2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Adacyocum, pasiflora ile ilgili yazdıklarımla kafanı karıştırmak istemedim ondan ilave açıklama yapayım dedim; alkol içeriğini şurdan biliyorum, bizim şirket kliniğindeki doktor bir çalışanımıza yazmıştı, ancak ülkede bulunamamıştı, sebebi alkol içeriği olmasıydı. Bununla birlikte içeriği ve gebelikte kullanımı için google'da ''pasiflora vademecum uyarılar'' veya ''pasiflora ilacrehberi uyarılar'' yaz ilacın prospektüsü direk karşına çıkıyor ve ilaç formülü yazan yerde alkol içerdiği, uyarılar kısmında ise hamilelerde ancak doktor tavsiyesi ile kullanılabileceği yazıyor canım..

Sağol canım, bi parça daha iyiyim şimdi... İçmedim ben de o yüzden....

iyi geceler herkese ben geldimm....annemlerde olduğum için giremedim..günboyuda dinlendim..eee...artık iznimde başladı..takılırım artık...yarında kontrolüm var kızımı göreceğim...şimdi bir geçmişe göz atıp geliyorum....

Yüzsüzlük falan yaptığını düşünme canım, bebeğinin halası sonuçta, işinize yarayacak birşey almak istemiş, aile içinde gayet olağan bence... Çift yönlü olma özelliğini, özellikle ilk aylar için öneriyorlar, bebek arabasına monte edilen oto koltukları zaten anneye bakan şekilde takıldığından sıkıntı yaşamazsın tahminimce, ayrıca travel sistem olanlarda eğer carrycot varsa türkçesi sanırım portbebe o da anneye bakar şekilde takılıyor bildiğim kadarıyla... Yine de hangi ürüne baktığını bilmediğimden ezbere konuşuyorum :)))

Dünürün araba seçmekle meşgul... Sözde seçtiklerini bize de gösterecekti ama...

Nazanımmm, ben mi korkuttum seni de yoksam??? :sm_confused:

yok canim ya kimsede olmuyormus benden baska, ondan korktum birde aceba bisikletten dustumde ondanmi geliyor bu lekelenmeler diye geldi aklima, ama bebisimin hareketleri gayet iyi, kalbinide dinlediler iyi demislerdi, gobusumde gun gectikce asagiya iniyor belkide ondan lekelenmem oluyordur, yarin arayip sorayim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…