günaydın kızlar nasılsınız bakalım...bugün dr teyzemize gideceğiz..yine nst ye bağlanacağız..en önemlisi kilomuzu öğreneceğiz ay inanın çok heyecanlıyım..inşallah büyümüştür miniğim yaa:çok üzgünüm:
kızlar ne bu heyecan yaa..ben gayet rahat hazırladım çantamı..ama günlerin yaklaştığını düşününce insanı heyecan kaplıyor..bu korku değilde hani çok sevdiğiniz birisi gelecek olur..onu dört gözle beklersiniz,içiniz içinize sığmaz sevinçten...işte öyle bişey benimki:sm_confused:
hadi bakalim guzel haberlerle don fistik
inşallah nazancım...senin lekelenmeler ne alemde canım
günaydın kızlar
lilyumcum inşallah büyümüştür bebişin
haftasonu kızım hastaydı şimdi biraz iyi
bende uykusuzluk devam ediyor düngece 4 ten sabah 8 e kadar döndüm durdum yatakta 9 da kızım uyandı
uyuyamadıkça içime bi sıkıntı çöktü kendi kendimi koruttum galiba sezeyanla ilgili bi sürü olumsuz seneryo yazdım kafamda
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...bugün dr teyzemize gideceğiz..yine nst ye bağlanacağız..en önemlisi kilomuzu öğreneceğiz ay inanın çok heyecanlıyım..inşallah büyümüştür miniğim yaa:çok üzgünüm:
:
Allah bir avazda kurtarsın inşallah arkadaşını, beninm de geçen hafta doğum yaptı bi arkadaşım. kızcağız normal normal diye kurdu kafasından son hafta suyu azaldı bebekte çapraz duruyomuş kanala, sezeryanla oldu. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.günaydın herkeşşşlereeeeee
ay arkadaşım nst ye giriyo bugün 37+3 belki gelir bebiş sezeryan olcak neticede :))))gideyim bakayım hastaneye
afiyet olsun canımi toparla gel bakalım evini ama çok yorulmadanben şimdi gideyim..kahvaltımı yapayım evimide toparlıyım..sonra rahat rahat geleyim....görüşürüz...iyi muhabbetler...
kızlar dun aksam kız kardesım aradı adı neslıhan baktım aglıyor korktum bı an bırıne bısey oldu dıye sonra 5 senedir sevdigi bi çocuk var evlencekler diye bakıyoruz onlara aılece tanısıyoruz babamda bılıyor ama oyle bılmıyorum ayaklarına yatıyor neyse meger neslının erkek arkadasının hayatında baska bı kız vaarmıs 3 haftadır yani neslihan aldatıyormus tabi cok guvendıgı için kardeşimin dünyası başına yıkıldı hoş bende şok oldum cunku cocuk neslıhanı cok sevıyordu ya oyle boyle degıl yanı sonuc cocuk yalanladı durumu vs.. falan ama kız kardesım cokmus durumda gerci destek olmaya calsıtım ama boyle bı durumda ne kadar destek olabılırsem ıste üzülüyorumda ona yaa cok zor valla neyse oylesıne sızınle paylaşmak ıstedım
hayırlı haberler getir bize büyümüştür annesi meak etme seeeeen.günaydın kızlar nasılsınız bakalım...bugün dr teyzemize gideceğiz..yine nst ye bağlanacağız..en önemlisi kilomuzu öğreneceğiz ay inanın çok heyecanlıyım..inşallah büyümüştür miniğim yaa:çok üzgünüm:
kızlar ne bu heyecan yaa..ben gayet rahat hazırladım çantamı..ama günlerin yaklaştığını düşününce insanı heyecan kaplıyor..bu korku değilde hani çok sevdiğiniz birisi gelecek olur..onu dört gözle beklersiniz,içiniz içinize sığmaz sevinçten...işte öyle bişey benimki:sm_confused:
kızının daha iyi olmasına çok sevindim. en kısa zamanda turp gibi olcak inşallah. olumsuz düşünmeyelim. canım inşallah hakkımızda en hayırlısı olur.günaydın kızlar
lilyumcum inşallah büyümüştür bebişin
haftasonu kızım hastaydı şimdi biraz iyi
bende uykusuzluk devam ediyor düngece 4 ten sabah 8 e kadar döndüm durdum yatakta 9 da kızım uyandı
uyuyamadıkça içime bi sıkıntı çöktü kendi kendimi koruttum galiba sezeyanla ilgili bi sürü olumsuz seneryo yazdım kafamda
kızlar size dün geceki kısa uykumda gördüğüm rüyayı anlatayım
arabamızı satıyormuşuz galeriye gitmişiz,ben satmam diye ağlıyorum kaç aydır zaten araba kullanmam yasak bari doğumdan sonra bi kere kullanayım öyle satarız diyorum ,satızı yeni arabanın daha özelliklerinin daha iyi olduğunu anlatıp duruyor ama ben ağlıyorum
sonra dama son kez oturun bi direksiyona sonra arabayı götürücem diyor ,ben arabaya sığamadım koltuğu en arkaya kadar çektim ama göbiş direksiyona yapıştı ağlıyodum uyandığımda ne saçma rüya:1shok:
benim uykusuzluğum geçen haftaydı..bu hafta çok güzel uyuyorum nazar değmesinson zamnaklarımızı bari rahat geçirelim..sonra viyank viyank çığlıklarla uykuya hasret kalacağızyerimseniben
ayşin hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?