canım çok geçmiş olsun... pekmez içir sabah akşam 1 tatlı kaşığı... zorlada olsa içir ve bol su içsin.. suyu içebildiğince ver... pekmezin faydasını görürsün bizim doktorumuz günde 3-4 tatlı kaşığı yiyebileceklerini söyledi pekmezi korkma yani vermekten...ayrıca hasta değilken bile günde 1 tatlı kaşığı içir sabahları...herşeye çok faydalı...pekmez bisküviye yada başka bişeye karıştırıp verdiğinde faydası daha azmış.. direk içirdiğinde daha faydalıymış... tüm annelerin sabahları 1 tatlı kaşığı içirmesi bebişlere faydalı olacaktıryerimseniben
kahvaltımızda bal süt yumurta peynir ceviz ekmek cicibebe milupa 7 tahıllı karıştırıp yiyoruz. siz ayrı yemeye basladınızmı?
kahvaltımızda bal süt yumurta peynir ceviz ekmek cicibebe milupa 7 tahıllı karıştırıp yiyoruz. siz ayrı yemeye basladınızmı?
Bu arada arkadaşlar sorularım var
1-Biberon kullanan anneler ne zaman bırakacaksınız biberon kullanmayı. Biz gece beslenmesini biberon ile yapıyoruz doğal olarak gece beslenmesi devam mı bitirdiniz mi?
Geçen dergide okudum 1 yaşında bıraktırmaya başlamak lazımmış. En fazla 2 yaşına kadar. İleride diş çürüklerine çene yapısı bozukluğuna falan da neden olabiliyormuş..
2- Tuvalet alışkanlığı için lazımlık aldınız mı? Yavaş yavaş başlamak lazım 14 ayda falan.. en azından ben alıp babası ile sık sık wc ye göndermek istiyorum şimdiden görmeye başlasın ki 1,5 yaşına doğru alışsın artık.
3- Her banyodan sonra bebeğinizi losyon ya da yağ ile yağlıyor musunuz?
Bir de arkadaşlar bebeklerimiz büyüdü artık ve kazalar riski de arttı.
Dün akşam Ali Tuna koşarken düştü ve dudağı patladı. Daha önce Emel'in oğlu Yiğitin başına da gelmişti.
Ali Tuna'nın dudağını kanlar içinde görünce ne yapacağımı şaşırdım.
Bu gibi durumlarda evde yapılacak acil müdaheleleri de konuşabiliriz.
Benim aklıma hemen oksijenli su ile temizlemek geldi mesela. Ve evde oksijenli su olmadığını fark ettim.
Ve bugün bir liste çıkaracağım kendime evde bulunması gerekenler ile ilgili
Bu konuda bildiklerimizi paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?