulden
aynen bende senin gibiyim okul açılana kadar bakabileceğim oğluşuma. ben zorunlu sabahçılardanım biz hep sabahçı olcaz. ama öğleden sonralarımız var dediğin gibi.ben ancak seneye okul açılana kadar bakacağım bebişime, gerçi seneye sabahçı olacağım bi aksilik olmazsa uyanmak ve sabahın köründe uykusuz uykusuz okula gitmek çok zor olacak ama en azından öğleden sonra bebişimle olacağım.
bende bugün doktordaydım.herşey iyi fakat hala ters duruşta dedi.21 şubata tekrar çağırdı.defterine 32 haftalık diye kayıt geçti.bu süre içinde herhangi birşey hissettiğin an hemen ara diye ekledi.çantan hazırda oldun dedi.ilaç vermedi yine.
ayyy çaok zor bir durum ya allah yardım etsin. ne denilebilirki böyle bir durumda.Kızlar yaaa, biraz önce kankamı aradım... Geçtiğimiz hafta eşi bir kaza yapmış, bir yayaya çarpmış. Yaya ölmüş... Eşi de şimdi hapisteymiş... :1no2::1no2: 8/2 kusurluymuş. 5 yıla kadar ceza alabilirmiş... Ayy nasıl üzüldüm yaa! Rabbim yardımcısı olsun. Ne denirki böyle bir durumda? :sm_confused: Teseli edecek söz bile bulamadım... senağlama
güle güle canım dikkat et kendineben çıkıyorum kızlar pc ye bakamıyorum ...hepinize teşk ederim.midenizi çok iyi koruyun çok kötu intikam alıyor....yemekleri kaçamak falan yapmayınsakın ince idolaptan bişi yemeyin bol su için grz :S umarım tekrar gitmek zorunda kalmayız ayağa kalkınca başım dönüyor.
arkadaşlar canım.ya hayret o saate kadar oturulur mu?yuh.akraban mı arkadaş mı?
ya kızlar tatil başladı ama ben de çok sıkılıdım evde.yemekte yok üfffffffffff ya ya
giremedim banyoya kociş dışarı gitmişti kayınvalidem de uyuyor, bazen şofben sigortayı attırıyor neme lazım kociş gelsin sonra yapayım bari, hayaller de suya düştü.
mrb arkakadaşlar nasılsınız?
2 gecedir hastanedeydim yuksek ateş ve ust solunum yolları intihabı yaşadım ateşim çıktı idrar yollarında intihaplanma...vs vsss..
dun gece tıp fakültesinde kaldım ateşimi düşüremediler erken doğum riski yaşadım.
üstüme ıslak çarşaf sermişler 1 dk da kuruyomuş.çamaşır kurutma makinesi oldum yani sabah çıktık şimdi daha iyiyim 10 tane iğnem var sabah akşam ...şimdi bıraz başım ağrıyor. çok kotuydum.kızlar çok şükür bebişime bişi olmadı.hala atlaşmış değilim yatıyorum annem bizde
Laviniacım çok geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmışsın diyelim... Umarım en kısa zamanda daha da iyi hissedersin kendini..
Damlacım sağol canım, geçmiş olsun dileğin için... Kardeşinin son durumu nasıl bu arada? Düzeldi mi tamamen?
Bu arada lank diye dalmışım lafa; günaydın kızlar!!!
Selam arkadaşlaaar.
Çok kızgınım, yokluğumda 33 sayfa doldurulurmu yawww.klava: O da dün akşamdan beri yani.
Ben anca fırsat buldum bi bakayım dedim ama şimdide yürüyüşe gidecez. Yağmur yağmadan gidip-gelmem lazım..
Akşam gezmeye gittim. Ama evde olmak çok güzelmiş yaa. Rahat zortlayamadım karnıma sancılar girdi. Meğer ne kadar gazmanmışım ben yawfff.. Sancının neden kaynaklandığını eve gelince farkettim :asigim: kafamçokkarıştı
İnşallah iyisinizdir sizde.
2 gecedir hastanedeydim yuksek ateş ve ust solunum yolları intihabı yaşadım ateşim çıktı idrar yollarında intihaplanma...vs vsss..
dun gece tıp fakültesinde kaldım ateşimi düşüremediler erken doğum riski yaşadım.
üstüme ıslak çarşaf sermişler 1 dk da kuruyomuş.çamaşır kurutma makinesi oldum yani sabah çıktık şimdi daha iyiyim 10 tane iğnem var sabah akşam ...şimdi bıraz başım ağrıyor. çok kotuydum.kızlar çok şükür bebişime bişi olmadı.hala atlaşmış değilim yatıyorum annem bizde
Evde biraz dolandım. Hastane çantamı tekrar düzenledim. Bebişimin döt bezini açmamıştım. 15 tane koydum çantaya.. İlk etapta giydirilecekleri poşetledim. Tek çantayla gitmeyi düşünüyorumda. Arka odayı sergiye çevirmiştimde oraları toparladım. Ama belim ağrıdı, azcık dinleneyimde çıkayım yürüyüşüme.
Selam arkadaşlaaar.
Çok kızgınım, yokluğumda 33 sayfa doldurulurmu yawww.klava: O da dün akşamdan beri yani.
Ben anca fırsat buldum bi bakayım dedim ama şimdide yürüyüşe gidecez. Yağmur yağmadan gidip-gelmem lazım..
Akşam gezmeye gittim. Ama evde olmak çok güzelmiş yaa. Rahat zortlayamadım karnıma sancılar girdi. Meğer ne kadar gazmanmışım ben yawfff.. Sancının neden kaynaklandığını eve gelince farkettim :asigim: kafamçokkarıştı
İnşallah iyisinizdir sizde.
Melekcim 31 Ocak Cumartesi olsun o zaman... Natilus bana biraz uzak aslında ama olabilir. Ancak şu var ki Natilus Cumartesileri feciiiii şekilde kalabalık oluyor... Füsun karşıdan mı gelecek canım, Palladium'a gelemez mi acaba? Sen onunla bir irtibat kursan da; gelebiliyorsa Cumartesi Palladium olarak sabitlesek yeri ve tarihi, olur mu?Selam kızlar..
Yasemin büyük geçmiş olsun tatlım..
Denizim bencede sence.. 31 inde benim doktor kontrolüm var. Cumartesi günü 9.40 da yani.. O gün Elifinde varmış kontrolü.. Little suzy ciğimize de haber verelim.. Cumartesi buluşalım o zaman.. Fusun natılus olabılır demıstı.. Bana uyar hepsı.. hastaneden gelecem nasıl olsa..
slm bayanlar aranıza yeni katıldım çok sık açmıyorum ama benide aranıza alırmısınız
minik kuşum yelkenleri suya indirmeye ne kadar hazırsın? olabilecek riskleri bilip ona göre davranmalıyız tatlımcım. biz güçlü olmalıyız çünkü anne olacağız. Allah beterinden korusun çok şükür çok riskli durumlar yaşamıyoruz ya da hep çaresi olan şeyler yaşıyoruz. lütfen hemen yelkenleri indirme dediğim gibi olabilecek riskleri bilelim ve önlemimizi alalım sonrası yavrularımız Allaha emanet Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?