merhaba arkadaslar...
nasiliz bakalim..?? beni git gide heyecan sariyor,persembe sabahtan detayli ultrasonum var ve ins bu sefer cinsiyetini ögrenecegiz :lepi:insallah artik ben de bilecegim bebesime nasil hitap etmem gerektigini:CüvCüv:hihoyyyt
Dersten geldim, cok yoruldum nedense..ders cikisina beni almaya geldi esim, bir de kahve ismarladi bana..walla azcik stressimi ve yorgunlugumu aldi... bakalim simdi birseyler pisircem ama üseniyorum yerimden kalkmaya..yemegi olan var mi misafirlige gelsek cokacimcoooknaniknanik
buyur gel canım başımın üstünde yerin var allah ne verdiyse yeriz beraber
Öğretmen olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.
Hamile öğretmenler doğuma 3 ay kala okul
nöbetinden muaf oluyor bide sanırım doktor rapor yazcakmış
Acaba 24.haftayı bitirince mi yoksa 24.haftaya girince mi rapor alacağız....
slm kızlar iii akşamlar nasılsınız
birşey soracağım arkadaşlar. çatı kemiğimde bir ağrı var sabahtan beri. yürürken çok rahatsız ediyor. kalçasında ve çatı kemiğinde böyle ağrısı olan var mı? hadi cevap bekliyorum
birşey soracağım arkadaşlar. çatı kemiğimde bir ağrı var sabahtan beri. yürürken çok rahatsız ediyor. kalçasında ve çatı kemiğinde böyle ağrısı olan var mı? hadi cevap bekliyorum
kızlar ben her akşam yazdıklarınızı okuyorum ama geç girebildiğim için kimse olmuyor.bişeyler yazsmda havada kalıyor.siz ne güzel gün boyu paylaşıyorsunuz herşeyi.
Bu arada benim doğum tarihim 10 mart sezeryan olarak belirlendi.tabii daha erken gelmezse kızım.inşallah gelişimini tamamlar vaktinde gelir.kendinize iyiii bakıııııın güzel anneler ve bebişleri
erken dogumdan nedense bende cok korkuyorum , sanki ilk kez hamile kalmisim gibi her sancida bebekmi geliyor diye tedirgin oluyorum nerden kapildim bu evhama anlamadim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?