2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

daha once de bu konuda fikrimi belirttigim uzere; ben cocuguma herhangi dini / siyasi cagrisim yapacak bir isim koymayacagim. ilerde ne ile karsilasilacagi belli olmaz.
benim fikrim tabi bu, yoksa isim guzel.

daha once de bu konuda fikrimi belirttigim uzere; ben cocuguma herhangi dini / siyasi cagrisim yapacak bir isim koymayacagim. ilerde ne ile karsilasilacagi belli olmaz.
benim fikrim tabi bu, yoksa isim guzel.

ozaman sadece nazım olsun olmazmı kız olursada piraye

GÜNAYDIN KIZLAR BİZ HAFTA SONU ANNEME GİTTİK .DÜN GECE EVE DÖNDÜK AMA NE DÖNÜŞ.YATARKEN BALKONUN KAPISINI AÇIK BIRAKMIŞ BENİM AKILLI KOCAM.SABAH MİDE BULANTISI İLE KALKTIM BOĞAZIM YANIYO FELAKETİM.ÇOK FENA SOĞUK ALDIM.
JNM BEN NAZIM HİKMET HAYRANIYIM VE MÜKEMMMEL Bİ İSİM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM AMA SEVMEYEN İNSANLAR DA VARDIR VE BUNU BEBİŞİNE YANSITABİLİRLER İNCİLEBİLİR.TEK NAZIM İSMİ DE GÜZEL piraye DE EŞİNİN İSMİ ANLAŞILAN SEN DE DE Bİ TAKINTI AYRI Bİ HAYRANLIK UYANDIRMIŞ.yazdığı,bir şiirinde 'karım benim dilleri baldan tatlı arım benim!' diye hitap ettiği eşinin adı.kelime anlamı olarak güzel,hoş,süslü bayan anlamına geliYORMUŞ.
VE DUYULMAMIŞ ENTERESAN Bİ İSİM TABİKİ KARARI VERECEK OLAN SİZSİNİZ.HERKEZİN SAYGI DUYACAĞINA EMİNİM.

Kizlar burada silenler çaldi.yine aci aci .
uzun uzun kavaklar
dökülüyor yapraklar
ben atama doymadim
doysun kara topraklar.
Atamizi saygiyla aniyoruz ve sayiyoruz....

günaydın hepinize canlarım:Şeniz:
denizcim bende elife katılıyorum..siyasi içerikli bir isim olduğunu düşünüyorum..
daha farklı isimler koymayı düşünsen..
ama tabi sizin tercihiniz..

deniziğim tam istediğin gibi bir isim bulmuşun oğlusuna pazartesi bulalım diyorduk sen bulmuşun annesi adıyla yaşasın tabi kızsa pirayede güzel isim

iyi elifcim ne olsun canım..
haftasonunu geçirdim kayınvalidemde dün akşam geldik evimize.
daha yatağımı toplamadım düşün yani..

SORU:
Kızlar size bir sey danısacagim
haftasonu bebek arabalarina baktik biraz. buyuk kalemlerden biri oldugu icin mumkun oldugunca erken arastirmaya baslamakta fayda var dedim. cok fazla cesit var ve cok para hakkaten arabalar.CADIARZU
simdiii;
bir 3 lu set buldum. portbebe / puset / anakucagi olan.
bide 2li set vardi port bebe yoktu onda.
soru su ki; bu portbebe denen alet kullanisli biseymi.
yani yenidogmus bebek mesela, anakucagina yatirilamaz bence kemikleri filan omuriligi o sekli alacak kıvrılacak,
yenidogan bebegi portbebeye yatirmak daha mantikli gibi geldi bana.
duz en azindan.
kesinlikle kucagimizda tasimaya karsiyiz biz arabada guvenlik acisindan.
ne diyorsunuz bu portbebe konusunda?
e-bebekte biz elemanlarla konusurken yaninda bebegiyle bi kadin geldi, o da dahil oldu muhabbete, portbebeyi cok gereksiz buluyordum ama simdiye kadar en cok onu kullandim dedi bize. kafamiz karisti yaww

ahh canım ben garip kızıma hiç böyle şeyler almayacağım için fikir beyan etmiim..şevkini kırmiim canım:Şeniz:

ya ben neden göremiyorum oğlumu rüyalarımda

canım dikkat etmek lazım artık kendimize.. havalar iyice soğumaya başladı. senin oralar daha da soğuktur herhalde. Bir an önce iyileşmen dileğiyle. Çarşamba günü haberlerini bekliyoruz o zaman. Bakalım bebişimiz büyümüşmü? annesine neler yapacak?:CüvCüv:

canım nazım ismi de piraye ismi de güzel bence. Fakat çocuklarımıza öyle isimler koymalıyız ki ilerde bizi sorgulamasınlar. verdiğimiz isimleri taşıyabilsinler.Etkisi ve tesiri altında kalmayacakları, yaşamlarına sadece bizim değil kendilerinin de yön verebileceği isimler olsun.

valla
ben bayıldım nazıma hayranım zaten hikmeti olmasada sade nazımı çok sevdim
bu arada kızlar bişey daha soracam nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cevap verin
hani ibrahim tatlısesin bir şarkısı ar tosuno diye hareketli ya ben onu açınca sanki karnımda kelebek kanet çırpıyor gibi oluyor bebğimmidir sizce yoksa ben kafayımı yiyorum ama kaç kere denediysem aynısı oldu suanda olduğu gibi
bişy söyleyinmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ya bende bu hafta yavaş yavaş araştırmaya başlayacam. Çok araştırma yapmadım henüz çok yorum yapamayacağım fakat bebeği olan arkadaşlarımın genelde önerileri
bebek arabası alırken
hafif olmasına
altındaki filenin eşya konulacak yerin çok aşağıda olmamasına biraz yukarıda olmasına
ve arabanın çift yönlü olmasına dikkat et dediler. Çünkü ilk başlarda bebek sana yüzü dönük şekilde geziyorsun :)

elifcim bizim pusetimiz var eltimden aldım..
sepetimiz var kayınvalidem süslicek onuda eltim verdi..
bebek arabasında onu sürmek bana zor geliyor..
bide bizim arabamız var zaten.ben arabanın arka koltuğuna puseti koyup gitmeyi düşünüyorum heryere..
araba olmadığında da kucağıma almak istiyorum..
ne bilim hayatım bana biraz gereksiz geliyor yani inan böyle şeylere hiç hevesim yok..
onu alacağıma kenarında parası olsun oda yapacağıma para olarak onun olsun istiyorum..
sonuçta özel sektördeyim yani az çok geleceğini garanti altına almak istiyoruz biz bebeğimizin..
ama yapanlarada saygı duyuyorum..ne güzel hevesleri var..
ben çok hevessizim bu konuda anam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…