herkese günaydın nasılsınız arkadaslar bebişler nasıl görüşmeyeli
ya kızlar bişey sorucan ben bebğimie isim düşündünmde bitane sizinde fikriniz almak istedim
eğer %100 erkek se yani kesinleşirse bebişime nazım hikmetin adını koymak istiyorum nasıl sizce güzelmi
daha once de bu konuda fikrimi belirttigim uzere; ben cocuguma herhangi dini / siyasi cagrisim yapacak bir isim koymayacagim. ilerde ne ile karsilasilacagi belli olmaz.
benim fikrim tabi bu, yoksa isim guzel.
ozaman sadece nazım olsun olmazmı kız olursada piraye
günaydın hepinize canlarım:Şeniz:
denizcim bende elife katılıyorum..siyasi içerikli bir isim olduğunu düşünüyorum..
daha farklı isimler koymayı düşünsen..
ama tabi sizin tercihiniz..
iyi yapmissin Gülşah'ım bırak daginik kalsin :sm_cool:iyi elifcim ne olsun canım..
haftasonunu geçirdim kayınvalidemde dün akşam geldik evimize.
daha yatağımı toplamadım düşün yani..
canlarım ben çıktım hepinize tatlı rüyalar. rüyalarınızda meleklerinizi görün. ben oğlumu gördüm rüyamda ben esmer babası esmer oğlumu sarışın renkli gözlü gördüm babama benziyordu dedesine yani. ayyy öyle bişi olsa dedesi yer bitirir onu allahımdan hayırlısı. hoşçakalınn
günaydın arkadaşlar hepinizee.....
ben çoook kötü grip oldum yawwww burnum hapşırma bide boğazm gıcık oldu iyice nane limon içmekten gına geldi öf ya hiççç halimde yoook ama burayada yazmadan edemiyorummmm
çarşamba doktorumuza gideceğiz allahın izniyleeee OĞLUŞUMU ÇOOOK ÖZLEDİM
herkese günaydın nasılsınız arkadaslar bebişler nasıl görüşmeyeli
ya kızlar bişey sorucan ben bebğimie isim düşündünmde bitane sizinde fikriniz almak istedim
eğer %100 erkek se yani kesinleşirse bebişime nazım hikmetin adını koymak istiyorum nasıl sizce güzelmi
SORU:
Kızlar size bir sey danısacagim
haftasonu bebek arabalarina baktik biraz. buyuk kalemlerden biri oldugu icin mumkun oldugunca erken arastirmaya baslamakta fayda var dedim. cok fazla cesit var ve cok para hakkaten arabalar.CADIARZU
simdiii;
bir 3 lu set buldum. portbebe / puset / anakucagi olan.
bide 2li set vardi port bebe yoktu onda.
soru su ki; bu portbebe denen alet kullanisli biseymi.
yani yenidogmus bebek mesela, anakucagina yatirilamaz bence kemikleri filan omuriligi o sekli alacak kıvrılacak,
yenidogan bebegi portbebeye yatirmak daha mantikli gibi geldi bana.
duz en azindan.
kesinlikle kucagimizda tasimaya karsiyiz biz arabada guvenlik acisindan.
ne diyorsunuz bu portbebe konusunda?
e-bebekte biz elemanlarla konusurken yaninda bebegiyle bi kadin geldi, o da dahil oldu muhabbete, portbebeyi cok gereksiz buluyordum ama simdiye kadar en cok onu kullandim dedi bize. kafamiz karisti yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?