2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızalr sağlık ocağına gidiyorum umarım kalp dinleme aletini takmışlardır bende dinlerim
bide kan ilacımı alayım gelince görüşürüz kendinize minikjler iyi bakın öptüm

bazen idrarda da seker ariyorlar bildigim kadariyla bavsecigim ama pek emin degilim

şeker durumumuzu kontrol altına alıyorlar kızlar.
bebeğin şeker hastası olarak doğma riskini ortadan kaldırıyorlar.

canım geçmiş olsun kocişin cezalı balkon kapısını açık utunmak ne demek bu soğukda gece üşüyüp uyanmadınızmı ayolkaydirigubbakcemile

şeker
sabah 6 da tıtreyerek uyandım. bide ustumde bişi yok hepsini üstüne almış battanıyenin.klava: boğazım yanıyo hala akşama bi çorba yaptırıyım da birazda ona çektiriyim. :jeyyar: başka ne gibi ceza versek acaba kızlar....kötükedihüso

rutin kontrol canim bunlar.enfeksiyon varmi diye bakacaklardir idrara.

kızlar lazanya gelmedimi hala o nasıl bilen var mı? enel de pek gözükmüyor.... bi geliyo bi kaçıyo... :S

valla çorbayı yaptır sonra tuzu az olmuş de limon sıktır oturtturma masada :jeyyar: bende çok kötüyüm neyse çorba yeterli zaten üzülmüştür yazık
gülşah enelin laptopu servise gidecekmiş 1 ay en son onu yazmış dr gidip kızını gördüğünü ve herşeyin yolunda olduğunu yazmış canım bide

kızlar bugun ben çok şikayetçi oldum ama belim ağrıyo onun için ne yapabilirim o soğuktan mı acaba yoksa bebekten mi?...
kocişe msn den boğazım yanıyor dedim ıhlamur aldı getirdi.aynı handa çalışyoruz o 2. katta ben 4 de sonra insan battaniyeyi bırakır insafsız dedim.affet yazdı çoook üzüldüm... o da çok üzülmüşşş.

bende kesinlikle elife katılıyorum..

Özel hastanelerde SSK dan faydalanıp muayene olduğunuzda gayet doğal olarak reçetenizi onaylatıp Eczaneye gidiyorsunuz.

Buraya kadar her şey doğal ancak yeni uygulama gereği sizi bekleyen kötü bir sürpriz var.

KATILIM PAYI

İkinci basamak resmi kurumlarında muayene oldu iseniz 3 YTL

Eğitim ve araştırma hastanelerinde muayene oldu iseniz 4 YTL

Üniversite hastanelerinde muayene oldu iseniz 6 YTL

Özel sağlık kurum ve kuruluşlarda muayene oldu iseniz 10 YTL

Katılım payı ödersiniz.

Bu sebep ile aldığınız ilacın tutarını önce sorun sonra karne veya reçete ile alın.

Çoğu eczane bu uygulamadan dolayı uyarmıyor bu sebeple dikkatli olun.

SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM

canım bebekden ağrıyodur benimki öle şahsen özellikle sırtım oturamıyorum sinie oluyorum
kocişinede yazık üzülmüş üstüne gitme fazla
bende kocişime küstüm 2 haftadır beni evde bırakıp dışarı çıkıyo konuşmuyorum bende her zaman beraber giderdik bıktı galiba benden yanında istemiyo beni şişko hamile bir bayanla gezmekden utanıyımu dersiniz canım sıkkın küsüm konuşmuyorum burnundan fitil fitil getireceğim bunları :dilcikar::dilcikar:

nerden aklına geldi canım bu yaa...
ne alakası var istemiyor filan..
vallahi ben kızdım sana şimdi..:mymeka:
hamilesin diye seni düşündüğünden fazla çıkarmak istemiyordur...
küsme kız kocana..:CüvCüv:

tatlışım kilolarımızla daha seksi daha seksapenl gözüküyoruz bence... :CüvCüv: :asigim: şole kocişimiz nere dokunursa et :) walla bu halimizi özlicez zayıflayınca inş zayıflarsak :sm_cool:

yazık adama beeee uyanık olsa yaparmı sende fırsattan istifade adamı üzme benimkide her uyandığında benim üstümü örtüyor o örterken uyanıyorum aslında bizim kocalarımız çok iyiler

ya 3 haftadır böle hadi geçen hafta arkadaşlarla kayseri beşiktaş maçına gideceğim dedi tamam dedim zaten kayınvalidemlerle beraberiz hiç vakit geçiremiyoruz bir pazarımız var onuda kendi keyfine göre geçiriyo bende hafta içi çalışıyorum bende gezmeye ihtiyacım var kendime alacak ihtiyaçlarım var hiç ilgilenmiyo benle konuşacağım bugün akşam benim sevilmeye ihtiyacım var ya senağlamasenağlama köle izavra değilimki hafta içi iş hafta sonu ev işi iş bittikden sonrada kaynanayla başbaşa otur kocamla vakit geçirmek istiyorum

çok haklısın canım..
bizimkide bazen çıkim diyor..dıt diyorum otur oturduğun yere:mymeka:
bencede güzelce konuş..
bende dün akşam sordum bana hala aşık mısın diye..bana güldü..
çoluklu çocuklu karısın dedi..:icecream:

tatlışım kilolarımızla daha seksi daha seksapenl gözüküyoruz bence... :CüvCüv: :asigim: şole kocişimiz nere dokunursa et :) walla bu halimizi özlicez zayıflayınca inş zayıflarsak :sm_cool:

valla bilmiyorum küstüm işde ilgilenmiyo benle arkadaşları dahamı önemli benden bide esma bir pazarım var diyooo eeee benimde 1 pazarım ve 3 haftadır evde kaynayayla pinekliyorum

bende güzel bir konuşma metni hazırladım kafamdan bakalım ne olacak el mi yaman bey mi yaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…