şimdikte ben cıkıom yemege bakem oğlanın karnı acıkmıs gorusürüz sonra yıne sehnazcım optum a.s.
Herkese merhaba bugün nasılsınız bakalım.Benim sınav görevim vardı dün ve bugün bayağa yoruldum.Allah 37. haftaya kadar çalışmak zorunda olnalara yardım etsin valla çok zorlandım ben....
biz iyiyiz cnm sen naslsin?sicak bisiler yap uzat ayakalrini dinlenirsin cnm
Denizim Fusunla ılk fırsatta konusacam. Dedıgım gıbı benım ıcın fark etmez..
Selam Sule naber? Ne sınavı vardı bugun ya.. Damla nın esı de gorev almıstı galıba..
Ne sıkıcı bır gun bugun degıl mı?
Ya kızlar bebek ıcın banyo kuvetını nerden ne kadara aldınız? Mothercare de falan cok pahalı.. Doguma az kaldı hala cantamda hazır degıl bebısın esyaları da tam degıl.. yıkandı camasırları ama utu yapılmadı.. Daha eksıklerımde var. Bu hafta eksıklerı tamamlayabılsem artık off offf..
Ben acayip yorgunum.Dışarısı da buz gibi gelene kadar yoruldum.Evde de yiyecek bir gram yemek yok.Kocişimi gönderdim git birşeyler al öleceğim açlıktan diye onu bekliyorum.:CüvCüv:
Dışarı çıkacaksanız sıkı giyinin çok soğuk...
Açık lise sınavları vardı.Dün ve bugün.Bitti çok şükür.Altunummm bende öyleyim misafire hayır diyemiyorum ama kocişe söyledim ben hayır diyemiyorum sen diyeceksin diye.
Bir de sınanda biraz hüzünlendim kızlar.Çünkü lisede aynı sınıfta olduğum bir arkadaşım hala liseyi bitirmeye çalışıyordu.Düşünün ben 92 mezunuyum liseden.Adam kızardı bozardı utandı.O utanınca bende bir tuhaf oldum.Gerçi şartlar belki böyleydi ama ben öğretmen o hala öğrenci olunca...Hatta o kadar çekindiki tel ini sınıfat unutmuş bir de geri gelmek zorunda kaldı ya...
altunum naber kiz bu halinle hergün misafir agirliyosun hell olsun sizlere valla
ayy yazik adama ya
Şule maşallah 92 mezunuysan 33 yasında falansın.. Hıc gostermıyorsun ne guzel..
melek bu arada banyo kuvetinin öyle marka bir yerden lama derim Altı üstü plastik boynerde bile 23 tl.Çıldırmış bunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?