2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin gülşahcım bende arada bi bakıyorum kimsecikler yok bugün
iyi olmanıza sevindim hayırlı haberler getirirsin bize inşallah

iyiyiz şükür bizde. güçleniyor prenses artık sanırım daha net ve fazla hissedilmeye başladı. sen bizden 1 hafta daha öndesin senin daha güçlüdür di mi?

evet canım ya özellikle 2-3 gündür baya güçlü hatta bazen dışarıdan görülüyormu diye tedirgin oluyorum :))

kızlar geldim doktordan kızım gayet sağliklı herşeyine bakıldı hiçbir sorun yok ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN .gelişimide gayet iyi dedi.maşallah kızıma 687gr olmuş .

Canım gözün aydın

Annene geçmiş olsun canım.Sen çok erken öğrenmiştin erkek diye değişirse şaşırmam :)

Canım maşallah kızına

iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz bakalim , once sayfalari bir okuyayim bakayim ne var ne yok:)

Nazancım nerelerdesin karşılaşamıyoruzzzzzz :)

birde arkadaşlar yatış pozisyonumuzla ilgili faydalı bişeyler buldum, bilenler mutlaka vardı ama bilmeyenler için işe yarar diye düşündüm. ( www.bebekbeklerken.com'dan alıntıdır.)
Ayrıca özellikle bu haftadan (23. hafta) sonra yatış pozisyonunuz da önem kazanır.Bebeğinizin en çok siz sol yanınıza yatarken rahat eder. Bunun nedeni kan dolaşımında rahiminize ve dolayısıyla da plasentaya ve bebeğinize giden payın bu pozisyonda artmasıdır.Sırt üstü yattığınızda rahiminiz hemen omurganın önünde yan yana duran ana atar damar (aort) ve ana toplardamar (vena cava) üzerine tıpkı bir taşın su hortumu üzerine yaptığı basıya benzer şekilde bası yapar.Toplardamarın daha belirgin şekilde etkilendiği bu bası kalbe dönen kan miktarının azalmasına neden olur. Sonuçta tansiyon düşmesi ve fenalık hissi ile ortaya çıkan ve ‘’supin hipotansiyon’’ adı verilen tablo ortaya çıkar.bu durum sizin için ne kadar rahatsız edici ise bebeğiniz için de öyledir. Sol yanınıza yattığınız zaman bu risk ortadan kalkar.Sağ yana yatmak ta yanlış değildir.Yan yatarken daha rahat etmek için belinizi ince bir yastıkla destekleyebilirsiniz.Yan yatarken üstte kalan bacağınızı hafif karnınıza doğru çekip alttan yine bir yastıkla desteklerseniz daha rahat edebilirsiniz.

ooooo neler oluyor burda.. muck mucks falan :)

Gülşah güzel haberlerini bekliyoruz.

Fusün bu arada takvimin değişmiş farketmedik sanma kaydirigubbakcemile:CüvCüv:

heh şimdi oldu işte ehuehe.. yaa gülşahcığım kasığımın sol tarafına doğru ara ara sancı gibi bişey giriyor dün doktora söyledim bişey yoktur ama yine de bir idrar testi yaptıralım dedi. Bu hafta içi hem şeker yüklememi hem de idrar testimi yaptıracam. Bu arada siz tetanoz vuruldunuz ama doktoruma sorduğumda gerek yok dedi. Eşimde zararı yoksa doktor istemese de yaptır dedi.. Off çok kararsız kaldım

