- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
mrb arkadaşlar,renkli ultrasyona cumartesi girdim sıra geldi şeker testine bu haftaiçi şeker testini yapacam ama doktorum ek olarak kan ve idrar testide istedi bu testleri neden tekrar istediğini anlamadım bu konuda bilgisi olan varmı cevap verirseniz sevinirim.
canım geçmiş olsun kocişin cezalı balkon kapısını açık utunmak ne demek bu soğukda gece üşüyüp uyanmadınızmı ayolkaydirigubbakcemile
mrb arkadaşlar,renkli ultrasyona cumartesi girdim sıra geldi şeker testine bu haftaiçi şeker testini yapacam ama doktorum ek olarak kan ve idrar testide istedi bu testleri neden tekrar istediğini anlamadım bu konuda bilgisi olan varmı cevap verirseniz sevinirim.
şeker
sabah 6 da tıtreyerek uyandım.bide ustumde bişi yok hepsini üstüne almış battanıyenin. klava: boğazım yanıyo hala akşama bi çorba yaptırıyım da birazda ona çektiriyim. :jeyyar: başka ne gibi ceza versek acaba kızlar....kötükedihüso
esmacim doktorumuz bize ilk gittigimiz gunlerde, 28. haftadan once yani bebek dogsa bile yasatabilir hale gelmeden once bisey almayin demisti.
sadece size degil her hastama ayni seyi soyluyoruz.psikolojisi cok bozuluyor insanlarin demisti.
ben kendimi bildigimden allah korusun oyle bisey olsa esyalar evde ben evde deliririm duramam.o yuzden doktorumun dediklerine katildigimdan bekliyorum 28. haftayi.
ama allah korusun zamaninda dogar da baska bisey olur yine kaybedilir bebek o ayri allah hepimizi korusun.
herkesin kendi fikri, saygi duyarim ama ben bu yuzden yapmiyorum henuz alisversi.
hepimize bebeklerimize saglikla kavusturmak nasip etsin.:Saruboceq:
kızlar bugun ben çok şikayetçi oldum ama belim ağrıyo onun için ne yapabilirim o soğuktan mı acaba yoksa bebekten mi?...
kocişe msn den boğazım yanıyor dedim ıhlamur aldı getirdi.aynı handa çalışyoruz o 2. katta ben 4 de sonra insan battaniyeyi bırakır insafsız dedim.affet yazdı çoook üzüldüm... o da çok üzülmüşşş.
canım bebekden ağrıyodur benimki öle şahsen özellikle sırtım oturamıyorum sinie oluyorum
kocişinede yazık üzülmüş üstüne gitme fazla
bende kocişime küstüm 2 haftadır beni evde bırakıp dışarı çıkıyo konuşmuyorum bende her zaman beraber giderdik bıktı galiba benden yanında istemiyo beni şişko hamile bir bayanla gezmekden utanıyımu dersiniz canım sıkkın küsüm konuşmuyorum burnundan fitil fitil getireceğim bunları :dilcikar::dilcikar:
kızlar bugun ben çok şikayetçi oldum ama belim ağrıyo onun için ne yapabilirim o soğuktan mı acaba yoksa bebekten mi?...
kocişe msn den boğazım yanıyor dedim ıhlamur aldı getirdi.aynı handa çalışyoruz o 2. katta ben 4 de sonra insan battaniyeyi bırakır insafsız dedim.affet yazdı çoook üzüldüm... o da çok üzülmüşşş.
nerden aklına geldi canım bu yaa...
ne alakası var istemiyor filan..
vallahi ben kızdım sana şimdi..:mymeka:
hamilesin diye seni düşündüğünden fazla çıkarmak istemiyordur...
küsme kız kocana..:CüvCüv:
tatlışım kilolarımızla daha seksi daha seksapenl gözüküyoruz bence... :CüvCüv::asigim: şole kocişimiz nere dokunursa et :) walla bu halimizi özlicez zayıflayınca inş zayıflarsak :sm_cool:
çok haklısın canım..
bizimkide bazen çıkim diyor..dıt diyorum otur oturduğun yere:mymeka:
bencede güzelce konuş..
bende dün akşam sordum bana hala aşık mısın diye..bana güldü..
çoluklu çocuklu karısın dedi..:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?