valla canım bilmiyorum ama kırılıyorum bir bana oluyo çünkü
kızlar tatlılarım nasılsınız???ben hala ankara dayım annem ameliyat oldu başarılı geçti iyi şimdi bebeğim de iyi yarın evimize dönüyoruz çok mutluyum kaydirigubbakcemile5 ama cinsiyet konumuz biraz sıkıntılı galiba kızım olacakyerimseniben neyse dönünce ayrıntılı ultrasonda belli olur sizlerden ne haber ???herkes iyidir umarım
Selam kızlar,
Haftasonu herkes biyerlere gezmeye gitmiş..Aslında eşimin izin günü bugündü ama beklenmedik bir görev çıkınca bizim izin de yarına kaldı..Napalım biz de kızımla otururuz evde yarın babası gezmeye çıkarır artık bizi...
Kızlar ya aklıma takılan bişey var..Benim göğüslerimden süt gelmeye başladı yaa..Normal mi sizde de oluyor mu?
Selam kızlar,
Haftasonu herkes biyerlere gezmeye gitmiş..Aslında eşimin izin günü bugündü ama beklenmedik bir görev çıkınca bizim izin de yarına kaldı..Napalım biz de kızımla otururuz evde yarın babası gezmeye çıkarır artık bizi...
Kızlar ya aklıma takılan bişey var..Benim göğüslerimden süt gelmeye başladı yaa..Normal mi sizde de oluyor mu?
walla burada gittiğim doktor kıza benziyor bebeğin dedi şaibesini koruyor durumumuz pazartesi evime gideyim de detaylı ultrasona gireceğim orada beli olur herşey:))))
kızlar geçen yılki günlüğümden bir bölüm paylaşmak istedim sizinle..
Bundan 3.5 ay önce bir tatil dönüşü henüz gün ağarmamışken öğrenmiştim iki can olduğumu. Eczane testi doğru değildir diye kendimi bir poliklinikte bulmuştum hayırlı olsun dediklerinde henüz kapıdan çıkmadan eşime sarılmıştım.3 ay kendime öyle dikkat etmiştim ki … merdivenden bile yavaşça iniyordum.midemin bulanmasından bile hoşlanıyordum.12.haftada gelen iki damla kan ve bel ağrıları sonunda doktora telefon açtım.doktor canlı olduğunu tespit ettiniz mi dedi.2 saat süren ve bana çok uzun gelen yol boyunca karnımla vedalaşmaya çalıştım ultrasona yattığımda su kesesinin durumu hiç normal görünmüyordu kesenin altında ufak bir karaltı vardı işte o benim ölmüş çocuğumdu.gebeloik org den takip ettiğim plesantalar gibi değildi.doktorun ağzını bıçak açmıyordu bi terslik olduğunu çoktan anlamıştım doktor kalktı ve sizinle biraz konuşmamız gerekiyor dedi.anladım game over olmuştu.artık yapılacak tek şey ondan ayrılmaktı.boş gebelik sandım ve doktora yok değil mi dedim var ama ölü dedi biraz daha konuştu ama artık onu dinlemiyordum.ne anlatırsa anlatsın bu bebeğim ve hayallerimin nihai sonucunu değiştirmeyecekti.herşeye rağmen doktor moralimi daha da bozmayı başardı bi sonraki gebeliğinizde böyle olma ihtimali iki kat artar dedi.muayeneden çıkarken gözyaşlarımla birlikte hayellerimi de kaybetmiştim.hastaneye yatmıştım ama hala emriyonun canlı olduğunu düşünüyordum doktoru buldum sordum kalbi atıyomuydu diye hayır dedi önemli olan sizin ondan kurtulmanız dedi ben çocuğumdan kurtulmak istemiyordum ki .Anestezi alana kadar bi operasyon geçireceğim aklıma gelmemişti oysa ben çok korkak biriyimdir.anestezi uzmanı sessizce ve duygusalca ve acımaklı sıgara içtiniz mi dedi halim anlaşılan sıgara içecek kadar efkarlıydı...
ay aman allahım bu günümüze şükürler olsun Yüce RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN. HERKES BU MUTULUĞU YAŞASIN...
Ya benim dün de şeffaf renlte geldi akıntı..Ama dün sabah baktım sütyenimden dışarı çıkmış göğsümün ucu ve atletime oradan da üzerimdeki badiye geçmiş..İkisi de koyu renk olduğu için üzerimdekilerin renk beyaz mı yoksa şeffaf mı anlayamadım...Diğer göğsüme baktım sütyenimde beyaz beyaz akıntılar vardı ve kurumuştu....
Selam kızlar,
bavse gözün aydın,
amanın enel burda canım nasıl oldun? geçti mi sıkıntıların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?