2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 32.haftadan sonra emzirme ve anne sütünün önemi seminerine katılıcam..
birde normal doğum için nefes alıp vermeyle ilgili bir seminer olacakmış.ona da katılıcam Allah izin ederse..
mart anneleri çok bilinçli.maşallah bizeeeeee:teytey::hooray:

sen hastane çantasını dahi hazırladın dimi..kaydirigubbakcemile5
bana daha var..
bide yeminliyim ya..ondan da böyle kaldım..:CüvCüv:hihoyyyt

evet gülşahcığım eksiklerimiz var ama önemli şeyler değiller
bebeğimin birsürü örgüleri var annanesi babanesi büyük ananesi herkes örüyo bişeyler bilmem hepsini giyebilirmi ananemiz sırf 8 tane çeket ördü yeleği süveteri kazağı saymıyorum babanemizde ölesine yeter dedikce örüyolar örsünler banane şimdi babanemiz yün yayt örüyo evimiz soğuk olur bebğim üşümesin diye pantolanların altından giyecekmiş örme diyorum sen karışma ben giydiririm diyo o bakacak ya iyi ben varkende sen karışma diyorum anlaşıyoruz :jeyyar:

Anladim canım, Kadikoy sifadaki sadece yoga degil yalniz.
orada bi yanlislik var. tabi sen hangisini begenirsen ona devam edersinde. Ben belirteyim dedim :lepi:

Canım önümüzdeki hafta ararlar 22sinde başlıycak ya merak etme :1hug:

Arakdaşlar size haber veriyim.Siz de bilgilenin.Ben cuma günü deteylı ultrason için hastaneye gitmiştim.Bugünde sağlık ocağına gittim aşı için hemde demir ilacımı yazdırıyım dedim.Yazdırdım eczaneye geldim.Ekrandan baktı sskya bağlandı siz bugünlerde özel hastaneye muayene oldunuz mu dedi adam evet dedim.Oradan kalma 10 ytl borcunuz var dedi.İyi de ben ilaç yazdırmadımki dedim.İlaçla bir alakası yokmuş bunun ister yazdır ister yazdırma muayene ücretinin bir kısmını hastaneye ödüyosun 10 ytl side sana borç yazılıyo eczaneye gittiğinde öğreniyosun.Her muayenede böyle olucakmış kızlar 10-10-10 birikicek yani

günaydınlar herkese. bu sabah erkenciyim bende. raporum cumartesi günü bitti sabahtan okula gidip sevk aldık ordan hastaneye. yarın heyete gircez raporumuz yenilecek. birde aylık tiroid kontrolü için kan verdim hazır kan veriyoken hemogram da istedi dr.um. benimde damar bulamıyo her hemşire canımı acıtıyo kimisi. eve geldim şimdi işte.
araba konusunda bende ağır bişey alma taraftarı değilim baby2go nun bir modelini beğendim ben. 4 tekerli, çift yönlü, çok hafif. katlanmasıda kolaydı ve katlanınca baston pusetler kadar kalıyor araba bagajında yer açısından önemli. sanırım alacağım zaman onu alırım. birde pierre cardin'in enigma modeli sanırım yılın arabası seçilmiş ben netten gördüm, canlısını gören var mı arkadaşlar?

benden habersiz sakın seminerlere falan gideyim demeee, küseriz analı kızlı size -tatlicadiarzu- bende gelcem senlen.

yaa bizde hiç bi hastanede falan egzersiz progamı cart curt yok dimi gülüm??
evde yapayım diorum hep erteleniyo. araştırdın mı sen hiç, aslında anaklinikte olmalı ama ben hiç duymadım yafu.

gunaydin guzel anneler okuyabildigim kadariyla herkes iyi masallah che cim nazimda pirayede cok guzel isimler isimleri gibi bireyler olurlar umarim, kizlar yoga yi kesinlikle tavsiye ederim en azindan bi deneyin. bu arada kiyafetin disinda bende bisey almadim bebise zaten nerden baslayacgimida bilmiyorum :)) soyle bi 1 ay daha gecsin bakalim.

