bende korktum simdi ya, aramadim doktoru yarin arayayim bakalim ama bunlar herseye normal diyo, sancin varmi der yok derim normal akintidir der gecerler
Adacyocum, pasiflora ile ilgili yazdıklarımla kafanı karıştırmak istemedim ondan ilave açıklama yapayım dedim; alkol içeriğini şurdan biliyorum, bizim şirket kliniğindeki doktor bir çalışanımıza yazmıştı, ancak ülkede bulunamamıştı, sebebi alkol içeriği olmasıydı. Bununla birlikte içeriği ve gebelikte kullanımı için google'da ''pasiflora vademecum uyarılar'' veya ''pasiflora ilacrehberi uyarılar'' yaz ilacın prospektüsü direk karşına çıkıyor ve ilaç formülü yazan yerde alkol içerdiği, uyarılar kısmında ise hamilelerde ancak doktor tavsiyesi ile kullanılabileceği yazıyor canım..
bence içme, sakinleşmek elinde olumlu düşün, sağlıklı doğum yaptığını düşün, yatana kadar baktın olmadı o zaman iç. eşimin ablası sordu ne alalım diye bebek arabasıyla oto koltuğu dedim, sen seç sipariş ver dedi şimdi de utandım çok mu yüzsüzlük yaptım ki? şimdi bi yandan da araba bakıyom netten travel sistemlerden. kızlar ya araba çift yönlü olmasa ne olur ki? hep çift yönlü düşündüm ama onlarda ya çok pahalı ya da travel sistemlerde genelde yok.
denizim ne oldu sana cantayi yapmsin dogum heyecani sarmis az daha sabret ne dogurmasi ya
Evet Şehnazım yaa!!! Delirmek üzereyim. Çantanı hemen hazırlama biraz bekle derim ben...
kızlar çıkıyorum ben eşime lazım pc....yarın girerim...iyi geceler....öptüm....
kızlar çıkıyorum ben eşime lazım pc....yarın girerim...iyi geceler....öptüm....
Nazanımmm, ben mi korkuttum seni de yoksam??? :sm_confused:
dünürüm nbr yaa sesin solugun cikmiyoo
Dünürün araba seçmekle meşgul... Sözde seçtiklerini bize de gösterecekti ama...
dünürüm nbr yaa sesin solugun cikmiyoo
Dünürün araba seçmekle meşgul... Sözde seçtiklerini bize de gösterecekti ama...
selam sehnaz hemsommmm
ADACYO sakinlestin mi biraz?
slm cnm naslsin bakalm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?