2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben konuştum Füsun'la bir aksilik çıkmazsa Cumartesi Palladium'a gelecek... Ben küveti 12 liraya Joker'den aldım...

Selam nazancım, özledim valla seni... Şeniz
Bu bahsettiğin nişan mı kiii? Ayy çok meraklandım yaaa! Doktorunu ararsan bizi de haberdar et emi?

Sonunda kendi çantamı da kızımın çantasını da hazırladım, dolabını falan düzenledim... :lepi: Bütün yıkama ütüleme işleri de bitmişti zaten... Şimdi birtek evin bazı odalarında yapılacak temizlik ve dolap düzeltme işleri kaldı.... Amanın ne zormuş yaaa! -tatlicadiarzu-
Bende bugün bir korku oluştu ki kızlar, içimde öyle garip bir his var ki; sanki yarın sabah doğuma gidiyom sanırsınız... Neden böyle 3,5 atmaya başladım ben yaaa??? :uhm::uhm::uhm:

ben geldiiiim, acayip yağmur başladı burda.
deniz çantaları hazırldın ya ondan yusuf yusuf demeye başlamışsındır sositososito
nazan bende de yok kahverengi leke, günlük akıntım biraz arttı renide hafif koyulaştı ama kahverengi değil. siz dr. a istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz orda?

efsane geri döndü

ama çok yoruldum belim ağrıdı vitaminsiz 3 gündür bir dolabı kuramadı kursa yerleştirecem oda çok dağınık normalde takmam da babam aradı bugün özlemiş bizi gelmek istiyorum dedi gelsin 1 sene oldu görmeyeli!! annem de babam varken gelmez kardeşime kalacak dolabı yerleştirme işi

herkes cantasini hazirladi mi yaa?
ben daha hazirlamadim, odayi bile kuramadik daha :çok üzgünüm: tahtasi eksik cikti,odayida tr den getirdi kayinbabam, hala eksikleri göndercekler

Hoşgeldin Eylemcim. Galiba çanta hazırlama işi çok sarstı beni, ellerim falan titriyor hala, o derece fenayım yani... Sen kaç gündür çarpıntıdan bahsediyosun ya, benim kalbim de kızımın tekmelerini aratmıyor. Dışardan bakınca kızım ayrı, kalbim ayrı oynuyo sanki... kafamçokkarıştı
Yaaa daha 9 Şubattaki hastane kontrolüme de çok var... Ne zaman doğuracağımı nasıl bilcem ben yaa! Hep böyle titrek manda modunda yaşanmaz kiiiii.... klava:
hayirli aksamlar herkeseee

Hoşgeldin Hicrancım...

Hicran bende hazırlamadım cantayı..

Denız taam o zaman Cumartesı saat 11:00 de Paladıumda bulusuyoruz o zaman dımı?Sen gelecek olanlar organıze et. Ama cıddı bır problem olmazsa kesın geleceklerı..

herkes cantasini hazirladi mi yaa?
ben daha hazirlamadim, odayi bile kuramadik daha :çok üzgünüm: tahtasi eksik cikti,odayida tr den getirdi kayinbabam, hala eksikleri göndercekler

benim de hazır değil daha çantam falan ben zaten yollarda doğuracam hevesim kursağımda kalacak adam hiçbir işi tam yapmıyo ki her işi yarım ben söylendikçe de aceleci oluyorum annem de aynı şeyi söyledi sinir ettiler çok aceleciymişim neymiş ilk erkek demişim sonra kıza dönmüş sanki ben k.çımdaki ultrasonla görüyom hey büyük Allahımm!!!!!!!
köpek gibi çalışıyorum belim kopuyor acıyan yokkötükedihüsoklava:kötükedihüso

Aslıcım hoşgeldin.
Baban uzun mu kalacak canım? Daha acele etme istersen... Baban gidince annenle yerleştirirsiniz dicektim...

benimde her isim yarim iste, daha erken daha erken dediler, aha bidahaki ayin sonunda dogum olcak. hastane cantama alinacaklar bi yandan bekliyo, bebege alinacaklarda diger yandan mirmirmirmir
offffffffff en azindan dolabi kurulsada esyalarini yerlestirsem.. ( sanki cok varmis gibi )

Aslıcım artık yavas yavas hazırlanmak lazım.. Bakma ben gec kaldım ama benım yapabılecegım bısı yoktu... O zamanlar hazırlıga baslasaydım bebegım erken gelecektı.. Herkes aman bebegının saglıklı dogmasından onemlı mı demesını bılıyor ama şunu da yapalım hazırlayalım edelım de hazırda dursun demıyor.. Offf offf.. Ben kalkacam son 1 hafta daha yatayım. 2 gunde hazırlarım artık herseyı.. Eksıklerı tamamlayıp cantamı kendım yapayım en ıyısı..

