2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geldim doktordan kızım gayet sağliklı herşeyine bakıldı hiçbir sorun yok ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN .gelişimide gayet iyi dedi.maşallah kızıma 687gr olmuş .

kızlar tatlılarım nasılsınız???ben hala Ankara dayım annem ameliyat oldu başarılı geçti iyi şimdi bebeğim de iyi yarın evimize dönüyoruz çok mutluyum kaydirigubbakcemile5 ama cinsiyet konumuz biraz sıkıntılı galiba kızım olacakyerimseniben neyse dönünce ayrıntılı ultrasonda belli olur sizlerden ne haber ???herkes iyidir umarım

slm kisslar...

Annişine de geçmiş olsun jnm. Da....
şekler nasil ya çatlatma bizi kiss seninki erkek diilmi kis nasi oluyo çitlar azcik

Selam kızlar,
Haftasonu herkes biyerlere gezmeye gitmiş..Aslında eşimin izin günü bugündü ama beklenmedik bir görev çıkınca bizim izin de yarına kaldı..Napalım biz de kızımla otururuz evde yarın babası gezmeye çıkarır artık bizi...

Kızlar ya aklıma takılan bişey var..Benim göğüslerimden süt gelmeye başladı yaa..Normal mi sizde de oluyor mu?

BENDE SÜT YOK AMA ŞEFAF RENKTE AKINTI OLUYOR BAZEN .AMA NE GÜZEL SÜTÜN GELMİŞ ... BENCE ENDİŞELENECEK BİŞİ YOKTUR KİMİ SÜTÜNÜN GELMESİ İÇİN NE KADAR DUA EDİYOOR Bİ BİLSEN :1no2: NE GÜZEL Bİ HABER BEBİŞİN BOL BOL KARNINI DOYURUR İŞTEE hihoyyyt hihoyyyt :dance: :lepi:

Ya kislar ben lazanyaya takildim nerden şüphelendi acaba kizinin olacağina .niçün öle dedi dönene kadar bizi çatlatacak heralde....ama her şeyin hayirlisi olsun....onlar bizim bitanelerimiz.kiz erkek ferkedermi? Hiç. Jnm bebişim jnm kizimmmmmm :) ii ki olmuşlar çok şükür allah istiyen herkeze nasip etsin. :)

sütün gelmesi bence normal değil bence dr sor gittiğin zaman çünkü dr banadediki göğsünün ucuna bişey sürme sütün gelmesi doğumu tetikliyor ama sen yinede dr danış moralini bozmak istemem

walla burada gittiğim doktor kıza benziyor bebeğin dedi şaibesini koruyor durumumuz pazartesi evime gideyim de detaylı ultrasona gireceğim orada beli olur herşey:))))

walla burada gittiğim doktor kıza benziyor bebeğin dedi şaibesini koruyor durumumuz pazartesi evime gideyim de detaylı ultrasona gireceğim orada beli olur herşey:))))

KISMET JNM BEBİŞİMİZ SAĞLIK Bİ ŞEKİLDE DOĞSUNDA ...kaydirigubbakcemile5 HATIRLIYOMUSUNUZ 3 TESTLERİN SONUCUNU BEKLERKEN KALBIMIZ YERİNDEN FIRLAYACAK GİBİ OLUYORDU AMAN BİŞİYİ OLMASIN SAĞLIKLIMI ACABA YANLIŞ GİDEN Bİ DURUM VAR MI DİYE ÖDÜMÜZ KOPMUŞTU.AMA HEPSİ GEÇTİ. HEM SEN KENDİ DR GİT JNM BİZİ DE BURDA ÇATLATMADAN CVP YAZ AMA ..kaydirigubbakcemile2
NE OLURSA OLSUN ONLARA EMİN OLUN HAYRAN KALCAZ BURADA Bİ KAÇ DOĞUM HİKAYESİ OKUDUM TMM NERDEYSE TAMAMINI OKUDUM DİYEBİLİRİM ÇOK DUYGULANDIM.İNŞ BİZLERDE YAZARIZ BEN SABIRSIZLANIYORUM YAZMAK İÇİN BAKALIM KIZIMDA BENİM KADAR SABIRSIZ MI?Şenizşutarafagitti CADIARZU

canım geçmiş olsun acı şeyleri aklına getirip üzme kendini allah karnındakini sana bizimkileride bizlere bağışlasın tatlım

Ya benim dün de şeffaf renlte geldi akıntı..Ama dün sabah baktım sütyenimden dışarı çıkmış göğsümün ucu ve atletime oradan da üzerimdeki badiye geçmiş..İkisi de koyu renk olduğu için üzerimdekilerin renk beyaz mı yoksa şeffaf mı anlayamadım...Diğer göğsüme baktım sütyenimde beyaz beyaz akıntılar vardı ve kurumuştu....

