2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar cok alemsiniz cok guldurdunuz beni.
hele seninki Gülşahım, coluklu cocuklu kadin hala ask derdinde ahaha sırnaşık şey

slm kizlar, herkez dertli gibi gorunuyor bugun, valla alin benden de o kadar, esime dayanamiyorum bazen, bogazini sIkasIm geliyor ya, bugun benim dogum gunum , esime dedim pasta alalim aksam kutlariz ailece, umursamadi bile, tum gun adamda sinir stres sanki hamile olan o, alttan alan hep ben biktim vallahi biktimmmmm

ya valla öle yok ben pes ettim alttan alma devri kapanmış durumda kafayı yedirtecek bu adam bana çok bencilleşti zaten bu aralar hep bana hep bana olmaz:dilcikar:

mutlu yıllar nazancımmm
allah saglikli mutlu huzurlu omur versin..

du bakalim adam belki supriz yapacaktir aksamaa

nazan doğumgünün kutlu olsun.boşver hiç kafana bile takma erkekler hamilelilk yaşamadıklarından çokta anlamalarını bekleme.pastanı kendin al mumunu ona üflet.hatta arkasında öp bu doğumgünümde de senin yanında olduğum için çok mutluyum.iyiki varsın de.utansın.bak bakalım bir daha unutabilecekmi doğumgününü:)))
tekrar d.günün kutlu olsun.en g

mutlu yıllar nazancımmm
allah saglikli mutlu huzurlu omur versin..

du bakalim adam belki supriz yapacaktir aksamaa

saol cnm tsk ederim, yok ya ne suprizi, adam sinirinden kuduruyor evi birbirine katacak nerdeyse, dogum gunu felan dusundugu yok, bu adamin stresine dayanamiyorum ya:çok üzgünüm:

yok canim unuttugundan degil, bal gibide biliyor dogum gunum oldugunu hatta az once pastanenin onunden gecerken pasta alalimmi dedim, baktim oflayip pufluyo, kalsin kalsin bosver kutlamayalim dedim, isten cikardilar esimi, o yuzden bu aralar cok stresli, evi basimiza yikmasa iyidir

canım o zaman biraz anlayıs goster sende. erkekler icin is konusu malesef cok onemli.
en kısa surede hayırlısı ile yeni bir is olur insallah ama bu arada idare etmeye calis a.s.

dogum günün kutlu olsun nazancim ... Nice mutlu yillara !

Belkide sana süprizi vardir ondan umursamamis gibi yapmistir ? Kafana takma bak hamilesin üzülme bebisinde üzülür !!

canım hadi gözün aydın. ayrıntılı iyi geçmiş. Bende 24.haftadayım bende bu haftasonu şeker yaptıracam ama doktor idrar da istedi. Genel kontrol için gerekli bunlar arada bir. Çünkü ona göre erken doğum tehlikesi varmı? Doğumda en az yarım ünite kan kaybedeceğimiz için kan ilacı takviyesine gerek varmı diye istiyorlar

xnazanx doğum günü kutşlu olsun kafatya takma boşver esma [/COLOR]sende takma erkkeler hep aynı biraz odunluk var ruhlarında naparsın

canım o zaman biraz anlayıs goster sende. erkekler icin is konusu malesef cok onemli.
en kısa surede hayırlısı ile yeni bir is olur insallah ama bu arada idare etmeye calis a.s.

canim hep anlayisli davraniyorum zaten, hep yanindayim bak bende calisiyorum bebegimiz kismetiyle gelecek daha iyi bir is bulacaksin diyorum ama cok panikli bir adam bagiriyor cagiriyor, vurup kiriyor heryeri, az once postadan bir kagit gelmis odenecek fatura faturayi burusturdu, isirdi yiyo adam kafayi yedi o derece yani, stresli olabilir ama bende hamile bir kadinim benide bu kadar strese sokmasi normalmi, soyluyorum bebegimize zarar vereceksin yapma bu kadar diye, ama nafile neyse ....

o kadar stresli olmasi en azindan bunu sana yansitmasi dogru degil tabi nazancim.. ama ne yapacaksin. buna uzulsen eline ne gecicek. bebegini de uzme bosuna.
allah bazen sıkıntılı zamanlar veriyor iste insanlara.
bende cok dertliyim bugun yazsam sayfalarca yazarim. sabahtan beri aklima geliyor agliyorum. ama sonra bebisim geliyor aklima kafami dagitmaya calsiyorum.
sabir...a.s.

doğumgünün kutlu olsun nazancım gerçekten bazen erkkeler anlaşılmaz katlanılmaz oluyor benim eşim her zaman gözümün içine bakar herkes der seninle bebek gibi ilgileniyor der ama bazen ne oluyorsa kurt adama dönüşüveriyorlar :) geçen hafta bende öyleydim ama bi şekilde hayat tekrar eski haline geliyor hatalarını anlıyorlar ve çok üzülüyorlar

nazan doğun günün kutlu yarınların mutlu olsun canım allahım çocuklarınla sana sağlıklı uzun ömürler versin

bence cok güzel.nazim hikmet ran i cok severim.ama iki ismini de koyarsan belki sorun olabilir.cünkü herkes ayni düsünmüyor.öte yandan cekinmekten istedigi isimleri koyamaz hale geldi insanlar.kiz olursa dedigin gibi piraye de güzel.bak feraye de güzel.feraye cemberimde gül oyadan kalmis aklimda.benim oglum olsaydi Mustafa koyacaktim.cünkü Atatürk hayraniyim tek liderim.bugün biraz kederliyim Atam sen rahat uyu.mustafalar bitmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…