2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaaa, ben passiflora içebilir miyim acaba? Prospektüsüne baktım gebelikte kullanımıyla ilgili hiçbişey yazmıyor... Ben o kadar strestliyim ki, o kadar heyecan yaptım ki, nefes alamıyorum... Nerdeyse morarmak üzereyim, ayyyyyyyyyyyyy şimdi kalp krizi geçiricem....

keşke bu konuda bilgisi olan birine sorsan.. yazmıyorsa kullanma.. ne ilacı ki bu. ne için kullanıcan?

meraba kızlar ne var ne yok..
mart annelerinden biri 31. haftada acilen sezeryana alınmış...

Kimmişş??? Nerde gördün, link verir misin, ben de bakem...

keşke bu konuda bilgisi olan birine sorsan.. yazmıyorsa kullanma.. ne ilacı ki bu. ne için kullanıcan?

Sakinleştirici canım... Biraz yatışmam lazım yoksa bu gece stresten doğuracam... Birden acayip heyecan yaptım doğum korkusu çöktü üzerime... Bacaklarım falan tutmuyo korkudan...

hemen mart anneleri sayfasında. bi bak göreceksinn zaten.
ya sandığım kadarıyla sakinleştirici ilaçların kullanımı pek doğru değil..
sevdiğin birini filan ara dertleş biraz iyi gelir. seni rahatlatacak biri olsun canım ya..

Şimdi gördüm ben de... Sayfasına yazdım, umarım bebişi toparlanır ve hayatta kalır...
Benim şu heyecanlı ve strestli durumumun üstüne de süper gitti bu haber... AAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!! Çatlayacam şimdi orta yerimdennn!!!!!!!!!!!! :bbo::bbo::bbo:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

özür dilerim yaaa... haklısın valla..

sakin ol kizzzzzzzz, banada gecer simdiii

özür dilerim yaaa... haklısın valla..

Yok canım benimmm, ben senin için demedimmmm. Ben öyle ifade edince, sen de üstüne alındın tabii, sen kusura bakma esas.. İyi oldu haber verdiğin.. :teselli:

sakin ol kizzzzzzzz, banada gecer simdiii

Bulaşıcı mı ki buuuu? :sm_confused: Bana kim bulaştırdı yaaa, bi bulaym onuuuuu!!!! klava:

off ınternetım gıttı yazamadım denızım

11.00 olsa daha ıyı olur cunku benım randevum 9.40 Elıfın ıse 10.00 da ımıs.. Yıne sız bılırsınız cogunluga uyarım..

Kım dogurrmus ya.. Bende dun bırı ıle konustum kk da 32. haftasında dogurmus gectıgımız Pazar..Doktor ıhmalı farkedemedı dıyor.

Neysekı kızlar cogumuz tehlıkelı donemlerı atlattık. Ozellıkle bırkac gundur bu yuzden kendımı ıyı hıssedıyorum. Ama cok agladım cok agrım sızım oldu cok sıkıldım evde ama bebegım ıcın degerdı. Son 1 hafta daha yatayım. Cumartesı doktor kontrolunden sonra bebegımın eksıklerını halletmek olacak ılk ıs.Tabııkı sızle kahvemı ıctıkten sonra..:
).[/
COLOR]

Vallahi Buketcim, durumumu aynen özetlemişsin...
Senden ne var ne yok?
Ay ne güzel tanımışım hu hu hu delikafadulden :dance: :teytey:

ay şubat anneleri şimdiden doğurdu galiba biz de şubatta doğuracaz ehuehehueheuheuhehe
Banada öyle geliyor. 15 güne kadar başlar bizden birinin doğumu... Acaba kim? kim?

Şehnaz,çerez,tebessüm nerelerdesiniz kızlar. Gelin bi el atıverin şu muhtarı yelleyiverelim.

canım yaa senin adına üzüldüm bak şimdi..kardeşin en azından yardım etse ne bileyim benim kardeşim annem yanımda olacak bana iş düşürmezler..onu bırak gurbetteyim ya,mide bulantılarım olduğu zaman bile komşum hergün yemek yaptı,evimi bile temizledği oldu ben kafamı kaldıramadığım zamanlarda Allah razı olsun...yakınımda olsan ben gelir yardım ederdim kız seksi girldelikafadulden

denizim heyy dur neden heyecan yaptın gülüm yaaa...sakinleş azcık..ayaklarını uzat yat biraz..
aslında haklıyız..bende bugün bir ara heyecan yaptım 35 bitti bugün yarın 36. haftaya giriyorum..zaman iyice yaklaştı..36-37 de doğurmaya başlayan var:1shok:..annemi beklesin bebeğim bari

Buket, Lilyum, çantamı hazırlayınca oldum böyle.... Bugün bütün gün dolap düzelttim (bebişin dolabı) ve çanta hazırladım. O işlere başlarken oldu... O eşyaları kullanacağım zamanları düşünerek yerleştirdim. En sonunda da zirve yaptı ve ben nefes alamayacak hale geldim... Çanta hazırlamayı ertelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bi sigara içip gelecem, dayanamıyorummmmmm!!!!!!
Melekcim saat konusunda nasıl istersen canım, Elif'e ve Füsun'a da haber vermyi unutma. Ben de Suzy'ye ve Verda'ya haber veririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
çat diye çatlamak üzereyimmm, karnım çok kötü gerildi bir de acıyo ki senağlama . dün itibariyle göbişimde çatlamaya başladı zaten klava: , gerildikçe elimde bebe yağı habire yağlanıyorum.
deniz dur ya ne paniği bu kadar, kız sen muhtarsım mahallenin huzurunu sağlaman lazım, sen böyle panik olursan ahali ne yapar? imam osurursa cemaat ne yaparmış biliyosun.
sakin ol prensesi de strese sokma.
pişşşşşt ne sigarası klava:klava: sigaranın erken doğumu önleyici özelliği var da ben mi bilmiyorum yoksa :1shok: yapma canım ya.

Adacyo'cum içeriğinde alkol olduğunu ve gebelerde ancak hekim önerisiyle kullanılabildiğini biliyorum, bence içme canım... Vademecum'da Pasiflora için bu şekilde yazıyor...

Son düzenleme:
Eylemcim geçmiş olsun sana da...
Haklısınız, böyle yazınca sizi de stres yapıyorum. Ben bi süre yazmayım, izlemede kalayım... Zaten biraz daha düzelmezsem hastaneye gidip beni uyuşturup uyutmalarını isticem...

amanda aman hamiş muhtarımın hormonları zirve yapmış da nasıl da alıngan olmuş delikafadulden kızzzz ben sana öyle mi dedim, azcık sakinleş diye dedim yazma bizi kötü etkiliyosun mu dedim, bak ben de hamileyim bi ağlamaya başlarsam susturamazsınız karışmam ona göreeee

Evet canım aslında bende bugün düzenledim çantamı. Şimdi hazır. Bekliyoruz artık. Ama sanki doğumum yakınlaştı gibime geliyor. Ve daha 2-7 şubat arası gidicem kontrole. Ama yarın sağlıkocağına gidicem. Magnezyumum bitti yazdırmam lazım.
Birde şubat annelerine baktım 35. hafta 36.hafta doğurmaya başlamışlar. Heyecan bastı benide. :içelim:

Yaw hadi bi buluşun gaariiiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…