kızalr sağlık ocağına gidiyorum umarım kalp dinleme aletini takmışlardır bende dinlerim
bide kan ilacımı alayım gelince görüşürüz kendinize minikjler iyi bakın öptüm
canim hep anlayisli davraniyorum zaten, hep yanindayim bak bende calisiyorum bebegimiz kismetiyle gelecek daha iyi bir is bulacaksin diyorum ama cok panikli bir adam bagiriyor cagiriyor, vurup kiriyor heryeri, az once postadan bir kagit gelmis odenecek fatura faturayi burusturdu, isirdi yiyo adam kafayi yedi o derece yani, stresli olabilir ama bende hamile bir kadinim benide bu kadar strese sokmasi normalmi, soyluyorum bebegimize zarar vereceksin yapma bu kadar diye, ama nafile neyse ....
doğumgünün kutlu olsun nazancım gerçekten bazen erkkeler anlaşılmaz katlanılmaz oluyor benim eşim her zaman gözümün içine bakar herkes der seninle bebek gibi ilgileniyor der ama bazen ne oluyorsa kurt adama dönüşüveriyorlar :) geçen hafta bende öyleydim ama bi şekilde hayat tekrar eski haline geliyor hatalarını anlıyorlar ve çok üzülüyorlar
kızlar bombayı patlatıyorummm benim oğlum kıza döndü kızım oluyor kızımmmmmmmkaydirigubbakcemile2
nazan doğumgünün kutlu olsun.boşver hiç kafana bile takma erkekler hamilelilk yaşamadıklarından çokta anlamalarını bekleme.pastanı kendin al mumunu ona üflet.hatta arkasında öp bu doğumgünümde de senin yanında olduğum için çok mutluyum.iyiki varsın de.utansın.bak bakalım bir daha unutabilecekmi doğumgününü:)))
tekrar d.günün kutlu olsun.en g
kızlar bombayı patlatıyorummm benim oğlum kıza döndü kızım oluyor kızımmmmmmmkaydirigubbakcemile2
saol cnm tsk ederim, yok ya ne suprizi, adam sinirinden kuduruyor evi birbirine katacak nerdeyse, dogum gunu felan dusundugu yok, bu adamin stresine dayanamiyorum ya:çok üzgünüm:
hayırlı olsun aslıııı..
bir kız daha desene..
deeeee...
nasıl oldu bacım bu iş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?