Denizim Fusunla ılk fırsatta konusacam. Dedıgım gıbı benım ıcın fark etmez..
Selam Sule naber? Ne sınavı vardı bugun ya.. Damla nın esı de gorev almıstı galıba..
Ne sıkıcı bır gun bugun degıl mı?
Ya kızlar bebek ıcın banyo kuvetını nerden ne kadara aldınız? Mothercare de falan cok pahalı.. Doguma az kaldı hala cantamda hazır degıl bebısın esyaları da tam degıl.. yıkandı camasırları ama utu yapılmadı.. Daha eksıklerımde var. Bu hafta eksıklerı tamamlayabılsem artık off offf..
slm kizlar biraz gecmisi okuyayim dedim ama bitiremedim 10 sayfa daha var, belim agridi oturamiyorum fazla, kizlar ya benden kahverengi leke gelmeye basladi, sizdede varmi oyle akinti gibi kahverengi lekeler, annem doguma az kaldigi icin olabilir diyo
ben geldiiiim, acayip yağmur başladı burda.
deniz çantaları hazırldın ya ondan yusuf yusuf demeye başlamışsındır sositososito
nazan bende de yok kahverengi leke, günlük akıntım biraz arttı renide hafif koyulaştı ama kahverengi değil. siz dr. a istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz orda?
hayirli aksamlar herkeseee
herkes cantasini hazirladi mi yaa?
ben daha hazirlamadim, odayi bile kuramadik daha :çok üzgünüm: tahtasi eksik cikti,odayida tr den getirdi kayinbabam, hala eksikleri göndercekler
efsane geri döndü
ama çok yoruldum belim ağrıdı vitaminsiz 3 gündür bir dolabı kuramadı kursa yerleştirecem oda çok dağınık normalde takmam da babam aradı bugün özlemiş bizi gelmek istiyorum dedi gelsin 1 sene oldu görmeyeli!! annem de babam varken gelmez kardeşime kalacak dolabı yerleştirme işi
benim de hazır değil daha çantam falan ben zaten yollarda doğuracam hevesim kursağımda kalacak adam hiçbir işi tam yapmıyo ki her işi yarım ben söylendikçe de aceleci oluyorum annem de aynı şeyi söyledi sinir ettiler çok aceleciymişim neymiş ilk erkek demişim sonra kıza dönmüş sanki ben k.çımdaki ultrasonla görüyom hey büyük Allahımm!!!!!!!
köpek gibi çalışıyorum belim kopuyor acıyan yokkötükedihüsoklava:kötükedihüso
Aslıcım hoşgeldin.
Baban uzun mu kalacak canım? Daha acele etme istersen... Baban gidince annenle yerleştirirsiniz dicektim...
Hicran bende hazırlamadım cantayı..
Denız taam o zaman Cumartesı saat 11:00 de Paladıumda bulusuyoruz o zaman dımı?Sen gelecek olanlar organıze et. Ama cıddı bır problem olmazsa kesın geleceklerı..
Aslıcım artık yavas yavas hazırlanmak lazım.. Bakma ben gec kaldım ama benım yapabılecegım bısı yoktu... O zamanlar hazırlıga baslasaydım bebegım erken gelecektı.. Herkes aman bebegının saglıklı dogmasından onemlı mı demesını bılıyor ama şunu da yapalım hazırlayalım edelım de hazırda dursun demıyor.. Offf offf.. Ben kalkacam son 1 hafta daha yatayım. 2 gunde hazırlarım artık herseyı.. Eksıklerı tamamlayıp cantamı kendım yapayım en ıyısı..
Allah kolaylık versin sana canım. Biz bir tanenin ağırlığıyla zorlanıyoruz valla sana karşı sözümüz yok.kızlar iyi akşamlar.Geçmişi okuyayım dedim ama hiçbişi anlamadım, tamamını okuyamadım maşallah 2 gün girmesek destan oluşuyo burda.Ben de fransız fransız girip çıkıyorum:)
neyse umarım tüm bebişler ve anneler iidir.
ben sanırım doğurmak üzereyim.Ne zoluklar yaşadığımı anlatamam.29. haftaya kadar herşey çok iiydi.sonra birden çatlamaya başladı karnım ve çatlayan yerler kanicak gibi.ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.Of kızlar çok zorlaştı.senağlamaeşimle annem 2 hafta daha dayan diyolar ama günler ay gibi geliyo artık. eşimle annem bugün yatak nevresim vs. almaya çıktı çarşıya, düşünün onlarla gidemedim.gidin beğenin alın dedim.tuvalete zor yürüyorm.Yine de çok şükür Rabbime bayağı bi süre rahattım.Artık normal sanırım.
Kıyamam canım benim. Ben senin yerinede yürürüm. Bugün baştan geri dönesim geldi sancı giriyo diye ama yürüdükçe rahatladım.buketi çok kızkanıyorum zatenÇok üzgünüm çoook hep yürüyüş hep yürüyüş...
