2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunun ilk gunaydini benden olsun bugunde, kimsecikler yok bugun nirdesinizzzzz , dogurdunuzmu siskolarrrr

hadi bakalim guzel haberlerle don fistik

Günaydınnnn!!!!! Lilyumcum iyi haberler bekliyoruz senden bugün, hadi bakalım...

Nazancım sana da günaydın...

günaydın herkeşşşlereeeeee
ay arkadaşım nst ye giriyo bugün 37+3 belki gelir bebiş sezeryan olcak neticede :))))gideyim bakayım hastaneye

yaef beinm takvimim gerilemiş 31 haftalığım ben heyy hoyytt takvim dallamasıııklava:klava:klava:

günaydın kızlar
lilyumcum inşallah büyümüştür bebişin

haftasonu kızım hastaydı şimdi biraz iyi
bende uykusuzluk devam ediyor düngece 4 ten sabah 8 e kadar döndüm durdum yatakta 9 da kızım uyandı
uyuyamadıkça içime bi sıkıntı çöktü kendi kendimi koruttum galiba sezeyanla ilgili bi sürü olumsuz seneryo yazdım kafamda

benim uykusuzluğum geçen haftaydı..bu hafta çok güzel uyuyorum nazar değmesin son zamnaklarımızı bari rahat geçirelim..sonra viyank viyank çığlıklarla uykuya hasret kalacağızyerimseniben

ayşin hoşgeldin canım

ben şimdi gideyim..kahvaltımı yapayım evimide toparlıyım..sonra rahat rahat geleyim....görüşürüz...iyi muhabbetler...

Selam annısler..

Istanbul da gunes actı yıne ne guzel.. Lılyum guzel haberlerle gel hadı bakalım.
Lazanyam arkadasın 1 hafta daha beklesın yahu.. Hayırlı dogumları olsun ınsallah.

kızlar size dün geceki kısa uykumda gördüğüm rüyayı anlatayım
arabamızı satıyormuşuz galeriye gitmişiz,ben satmam diye ağlıyorum kaç aydır zaten araba kullanmam yasak bari doğumdan sonra bi kere kullanayım öyle satarız diyorum ,satızı yeni arabanın daha özelliklerinin daha iyi olduğunu anlatıp duruyor ama ben ağlıyorum
sonra dama son kez oturun bi direksiyona sonra arabayı götürücem diyor ,ben arabaya sığamadım koltuğu en arkaya kadar çektim ama göbiş direksiyona yapıştı ağlıyodum uyandığımda ne saçma rüya:1shok:

günaydın en tatlı ve en tomiş annişler, sırtım çok ağrıyo bide memişlrimin altı, gece çok acıdı canım. uyudum ama acıların kadını modunda senağlama

ayy ne heyecanlı, kocaman olmuştur inşallah bebişin, saat kaçta reandevunuz? gelir gelmez hemen yaz dr.dan sonra gezme merak ederiz tamam mı?

günaydın herkeşşşlereeeeee
ay arkadaşım nst ye giriyo bugün 37+3 belki gelir bebiş sezeryan olcak neticede :))))gideyim bakayım hastaneye
Allah bir avazda kurtarsın inşallah arkadaşını, beninm de geçen hafta doğum yaptı bi arkadaşım. kızcağız normal normal diye kurdu kafasından son hafta suyu azaldı bebekte çapraz duruyomuş kanala, sezeryanla oldu. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
ben şimdi gideyim..kahvaltımı yapayım evimide toparlıyım..sonra rahat rahat geleyim....görüşürüz...iyi muhabbetler...
afiyet olsun canımi toparla gel bakalım evini ama çok yorulmadan

klava çocuğu elime verseler ben onun kafasını kırmaz mıyım? pişkin pişkin de senaryo yazmış. canım benim insan çok üzülüyor evet ama kardeşine layık biri değilmiş. arkadaşlarında dediği gibi evliyken olmaması ve yüzünü erken fark etmiş olması Allahtan gelen bir hayır bence.
hayırlı haberler getir bize büyümüştür annesi meak etme seeeeen.
kızının daha iyi olmasına çok sevindim. en kısa zamanda turp gibi olcak inşallah. olumsuz düşünmeyelim. canım inşallah hakkımızda en hayırlısı olur.

günaydın güzel annişlere,
akşam başıma bir hal geldiki sormayın iyi geceler bile diyemden çıktım. dün bıcı bıcı yaptım ve yarın doktora gitcem iznimi uzattırcam nolur nolmaz belki alttan falan bakar diye temizlik yaptım jiletle. sonra banyodan çıktım üstümü giydim hatta burda uzanmış size laf yetiştiriyordum. bir ara tuvalete gittim ne göreyim iç çamaşırımda kan aksi gibi belimde ağrıyordu yorgunluktan. ben nasıl çıktım o tuvaletten nefesim kesiliyor. bir de nazanın leke olayını okuyunca aklım başımdan gitti. oğluşum daha çok küçük diye üzüldüm. sonra neyse eşime bak diyorum o da bişolmaz bişolmaz diyo neyse ki temizlik esnasında bir yerleri kesmişim herhal çünkü akıntı vajinadan gelmiyordu. sonra sinirlerim bozuldu ağla ağla rahatladım. oğlumda tabi ben stres olunca durdu oynamadı gittim yatak odasına oğluşumla konuştum hadi anneye tekmeler at bak rahatlat anneyi dedim. içeri geldim sonra balık gibiydi yavrum ya. heyecan ve adrenalin dolu bir akşam geçirdim. şimdi herhangi bir sorun yok akıntım falan da gayet düzgün.

sırnaşık şeysırnaşık şey kıçın açıkta kalmış :roflol:

:asigim:ayy inşallah o viyank viyank seslerini duymak her anne adayına nasip olur:Saruboceq:

bu arada biri daha gidecekti bugün doktora kimdi ki o? doktora giden herkesten güzel haberler bekliyoruz.

aman damlacım geçmiş olsun, büyük korku atlatmışşsın. sanırım bu nişan gibi gelen şey kırmızı kan renginde değilmiş kızlar. sümükümsü pembemsi bişeymişş ik gelen

papatyang ağlayacak şey bulamamışsın kız Allah seni napmasın :roflol:
hayır olsun

eylem canım randevumuz geç satte ne yazıkki,bide benim herif illa yemeğe falan götürür randevudan sonra haızr dışarı çıkmışken diye..anca gece yazabilirim herhalde..inşallah hayırlı haberlerle dönerim..ona kilo aldırcam diye kendim şiştim çıktım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…