ben ise bebek arabasını çok fazlasıyla kullanacağımı düşünüyorum. Her yere araba ile gitmiyoruz sonuçta. Ben bebeğimle beraber caddeye doğru yürüyüş yapmak isterim. Bebeğimi pusete koyup açık hava almak için sık sık dışarı çıkarız..
Alttaki file konusuna gelince chicconun bazı modellerinde çok aşağıdaymış.içine bişeyler konulunca resmen yere sürünüyor diyorlar..
valla benim alınacak bir süt pompam kaldı küveti bide mama sandalyesi ama mama sandalyesi için erken daha doğsun sonra alacağım başka bişeyimiz yok şimdilik düşünüp bişeyler bulmazsam
inanmiyorum esmaaa masallah
biz daha hic biseye baslamadik valla.
valla bizde bişey almadık. Chiccoda indirimden aldığım tulumlar dışında. Birkaç eşya hediye geldi. (Kıyafet, oyuncak vs..) Bu haftadan itibaren neler alacağıma neler almayacağıma karar verebilmek için netten ve etraftan biraz araştırıp 15 gün içinde almaya yavaş yavaş başlıcaz.
Hayatist bu arada bende geleceğim o seminere.. İstanbul'daki bütün arkadaşlar davetlidir herkes gelebilir. Ama sabahtan Füsunla mothercare gidip indirimde bişeyler varmı diye bakınacağız.. Sende gel istersen sonra da hastaneye geçeriz.
valla benim alınacak bir süt pompam kaldı küveti bide mama sandalyesi ama mama sandalyesi için erken daha doğsun sonra alacağım başka bişeyimiz yok şimdilik düşünüp bişeyler bulmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?