Ayyy ne güzel süsler alındı. Keyifli işler bunlar.slm kizlar carsiyi gezdim yemegimi yedim size bakayim dedim, cami suslemek icin mavi balonlar aldim ustunde erkek bebek resmi var, balonlari sokak kapisina takicaz:) birde hosgeldin oglum yazan bir serit aldim, cama boydan boya takilicak, leylek bulamadim onada esimle bakicazonuda camin onune koyucam:), bebek sekeri aldim ama sali gunu tulunu felan alicam yapmak icin, lohusa bandi aldim kirmizi fiyonklu birsey:)) ama cok yoruldum gezemiyorum artik ben yaa
Benimki genelde göbek deliğimi tutturuyor. Gülşahcım bişey sorcam göbek deliğimde oynayınca sanki aşağıyı kurcalıyo gibi geliyo. Yani göbek deliğimle aşağım arasında bir bağ varmı acaba. Çünkü canımı acıtıyo.bişe sorcam bebeler göbek deliğinize tekme atıyormu kızlar..
tam deliğe atıyor bizimki bugünden beri..
o kadar acıyorki anlatamam
Olsun canım ye,canın çekmiş. Yarasın. Afiyet olsun.kızlar bana sakın kızmayın..
eşim geliyor yolda midye istedim.artık kriz noktasındayım..
2-3 tane yicem..
günah çıkarıyorum..
stop..
Geçmiş olsun. Allah kimsenin başına vermesin.Kızlar yaaa, biraz önce kankamı aradım... Geçtiğimiz hafta eşi bir kaza yapmış, bir yayaya çarpmış. Yaya ölmüş... Eşi de şimdi hapisteymiş... :1no2::1no2: 8/2 kusurluymuş. 5 yıla kadar ceza alabilirmiş... Ayy nasıl üzüldüm yaa! Rabbim yardımcısı olsun. Ne denirki böyle bir durumda? :sm_confused: Teseli edecek söz bile bulamadım... senağlama
Evet benim bebişimde hergün hıçkırıyo.hayirli geceler herkese.a.s.
benim size bi sorum olacak, sizin bebisleride hergün hickirik tutuyomu?
benim günde bi kac tutuyo, aradim bu konuda fazla biseyde bulamadim. :uhm:
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin biran önce toparlan inşallah.mrb arkakadaşlar nasılsınız?
2 gecedir hastanedeydim yuksek ateş ve ust solunum yolları intihabı yaşadım ateşim çıktı idrar yollarında intihaplanma...vs vsss..
dun gece tıp fakültesinde kaldım ateşimi düşüremediler erken doğum riski yaşadım.
üstüme ıslak çarşaf sermişler 1 dk da kuruyomuş.çamaşır kurutma makinesi oldum yani sabah çıktık şimdi daha iyiyim 10 tane iğnem var sabah akşam ...şimdi bıraz başım ağrıyor. çok kotuydum.kızlar çok şükür bebişime bişi olmadı.hala atlaşmış değilim yatıyorum annem bizde
Kendime: Gecelik-pijama takımı-Lizöz-çorap-terlik-patik-külot-atlet-emzirme sütyeni-El,yüz havlusu-ped-tarak-kırmızı kurdelalı taç-göğüs pedi-havlu kağıt-ıslak mendil-göğüs kremi-dudak nemlendirici-makyaj malzemesi-toka-diş fırçası,macunu...buketcim çantana neler koydun biraz yardımcı olurmusun belki bi fikir olur.
Hoşbulduk canım. Haklısın valla çok zor oluyor pırtlayamayınca yaw.Hoşgeldin Buketcim...
Yürüyüşe çıkınca açık havada bol bol pırtla... kaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz canım, sen nasılsın?
dün bende öyleydim..nohut yemiştim de mahvetti...allahtan eşim dışarı çıkmıştı rahat rahat saldım yoksa sancıdan geberirdim herhalde..çok acaip gaz yapmış yaa..sanırsınız 1 tabak deil tencere yedim
Çok şaşırdım. Birisi daha bahsediyordu kahverengi lekeden. Kimdi yaa hattaa dinlenmesi gerekiyordu falan... Yanlışmı hatırlıyorum acaba. Neden oluyor acabaa fisfisfisslm kizlar biraz gecmisi okuyayim dedim ama bitiremedim 10 sayfa daha var, belim agridi oturamiyorum fazla, kizlar ya benden kahverengi leke gelmeye basladi, sizdede varmi oyle akinti gibi kahverengi lekeler, annem doguma az kaldigi icin olabilir diyo
Maaşallah halleder benim muhtarım. Hem herkese yetişir,hemde hazırlıkları tamamlar. Ama böyle hazırlıklar bitincede heyecan basar, yusuf-yusuf yapar...kaydirigubbakcemile3Sonunda kendi çantamı da kızımın çantasını da hazırladım, dolabını falan düzenledim... :lepi: Bütün yıkama ütüleme işleri de bitmişti zaten... Şimdi birtek evin bazı odalarında yapılacak temizlik ve dolap düzeltme işleri kaldı.... Amanın ne zormuş yaaa! -tatlicadiarzu-
Bende bugün bir korku oluştu ki kızlar, içimde öyle garip bir his var ki; sanki yarın sabah doğuma gidiyom sanırsınız... Neden böyle 3,5 atmaya başladım ben yaaa??? :uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?