2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben çoğu zaman hiç girmiyorum o konulara..
evet kötü konular ve yaşayan bilir ama bizim için sakıncalı bu tarz konular.
bence hiç girme ve okuma..

bende gülşaha kasık ağrılarımdan bahsediyordum.. Doktora söyledim özellikle sabah idrardan sonra oluyor o kasık ağrılarım..

aslında benim iki böbreğimde de taş var ve onlarda ağrı yapıyor. gerçi doktorum taşların seni ara sıra yoklar dedi ama

bende ilk hamile kaldığımda doktor keseyi gördüğünde 2 tanede küçük çikolata kisti gördü. İyiki hamile kalmışsın genelde doğumla gider bu kisler dedi. Biz bu şekilde kisleri olanlara hamile kalmalarını öneriyoruz dedi. Acaba diyorum onlar mı ağrı yapıyor.. Doktor onlarda ağrı yapabilir dedi..

canım hamilelerde o ağrılar sancılar inan çok normal..
bende çok çekiyorum..
ilerleyen haftalarda bebeğimizin büyümesi ve rahimin genişlemesini belirli bir süreden sonra taşıyamıyor vucudumuz..
panik yok..
biz iyiz canımmm...

kızlar ben çkıyorum biraz uzanıp tv izleyeceğiz.. eşimde bırak artık diyorrr :) hadi öptüm hepinizi

canlarım ben çıktım hepinize tatlı rüyalar. rüyalarınızda meleklerinizi görün. ben oğlumu gördüm rüyamda ben esmer babası esmer oğlumu sarışın renkli gözlü gördüm babama benziyordu dedesine yani. ayyy öyle bişi olsa dedesi yer bitirir onu allahımdan hayırlısı. hoşçakalınn

canim gunduzleri cok kosturmacadan cok fazla bakamiyorum bu aralar, bu saatlerde isim bitincede kimsecikler olmuyor

tsk ederim canim saol iyiyim sen nasilsin bebis nasil
bende yatiyorum artik canim iyi geceler, optum hepinizi

herkese günaydın güzel anneler iyi bir hafta geçirmek dileğiyle hepinizi öpüyoruzzz

günaydın arkadaşlar hepinizee.....
ben çoook kötü grip oldum yawwww burnum hapşırma bide boğazm gıcık oldu iyice nane limon içmekten gına geldi öf ya hiççç halimde yoook ama burayada yazmadan edemiyorummmm
çarşamba doktorumuza gideceğiz allahın izniyleeee OĞLUŞUMU ÇOOOK ÖZLEDİM

herkese günaydın nasılsınız arkadaslar bebişler nasıl görüşmeyeli
ya kızlar bişey sorucan ben bebğimie isim düşündünmde bitane sizinde fikriniz almak istedim
eğer %100 erkek se yani kesinleşirse bebişime nazım hikmetin adını koymak istiyorum nasıl sizce güzelmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…