slm kizlar, herkez dertli gibi gorunuyor bugun, valla alin benden de o kadar, esime dayanamiyorum bazen, bogazini sIkasIm geliyor ya, bugun benim dogum gunum , esime dedim pasta alalim aksam kutlariz ailece, umursamadi bile, tum gun adamda sinir stres sanki hamile olan o, alttan alan hep ben biktim vallahi biktimmmmm
kızlar bombayı patlatıyorummm benim oğlum kıza döndü kızım oluyor kızımmmmmmmkaydirigubbakcemile2
Bu hafta mı değişti cinsiyet? Acaba bizimki de değişir mi?İçime bir kurt düştü.
Bugün doğum günü olan tüm annelere Allah çocukları ve aileleri ile sağlıklı, mutlu ve bol paralı nice yıllar dilerim.
Bu arada yarın tetanoz aşısı yaptıracağım çok can yakıyor mu acaba?Bugün yaptıracaktım boş günüm diye bir gün bir gündür dedim ve kaçtım :)))
Bavsecim maaşallah kızına canım. Kocaman olmuş. Sağlıkla büyüsün bebişin.kızlar geldim doktordan kızım gayet sağliklı herşeyine bakıldı hiçbir sorun yok ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN .gelişimide gayet iyi dedi.maşallah kızıma 687gr olmuş .
Kızınada sanada maaşallah canımselam kızlar.uzun zamandır giremedim.artık çok uzun aralıklarla girebileceğim.laptop bozuldu istanbula servise gönderdik 30 gün içinde gelecekmiş.selence belki söylemiştir size.
umarım iyisinizdir.sayfaları okumaya vaktim yok maalesef.
dün kızımı gördük ultrasona ve kontrole girdik.herşeyi çok güzelmiş haftası ile uyumlu dedi doktor teyzesi.565 gr,24 cm olmuş minik kızım.kalbi,beyni ve böbrek yapısı çok güzelmiş.sanki uzun boylu olucak minik kızım öyle geldi bana.inşallah bu şekilde devam ederiz.rapora devam ediyoruz.
sizlerde iyisiniz inşallah.az kaldı bebişlerimize kavuşmaya.sağlıkla uzun ömürlerle gelsinler inşallah.
hepinizi öpüyorum.
Canım iyi bak herşey düzelmiş. Çok sevindim. Bu bebiş uğurlu geldi evinize. Herşey gönlünce olsun.günaydın arkadaşlar siteye anca girebildim pazar günü diye site bomboş ben çok iyiyim eşim ve annemin arası düzeldi dün ama bu sefer kaynanam sorun birden oğlunu kıskanmaya başladı bak eskiden sana şöyler demişti böyle demişti kaynanan diye eşime eskileri açtı bende araya girdim annemler gitti arkadan konuşmayalım eskiden olanları açarsak olmaz dedim bi daha söylerse gitmeyeceğim bir daha kıskanç kıskanç :)
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyieşirsin.günaydın arkadaşlar hepinizee.....
ben çoook kötü grip oldum yawwww burnum hapşırma bide boğazm gıcık oldu iyice nane limon içmekten gına geldi öf ya hiççç halimde yoook ama burayada yazmadan edemiyorummmm
çarşamba doktorumuza gideceğiz allahın izniyleeee OĞLUŞUMU ÇOOOK ÖZLEDİM
Geçmiş olsun lavinyacım. Eşin seni hasta ettiği gibi iyileştirirde merak etme. Zaten çok üzülmüş bak,kıyamaz sana.jnm sıtres yapma sabırlı ol.sengözlerimebaksanab sınıf öğrt diilim ama kardeşimdede aynı sorunlar vardı .
ben bu ayın 13 unde renkli ult.gideceğim ve o gün allah izin verir ise tam gün izinli olacağım hast çantası için alışveriş yapacağım bi aksilik olmazsa. kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
bide kızlar ben çok fena soğuk aldım midem berbat. sabahtan beri mafım yani boğazım yanıyor ve üşüyorum.ve başım çatlıyor. senağlama
Lazanyacım ayrıntılıyamı girdin bugün canım. Gözün aydın sağlıkla gelsin kızın. Çabuk alış kızına. Doruk değişti adı ne olacak bakalım.kızlar bombayı patlatıyorummm benim oğlum kıza döndü kızım oluyor kızımmmmmmmkaydirigubbakcemile2
Bu hafta mı değişti cinsiyet? Acaba bizimki de değişir mi?İçime bir kurt düştü.
Bugün doğum günü olan tüm annelere Allah çocukları ve aileleri ile sağlıklı, mutlu ve bol paralı nice yıllar dilerim.
Bu arada yarın tetanoz aşısı yaptıracağım çok can yakıyor mu acaba?Bugün yaptıracaktım boş günüm diye bir gün bir gündür dedim ve kaçtım :)))
buketcim dikkat ettimde benden başka 21 mart yok ilginç geldi bu kadar insan içinde yalnız kalmışım :CüvCüv:yerimseniben
Evet canım ilginç gerçekten. Ama belli olmaz doğumlar çakışır mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?