canim normalde hareketliyse gitmende fayda var suyu azalmis olabilir ultrasondan bakmalari lazim kanimca cünkü benim ilk dogumumda son randevumda bende hareketlerini hissediyodum ama cok hafif acitmiyodu artik beni doktor sordu hissediyomusun diye bende dedim evet ama haifledi sonra bakti suyu azalmis dedi oyüzden görünmende fayda var ins yoktur biseyi ama yinede ihmale gelmez yarinida bekleme bence hastahaneye git bi günde bi gündür Allahim hakkinda hayirlisini verir ins
slm bayanlar aranıza yeni katıldım çok sık açmıyorum ama benide aranıza alırmısınız
gülenyüz hoşgeldin aramıza... Alırız tabii seni de, neden almayalım? Ee sen ne durumdasın, ne yapmaktasın, anlatsana...
gülenyüz hoşgeldin aramıza... Alırız tabii seni de, neden almayalım? Ee sen ne durumdasın, ne yapmaktasın, anlatsana...
canlarım ben çıkıyorum yemek yapcam öptümmmmmmmmmmm byyyyyyyy
slm kızlar gecmişi oku oku bitmek bılmedi yaw sehnazcım sende hıc uyumadın heralde dun geceden buyana :roflol: ee nasılsınız bakalım
cnm uyudumda bendn baska kimsenn cenesi düsmedigi icin bi ben konustum durdumşakkıdı
oyoyoy yok gı masallahı varmıs forumun okudugum kadarıyla yalnız degıldinbayagı guldum ama guzel muhabbet etmıssıniz aksam uykum olmasaydı kalırdım bende ama pc nın oldugu oda da soba yanmadıgı ıcın bayagı soguk oluo oyuzden fazla takılamıom :1rolleyes:
hepinize tşk ederim şimdi çıkmak zorundayım malum akşam oluveriyo yemek yapmam lazım hoşçakalınnnn
ayyy canım çok geçm,ş olsun geçen hafta geldi aklıma ne zor bilirim..erken doğum riski falan insanın ödü kopuyor...dikkat li ol aman dinlen bol bol geçmiyor başka türlümrb arkakadaşlar nasılsınız?
2 gecedir hastanedeydim yuksek ateş ve ust solunum yolları intihabı yaşadım ateşim çıktı idrar yollarında intihaplanma...vs vsss..
dun gece tıp fakültesinde kaldım ateşimi düşüremediler erken doğum riski yaşadım.
üstüme ıslak çarşaf sermişler 1 dk da kuruyomuş.çamaşır kurutma makinesi oldum yani sabah çıktık şimdi daha iyiyim 10 tane iğnem var sabah akşam ...şimdi bıraz başım ağrıyor. çok kotuydum.kızlar çok şükür bebişime bişi olmadı.hala atlaşmış değilim yatıyorum annem bizde
dün bende öyleydim..nohut yemiştim de mahvetti...allahtan eşim dışarı çıkmıştı rahat rahat saldımdelikafadulden yoksa sancıdan geberirdim herhalde..çok acaip gaz yapmış yaa..sanırsınız 1 tabak deil tencere yedimSelam arkadaşlaaar.
Çok kızgınım, yokluğumda 33 sayfa doldurulurmu yawww.klava: O da dün akşamdan beri yani.
Ben anca fırsat buldum bi bakayım dedim ama şimdide yürüyüşe gidecez. Yağmur yağmadan gidip-gelmem lazım..
Akşam gezmeye gittim. Ama evde olmak çok güzelmiş yaa. Rahat zortlayamadım karnıma sancılar girdi. Meğer ne kadar gazmanmışım ben yawfff.. Sancının neden kaynaklandığını eve gelince farkettim :asigim: kafamçokkarıştı
İnşallah iyisinizdir sizde.
ne sabırlı kadınsın yaaa..misafirlerinde ne kadar düşünceliymiş öyle..sen yorul yorulma 2.5 a kadar ayıp yaaa.yuh diyorum yani..başkada bişey diyemiyorumÇok üzgünüm çoookbaşımın üstünde yeriniz var buyrun gelin kızlaaar. canım annemlere de çok misafir gelirdi alışkınım o nedenle. gelenler eşimin okulundan arkadaşlarıydı. valla bu sefer fazla yormadım kendimi eşime iş buyurdum hep birde zaten bayan misafirim mutfağı falan bile topladı gitmeden. yormadılar fazla.canım benimmm beni düşündüğünü biliyorum vee bu da beni çoooook şımartıyor hihoyyyt
sanada güle güle yine gel yerimseniben (ay kapıcı cafer gibi oldum) sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?