Evet canım aslında bende bugün düzenledim çantamı. Şimdi hazır. Bekliyoruz artık. Ama sanki doğumum yakınlaştı gibime geliyor. Ve daha 2-7 şubat arası gidicem kontrole. Ama yarın sağlıkocağına gidicem. Magnezyumum bitti yazdırmam lazım.
Birde şubat annelerine baktım 35. hafta 36.hafta doğurmaya başlamışlar. Heyecan bastı benide. :içelim:
Yaw hadi bi buluşun gaariiiiiii.
Adacyo'cum içeriğinde alkol olduğunu ve gebelerde ancak hekim önerisiyle kullanılabildiğini biliyorum, bence içme canım... Vademecum'da Pasiflora için bu şekilde yazıyor...
Valla alınmadım yaa! Sizi de daha fena yapmayım diye dedim. Yoksa haklısın yani... Benim durumun özeti; imam osurdu değil, İMAM SIÇTI!!! kaydirigubbakcemile3amanda aman hamiş muhtarımın hormonları zirve yapmış da nasıl da alıngan olmuş delikafadulden kızzzz ben sana öyle mi dedim, azcık sakinleş diye dedim yazma bizi kötü etkiliyosun mu dedim, bak ben de hamileyim bi ağlamaya başlarsam susturamazsınız karışmam ona göreeee
sağol canım, tamam içmicem passiflora...
Valla alınmadım yaa! Sizi de daha fena yapmayım diye dedim. Yoksa haklısın yani... Benim durumun özeti; imam osurdu değil, İMAM SIÇTI!!! kaydirigubbakcemile3
Denizim Fusunla ılk fırsatta konusacam. Dedıgım gıbı benım ıcın fark etmez..
Selam Sule naber? Ne sınavı vardı bugun ya.. Damla nın esı de gorev almıstı galıba..
Ne sıkıcı bır gun bugun degıl mı?
Ya kızlar bebek ıcın banyo kuvetını nerden ne kadara aldınız? Mothercare de falan cok pahalı.. Doguma az kaldı hala cantamda hazır degıl bebısın esyaları da tam degıl.. yıkandı camasırları ama utu yapılmadı.. Daha eksıklerımde var. Bu hafta eksıklerı tamamlayabılsem artık off offf..
Kızlar yaaa, ben passiflora içebilir miyim acaba? Prospektüsüne baktım gebelikte kullanımıyla ilgili hiçbişey yazmıyor... Ben o kadar strestliyim ki, o kadar heyecan yaptım ki, nefes alamıyorum... Nerdeyse morarmak üzereyim, ayyyyyyyyyyyyy şimdi kalp krizi geçiricem....
delüüüüüü delikafadulden delikafadulden kız çok seviyom seni delüsün melüsün ama Şeniz Şeniz
Kızlar yaaa, ben passiflora içebilir miyim acaba? Prospektüsüne baktım gebelikte kullanımıyla ilgili hiçbişey yazmıyor... Ben o kadar strestliyim ki, o kadar heyecan yaptım ki, nefes alamıyorum... Nerdeyse morarmak üzereyim, ayyyyyyyyyyyyy şimdi kalp krizi geçiricem....
Dilekcim, güle güle kullan aldıklarını... Sorması ayıp, dönenceyi kaça aldın? Bu hani, tavanda yıldızlar ışılar falan çıkararak müzik çalanından di mi? Ben de istiyom ondan... Soran olursa ne alayım diye, ondan istemeyi düşünüyorum.
Ben şimdi bu Passiflora'yı içeyim mi karar veremedim...
neden yüzsüzlük olsun ki bence çok iyi yapmışsın. tek başına altından kalkmak zor canım böyle şeylerin. en iyisini yapmışsın emin ol. çift yönlüler pek kullanışlı olmuyormuş diye duydum ayarları çabuk bozuluyormuş.bence içme, sakinleşmek elinde olumlu düşün, sağlıklı doğum yaptığını düşün, yatana kadar baktın olmadı o zaman iç. eşimin ablası sordu ne alalım diye bebek arabasıyla oto koltuğu dedim, sen seç sipariş ver dedi şimdi de utandım çok mu yüzsüzlük yaptım ki? şimdi bi yandan da araba bakıyom netten travel sistemlerden. kızlar ya araba çift yönlü olmasa ne olur ki? hep çift yönlü düşündüm ama onlarda ya çok pahalı ya da travel sistemlerde genelde yok.
Dilekcim, güle güle kullan aldıklarını... Sorması ayıp, dönenceyi kaça aldın? Bu hani, tavanda yıldızlar ışılar falan çıkararak müzik çalanından di mi? Ben de istiyom ondan... Soran olursa ne alayım diye, ondan istemeyi düşünüyorum.
neden yüzsüzlük olsun ki bence çok iyi yapmışsın. tek başına altından kalkmak zor canım böyle şeylerin. en iyisini yapmışsın emin ol. çift yönlüler pek kullanışlı olmuyormuş diye duydum ayarları çabuk bozuluyormuş.
Eylemcim sana daha önce de demiştim, çift yönlülerde anne sürekli bebeğe baktığı için yola dikkat etmiyormuş ve çeşitli kazalar oluyomuş. O nedenle büyük markalar artık pek fazla çift yönlü araba üretmiyorlarmış... Yine de sen bilirsin. Arkası şeffaf pencereli olursa sen bebeği, o da seni görebilir... Hem o kadar da bağımlı olmasınlar canım... Tamam Özdemir ASAF güzel demiş: "Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum" diye ama bu kadar da olmaz ki... kaydirigubbakcemile3
Canım iyi hatırlattın. Bende başlayım baari. 15-20 gün kala başlanacaktı dimi. Önlemimizi alalım biz.evet de farkettiyseniz ocakta da şubatta da normal doğum çok az..yok denecek kadar:çok üzgünüm:
biz hep böyle normal normal diyoruz ama katakulleye geleceğiz diye korkmaya başladım artık..:1no2: eşim diyor sen kendini sezeryana da alıştır..son anda bahana uydurp sokarlarsa hayal krırklığıyla girme ameliyata dedi...
bu arada gülşahın dediği banyo yöntemine haftaya başlıyorum ben..hergün girip kızımla konuşcam:1rolleyes:
Canım iyi hatırlattın. Bende başlayım baari. 15-20 gün kala başlanacaktı dimi. Önlemimizi alalım biz.
adayçooooooooooo
kız ne pasiflorası bak sakinleşeceksin bi sigara iççç ama stres olma sakin ol hade bakam şimdi derin derin nefesler al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?