yani illa herkes 7. ayda alışveriş yapacam diyo öylemi:)) benmi çok aceleciyim yoksa sizmi mızmızsınız anlamadım:dilcikar: neyse allahım bebeklerimize sağlıklı uzun ömür versinde ben başka bişeycik istemiyorum

selam kızlar nasılsınız ben ve bebişim iyiyizde ablamızla biraz problemimiz var cuma günü toplantımız olduğunu söylemiştimya ben gidemedim babası çıkışta öğr görüştü yazısına birazdaha çalışsın okuması içinde bazen okuyor bazen takılıyor demiş aranızda sınıf oğr varmı bu dönemde normalmi ama sınıfında okumayı sökende varmış offf offf stres yapıyorum iyce çok üzülüyorum napmalıyım tavsiyelerinize ihtiyacım var bayanlar

esmacim doktorumuz bize ilk gittigimiz gunlerde, 28. haftadan once yani bebek dogsa bile yasatabilir hale gelmeden once bisey almayin demisti.
sadece size degil her hastama ayni seyi soyluyoruz.psikolojisi cok bozuluyor insanlarin demisti.
ben kendimi bildigimden allah korusun oyle bisey olsa esyalar evde ben evde deliririm duramam.o yuzden doktorumun dediklerine katildigimdan bekliyorum 28. haftayi.
ama allah korusun zamaninda dogar da baska bisey olur yine kaybedilir bebek o ayri allah hepimizi korusun.
herkesin kendi fikri, saygi duyarim ama ben bu yuzden yapmiyorum henuz alisversi.
hepimize bebeklerimize saglikla kavusturmak nasip etsin.:Saruboceq:

boddimcim biz yani sahsen ben miz mizim bacim. ama elifin dedigi gibi bizede doktor 24 . haftada yasatiliyo bebek dedi bende biraz onun etkiside var gerci kocisime kalsaydi biz 1 ay onceden almistik herseyini :roflol: nasil bir alisveris heyecani icinde anlatamam :)

yani elifciğim diyorum ya allahım sağlıklı uzun ömür versin diye hiç birşeye garantimiz yok çünkü yapmamız gereken en önemli şey bebeklerimiz için dua etmek allahım onları bizlere bağışlasın

canımın içi doğumevinin doktoru ya benim doktorum doğumevinde var..
ben yarın gidicem doktora tam tarihleri ve datayları alıcam yazarım sanada..
anaklinik bu konuda pasif canım.
benim kuzenim yeni doğum yaptı hamileliğinide orda takip ettirdi taşkın beye..
hiç böyle şeylerden bahsetmemişler..

canımın içi doğumevinin doktoru ya benim doktorum doğumevinde var..
ben yarın gidicem doktora tam tarihleri ve datayları alıcam yazarım sanada..
anaklinik bu konuda pasif canım.
benim kuzenim yeni doğum yaptı hamileliğinide orda takip ettirdi taşkın beye..
hiç böyle şeylerden bahsetmemişler..

bende sadece iç zıbın takımını aldım kızlar ama içim gidiyor almak için bu aydan itibaren yavaş yavaş başlayacağm inş sağlıcakla giymeleri nasip olur

jnm sıtres yapma sabırlı ol.sengözlerimebaksanab sınıf öğrt diilim ama kardeşimdede aynı sorunlar vardı .

ben bu ayın 13 unde renkli ult.gideceğim ve o gün allah izin verir ise tam gün izinli olacağım hast çantası için alışveriş yapacağım bi aksilik olmazsa. kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

bide kızlar ben çok fena soğuk aldım midem berbat. sabahtan beri mafım yani boğazım yanıyor ve üşüyorum.ve başım çatlıyor. senağlama

dediğim gibi allah sağlıklı uzun ömür versin meleklerimize aman annesi yesin onu deli gibi göbeğimi seviyorum yaa doğsaydıda kendisini sevseydik

canım geçmiş olsun kocişin cezalı balkon kapısını açık utunmak ne demek bu soğukda gece üşüyüp uyanmadınızmı ayolkaydirigubbakcemile

mrb arkadaşlar,renkli ultrasyona cumartesi girdim sıra geldi şeker testine bu haftaiçi şeker testini yapacam ama doktorum ek olarak kan ve idrar testide istedi bu testleri neden tekrar istediğini anlamadım bu konuda bilgisi olan varmı cevap verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…