2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

giremedim banyoya kociş dışarı gitmişti kayınvalidem de uyuyor, bazen şofben sigortayı attırıyor neme lazım kociş gelsin sonra yapayım bari, hayaller de suya düştü.

Sağol canım... Görünmez kaza işte... Tek teselli vefat eden yayanın 70 yaşında olması... Bakalım inşallah kurtulur...

ayrica denizcim arkadasina Allah sabir versin. hakikaten zor bir durum...yaya da Allah rahmet eylesin. onun ailesi icin de zor bir durum...
Sağol Zeynepcim.. Her iki taraf için de çok zor... Hiç tanımadığın bir insanın vebalini taşımak ağır olsa gerek... Allah kimsenin başına vermesin...

Gülşahcım deden trafik kazasında mı vefat etti yoksa? :1no2:

Herkeze günaydın vegüzel bi hafta sonu diliyorum arkadaşlar
MTS deniz şehnaz dün geceki muhabbetinizi okudum kızlar koptum gülmekten ya alemsiniz valla :))

Ben bişi yapmadım.... şutarafagittiBen olayı anlayana kadar bile yıllar geçti sanki... Ben saf saf dondurma canları çekiyo sanıyom... kaydirigubbakcemile3

Elifcim benim için hafta sonu hafta içi olması farketmez... Eğer hafta sonu eşin bırakabilecekse tarihi değiştirebiliriz; ne dersin?

Şehnazzz gittin mi doktora? Bak ihmal etme...

alemsin kuzummmmm keşke gelip gidebilsek di mi birbirimize???delikafadulden
güzel olurdu gerçekten.:1rolleyes:
aynen bende senin gibiyim okul açılana kadar bakabileceğim oğluşuma. ben zorunlu sabahçılardanım biz hep sabahçı olcaz. ama öğleden sonralarımız var dediğin gibi.
herşeyin iyi olmasına çok sevindim. çantan hazır mı olsun dedi delikafadulden ben daha hazırlamadıııımmm.
ayyy çaok zor bir durum ya allah yardım etsin. ne denilebilirki böyle bir durumda.
güle güle canım dikkat et kendine
ya hayret o saate kadar oturulur mu?yuh.akraban mı arkadaş mı?
ya kızlar tatil başladı ama ben de çok sıkılıdım evde.yemekte yok üfffffffffff ya ya
arkadaşlar canım.

giremedim banyoya kociş dışarı gitmişti kayınvalidem de uyuyor, bazen şofben sigortayı attırıyor neme lazım kociş gelsin sonra yapayım bari, hayaller de suya düştü.

aman canım aman girmeyiver kocişin gelsinde öyle gir.

Laviniacım çok geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmışsın diyelim... Umarım en kısa zamanda daha da iyi hissedersin kendini..

Damlacım sağol canım, geçmiş olsun dileğin için... Kardeşinin son durumu nasıl bu arada? Düzeldi mi tamamen?

Bu arada lank diye dalmışım lafa; günaydın kızlar!!!

canım düzeldi sayılır çok sağol. azcık iyileşince yerinde durmuyor ki dikkat ettiği yok kendine.klava:

Meleeeeekkk!!! Nabersin, nasılsın? Fazla sesin çıkmıyor... Bu buluşma ekibi yavaş yavaş fire veriyor yaa!!! Napsak hafta sonuna çeksek mi tarihi, ne dersin?

Selam arkadaşlaaar.
Çok kızgınım, yokluğumda 33 sayfa doldurulurmu yawww. klava: O da dün akşamdan beri yani.
Ben anca fırsat buldum bi bakayım dedim ama şimdide yürüyüşe gidecez. Yağmur yağmadan gidip-gelmem lazım..
Akşam gezmeye gittim. Ama evde olmak çok güzelmiş yaa. Rahat zortlayamadım karnıma sancılar girdi. Meğer ne kadar gazmanmışım ben yawfff.. Sancının neden kaynaklandığını eve gelince farkettim :asigim: kafamçokkarıştı
İnşallah iyisinizdir sizde.

Evde biraz dolandım. Hastane çantamı tekrar düzenledim. Bebişimin döt bezini açmamıştım. 15 tane koydum çantaya.. İlk etapta giydirilecekleri poşetledim. Tek çantayla gitmeyi düşünüyorumda. Arka odayı sergiye çevirmiştimde oraları toparladım. Ama belim ağrıdı, azcık dinleneyimde çıkayım yürüyüşüme.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

Selam kızlar..

Yasemin büyük geçmiş olsun tatlım..

Denizim bencede sence.. 31 inde benim doktor kontrolüm var. Cumartesi günü 9.40 da yani.. O gün Elifinde varmış kontrolü.. Little suzy ciğimize de haber verelim.. Cumartesi buluşalım o zaman.. Fusun natılus olabılır demıstı.. Bana uyar hepsı.. hastaneden gelecem nasıl olsa..

çok çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda düzelirsin.bende aynı durumdayım.boğaz ağrısı,öksürük.ıhlamur ve limonla idare ediyorum işte.

buketcim çantana neler koydun biraz yardımcı olurmusun belki bi fikir olur.

Hoşgeldin Buketcim...
Yürüyüşe çıkınca açık havada bol bol pırtla... kaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz canım, sen nasılsın?

Melekcim 31 Ocak Cumartesi olsun o zaman... Natilus bana biraz uzak aslında ama olabilir. Ancak şu var ki Natilus Cumartesileri feciiiii şekilde kalabalık oluyor... Füsun karşıdan mı gelecek canım, Palladium'a gelemez mi acaba? Sen onunla bir irtibat kursan da; gelebiliyorsa Cumartesi Palladium olarak sabitlesek yeri ve tarihi, olur mu?

slm bayanlar aranıza yeni katıldım çok sık açmıyorum ama benide aranıza alırmısınız

gülenyüz hoşgeldin aramıza... Alırız tabii seni de, neden almayalım? Ee sen ne durumdasın, ne yapmaktasın, anlatsana...

gecmis olsun cnm dikkat et kendine cok sükür bebginde bisi yok

Kızlar ben biraz iş yapayım, dolap falan düzelticem, çantamı hazırlıcam.. Sonra gelirim yine. Öptüm sizi şekerler...

ya ben cok tuhaf oldum herseydn nem kapmaya megilli oldum napim
minik yavrularimiz allha emanet yapacak bisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…