2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şu banyo meselesi ne ya çok merak ettim ben şimdi..

Hani Gülşah normal doğumu kolya yapmak için tüyo vermişti ya, o işte...
Doğuma 15-20 gün kala duşa girip, karnımızı aşağı doğru sıvazlayıp, seni kolayca çıkarıcam, sen de aşağı doğru kaycan diye bebişle konuşcaz....

teşekkür ettim. ben bu mvzuyu kaçırmışımmm..
denemekte fayda var..
ama ben biraz daha bekleyeyimm. mazallah erken gelmesin :)

nasıl gazman bir insan oldum ya geğiriyom ya osssruuyom vitaminsiz uyuyo da duymuyo hoş duysa ne yazar teyteyteytey

offfiçimde bi sıkıtı var yaa kendimi tuaf hissediyorum yaa

Hadi atla gel bize... Sıkıntılılar gecesi yapak...:roflol: Gelirken dönenceyi de getir... Kurar, altına geçer yatarız.. O döndükçe biz baka baka deliririz..... kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar dun aksam kız kardesım aradı adı neslıhan baktım aglıyor korktum bı an bırıne bısey oldu dıye sonra 5 senedir sevdigi bi çocuk var evlencekler diye bakıyoruz onlara aılece tanısıyoruz babamda bılıyor ama oyle bılmıyorum ayaklarına yatıyor neyse meger neslının erkek arkadasının hayatında baska bı kız vaarmıs 3 haftadır yani neslihan aldatıyormus tabi cok guvendıgı için kardeşimin dünyası başına yıkıldı hoş bende şok oldum cunku cocuk neslıhanı cok sevıyordu ya oyle boyle degıl yanı sonuc cocuk yalanladı durumu vs.. falan ama kız kardesım cokmus durumda gerci destek olmaya calsıtım ama boyle bı durumda ne kadar destek olabılırsem ıste üzülüyorumda ona yaa cok zor valla neyse oylesıne sızınle paylaşmak ıstedım

yaw bana da ilk defa bir arkadaşım sordu dönencesi yoksa alayım ben dedi nasıl sewindim herşeyini ben aldım ya kızımın bakalım dönencesi izmr den gelecekdelikafadulden ay yine gazz ben yatıyorum kızlar uyuyamazsam gelirim nip tuck başlıyooo

:roflol: :roflol: :roflol: Ay deniz inan hüç gülceğim yoktu yaa valla süper olur dönence olayınada bayıldım süpersin kaydirigubbakcemile5 canım ben arabanın anahtarı çalıyımda gelim sen bana yolu tarif et delikafadulden

ne güzel inşallah istedigin gibi bi dönence hediye gelir canım ALLAH rahatlık versin Şeniz

çok üzüldüm canım. ama belki bi yanlş anlama filan vardır. yoksada vardır bi hayır. gerçek yüzünü evlenmeden görmüş olur en azından kararlarını ona göre verir. allah yardımcısı olsun. gerçekten zor bi durum..

Dilekcim her şeyde bir hayr vardır... Sonra görmesindense şimdi olması daha iyidir... Hem belki de gerçekten doğru değildir... Kardeşin evli olsaydı onunla da bunları dinliyor olsaydın daha mı iyiydi? Sen üzme kendini, onlar belki de toplarlar bu işi kendi aralarında...

saol altunum yok cnm yanlış anlam yok ben konustum cocugun acıklaması yazayım sende anlarsın bana dedı abla o kız benım arkadasımla cıkıyordu arkadasımı aldattı bızde arkadasımla plan yaptık onu dusurmeye calıstık yanı aramızda bısey olmadı dıyor ama kıza sordugumda aralarında cok seyler yasandıgını hatta aılesıyle bıle tanısdıgını bıle soyledı kanıtlar cok saglam ama cocuk kendını savundugu seyde pek ınandırıcı degıl bu dunsuncede olan bırınden ne beklıye bılır kı kardesım en ıyısı olmus hayırlısı olmus dıyorum ama ben bıle cok guvenırdım o cocugaa yanı duyunca ınan ben bıle ınanmadım ama demekkı kımseye fazla guvenmıceksın ya valla kardesım suan moral sıfır ınsanlara guvenı kalmadı bı tuaf oldu yaraları cok derın yanı allah yardımcı olsun atlatır ınsallh

Ohh ne güzel, inşallah güzel bir dönence alır kızına..
Sana iyi geceler Aslıcım...
Ossura ossura uyu e mi? :roflol:

Otobandan bas gel, ben balkona çıkıyom.. Zaten bu göbekle beni evden çıkar çıkmaz farkedersin otoban kenarında... kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv:

saol denizim üzülmüyorumda hayırlısı olmus dıyorum sadece kız kardesımın pıskolojı bozuldu zaten 2 senedir üniversiteyi kazanamıyordu ona canı sıkkındı iş bulamadı 1 sene evde yattı herşey üst üste geldi yani kendi salmasından korkuyorum

Otobandan bas gel, ben balkona çıkıyom.. Zaten bu göbekle beni evden çıkar çıkmaz farkedersin otoban kenarında... kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv:

allah senin iyiliğini versin kız deniz harbi alemsin vala insan senin yanında hiç sıkılmaz he delikafadulden keşke yakın olsaydık be ne güzel olur böyle camdan cama :1hug:

herkeze iyi geceler kızlar ben yatıyorum en iyisi uyumak başka bişey gelmez elimizden bu koca gobüşle :)) ALLAH rahatlık versin hepinize mışıl mışıl uyuyun inşallah agrısız sızısız inşallah

bende korktum simdi ya, aramadim doktoru yarin arayayim bakalim ama bunlar herseye normal diyo, sancin varmi der yok derim normal akintidir der gecerler

İyi geceler Dilekcim...
Okuyup okuyup tek satır yazmayan ama sayfanın altında ismi bulunan bu koca göbekli şikolar da yazmamaya devam etsin... Yazmayanın göbeği daha çok büyüyomuş ona göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…