2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lavinia-00 gecmis olasun canim.kabizlik sorunun yoksa soguk alginligi icin sicak kusburnu cayi ic istersen. kusburnuda c vitamini cok.

nazan dogum günün kutlu olsun.umarim yeni yasin sana saglik bereket mutluluk getirir.

zaten bir evladınız var bide yenisi yolda ama iş yok. streside, gürültüsüde fazla olur normaldir. tabi senin bazen dayanamayacak hale gelmende. zor, Allah kolaylık versin, inşallah en kısa zamanda işini bulur da oda rahatlar sende rahatlarsın. :Saruboceq: bu arada DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN canım, sakın takma kafana, bebişlerimiz kutlayacak seneye.

aynen dediğin gibi canım, bazen bi hal oluyo, onlardan mı bizden mi bilinmiyo ama bi değişik bişiy oluyo. sonra da geçiyo. ilk zamanlar dünyanın sonu geldi sanıyodum, artık alıştım, tülbenti ıslayın kızlar, valla kuruyana kadar barışıyoruz, olan o arada fazladan üzüldüğümüze oluyo. hiççç kafamızı takmıycaz hiççç.

gülşahhh, bensiz sakın sakın gitme oralara, benide götür :)
anaklinikte yok valla, bi diyetisyen var başkada bişi yok, onada ben inat ettim gitmiyom :)
inşallah cumartesi günleridir de bende seninle gelirim gerçekten ya.
keşke egzersiz yapabileceğimiz bi programda olsa. valla işte böyle ozamanlar nerden geldim ben yafu oluyorum. annemlerin sitenin kapısında var yoga mıdır nedir merkezi yafu.

ben yarın doktora gitcem rabişcim saat 4 de kaç da gel benle hadi..
hem benim doktorumda çiftlikte..
gelsene cidden:Şeniz:
kociş yola gidiyor yarın..gelemez..

kızlar bombayı patlatıyorummm benim oğlum kıza döndü kızım oluyor kızımmmmmmmkaydirigubbakcemile2

evet annesinin kuzusu üzüldüğümüzle kalıyoruz ertesi güne baksan balayı çifti gibi oluyoruz alışacağız artık

nazan evet dogum gunun kutlu olsun. canım cok sevındm.. Bencede albaniana kesınlıkle katılıyorum

Bu hafta mı değişti cinsiyet? Acaba bizimki de değişir mi?ıçime bir kurt düştü.
Bugün doğum günü olan tüm annelere Allah çocukları ve aileleri ile sağlıklı, mutlu ve bol paralı nice yıllar dilerim.
Bu arada yarın tetanoz aşısı yaptıracağım çok can yakıyor mu acaba?Bugün yaptıracaktım boş günüm diye bir gün bir gündür dedim ve kaçtım :)))

saol cnm tsk ederim, yok ya ne suprizi, adam sinirinden kuduruyor evi birbirine katacak nerdeyse, dogum gunu felan dusundugu yok, bu adamin stresine dayanamiyorum ya:çok üzgünüm:

canım ya hepimiz zor günler geçiriyoruz dönem dönem üzülme düzelir umarım. Hamileliğimin ilk 3 ayında hayatımın en kötü günlerini geçiriyordum yavaş yavaş düzelmeye başladı

sevgili kızlar halimize şükredelim neler neler var sağlıklıyız çok şükür birbirini üzme yıpratma zamanı değil şimdi daha çok birbirine tutunma zamanı ama erkekler idrak edemiyorlar bunu sorumsuzlar ilgisizler 15 gün yoktum evde elektrik kesilmiş bugün be adam belli değil mi bunun kesileceği yatırıver değil mi????illa beni bekler hayat böyle kızçeler kadın olmak zor algıların açık olacak herşeyi düşünüp organize edeceksin :)))
:içelim:

nazan, doğungünün kutlu olsun, bebeğinle nice mutlu yıllara.
lazanya, kızın hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…