2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun tebessum aslinda uyusan gecer ya banada biseyler oluyo unutganlik gibi yani bi anda aklim gidiyo geliyo daha once hic olmazdi mesela sen esime basimi ovdurdum yazmissin ya bi kac saniyeligine benim aklimdan aaa tebessum evliymis gecti :)) yani bu siteyi hamilelerin burda oldugunu bi anda unutuveriyorum bazen hamile oldugumu unutuyorum bi anligina, annemde cok unutkan oldugumu soyluyor bisey anlatiyor hic hatirlamiyorum bunlar hamilelikmi yoksa b12 eksikligimi bilemiyorum sali gunu sorucam dr a. yoksa yaslaniyormuyuummmmm:)))

hadi basarirsin sen ben cozdum seni sen caliskan birisin:)) ben tembel oldugum icin caliskanlar hemen gozume batar:roflol: canim ben 3 senedir burdayim oyle bi atmistim buraya kendimi egitim amacli sonra esimle tanistim donemedim birdaha esim aslen irlandali ama 3 yasindayken ingiltereye gelmis su an ust duzey egitimci. kultur sorunu hic yasamadik ya Allah bozmasin hayatimda tanidigim en mukemmel insan cok uyumlu turkiyedeyken takilirdi dayimin pesine cuma namazina falan gider:) turkce ogreniyor surekli turk tv si izliyor yani ben onu hic yabanci olarak goremedim:roflol:

ayy ege-denizcim ya beni cok güldürdün canim ya :roflol::roflol::roflol:...harikasin naniknanik inan cidden diyorum bak..

esinle iliskinin iyi olmasina yani uyum saglamaniza cok sevidnim ya..harika birsey..masallah Allah bozmasin ..cunku genelde sorun oluyor biliyorsun..ama senin esin de cok uyumlu canim masallah...yoksa müslüman da mi oldu kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar siteye anca girebildim pazar günü diye site bomboş ben çok iyiyim eşim ve annemin arası düzeldi dün ama bu sefer kaynanam sorun birden oğlunu kıskanmaya başladı bak eskiden sana şöyler demişti böyle demişti kaynanan diye eşime eskileri açtı bende araya girdim annemler gitti arkadan konuşmayalım eskiden olanları açarsak olmaz dedim bi daha söylerse gitmeyeceğim bir daha kıskanç kıskanç :)

Herkese iyi pazarlar.. yeni kahvaltıdan kalktık... Evde biraz işlerim var.. Bakıyorum gece sohbetleri de yapılmış. Şimdi uykudayız herhalde değilmi gece kuşları..kaydirigubbakcemile2

merhaba annisler..:1hug:
anlasilan kimseler yok.. ama buraya iki satir yazmadan gün gecirmek olmuyor..

teyzeleri.. dün kizim ilk defa birsey yapti.. elinimi kolunumu ayaginimi bacaginimi bilmem.. ama uzatti ve öyle kaldi.. kipirdayamadim.. benneyaptımki bide korktum aniden gelince.. misafirlikteydik.. ayyy diye bi bagirdim.. herkesin gözü bende.. bebem hala öyle duruyor.. :bbo: millet aciklama bekliyor.. yanimda 3 yasinda bi cocuk vardi ayagima basti dedim..
der demez bide kizimdan tekme yedim..:mymeka: cok fenaydi.. ama cok hostuda:asigim:

Çok şüküriyi gidiyor.Bayağa hareket ediyor benim ki.Yaklaşık bir hafta oldu hisseteye başlayalı.

selamlar iyi pazarlar annişler ve bebişler, bi selam vereyim diye geldim. ama herkes bi uğrayıp gitmiş. hadi iyi bakın kendinize ve kuzulara öptüm.

herkese selam kizlar ve melekleri kaydirigubbakcemile3
lazanyam hosgeldinde ben arada kacırdım.once erkek demisti simdi kızmı diyor doktor?
aa cok sasirdim hayirlisi olsun, saglikli olsunlarda.
annen nasil simdi

iyi pazarlar kizlar, bende bir ugrayim dedim evden cikmadan:) oykucum cok sevindim esinle annenin arasinin duzelmesini, takma sen kayinvaldeni , zaten lafini vermissin:) optum hepinizi fistiklar

canlarım hepinize kocaman selamlar..
biz kızımla geldik.çok iyiz.sizde iyisiniz sanırım bir yaramazlık yok okuduğum kadarıyla.salı günü randevu aldım..inşallah iyi haberlerimizle geliriz..
kimse yok anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…