2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Melekcim evet, herkesin ortak fikri tek elle kapanabilir ve nispeten hafif olmasi heralde.
ama su file kismini hic duymamistim hımm bak bide bu var ha CADIARZU

Gulsahcim sen sanslisin ne guzel.
bende aynen senin gibi dusunuyorum, gereksiz birsey alma taraftari degiliz.
o yuzden bu kadar arastiriyorum zaten hani portbebe filan illa gerekliyse alicam, yoksa ne gerek var.
birde bende de araba var ama yazin filan parka bahceye goturdugumuzde gene icine yatacagi / oturacagi biseye ihtiyaci olacak gibi geliyor bana.
bazen diyorum simdi almiyim ihtiyac dogarsa aliriz diye.
babasi kanguru ile tasiyacagini iddaa ediyor ama guven olmaz ona kaydirigubbakcemile

ben ise bebek arabasını çok fazlasıyla kullanacağımı düşünüyorum. Her yere araba ile gitmiyoruz sonuçta. Ben bebeğimle beraber caddeye doğru yürüyüş yapmak isterim. Bebeğimi pusete koyup açık hava almak için sık sık dışarı çıkarız..

evet bizimkiler bahar bebegi olacagi icin hava guzel oldukca hergun disari cikarip hava aldiririm, e bu durumda da mutlaka lazim biseyler.

bende gereksiz şeyler almak istemiyorum. zaten evimiz küçük.. ıvır zıvıra gereksiz parayı bende vermek istemem ama sık kullanacağım ve uzun süreli kullanacağım şeyleri almam şart. Bunlardan biri bebek arabası. Ama mesela ana kucağı sanki biraz gereksizmiş gibi uzun süreli kullanılmayacak gibi geliyor. Tabiiki araştırmadım henüz tam olarak etkilemek istemem. sadece arabayı kesin düşündüğüm için onu biraz araştırdım.

Alttaki file konusuna gelince chicconun bazı modellerinde çok aşağıdaymış.içine bişeyler konulunca resmen yere sürünüyor diyorlar..

günaydın bayanlar..hafta sonunuz nasıl geçti..başta kilodan bahsetmişsiniz valla bilmiyorum artık kaç oldum çıkmaya korkuyorum inanın...
sonraa CHE cim isim danışmışsın...bende siyasi çağrışım yapan isimler koymaktan yana değilim..yani mesela deniz çok fazla konulan bir isim fakat çok kişiden duydum acaba deniz gezmişten dolayı mı koydu deyipte eleştirenleri...sonuçta herkesin inancı,siyasi görüşü farklı...ikileme neden olcak isim koyma derim ama direk nazım koysan kimse bişey anlamaz gibi geliyor bana...piraye de çok hoşş
ELİF-BS cnm bende port bebe düşünüyorum ilk 3 ay ondan taşınıyr bebek...ama tek bulursam alacağım çantalı takımları var ben öyle çanta kullanmam istemiyorum
bebek arabsında çift yönlü olması,hafif olması çok önemli ve genelde marka arabalar çok ağır..alanlar tavsiye etmiyor...benim arkadaşım duyulmamaış bir marka aldı ve memnun bütün özellikler var ve ağır değil..ağır olanı sürmesi de zor..çok araştırmak lazım
kanguruyu ise hiç önermiyorum,özellikle erkek bebekler için çok sağlıksızmış

valla benim alınacak bir süt pompam kaldı küveti bide mama sandalyesi ama mama sandalyesi için erken daha doğsun sonra alacağım başka bişeyimiz yok şimdilik düşünüp bişeyler bulmazsam

Herkese günaydın.Ben araba konusunda şanslıyım.Teyzemiz sağolsun:))).
Medical Park Hamilelik Seminerine kayıt yaptırdım.Gidecek olanlar var mı 15 kasımda?Belki karşılaşırız.

bence de ana kucağına hiç gerek yok zaten ilk aylarda hastane dışında bebeği çok fazla çıkarmıyorsun dışarı. İlk 3 aydan sonra bebeklerimiz gezmelere yavaş yavaş başlayacaklar.

inanmiyorum esmaaa masallah
biz daha hic biseye baslamadik valla.

şimdi cumartesi beşiğimizede baktık beğendik ama odamıza sığmıyo bayram temizliği yaparken odamızı değiştireceğiz şubatta da beşiğimiz gelir sonrada oğlum canı ne zaman gelmek isterse buyursun gelsin

valla bizde bişey almadık. Chiccoda indirimden aldığım tulumlar dışında. Birkaç eşya hediye geldi. (Kıyafet, oyuncak vs..) Bu haftadan itibaren neler alacağıma neler almayacağıma karar verebilmek için netten ve etraftan biraz araştırıp 15 gün içinde almaya yavaş yavaş başlıcaz.

Hayatist bu arada bende geleceğim o seminere.. İstanbul'daki bütün arkadaşlar davetlidir herkes gelebilir. Ama sabahtan Füsunla mothercare gidip indirimde bişeyler varmı diye bakınacağız.. Sende gel istersen sonra da hastaneye geçeriz.

benim araba hediye gelecek valla
sanlıyım yatağını annem alacak örgülerinide
diğer kıyafetleride ingiltereden gelecek
biraz beleşçi oluyoz ama napalım demi

ne semineri melekcim bu?

valla benim alınacak bir süt pompam kaldı küveti bide mama sandalyesi ama mama sandalyesi için erken daha doğsun sonra alacağım başka bişeyimiz yok şimdilik düşünüp bişeyler bulmazsam

sen hastane çantasını dahi hazırladın dimi..kaydirigubbakcemile5
bana daha var..
bide yeminliyim ya..ondan da böyle kaldım..:CüvCüv:hihoyyyt

ya ben kanguruyu çok seviyordum erkek bebeklere zaralıymış dediniz yoksan-m bayıılıyorum onlara ya

Ben Avcılarda oturuyorum biliyorsunuz.Anca seminere geleceğim gibi görünüyor.Bir de daha eşime söylemedim.Geçen perşembe bir arkadaşım doğum yaptı diye Bakırköye gittim.Eve geldiğimde kanamam olmuştu.Çok korktuk ikimizde.Bakalım ne tepki verecek gideceğim deyince.Yani oraya geleceğimde daha kesin değil.Neler alacaksınız bakalım?

ay benim annemler okdar güzel yünler almışki yün haline bile bayıldım ya süperlerdi
örülmüş halini düşünemiyorum bile

elifciğim şimdi Fusün bahsetmişti Kadıköy şifadaki hamilelik yogasından. Birincisi hala dönüş sağlamadılar. Ama Medical Park Göztepe de de hamilelik eğitim programı başlıyor. Ücretsiz bende afişi var şimdi tarar eklerim içeriğini.

Medicaldeki daha geniş kapsamlı ve sonunda sertifikanı da veriyorlar.15 kasımda başlayıp 6 Ocak da bitecek. 15 günde bir Cumartesi günleri olması da avantaj. Şifada her Cumartesi hiç zamanımız kalmayacak bize. ve sadece yoga.
Birazdan tarayıp ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…