2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim h.geldin , ozlettin kendini, hayirlisi olsun inslh, keske benimkindede yanilmis olsalarkaydirigubbakcemile3

slm kızlar,
hafta sonu haftasonu kimsecikler yok. enelcim kendine dikkat et. bende süt veya akıntı yok. rüyalarımda çok görüyom bebişimi emzirdiğimi

Selam kızlar eşim mesaide.. evde yapılacak işlerim var ama yapasım yok. Üzerimde tembellik yapasım var

Pazardan bir sürü yeşillik ıspanak falan aldım onları yıkamam lazım kafamçokkarıştısenağlamasenağlama

evet canım yaa şimdi pişirmeyeceksem bile iyice yıkıyorum 2 saatte suyunu süzer kaldırırım difrize

çamur böcek falan olur diye 1 gün bile bekletemiyorum dolapta..

bişi olmaz diyorsan yıkamayacam baaakkk hihoyyyt

valla ben yapacağım zaman yıkıyorum şimdi sana mani olmayayım her yiğidin bir yoğurt yeyişi varmış. ama tembellik yapasın varsa bence yap tembelliğinikötükedihüsokötükedihüso

melek yıkamaya gittin herhalde ıspanakları, ayartamadım seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lazanya burda :sm_cool: hoşgeldiiiiiiin . Annenede geçmiş olsun. ayy şimdi sen ne merak ediyorsundur bebişin cinsiyetini di mi? hiç belli olmasa daha iyi. şimdi bi öyle dediler bi böyle. hadi hayırlsı.
ben gidiyorum benim kocişin bilgisayar sırası geldi, azcık da ona bırakayım. otur otur benim de popiş acıdı zaten. öptüm sizi :1hug:

Son düzenleme:
:) kimse var mi? yoksa herkes benim gibi site magduru mu? ilginctir ama ben de cok yasiyorum sitenin acilmama durumunu...hatta bugün siteye hic girmedi,sayfa görüntülenemiyor dedi...tuhaf walla..

merhaba canim ya...uykudan ziyade basim agriyor..azcik esime basimi ovdurmustum öyle sizmisim ama yine ayni sekilde uyandim..bir agri kesici aldim ama..tam etkisini göstermedi...sen?

tebessumcum yoga cok guzeldi aslinda guzel olan diger hamile annelerle tanismakti haftaya yoga sonrasi kahvaltiya gitcez boylece onlara kafamdaki tum sorulari sorabiirim cogunun 2 yada 3. hamileligi tecrubeliuler burdaki hastane konusunda. sen enler yaptin ne durumda tezin cok varmi bitmesine?

güzelim benim su an baslama arefesinde..gecen sene baslamistim dersleri bitiriyorum iste ama tez taslagini sunmam lazim iceri ve arastirma yapiyorum sürekli..ama hocamla görüsmem cok iyi gecti...saolsun iyi ve anlayisli biri..biricik tatlim dogmadan önce onu stresse sokmadan toparlarsam harika olcak..sonra azcik dinlenir yine devam ederim insallah canim..

Bu arada yoga isi demek ki ise yarayacak..hic degilse stress atarsin canim ya..sevindim senin adina..

güzelim eger özel olmazsa bir sey sormak isterim. sen kac senedir ingilteredesin. yazdiklarindan ailenin hep Türkiye´de oldugu anlasiliyor da..bir de sanirim esin yabanci. nereli kendisi,zor oluyor mu kültür uyumunuz?

ooo albaian da gelmis..hos geldin cnm...tek tek pineklerken sitede iyi oldu ya sizi görmek :)

MTS sizdin mi yok cnm :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…