kızlar şu banyo meselesi ne ya çok merak ettim ben şimdi..
Bu arada bu Adayyyçççooooo ya da iyi sardırdın....klava::roflol:
Ellliiiifffff!!!!!! Cumartesi 11.00 Palladium yaptık buluşmayı, bak sana da uysun diye.. Geliyon dimi?
offfiçimde bi sıkıtı var yaakendimi tuaf hissediyorum yaa
Hadi atla gel bize... Sıkıntılılar gecesi yapak...:roflol: Gelirken dönenceyi de getir... Kurar, altına geçer yatarız.. O döndükçe biz baka baka deliririz..... kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Hadi atla gel bize... Sıkıntılılar gecesi yapak...:roflol: Gelirken dönenceyi de getir... Kurar, altına geçer yatarız.. O döndükçe biz baka baka deliririz..... kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yaw bana da ilk defa bir arkadaşım sordu dönencesi yoksa alayım ben dedi nasıl sewindim herşeyini ben aldım ya kızımın bakalım dönencesi izmr den gelecekdelikafadulden ay yine gazz ben yatıyorum kızlar uyuyamazsam gelirim nip tuck başlıyooo
kızlar dun aksam kız kardesım aradı adı neslıhan baktım aglıyor korktum bı an bırıne bısey oldu dıye sonra 5 senedir sevdigi bi çocuk var evlencekler diye bakıyoruz onlara aılece tanısıyoruz babamda bılıyor ama oyle bılmıyorum ayaklarına yatıyor neyse meger neslının erkek arkadasının hayatında baska bı kız vaarmıs 3 haftadır yani neslihan aldatıyormus tabi cok guvendıgı için kardeşimin dünyası başına yıkıldı hoş bende şok oldum cunku cocuk neslıhanı cok sevıyordu ya oyle boyle degıl yanı sonuc cocuk yalanladı durumu vs.. falan ama kız kardesım cokmus durumda gerci destek olmaya calsıtım ama boyle bı durumda ne kadar destek olabılırsem ıste üzülüyorumda ona yaa cok zor valla neyse oylesıne sızınle paylaşmak ıstedım
çok üzüldüm canım. ama belki bi yanlş anlama filan vardır. yoksada vardır bi hayır. gerçek yüzünü evlenmeden görmüş olur en azından kararlarını ona göre verir. allah yardımcısı olsun. gerçekten zor bi durum..
yaw bana da ilk defa bir arkadaşım sordu dönencesi yoksa alayım ben dedi nasıl sewindim herşeyini ben aldım ya kızımın bakalım dönencesi izmr den gelecekdelikafadulden ay yine gazz ben yatıyorum kızlar uyuyamazsam gelirim nip tuck başlıyooo
Otobandan bas gel, ben balkona çıkıyom.. Zaten bu göbekle beni evden çıkar çıkmaz farkedersin otoban kenarında... kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv::roflol: :roflol: :roflol: Ay deniz inan hüç gülceğim yoktu yaa valla süper olur dönence olayınada bayıldım süpersin kaydirigubbakcemile5 canım ben arabanın anahtarı çalıyımda gelim sen bana yolu tarif et delikafadulden
Otobandan bas gel, ben balkona çıkıyom.. Zaten bu göbekle beni evden çıkar çıkmaz farkedersin otoban kenarında... kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv:
Ben konuştum Füsun'la bir aksilik çıkmazsa Cumartesi Palladium'a gelecek... Ben küveti 12 liraya Joker'den aldım...
Selam nazancım, özledim valla seni... Şeniz
Bu bahsettiğin nişan mı kiii? Ayy çok meraklandım yaaa! Doktorunu ararsan bizi de haberdar et emi?
Sonunda kendi çantamı da kızımın çantasını da hazırladım, dolabını falan düzenledim... :lepi: Bütün yıkama ütüleme işleri de bitmişti zaten... Şimdi birtek evin bazı odalarında yapılacak temizlik ve dolap düzeltme işleri kaldı.... Amanın ne zormuş yaaa! -tatlicadiarzu-
Bende bugün bir korku oluştu ki kızlar, içimde öyle garip bir his var ki; sanki yarın sabah doğuma gidiyom sanırsınız... Neden böyle 3,5 atmaya başladım ben yaaa??? :uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?