2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya cnm simdi sende öyle yazinca cok korkmaya basladm kocamn arkadaslari gelecek dolabi falan kurucaklar esyalari yerlerine yerlestirickler onlarin isi bitene kadar bekleyimde bari aksama kadar yine ayni olursa gidicm yapicak bisi yok

slm kızlar gecmişi oku oku bitmek bılmedi yaw sehnazcım sende hıc uyumadın heralde dun geceden buyana :roflol: ee nasılsınız bakalım

gülenyüz hoşgeldin aramıza... Alırız tabii seni de, neden almayalım? Ee sen ne durumdasın, ne yapmaktasın, anlatsana... [/QUOTE]

tşk ederim ev hanımıyım ben 7 yaşında yasin adında bi oğlum var 34+2günlük hamileyim bebişimde kız olcak inş gurbetteyim önümüzdeki hafta annem gelicek yanıma daha pek hazırlık yapmadım annem beni bekle beraber yapalım keyfini çıkartayım dedi onu bekliyorum dün dokdordaydık bizde 2500gr olmuş kuzum ismine hala karar veremedik herkes başka bişey istiyo hele bi doğsunda sağ salim isim kolay

gülenyüz hoşgeldin aramıza... Alırız tabii seni de, neden almayalım? Ee sen ne durumdasın, ne yapmaktasın, anlatsana...

tşk ederim ev hanımıyım ben 7 yaşında yasin adında bi oğlum var 34+2günlük hamileyim bebişimde kız olcak inş gurbetteyim önümüzdeki hafta annem gelicek yanıma daha pek hazırlık yapmadım annem beni bekle beraber yapalım keyfini çıkartayım dedi onu bekliyorum dün dokdordaydık bizde 2500gr olmuş kuzum ismine hala karar veremedik herkes başka bişey istiyo hele bi doğsunda sağ salim isim kolay[/QUOTE]

hosgeldın cnm aramıza sende Allah saglıkla kucagına Almayı nasip etsin insallah yerimseniben

gülenyüz hoşgeldin aramıza... Alırız tabii seni de, neden almayalım? Ee sen ne durumdasın, ne yapmaktasın, anlatsana...

tşk ederim ev hanımıyım ben 7 yaşında yasin adında bi oğlum var 34+2günlük hamileyim bebişimde kız olcak inş gurbetteyim önümüzdeki hafta annem gelicek yanıma daha pek hazırlık yapmadım annem beni bekle beraber yapalım keyfini çıkartayım dedi onu bekliyorum dün dokdordaydık bizde 2500gr olmuş kuzum ismine hala karar veremedik herkes başka bişey istiyo hele bi doğsunda sağ salim isim kolay[/QUOTE]

oğlunu allah bağışlasın canım. kızına maşallah canım. inşallah kızınıda sağ salim kucağına alırsın. ohh yakında annen de gelir beraber hazırlarsınız yorma şimdi kendini.

cnm uyudumda bendn baska kimsenn cenesi düsmedigi icin bi ben konustum durdumşakkıdı

oyoyoy yok gı masallahı varmıs forumun okudugum kadarıyla yalnız degıldin bayagı guldum ama guzel muhabbet etmıssıniz aksam uykum olmasaydı kalırdım bende ama pc nın oldugu oda da soba yanmadıgı ıcın bayagı soguk oluo oyuzden fazla takılamıom :1rolleyes:

sende olsan iyi olurdu azcik kaynatirdik cnm

ayyy canım çok geçm,ş olsun geçen hafta geldi aklıma ne zor bilirim..erken doğum riski falan insanın ödü kopuyor...dikkat li ol aman dinlen bol bol geçmiyor başka türlü
dün bende öyleydim..nohut yemiştim de mahvetti...allahtan eşim dışarı çıkmıştı rahat rahat saldımdelikafadulden yoksa sancıdan geberirdim herhalde..çok acaip gaz yapmış yaa..sanırsınız 1 tabak deil tencere yedim
ne sabırlı kadınsın yaaa..misafirlerinde ne kadar düşünceliymiş öyle..sen yorul yorulma 2.5 a kadar ayıp yaaa.yuh diyorum yani..başkada bişey diyemiyorumÇok üzgünüm çoook

bu arada bende ödem fena olmuş farketmemeiştim ama bacaklarım,but baldır heryer şişmiş..parmaklarımı bastırınca bembeyaz oluyorlar...gider dimi onlar doğumdan sonra..kalmasınlar yaaa:1no2:

şimdikte ben cıkıom yemege bakem oğlanın karnı acıkmıs gorusürüz sonra yıne sehnazcım optum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…