2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba bugün nasılsınız bakalım.Benim sınav görevim vardı dün ve bugün bayağa yoruldum.Allah 37. haftaya kadar çalışmak zorunda olnalara yardım etsin valla çok zorlandım ben....

Herkese merhaba bugün nasılsınız bakalım.Benim sınav görevim vardı dün ve bugün bayağa yoruldum.Allah 37. haftaya kadar çalışmak zorunda olnalara yardım etsin valla çok zorlandım ben....

biz iyiyiz cnm sen naslsin?sicak bisiler yap uzat ayakalrini dinlenirsin cnm

biz iyiyiz cnm sen naslsin?sicak bisiler yap uzat ayakalrini dinlenirsin cnm

Ben acayip yorgunum.Dışarısı da buz gibi gelene kadar yoruldum.Evde de yiyecek bir gram yemek yok.Kocişimi gönderdim git birşeyler al öleceğim açlıktan diye onu bekliyorum.:CüvCüv:
Dışarı çıkacaksanız sıkı giyinin çok soğuk...

Denizim Fusunla ılk fırsatta konusacam. Dedıgım gıbı benım ıcın fark etmez..
Selam Sule naber? Ne sınavı vardı bugun ya.. Damla nın esı de gorev almıstı galıba..
Ne sıkıcı bır gun bugun degıl mı?
Ya kızlar bebek ıcın banyo kuvetını nerden ne kadara aldınız? Mothercare de falan cok pahalı.. Doguma az kaldı hala cantamda hazır degıl bebısın esyaları da tam degıl.. yıkandı camasırları ama utu yapılmadı.. Daha eksıklerımde var. Bu hafta eksıklerı tamamlayabılsem artık off offf..

merhabalar..
iki gündür misafir telaşı içindeyim. bugünde sabah 9 dan akşam 4 kadar misafirle uğraştımm..
yine yorgunluktan ölüyorum. zorum ne benim yaa. niye hiç hayır diyemiyorum.. misafiri çok seviyom da ondan galiba..
iki gündür doğru dürüst bakamadığım için geçmiş fena yığılmış. valla okuyamayacağım..
birazdan uyur kalırım zatennn.....

melekcim ben almadım daha küveti ama sordum..plastik malzeme satan yerler oluyorya züccaciye gibi.orda büyük boyları 9,küçük boyları 6 tl idi..fileside 3.5 tl..bu hafta alayım diyorum bende..chicco,mothercare de falan acaip pahalıydı..en nihayetinde hepsi plastik ne gerk var o kadar para vermeye..altın kaplama değiller sonuçta..
bu hafta ütülerini ve çantanı hazır et canım bence..bizim 2 normal boyda çanta oldu..bagajda duruyor

cnm burasi günesli ama cok soguk valla disari cikmayada hic niyetim yok valla

Açık lise sınavları vardı.Dün ve bugün.Bitti çok şükür.Altunummm bende öyleyim misafire hayır diyemiyorum ama kocişe söyledim ben hayır diyemiyorum sen diyeceksin diye.
Bir de sınanda biraz hüzünlendim kızlar.Çünkü lisede aynı sınıfta olduğum bir arkadaşım hala liseyi bitirmeye çalışıyordu.Düşünün ben 92 mezunuyum liseden.Adam kızardı bozardı utandı.O utanınca bende bir tuhaf oldum.Gerçi şartlar belki böyleydi ama ben öğretmen o hala öğrenci olunca...Hatta o kadar çekindiki tel ini sınıfat unutmuş bir de geri gelmek zorunda kaldı ya...

ayy yazik adama ya

melek bu arada banyo kuvetinin öyle marka bir yerden lama derim Altı üstü plastik boynerde bile 23 tl.Çıldırmış bunlar....

ben banyo küvetini 12 milyona aldım ama buralarda biraz pahalı oluyo ist. gibi değil. zaten kaç ay kullanılacak ya ucuz bişey alın gitsin.

melek bu arada banyo kuvetinin öyle marka bir yerden lama derim Altı üstü plastik boynerde bile 23 tl.Çıldırmış bunlar....

yaa yok almadım verırmıyım o kadar para hıc.. Sadece ucuzunu nerden bulabılırız dıyorum. Ben dolasamadıgım ıcın esımde anlamaz.. ılla dıyecem kı gıt surdan sunu al..
Bı cok seyı beklettım o yuzden ne cantam hazır ne baska bısey. Ama artık dogumumun yaklastıgını hıssedıyorum. Normalde hamıslerın hepsı hazırlamısken ben daha bu haldeyken her an dogurma rıskıme ragmen hazırlayamadım. Zaten bu haldeyım dıye hazırlayamadım ya. Cumartesı kontrolum var. O zaman soracam artık normal hayatıma donebılırmıyım dıye.. Dun cıktım valla bırascık dısarı napıımm. Bunaldım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…