2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet de farkettiyseniz ocakta da şubatta da normal doğum çok az..yok denecek kadar:çok üzgünüm:
biz hep böyle normal normal diyoruz ama katakulleye geleceğiz diye korkmaya başladım artık..:1no2: eşim diyor sen kendini sezeryana da alıştır..son anda bahana uydurp sokarlarsa hayal krırklığıyla girme ameliyata dedi...
bu arada gülşahın dediği banyo yöntemine haftaya başlıyorum ben..hergün girip kızımla konuşcam:1rolleyes:

Adacyo'cum içeriğinde alkol olduğunu ve gebelerde ancak hekim önerisiyle kullanılabildiğini biliyorum, bence içme canım... Vademecum'da Pasiflora için bu şekilde yazıyor...

sağol canım, tamam içmicem passiflora...

Valla alınmadım yaa! Sizi de daha fena yapmayım diye dedim. Yoksa haklısın yani... Benim durumun özeti; imam osurdu değil, İMAM SIÇTI!!! kaydirigubbakcemile3

sağol canım, tamam içmicem passiflora...

Valla alınmadım yaa! Sizi de daha fena yapmayım diye dedim. Yoksa haklısın yani... Benim durumun özeti; imam osurdu değil, İMAM SIÇTI!!! kaydirigubbakcemile3

delüüüüüü delikafadulden delikafadulden kız çok seviyom seni delüsün melüsün ama Şeniz Şeniz

melekcim Mothercare'dan aldım ben kuveti 27 tl ama öyle alısverıs yapıyodum gordum cok hosuma gıttı bende aldım ama yine sen bilirsin bu arada üzüldüm cnm sana allah kimseyi kimseye muhatac etmesin inan ben herşeyimi kendim yapmmaya çaşılıyorum elimden geldiği kadarıyla millete kalsa aman bosver kimin vardı dogdugun herşeyi hepsi olur diyolar ama oyle olmuyor işte herkez işe geldigi gibi konusuyor keşke yakın olsaydık ben yardım ederdim sana Şeniz ALLAH yardımcın olsun canım hiç sıkma canını bugunun yarınlarıda var....

denizcim bu konuda sana yardımcı olabılırım benım de aynı problemlerım olmustu sıkıntı heyecan vs.. işte bende doktoruma bana bi sakinleştirici vermesini istedim oda bana bi pasiflora içebilirsin o sadece bitkisel dedi seni rahatlatır dedi yani ben kullandım cnm 1 ay kadar umarım yardımcı olabilmişimdir ama bizide korkutma canım inşallah düzelirsin Şeniz

bu arada lavinyacım çok geçmiş allah şifa versin cnm iyi bak kendine ve bebişe iyi bak cnm

herkeze iyi geceler kızlar ben geldim geçmişe takıldım biraz anca yazıyorum ya bebişi Fisher Price nin dönencesini aldım ama bi türlü kuramadım uyuz oldum ya cok karısık :uhm: yaa Fisher Price nin bide sallanan ana kucagından aldım onuda kuramadım ya cok canım sıkıldı valla kım yapacak onları yaa off :bbo:

Bu arada millet neler yaşıyor nelerle uğraşıyor benim derdime bak yaa -tatlicadiarzu-

Dilekcim, güle güle kullan aldıklarını... Sorması ayıp, dönenceyi kaça aldın? Bu hani, tavanda yıldızlar ışılar falan çıkararak müzik çalanından di mi? Ben de istiyom ondan... Soran olursa ne alayım diye, ondan istemeyi düşünüyorum.
Ben şimdi bu Passiflora'yı içeyim mi karar veremedim...

kııız noluyorrrrrrr. don't panic. sakin ol pencereyi aç derin derin nefes almaya çalış. müzik aç bana çok iyi gelir ben müzik dinler oynar sakinleşirim.

bence içme, sakinleşmek elinde olumlu düşün, sağlıklı doğum yaptığını düşün, yatana kadar baktın olmadı o zaman iç. eşimin ablası sordu ne alalım diye bebek arabasıyla oto koltuğu dedim, sen seç sipariş ver dedi şimdi de utandım çok mu yüzsüzlük yaptım ki? şimdi bi yandan da araba bakıyom netten travel sistemlerden. kızlar ya araba çift yönlü olmasa ne olur ki? hep çift yönlü düşündüm ama onlarda ya çok pahalı ya da travel sistemlerde genelde yok.

klava:bence ne ilacı ne de sigarayı iç. müzik dinle müziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik ve oyna:sm_cool:

neden yüzsüzlük olsun ki bence çok iyi yapmışsın. tek başına altından kalkmak zor canım böyle şeylerin. en iyisini yapmışsın emin ol. çift yönlüler pek kullanışlı olmuyormuş diye duydum ayarları çabuk bozuluyormuş.

tşkederim denizim benimki Fisher Price nin kelebekli dönencesi 119 tl aldım internetten
özellikleride bunlar cnm benimde çok hosuma gitti bide görseydim nasıl çalıştıgını -tatlicadiarzu-
Beş değişik melodi çalar, ses ayarı vardır (Yüksek ses, alçak ses, sessiz)
Dönence dönerken tavana projeksiyon sistemiyle yıldızlar ve bulutlarla bezeli ışık saçar
Uzaktan kumandası sayesinde bebeğinizi rahatsız etmeden kontrol etmenizi sağlar
Bebeğiniz büyüdüğünde dönencenin ışık ve sesli üst bölümünü çıkartıp ayrıca da kullanabilirsiniz

bu arda karar senin cnm valla pasiflorayı kullandım ben sadece uyku ve yapıyor hafif sakinleştiriyor yani ama karar senin canım

Eylemcim sana daha önce de demiştim, çift yönlülerde anne sürekli bebeğe baktığı için yola dikkat etmiyormuş ve çeşitli kazalar oluyomuş. O nedenle büyük markalar artık pek fazla çift yönlü araba üretmiyorlarmış... Yine de sen bilirsin. Arkası şeffaf pencereli olursa sen bebeği, o da seni görebilir... Hem o kadar da bağımlı olmasınlar canım... Tamam Özdemir ASAF güzel demiş: "Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum" diye ama bu kadar da olmaz ki... kaydirigubbakcemile3

haklısınız şekerler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öptüm göbişlerden, araştırmaya devam o zaman. kaçmayın bi yerlere fikirlerinizi alırım yine

Canım iyi hatırlattın. Bende başlayım baari. 15-20 gün kala başlanacaktı dimi. Önlemimizi alalım biz.

adayçooooooooooo
kız ne pasiflorası bak sakinleşeceksin bi sigara iççç ama stres olma sakin ol hade bakam şimdi derin derin nefesler al

ABBBOOOOOWWWWWWWWWWWWW! 15-20 gün mü kaldı ki..... Başlayım mı ben de? Ama ben gidişle normal falan yapamam... Şu an sezeryan deyince bile katıla katıla ağlamaya başlıyorumm....

Bu arada bu Adayyyçççooooo ya da iyi sardırdın.... klava::roflol:

Ellliiiifffff!!!!!! Cumartesi 11.00 Palladium yaptık buluşmayı, bak sana da uysun diye.. Geliyon dimi?

Bende ıstıyorum pahalı dıye almadım ama soranlara bende soylemeyı dusunuyorum :)

Ben olsam ıcmem.. Herkesın ıctıgı magnezyumu kullandıgım baska ılaclarla etkılesm yapıyor dıye kullanamıyorum mesela ben..Doktoruna sormadan kullanma bence.

Dılekcıgım saol tesekkur ederım bende bıraz daha sabredıyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…