2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yallar çabuk geçenlerdir...
Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışır. Daha nice mutlu yıllara...nazancım...

lazanya kışın hayırlı olsun jnm.sende kız annesi olacaksın desene hayırlı olsun.jnm bak hem kızın tadına baktın hem erkeğin ohhh ne güzelll kıskandık... ama dr un niye bu kadar geç farketti döverim ben o doktoru ...

Canımmmmmmmmmmmm nice mutlu yıllaraaaaa sen üzülme annesi senin iki tane aslan gibi oğlun var onlar sana en güzel doğumgünlerini yapıcak daha :)

kızlar bombayı patlatıyorummm benim oğlum kıza döndü kızım oluyor kızımmmmmmmkaydirigubbakcemile2

Canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun kızın :) Allahtan öyle bir isim seçtin ki kıza da oluyor erkeğe de :)

Canım ben bugün 2. dozu oldum olurken pek bişi olmuyo da sonradan ağrıyor bir iki gün o kadar büyütülecek bişey yok

kızlar geldim doktordan kızım gayet sağliklı herşeyine bakıldı hiçbir sorun yok ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN .gelişimide gayet iyi dedi.maşallah kızıma 687gr olmuş .
Bavsecim maaşallah kızına canım. Kocaman olmuş. Sağlıkla büyüsün bebişin.

Kızınada sanada maaşallah canım Dikkat et kendine emi. Zaten merak ediyoruz seni.

Canım iyi bak herşey düzelmiş. Çok sevindim. Bu bebiş uğurlu geldi evinize. Herşey gönlünce olsun.

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyieşirsin.

Geçmiş olsun lavinyacım. Eşin seni hasta ettiği gibi iyileştirirde merak etme. Zaten çok üzülmüş bak,kıyamaz sana.

kızlar bombayı patlatıyorummm benim oğlum kıza döndü kızım oluyor kızımmmmmmmkaydirigubbakcemile2
Lazanyacım ayrıntılıyamı girdin bugün canım. Gözün aydın sağlıkla gelsin kızın. Çabuk alış kızına. Doruk değişti adı ne olacak bakalım.
Annen nasıl oldu bu arada ameliyat başarılı geçti çok şükür,iyileşme süreci nasıl gidiyor?

Ben aşının ikinci dozunu yaptırdım. Ağrım olmadı hiç. Ebenin eli hafif,bide ilacı birden değilde,yavaş yavaş verdi böyle daha az ağrır dedi gerçekten dediği oldu sağolsun.

NAZANCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNa.s..

canım eşinin sıkıntıda olması çok normal. işsizlik çok zor allah yardımcınız olsun ama sana bu kadar yüklenmesi doğru değil tabi

umudum ve lavinia geçmiş olsun kızlar. dikkat edin kendinize ve bebişlere

lazanyacım hayırlısı olsun kız ya da erkek hayırlı bir evlat olsunda. sana uğur getirsin prensesin.

denizcim bence nazım hikmet ve piraye güzel isimler canım ama okulda bir arkadaşımın adı devrim deniz olduğu için çok büyük zorluklar çektiğini hatırlıyorum. ama bende hayranım nazım hikmete.