Hicran bende hazırlamadım cantayı..

Denız taam o zaman Cumartesı saat 11:00 de Paladıumda bulusuyoruz o zaman dımı?Sen gelecek olanlar organıze et. Ama cıddı bır problem olmazsa kesın geleceklerı..

11:00 miiii??? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
13:00 değil miydi yaw? Ben Füsun'a falan hep 13:00 dedim, kimseden saat konusunda itiraz gelmedi diye... Niye sabah buluşuyoz yaw? Yani farketmez aslında da... :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

sen yat dinlen tam 36 olduğun gün kalkarsın ayağa az kaldı zaten ay evde bir kara sinek var 3 günüdür gerdi beni katil olacam sinek katili:1ninca:kötükedihüso

meleğim kimsenin umrunda değil benim hazırlanmam 20 dak mesafede oturuyor annemle kardeşim ne gelen var ne soran para istemek için hasta olduk ilaç gönder demek için arıyorlar kardeşim 24 yaşında eli kolu sağlam işsiz genç kız gelse 3 gün kalsa beni de toparlar ama maalesef herkes bencill

Allah kolaylık versin sana canım. Biz bir tanenin ağırlığıyla zorlanıyoruz valla sana karşı sözümüz yok.

buketi çok kızkanıyorum zatenÇok üzgünüm çoook hep yürüyüş hep yürüyüş...
Kıyamam canım benim. Ben senin yerinede yürürüm. Bugün baştan geri dönesim geldi sancı giriyo diye ama yürüdükçe rahatladım.

Ayyy ne güzel süsler alındı. Keyifli işler bunlar.

bişe sorcam bebeler göbek deliğinize tekme atıyormu kızlar..
tam deliğe atıyor bizimki bugünden beri..
o kadar acıyorki anlatamam
Benimki genelde göbek deliğimi tutturuyor. Gülşahcım bişey sorcam göbek deliğimde oynayınca sanki aşağıyı kurcalıyo gibi geliyo. Yani göbek deliğimle aşağım arasında bir bağ varmı acaba. Çünkü canımı acıtıyo.

kızlar bana sakın kızmayın..
eşim geliyor yolda midye istedim.artık kriz noktasındayım..
2-3 tane yicem..
günah çıkarıyorum..
stop..
Olsun canım ye,canın çekmiş. Yarasın. Afiyet olsun.

Geçmiş olsun. Allah kimsenin başına vermesin.

hayirli geceler herkese.a.s.
benim size bi sorum olacak, sizin bebisleride hergün hickirik tutuyomu?
benim günde bi kac tutuyo, aradim bu konuda fazla biseyde bulamadim. :uhm:
Evet benim bebişimde hergün hıçkırıyo.

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin biran önce toparlan inşallah.

buketcim çantana neler koydun biraz yardımcı olurmusun belki bi fikir olur.
Kendime: Gecelik-pijama takımı-Lizöz-çorap-terlik-patik-külot-atlet-emzirme sütyeni-El,yüz havlusu-ped-tarak-kırmızı kurdelalı taç-göğüs pedi-havlu kağıt-ıslak mendil-göğüs kremi-dudak nemlendirici-makyaj malzemesi-toka-diş fırçası,macunu...
Bebişime: 2 takım ucuz zıbın takımı-1 hastane çıkışı-battaniye-15 tane bebek bezi-biberon-emzik-ıslak mendil-ağız mendili...

Hoşgeldin Buketcim...
Yürüyüşe çıkınca açık havada bol bol pırtla... kaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz canım, sen nasılsın?
Hoşbulduk canım. Haklısın valla çok zor oluyor pırtlayamayınca yaw.

Valla eş-meş dinlemem. En kuvvetli kim pırtlıyo yarışı bilem yapabilirim onunla. delikafadulden

Çok şaşırdım. Birisi daha bahsediyordu kahverengi lekeden. Kimdi yaa hattaa dinlenmesi gerekiyordu falan... Yanlışmı hatırlıyorum acaba. Neden oluyor acabaa fisfisfis

Maaşallah halleder benim muhtarım. Hem herkese yetişir,hemde hazırlıkları tamamlar. Ama böyle hazırlıklar bitincede heyecan basar, yusuf-yusuf yapar...kaydirigubbakcemile3

Vallahi Buketcim, durumumu aynen özetlemişsin... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Senden ne var ne yok?

kimseden ses çıkmıyor burada felaket bir furtına var dolu yağıyor şimşek çakıyor oy oyyy vitaminsiz de yok maça gitti kendi elimle yoladım bi de ben gidemeyecem sen git dedim mum hazırlayayım ben elektrik kesilirse buhran geçirmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…