2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melek bu arada banyo kuvetinin öyle marka bir yerden lama derim Altı üstü plastik boynerde bile 23 tl.Çıldırmış bunlar....

arkadaşlar çokta uzun süre kullanılmıyor zaten.bir süre sonra zor geliyor sıcak su taşı soğuk su taşı.yıka.dök.bu sırada etrafın ıslanmasıda cabası.benim var ama olmasada almazdım.eviniz sıcaksa duşa babası ile girsin siz onun kucağında yıkayın alın giydirin.ya da alacaksanız en ucuzunu seçin.

Ayy hadi bakalım, acayip heyecanlanıyom ben de seninle birlikte... E artık normaldir herhalde...
selam sehnaz hemsommmm
ADACYO sakinlestin mi biraz?

Birazcık daha iyiyim canım, sağol. En azından nefes alabiliyorum.

nazancım eğer göbek aşağıya inmeye başladıysa doğuma çokta uzun bir zaman kalmamış demektir.sen hazırlıklı ol bence.15 güne kadar normal doğum haftanıda tamamlarsın zaten.hayırlısı olsun her ikiniz içinde

iyi geceler kızlar gecmişi oku oku iyicene uykum geldi he ne cok yazıonuz yaf :bbo: bebişimin benım cantamı hazırladım bu aksam cok yoruldum ama ya bıkac eksık var onlarıda tamamlamaya calıscam hazırda olsunlarda acil bişi olursa Allah korusun bizimki ne koyulcak edilcek beceremez panikten kıyamam :asigim: sehnaz kk nöbetçisi gıbısın ne zamn gelsem burdasın naniknanik ee napıosunuz bakalım

ben cıkıyorum yatayım artık dinleneyım herkese ıyıgeceler hicrancım öptüm ıyı bakın kendinize a.s.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...bugün dr teyzemize gideceğiz..yine nst ye bağlanacağız..en önemlisi kilomuzu öğreneceğiz ay inanın çok heyecanlıyım..inşallah büyümüştür miniğim yaa:çok üzgünüm:

kızlar ne bu heyecan yaa..ben gayet rahat hazırladım çantamı..ama günlerin yaklaştığını düşününce insanı heyecan kaplıyor..bu korku değilde hani çok sevdiğiniz birisi gelecek olur..onu dört gözle beklersiniz,içiniz içinize sığmaz sevinçten...işte öyle bişey benimki:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…