şikayetimiz aynı bilmiyorum ama bende o dertten şikayetçiydim .alıştım dr bi danış bana bol bol sütün olacak dedi.olabilirmiş.göğüslerin biraz daha şiştiyse o bölgeye yoğun çatlak kiremi uygula bebişler içindeki mamalarını çekince bizim formumuzu bozmasın...Şeniz

Selam kızlar

Geçmişi çok fazla okuyamadım nasılsınız ne var ne yok?

Benim bugün kontrolüm vardı. Normalde Medical Park Göztepe'ye gidiyordum ama doktorum hastane değiştirince Medipolu hastanesini denemek istedim. 9:20 deki randevuma 10:00 da girebildim Medipolden Leyla hanıma gittim. Doktor çok anlayışlı ilgili ancak yoğunluktan hastalara vakit ayıramamaktan şikayetçi.Bebeğim 23+2 olmasına rağmen 22+3 gibi görünüyor dedi. Normalde önde giden bebeğe öyle deyince üzüldüm. Doğum 5 Mart ama 9 Mart görünüyor dedi. Dün vajınamdan sol kasığıma doğru ağrı olmuştu onu sordum birde alttan muayne edeyim dedi. Sorun yok ama senin plesantan aşağıda yüzde 90 sezeryan yaparsın demezmi? gerçi daha erken ama şu anda öyle görünüyor ilerde değişebilir tekrar bakarız dedi. Normal istiyorum ben dedim yine moralim bozuldu. Sonra doğum odaları ve yeni doğanı biraz dolaşayım dedim hastaneleri karşılaştırmak için. 4 tane bebek yeni doğmuştu. Onları görünce yakınlarından çok ben ağladım herhalde. Çok duygulandım minicik ve çok güzellerdi. Odalarını biraz küçük buldum hastanenin ve düzensiz.

Sonra kendi hastaname geri döndüm. Kendi doktorum gitmişti fakat onun dışında iyi olduklarını duydugum iki doktor daha vardı. Biri Can Şener diğeri Gökmen İyigün. Gökmen beye gittim. Gökmen beye hiç sabahki kontrolden bahsetmedim bakalım aynı şeyleri mi söyleyecek diye.
Gökmen beyde bebeğin biraz aşağıda ama bunun normal doğuma şu anda engel teşmil etmeyeceğini söyledi. Bebek 600 gr dedi. Tam 23+2 görünüyorsun dedi. Hiç bir sorun görmedi.

Yani 2 doktora gidince kafanız daha çok karışıyor arkadaşlar. Ben Medical Gökmen bey de devam edeceğim. Çünkü hastanade çok temiz...

Kızlar doktor artık boyunu söylemiyor diyen arkadaşlara bir tiyo

ultrason kağıdınızın sol tarafında yazan değerlerden FL ( HADLOCK ) değerini 7 ile çarparsanız bebeğin mm bazında boyunu bulursunuz

örn : FL (HADLOCK) 42.1 mm
42.1 x 7 = 294.7 mm yani ortalama 29.5 cm

slm MTS ilk hamıleıgımde 5. ayımda arada sırada süt gelıyordu bendede doktorum normal süt bezlerin calısmaya basladı demişti bu hamileliğimde 2 haftadır arada az mıktarda gelıyor endıselencek bişey oldugunu sanmıyorum ilk hamıleıgımde 5. ayımda gelmıstı cunki hıc bır sorunumda olmadı ama için rahat etmıyorsa doktoruna gıttıgın zman bı danısabılırsin :1hug:

selam kızlar.uzun zamandır giremedim.artık çok uzun aralıklarla girebileceğim.laptop bozuldu istanbula servise gönderdik 30 gün içinde gelecekmiş.selence belki söylemiştir size.
umarım iyisinizdir.sayfaları okumaya vaktim yok maalesef.
dün kızımı gördük ultrasona ve kontrole girdik.herşeyi çok güzelmiş haftası ile uyumlu dedi doktor teyzesi.565 gr,24 cm olmuş minik kızım.kalbi,beyni ve böbrek yapısı çok güzelmiş.sanki uzun boylu olucak minik kızım öyle geldi bana.inşallah bu şekilde devam ederiz.rapora devam ediyoruz.
sizlerde iyisiniz inşallah.az kaldı bebişlerimize kavuşmaya.sağlıkla uzun ömürlerle gelsinler inşallah.
hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…