Kızlar yaaa, ben passiflora içebilir miyim acaba? Prospektüsüne baktım gebelikte kullanımıyla ilgili hiçbişey yazmıyor... Ben o kadar strestliyim ki, o kadar heyecan yaptım ki, nefes alamıyorum... Nerdeyse morarmak üzereyim, ayyyyyyyyyyyyy şimdi kalp krizi geçiricem....
meraba kızlar ne var ne yok..
mart annelerinden biri 31. haftada acilen sezeryana alınmış...
keşke bu konuda bilgisi olan birine sorsan.. yazmıyorsa kullanma.. ne ilacı ki bu. ne için kullanıcan?
Şimdi gördüm ben de... Sayfasına yazdım, umarım bebişi toparlanır ve hayatta kalır...
Benim şu heyecanlı ve strestli durumumun üstüne de süper gitti bu haber... AAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!! Çatlayacam şimdi orta yerimdennn!!!!!!!!!!!! :bbo::bbo::bbo:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Şimdi gördüm ben de... Sayfasına yazdım, umarım bebişi toparlanır ve hayatta kalır...
Benim şu heyecanlı ve strestli durumumun üstüne de süper gitti bu haber... AAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!! Çatlayacam şimdi orta yerimdennn!!!!!!!!!!!! :bbo::bbo::bbo:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
özür dilerim yaaa... haklısın valla..
sakin ol kizzzzzzzz, banada gecer simdiii
Ay ne güzel tanımışım hu hu hu delikafadulden :dance: :teytey:Vallahi Buketcim, durumumu aynen özetlemişsin...
Senden ne var ne yok?
Banada öyle geliyor. 15 güne kadar başlar bizden birinin doğumu... Acaba kim? kim?ay şubat anneleri şimdiden doğurdu galiba biz de şubatta doğuracaz ehuehehueheuheuhehe
Şehnaz,çerez,tebessüm nerelerdesiniz kızlar. Gelin bi el atıverin şu muhtarı yelleyiverelim.Kızlar yaaa, ben passiflora içebilir miyim acaba? Prospektüsüne baktım gebelikte kullanımıyla ilgili hiçbişey yazmıyor... Ben o kadar strestliyim ki, o kadar heyecan yaptım ki, nefes alamıyorum... Nerdeyse morarmak üzereyim, ayyyyyyyyyyyyy şimdi kalp krizi geçiricem....
sen yat dinlen tam 36 olduğun gün kalkarsın ayağa az kaldı zaten ay evde bir kara sinek var 3 günüdür gerdi beni katil olacam sinek katili:1ninca:kötükedihüso
meleğim kimsenin umrunda değil benim hazırlanmam 20 dak mesafede oturuyor annemle kardeşim ne gelen var ne soran para istemek için hasta olduk ilaç gönder demek için arıyorlar kardeşim 24 yaşında eli kolu sağlam işsiz genç kız gelse 3 gün kalsa beni de toparlar ama maalesef herkes bencill
Kızlar yaaa, ben passiflora içebilir miyim acaba? Prospektüsüne baktım gebelikte kullanımıyla ilgili hiçbişey yazmıyor... Ben o kadar strestliyim ki, o kadar heyecan yaptım ki, nefes alamıyorum... Nerdeyse morarmak üzereyim, ayyyyyyyyyyyyy şimdi kalp krizi geçiricem....
Eylemcim geçmiş olsun sana da...
Haklısınız, böyle yazınca sizi de stres yapıyorum. Ben bi süre yazmayım, izlemede kalayım... Zaten biraz daha düzelmezsem hastaneye gidip beni uyuşturup uyutmalarını isticem...
Evet canım aslında bende bugün düzenledim çantamı. Şimdi hazır. Bekliyoruz artık. Ama sanki doğumum yakınlaştı gibime geliyor. Ve daha 2-7 şubat arası gidicem kontrole. Ama yarın sağlıkocağına gidicem. Magnezyumum bitti yazdırmam lazım.Buket, Lilyum, çantamı hazırlayınca oldum böyle.... Bugün bütün gün dolap düzelttim (bebişin dolabı) ve çanta hazırladım. O işlere başlarken oldu... O eşyaları kullanacağım zamanları düşünerek yerleştirdim. En sonunda da zirve yaptı ve ben nefes alamayacak hale geldim... Çanta hazırlamayı ertelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bi sigara içip gelecem, dayanamıyorummmmmm!!!!!!
Melekcim saat konusunda nasıl istersen canım, Elif'e ve Füsun'a da haber vermyi unutma. Ben de Dilşah'a ve Verda'ya haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?