sen hastane çantasını dahi hazırladın dimi..kaydirigubbakcemile5
bana daha var..
bide yeminliyim ya..ondan da böyle kaldım..:CüvCüv:hihoyyyt
elifciğim şimdi Fusün bahsetmişti Kadıköy şifadaki hamilelik yogasından. Birincisi hala dönüş sağlamadılar. Ama Medical Park Göztepe de de hamilelik eğitim programı başlıyor. Ücretsiz bende afişi var şimdi tarar eklerim içeriğini.
Medicaldeki daha geniş kapsamlı ve sonunda sertifikanı da veriyorlar.15 kasımda başlayıp 6 Ocak da bitecek. 15 günde bir Cumartesi günleri olması da avantaj. Şifada her Cumartesi hiç zamanımız kalmayacak bize. ve sadece yoga.
Birazdan tarayıp ekliyorum
elifciğim şimdi Fusün bahsetmişti Kadıköy şifadaki hamilelik yogasından. Birincisi hala dönüş sağlamadılar. Ama Medical Park Göztepe de de hamilelik eğitim programı başlıyor. Ücretsiz bende afişi var şimdi tarar eklerim içeriğini.
Medicaldeki daha geniş kapsamlı ve sonunda sertifikanı da veriyorlar.15 kasımda başlayıp 6 Ocak da bitecek. 15 günde bir Cumartesi günleri olması da avantaj. Şifada her Cumartesi hiç zamanımız kalmayacak bize. ve sadece yoga.
Birazdan tarayıp ekliyorum
bende 32.haftadan sonra emzirme ve anne sütünün önemi seminerine katılıcam..
birde normal doğum için nefes alıp vermeyle ilgili bir seminer olacakmış.ona da katılıcam Allah izin ederse..
mart anneleri çok bilinçli.maşallah bizeeeeee:teytey::hooray:
yani illa herkes 7. ayda alışveriş yapacam diyo öylemi:)) benmi çok aceleciyim yoksa sizmi mızmızsınız anlamadım:dilcikar: neyse allahım bebeklerimize sağlıklı uzun ömür versinde ben başka bişeycik istemiyorum
yani illa herkes 7. ayda alışveriş yapacam diyo öylemi:)) benmi çok aceleciyim yoksa sizmi mızmızsınız anlamadım:dilcikar: neyse allahım bebeklerimize sağlıklı uzun ömür versinde ben başka bişeycik istemiyorum
esmacim doktorumuz bize ilk gittigimiz gunlerde, 28. haftadan once yani bebek dogsa bile yasatabilir hale gelmeden once bisey almayin demisti.
sadece size degil her hastama ayni seyi soyluyoruz.psikolojisi cok bozuluyor insanlarin demisti.
ben kendimi bildigimden allah korusun oyle bisey olsa esyalar evde ben evde deliririm duramam.o yuzden doktorumun dediklerine katildigimdan bekliyorum 28. haftayi.
ama allah korusun zamaninda dogar da baska bisey olur yine kaybedilir bebek o ayri allah hepimizi korusun.
herkesin kendi fikri, saygi duyarim ama ben bu yuzden yapmiyorum henuz alisversi.
hepimize bebeklerimize saglikla kavusturmak nasip etsin.:Saruboceq:
benden habersiz sakın seminerlere falan gideyim demeee, küseriz analı kızlı size -tatlicadiarzu- bende gelcem senlen.
yaa bizde hiç bi hastanede falan egzersiz progamı cart curt yok dimi gülüm??
evde yapayım diorum hep erteleniyo. araştırdın mı sen hiç, aslında anaklinikte olmalı ama ben hiç duymadım yafu.
benden habersiz sakın seminerlere falan gideyim demeee, küseriz analı kızlı size -tatlicadiarzu- bende gelcem senlen.
yaa bizde hiç bi hastanede falan egzersiz progamı cart curt yok dimi gülüm??
evde yapayım diorum hep erteleniyo. araştırdın mı sen hiç, aslında anaklinikte olmalı ama ben hiç duymadım yafu.
selam kızlar nasılsınız ben ve bebişim iyiyizde ablamızla biraz problemimiz var cuma günü toplantımız olduğunu söylemiştimya ben gidemedim babası çıkışta öğr görüştü yazısına birazdaha çalışsın okuması içinde bazen okuyor bazen takılıyor demiş aranızda sınıf oğr varmı bu dönemde normalmi ama sınıfında okumayı sökende varmış offf offf stres yapıyorum iyce çok üzülüyorum napmalıyım tavsiyelerinize ihtiyacım var bayanlar
jnm sıtres yapma sabırlı ol.sengözlerimebaksanab sınıf öğrt diilim ama kardeşimdede aynı sorunlar vardı .
ben bu ayın 13 unde renkli ult.gideceğim ve o gün allah izin verir ise tam gün izinli olacağım hast çantası için alışveriş yapacağım bi aksilik olmazsa. kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
bide kızlar ben çok fena soğuk aldım midem berbat. sabahtan beri mafım yani boğazım yanıyor ve üşüyorum.ve başım çatlıyor. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?