HAMİŞ LİSTESİ

nilocan...........................23 Mayıs...............27 Şubat
ayshınce........................24 Mayıs...............28 Şubat..........cinsiyet.....Kız
xnazanx.........................20 Mayıs...............28 Şubat..........cinsiyet.....Erkek
glcncrn...........................20 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Kız
yelcan1982.....................19 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Erkek
cerez.............................25 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Kız
gökçenn.........................25 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bavse.............................26 Mayis..............2 Mart..........cinsiyet.....Kız
buket-26.........................26 Mayıs..............2 Mart..........cinsiyet.....Erkek
Boddim..........................26 Mayıs..............2 Mart..........cinsiyet.....Erkek
SİBSeR..........................27 Mart................3 Mart..........cinsiyet.....Kız
Saruboceq......................30 Mayıs..............3 Mart..........cinsiyet.....Kız
İCl@l.............................28 Mayıs...............4 Mart..........cinsiyet.....Erkek
rehavet...........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
selence..........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
ruhe_haben.....................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
annesininkuzusu.............29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
aycacoskun....................29 Mayıs..............5 Mart
melek81.........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
luffee..............................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
sheylaa..........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
ledaelara........................30 Mayıs..............6 Mart
acıbiber2053...................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Erkek
zeyno 2..........................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
rebeca............................3 Haziran.............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
ikiz................................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
ELF-RCP.......................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bidibidim........................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
deniz bayhan.................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
nazo85..........................31 Mayıs..............7 Mart
mondschein2...................1 Haziran.............8 Mart
enel17.............................2 Haziran.............9 Mart..........cinsiyet.....Kız
karabiberim......................3 Haziran............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
izmirlimmm......................3 Haziran............10 Mart
mystory...........................3 Haziran............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
niloşş..............................3 Haziran.............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
kozet..............................4 Haziran.............11 Mart..........cinsiyet.....Erkek
derence...........................4 Haziran ............11 Mart
pembiş............................21 Mayıs.............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
paylaşım.........................30 Mayıs..............13 Mart
elale................................6 Haziran.............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bemt...............................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
umudum01......................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
little_suzy.......................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
CCEK.............................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
zakkum6644...................6 Haziran...............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
Meltoo............................6 Haziran...............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
nilaylay...........................7 Haziran..............14 Mart..........cinsiyet.....Erkek
Kızıl Deniz.......................8 Haziran.............15 Mart..........cinsiyet.....Erkek
LAVİNİA..........................8 Haziran.............15 Mart..........cinsiyet.....Kız
sehnaz52........................8 Mart..................15 Mart
akser..............................9 Haziran.............16 Mart..........cinsiyet.....Kız
burcusenk.......................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
kapkara..........................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
adayadayı.......................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
kuzuum..........................10 Haziran...........17 Mart
surrender48.....................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sevilay.bayar...................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sarılale1981....................10 Haziran............17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sabırsızım.......................10 Haziran...........17 Mart
Ardayasbu......................11 Haziran...........18 Mart
uglywife..........................12 haziran...........19 Mart
sudemnur........................12 Haziran..........19 Mart..........cinsiyet.....Erkek
edali368..........................12 Haziran..........19 Mart
existhunder.....................12 Haziran...........19 Mart..........cinsiyet.....Kız
desire06..........................12 Haziran...........19 Mart
evk.................................12 Haziran...........19 Mart..........cinsiyet.....Erkek
tebessüm22....................13 Haziran...........20 Mart
ayseeee__......................13 Haziran...........20 Mart
bebekecem17..................13 Haziran..........20 Mart
cyberyasar......................13 Haziran...........20 Mart..........cinsiyet.....Erkek
fencidmlrms....................14 Haziran...........21 Mart..........cinsiyet.....Erkek
16 eylül...........................15 Haziran..........22 Mart..........cinsiyet.....Erkek
huriye aydın.....................15 Haziran..........22 Mart
babyfacee.......................16 Haziran...........23 Mart
uğur ve eylül....................16 Haziran...........23 Mart
SUHENDAN....................16 Haziran...........23 Mart..........cinsiyet.....Kız
nehiray...........................16 Haziran...........23 Mart
subora............................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
burser.............................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
zuzucuuk........................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
*annem*kızıyor................18 Haziran...........25 Mart..........cinsiyet.....Erkek
yadaji.............................19 Haziran...........26 Mart..........cinsiyet.....Kız
elif_bs............................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Erkek
DOGA6..........................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Erkek
EYDİEN.........................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Kız
çiçesu............................21 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Erkek
@ycel............................21 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Erkek
öykübebek......................25 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Kız
eskpınar.........................25 Haziran...........28 Mart
hekat.............................21 Haziran...........28 Mart
limbi33...........................22 Haziran...........29 Mart
MTS..............................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Kız
iklimsu...........................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Kız
Lazanya.........................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Kız
che_guevera_.................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Erkek
ege-deniz.......................24 Haziran...........31 Mart..........cinsiyet.....Kız
mehlika10......................24 Haziran...........31 Mart..........üçüz annesi..........
albanian.........................25 Haziran...........1 Nisan..........cinsiyet.....Kız
galatea79.......................26 Haziran...........2 Nisan
HAYATist.......................28 Haziran...........4 Nisan..........cinsiyet.....Erkek
betül19...........................29 Haziran...........5 Nisan..........cinsiyet.....Kız
esranur-akyol.........................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
emelyucel..............................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
alyasulin................................?.......................?..............cinsiyet.....Kız
gizemre.................................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
kaderr...................................?........................?..............cinsiyet.....Kız
sewill....................................?........................?..............cinsiyet.....Erkek

Hadi bakalım cinsiyetlerde belli olmaya başladı kaydirigubbakcemile5
36 erkek 45 kız Yokmu arttıran?

.....kaderr
.....zuzucuuk
.....Lazanya..................kızınız

.....yelcan1982
.....sewill.......................oğlunuz uğurlu gelsin canlarım.....

.....kaderr.....sewill.....mondschein2.....nazo85..... aramıza hoşgeldin canım. Dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

buketcim dikkat ettimde benden başka 21 mart yok ilginç geldi bu kadar insan içinde yalnız kalmışım :CüvCüv:yerimseniben

yaaa bu listede olupda foruma katılmayan çok kişi var.. kim bunlar ilk başta gelipte sonradan gelmeyen kişilermi? mehlika da yok bayadır üçüz annesi..

Neyse kızlar bu akşam ablamın erkek arkadaşıyla tanışacaz. Damat adayı yani. Ben Taksime kaçıyorum.. hepinize iyi akşamlar..

Evet canım ilginç gerçekten. Ama belli olmaz doğumlar çakışır mutlaka.

bana da öyle geliyor erken olanlar gecikenler gelmek istemeyenler derken çok çakışacak.. bakalım belki Şubat annesi bile olabilirim :)

Fenci sende zorlada olsa ye bişeyler bebişi aç bırakma.. kaçtım öptüm hepinizi:1hug:

Evet melekcim zaten listeye ekleme yapmak için mecburen o bidaha uğramayanlardan silmek zorunda kalıyorum.
Hadi canım bol şans. Damat adayını iyi terlet bak ha.

merhaba arkadaslar...

nasiliz bakalim..?? beni git gide heyecan sariyor,persembe sabahtan detayli ultrasonum var ve ins bu sefer cinsiyetini ögrenecegiz :lepi:insallah artik ben de bilecegim bebesime nasil hitap etmem gerektigini:CüvCüv:hihoyyyt

Dersten geldim, cok yoruldum nedense..ders cikisina beni almaya geldi esim, bir de kahve ismarladi bana..walla azcik stressimi ve yorgunlugumu aldi... bakalim simdi birseyler pisircem ama üseniyorum yerimden kalkmaya..yemegi olan var mi misafirlige gelsek cokacimcoooknaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…