kızlar size dün geceki kısa uykumda gördüğüm rüyayı anlatayım
arabamızı satıyormuşuz galeriye gitmişiz,ben satmam diye ağlıyorum kaç aydır zaten araba kullanmam yasak bari doğumdan sonra bi kere kullanayım öyle satarız diyorum ,satızı yeni arabanın daha özelliklerinin daha iyi olduğunu anlatıp duruyor ama ben ağlıyorum
sonra dama son kez oturun bi direksiyona sonra arabayı götürücem diyor ,ben arabaya sığamadım koltuğu en arkaya kadar çektim ama göbiş direksiyona yapıştı ağlıyodum uyandığımda ne saçma rüya:1shok:
sırnaşık şeysırnaşık şey kıçın açıkta kalmış :roflol:
aman damlacım geçmiş olsun, büyük korku atlatmışşsın. sanırım bu nişan gibi gelen şey kırmızı kan renginde değilmiş kızlar. sümükümsü pembemsi bişeymişş ik gelen
sağol canım da işte ilk bebe olunca insan her şeye korkuyor. nişan nasıl bişey bilmiyom ki ama öğrendiğim iyi oldu.
tabii canım korkuyoz orası kesin, ben de bilmiyom nişanı da üstün araştırmalarım sonucu bu kannate vardım, nazan sanırım bizi aydınlatır bu konuda kaydirigubbakcemile3
ya ne bileyim kendim aynayla hallettim diye düşünmüştüm demek ki becerememişim valla göbüşü olanlara yazık kıııııız.damla canım geçmiş olsun yaa kıyamam..kız eşin jiletleseydi bari...:roflol:valla benim doğuma kadar uzarlarsa eşim yada annem yetişirse annem yapar..inan belim başım çıktı zaten bişey görülmüyor aynaylada..ne zor işimizya..göbeği olanlara üzüldüm şimdi..koca teyzeler nasıl yapıyor acaba
damlacim kiz gulermisin aglarmisin haline:roflol: Allah korusun canim daha zamani var annesininde gobus rahat durur o daha:)
altunum kı gerçekten de güzel demi bu saatte evde olmak ama ben gene 6,5 ta uyandım 1 saat yatakta döndüm durdum.
ben kahvaltı hazırlayayım öpüyorum herkesi acıktık babamızda kalktı. byyyyyyy
ya kızlar bebeğe ıslak mendil alacaktık ya hangi markaydı o unibaby miydi? alışverişe gidebilirim de bugün.
damla evet unibaby idi ilk başta kullanacağımız yenidoğan'ı
ben unibaby yeni doğan aldım hastanede kullanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?