selam kızlar hafta sonu pek giremiyorum eşimden bana düşmüyor fazla...istemiyorum da hafta sonu onda dursun bari :))))
dün eşimle gezmeye gittik hava çok hoştu...çarşı pazar,yemek,alışveriş falan filan...
bana da kıyafet alacaktık ama ben hiçbir şey beğenemedim..ve çok üzüldüm...elbiselerdeydi gözüm hep fakat berbat durdu...çok kilolu gösteriyor tavsiye etmem..sanki hemen doğuracakmışım gibi...hırka,gömlek,kazak baktım ama sanki üstüme löp diye oturdu hepsi...eşim diye paranoya yapıyorsun valla çok yakıştı....ama ben nereye girsem 5 karış suratla çıktım..bayrama ne giysem ya yakıştıramıyorum hiçbirşeyi...doğumdan sonra kilo veremeyipte üstüne kıyafet olmayan sonrada psikolojisi bozulan kadınları çok iyi anladım...gerçekten yakışmıyor....inşallah doğumdan sonra hemen atarız kilolarıımızı....bide satış elemanı bayan diyorki "bence bu kıyafeti alın,normaldede giyebilirsiniz.nasılsa doğumdan sonra birkaç ay kiloyu veremeyeceksiniz"klava:
eşimde dedi neden öyle diyorsunuz,söylemeyin zaten üzülüyor kilo alıyorum diye:çok üzgünüm:
işte böle kızlar yaa..neyse ben geçmişi okuyayım

melekcim yptır ne olur ne olmaz.
yarın sabahtan git yaptır aşıyı.vucuda hiç bir zararı yok..aynı kasık sancıları bende de oluyor.doktorum rahim iplerinin gerilmesinden dedi..biz panik atak oluruz yakında diyeyim ben sana..
rehavetcim canım benim inan aynı durum bende de var.giydiklerimi beğenmiyorum.saçımı makyajımı filan..dün kırmızı oje sürdüm onu bile yakıştıramadım düşün..
kiloları dert etmek yok..biz birbirimizin desteği ile evel Allah veririz..:1hug:

gülşah valla beğenmiyorum sanki suratım kocaman oldu..eşim diyor senin kadar abartanını görmedim...sen hamilesin elbette kilo alacaksın incecik belle kim doğurmuş..kim taşır öyle çocuğu dedi...valla makyaj falan da kar etmiyor artık..of of....hiç hayal ettiğim gibi durmadı üstümde baktıklarım....ben böyle çok şık şirin durmasını isterdim ama bööööğğğğğ...aman neyse çıplak gezmeyiz.napalım kaldı 3.5 ay....bi şekilde geçer

güzeli kız doğruları söylemiş ama en az 1 ay sonra toparlamaya başlıyorsun kendini. Birden vücud kaldıramaz zaten.. Ben az önce tartıldım 4,5 kilo almışım. 24 haftadayım. Ama biliyorum ki asıl bu haftalardan sonra kilo hızla alacaz. 1 haftada yarım kilo almışım.

Üzülme benim işyerindeki arkadaşım 25 kilo aldı. 4 aylık doğum izninde hemen hemen önceki hali gibi geldi.. Eninde sonunda verecez. Bence hamileliğimizin güzelliğini bilip takmayalım hiçbirşeyi.. Alcaz tabiiki kiloları:CüvCüv:

Ama benim ağrım böyle bazen sanki vajinadan doğru birden bıçak saplanır gibi sızı gibi yanii..

Yaa kendimizi dinlememiz lazım ama sadece doktora emanet etmekle de olmuyor.. Bebeğini kaybedenler diye bir konu var kk da.. okudum biraz moralim çok bozuldu.... bıraktım hemen okumayı etkilenmeyeyim diyee.. Allahım bebeklerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin..

selam kızlar,
:lepi:öncelikle FENERBAHÇEMİ galibiyetinden ötürü tebrik ediyorummm.:hooray:
ben hamileliğin kadınlara çok yakıştığını düşünüyorum:CüvCüv:. kendimi de çookkk şirin buluyorum dert etmeyin yakışmıyor diye bence içimizdeki melekler bizim çok şirin görünmemize neden oluyorkaydirigubbakcemile5.
:uhm:bugün kasıklarım özellikle idrardan sonra kasılı kalıyor ve baş ağrım bu günlerden fazla böyle sıkıntısı olan var mı kızlar?
hepinizi öpüyorumma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…