kızlar geldim doktordan kızım gayet sağliklı herşeyine bakıldı hiçbir sorun yok ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN .gelişimide gayet iyi dedi.maşallah kızıma 687gr olmuş .
kızlar tatlılarım nasılsınız???ben hala Ankara dayım annem ameliyat oldu başarılı geçti iyi şimdi bebeğim de iyi yarın evimize dönüyoruz çok mutluyum kaydirigubbakcemile5 ama cinsiyet konumuz biraz sıkıntılı galiba kızım olacakyerimseniben neyse dönünce ayrıntılı ultrasonda belli olur sizlerden ne haber ???herkes iyidir umarım
selam kızlar.uzun zamandır giremedim.artık çok uzun aralıklarla girebileceğim.laptop bozuldu istanbula servise gönderdik 30 gün içinde gelecekmiş.selence belki söylemiştir size.
umarım iyisinizdir.sayfaları okumaya vaktim yok maalesef.
dün kızımı gördük ultrasona ve kontrole girdik.herşeyi çok güzelmiş haftası ile uyumlu dedi doktor teyzesi.565 gr,24 cm olmuş minik kızım.kalbi,beyni ve böbrek yapısı çok güzelmiş.sanki uzun boylu olucak minik kızım öyle geldi bana.inşallah bu şekilde devam ederiz.rapora devam ediyoruz.
sizlerde iyisiniz inşallah.az kaldı bebişlerimize kavuşmaya.sağlıkla uzun ömürlerle gelsinler inşallah.
hepinizi öpüyorum.
iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz bakalim , once sayfalari bir okuyayim bakayim ne var ne yok:)
fusuncum da burda..öperim öperim:Şeniz:
ooooo neler oluyor burda.. muck mucks falan :)
Gülşah güzel haberlerini bekliyoruz.
Fusün bu arada takvimin değişmiş farketmedik sanma kaydirigubbakcemile:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?