2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sırnaşık şeysırnaşık şey kıçın açıkta kalmış :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: kısaca tabirimiz bu...:roflol::roflol::roflol:

aman damlacım geçmiş olsun, büyük korku atlatmışşsın. sanırım bu nişan gibi gelen şey kırmızı kan renginde değilmiş kızlar. sümükümsü pembemsi bişeymişş ik gelen

sağol canım da işte ilk bebe olunca insan her şeye korkuyor. nişan nasıl bişey bilmiyom ki ama öğrendiğim iyi oldu.

damlacım yazıını okurken ben bile korktum doğum yaklaştıkça hepimiz evhamlı olmaya başladık galiba normal olarak

rüyam konusunda haklısınız ben ce de kıçım açıkta kalmış zaten normal rüyam yok kilaelaelaelaelae

dilekcim kardeşine çok üzüldüm bir arkadaşım geldi aklıma..biriyle çıkıyordu ölüyordu bitiyordu onun için..çocuk yavaş yavaş uzaklaşmaya başlamıştı ama arada kzıın gönlünü alıyordu bizimkide kanıyordu hemen...aldattığını anladım ama kıza söyelemezdim hergün ağlıyordu neden böyle ben ondan ayrılamam çok seviyorum diye...sonra bunu başka bir arkadaşı aradı ve çocuğun onu aldattığını söyledi kız ağla ağla mahvoldu nasıl yapar falan..bu olaydan 2 gün sonra çocuk bir kavgada bıçaklanarak öldürüldü..arkadşım dedi herşeyde hayır varmış eğer onun beni aldattığını öğrenmeden öldürülseydi dayanamaz intihar ederdim dedi..

değmez böyle insanlara canım..söyle ona gözyaşı akıtmaya bile değmez onun için...gerçekten sevse değer verseydi bunu asla yapmazdı...inşallah en kısa zamanda atlatır

sağol canım da işte ilk bebe olunca insan her şeye korkuyor. nişan nasıl bişey bilmiyom ki ama öğrendiğim iyi oldu.

tabii canım korkuyoz orası kesin, ben de bilmiyom nişanı da üstün araştırmalarım sonucu bu kannate vardım, nazan sanırım bizi aydınlatır bu konuda kaydirigubbakcemile3

damla canım geçmiş olsun yaa kıyamam..kız eşin jiletleseydi bari...:roflol:valla benim doğuma kadar uzarlarsa eşim yada annem yetişirse annem yapar..inan belim başım çıktı zaten bişey görülmüyor aynaylada..ne zor işimizya..göbeği olanlara üzüldüm şimdi..koca teyzeler nasıl yapıyor acaba

damlacim kiz gulermisin aglarmisin haline:roflol: Allah korusun canim daha zamani var annesininde gobus rahat durur o daha:)

günaydın kızlar.. bu saatte evde olmak güzelmiş...
bebişin tekmeleriyle uyandımm ya harika bişey buuu..

tabii canım korkuyoz orası kesin, ben de bilmiyom nişanı da üstün araştırmalarım sonucu bu kannate vardım, nazan sanırım bizi aydınlatır bu konuda kaydirigubbakcemile3

canim benim oglumda nisan felan gelmemisti, geldiysede ben anlamadim demekki:roflol:, ama benim duydugumda pembe, sumuksu bir akintiymis

ya ne bileyim kendim aynayla hallettim diye düşünmüştüm demek ki becerememişim valla göbüşü olanlara yazık kıııııız.
damlacim kiz gulermisin aglarmisin haline:roflol: Allah korusun canim daha zamani var annesininde gobus rahat durur o daha:)

valla ne yalan söliyim şimdi bana da komik geliyor ama akşam çççooooook korktum nazanım yaa. rahat durur demi daha çok mini yaaaa.

altunum kı gerçekten de güzel demi bu saatte evde olmak ama ben gene 6,5 ta uyandım 1 saat yatakta döndüm durdum.
ben kahvaltı hazırlayayım öpüyorum herkesi acıktık babamızda kalktı. byyyyyyy

altunum kı gerçekten de güzel demi bu saatte evde olmak ama ben gene 6,5 ta uyandım 1 saat yatakta döndüm durdum.
ben kahvaltı hazırlayayım öpüyorum herkesi acıktık babamızda kalktı. byyyyyyy

valla öyle tadını çıkaralım biraz yaa..
benide gece uyku tutmadı. kaç kere kalkıp geri yattım sonra dalmışım 7.30 da eşim giderken uyandım sonra uykuya devam ettimm.

ya kızlar bebeğe ıslak mendil alacaktık ya hangi markaydı o unibaby miydi? alışverişe gidebilirim de bugün.

bende daha almadım. ilk zaman markalaı olsun diyo arkadaşlar hep.. primanın molfiksin filan da varmış ama çok pahalılar. bende normal bişeylere bakıcam.

damla evet unibaby idi ilk başta kullanacağımız yenidoğan'ı

ben unibaby yeni doğan aldım hastanede kullanmak için

a.s.teşekkür ettim hatunlar. rüyamda bugün alışverişe çıkacağımızı görmüştüm hatta irembebeyi falan gördüm. hiç hesapta yokken alışverişe gidicez birazdan:lepi:. güzel rüyalar gördüm bu gece. kıçımı sağlama aldım ondan herhalde:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…