slm kizlar, herkez dertli gibi gorunuyor bugun, valla alin benden de o kadar, esime dayanamiyorum bazen, bogazini sIkasIm geliyor ya, bugun benim dogum gunum , esime dedim pasta alalim aksam kutlariz ailece, umursamadi bile, tum gun adamda sinir stres sanki hamile olan o, alttan alan hep ben biktim vallahi biktimmmmm
slm kizlar, herkez dertli gibi gorunuyor bugun, valla alin benden de o kadar, esime dayanamiyorum bazen, bogazini sIkasIm geliyor ya, bugun benim dogum gunum , esime dedim pasta alalim aksam kutlariz ailece, umursamadi bile, tum gun adamda sinir stres sanki hamile olan o, alttan alan hep ben biktim vallahi biktimmmmm
mutlu yıllar nazancımmm
allah saglikli mutlu huzurlu omur versin..
du bakalim adam belki supriz yapacaktir aksamaa
saol cnm tsk ederim, yok ya ne suprizi, adam sinirinden kuduruyor evi birbirine katacak nerdeyse, dogum gunu felan dusundugu yok, bu adamin stresine dayanamiyorum ya:çok üzgünüm:
nazan doğumgünün kutlu olsun.boşver hiç kafana bile takma erkekler hamilelilk yaşamadıklarından çokta anlamalarını bekleme.pastanı kendin al mumunu ona üflet.hatta arkasında öp bu doğumgünümde de senin yanında olduğum için çok mutluyum.iyiki varsın de.utansın.bak bakalım bir daha unutabilecekmi doğumgününü:)))
tekrar d.günün kutlu olsun.en g
yok canim unuttugundan degil, bal gibide biliyor dogum gunum oldugunu hatta az once pastanenin onunden gecerken pasta alalimmi dedim, baktim oflayip pufluyo, kalsin kalsin bosver kutlamayalim dedim, isten cikardilar esimi, o yuzden bu aralar cok stresli, evi basimiza yikmasa iyidir
mrb arkadaşlar,renkli ultrasyona cumartesi girdim sıra geldi şeker testine bu haftaiçi şeker testini yapacam ama doktorum ek olarak kan ve idrar testide istedi bu testleri neden tekrar istediğini anlamadım bu konuda bilgisi olan varmı cevap verirseniz sevinirim.
canım o zaman biraz anlayıs goster sende. erkekler icin is konusu malesef cok onemli.
en kısa surede hayırlısı ile yeni bir is olur insallah ama bu arada idare etmeye calis a.s.
canim hep anlayisli davraniyorum zaten, hep yanindayim bak bende calisiyorum bebegimiz kismetiyle gelecek daha iyi bir is bulacaksin diyorum ama cok panikli bir adam bagiriyor cagiriyor, vurup kiriyor heryeri, az once postadan bir kagit gelmis odenecek fatura faturayi burusturdu, isirdi yiyo adam kafayi yedi o derece yani, stresli olabilir ama bende hamile bir kadinim benide bu kadar strese sokmasi normalmi, soyluyorum bebegimize zarar vereceksin yapma bu kadar diye, ama nafile neyse ....
herkese günaydın nasılsınız arkadaslar bebişler nasıl görüşmeyeli
ya kızlar bişey sorucan ben bebğimie isim düşündünmde bitane sizinde fikriniz almak istedim
eğer %100 erkek se yani kesinleşirse bebişime nazım hikmetin adını koymak istiyorum nasıl sizce güzelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?