2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buyur gel canım başımın üstünde yerin var allah ne verdiyse yeriz beraber

buket arkadaşım beni sakın silme listeden sohbete pek katılamasam da yazılanların hepsini okuyorum...

arkadaşlar bebiklerinize iyi bakın...

Öğretmen olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.
Hamile öğretmenler doğuma 3 ay kala okul
nöbetinden muaf oluyor bide sanırım doktor rapor yazcakmış
Acaba 24.haftayı bitirince mi yoksa 24.haftaya girince mi rapor alacağız....

24.haftada ben o hafta tutmayı düşünmüyorum.laelaelaelaelae

birşey soracağım arkadaşlar. çatı kemiğimde bir ağrı var sabahtan beri. yürürken çok rahatsız ediyor. kalçasında ve çatı kemiğinde böyle ağrısı olan var mı? hadi cevap bekliyorum

birşey soracağım arkadaşlar. çatı kemiğimde bir ağrı var sabahtan beri. yürürken çok rahatsız ediyor. kalçasında ve çatı kemiğinde böyle ağrısı olan var mı? hadi cevap bekliyorum

canim , benim buyuk oglumda oluyordu ama bu hamileligimde olmadi daha, kizlar magnezyum eksikliginden diyorlardi

kizlar, esim aksam dogum gunumu kutlamak icin yemege goturdu, kocaman bir bukette cicek yaptirmis, utandirdi beni, bir suru dedikodusunu etmistim kocacagzimin:)

birde ustune ustluk kizdim adama, isten ciktin zaten bu kadar masrafa ne gerek var diye dir dir ettim bu seferde, burnumdan getirme nasil birseysin sen dedi:roflol: hakli adam bu hamislik yuzunden agziyla kus tutsalar yaranamiyor adamlara.s

Son düzenleme:

allah şifa versin bendede yürürken kalçama ağrı saplanıyor dr magnezyum yazdı daha kullanmadım şuan çok rahatsız edici boyuttadeğil dinlenince geçiyor benim büyük kızımda son aylarda yataktan kalkarken bacaklarıma çok kötü kıramplar giriyordu bunda daha başlamadı

nazancim nice yillara..Allah sevdiklerinle uzun bir ömür sürmeyi nasip etsin insallahhhhh.... birbuket cicek de bizden a.s.

rapora ne gerek var .sonuçta karınlar iyice çıktı ve hamilelik özel bi durum anlayış göstermeleri lazım.ben ilk üç hafta tuttum sonra nöbet yazmadılar.gerçi tedavi ile hamile kaldığımdan da bi jest yapmış olabilirler.

kızlar ben her akşam yazdıklarınızı okuyorum ama geç girebildiğim için kimse olmuyor.bişeyler yazsmda havada kalıyor.siz ne güzel gün boyu paylaşıyorsunuz herşeyi.

Bu arada benim doğum tarihim 10 mart sezeryan olarak belirlendi.tabii daha erken gelmezse kızım.inşallah gelişimini tamamlar vaktinde gelir.kendinize iyiii bakıııııın güzel anneler ve bebişleri

benim müdür yardımcım geçen ayın sonunda nöbetten düşürdü beni. defteri imzalamaya girdim odasına kaç aylık oldun dedi. bende söyledim. yönetmeliği okuyup nöbetten düşüreyim dedi. amaan dedi sonra ve nöbetten sildim seni dedi diğer hamiş arkadaşımı da sildi onu da benim sayemde ama 6. ayın sonunda diye biliyorum canım bilemem. bizimkiler bu konuda büyük anlayış gösterdiler.

erken dogumdan nedense bende cok korkuyorum , sanki ilk kez hamile kalmisim gibi her sancida bebekmi geliyor diye tedirgin oluyorum nerden kapildim bu evhama anlamadim yaa

bende bugün gün boyu aynı ağrıyı çektim canım kasılma gibi özellikle idrara çıktıktan sonra. bu nedenle cinlerim tepemdeydi bişey olcak diye korktum.

canım hayırlısı inşallah gelişimini tamamlar vaktinde gelir prenses

erken dogumdan nedense bende cok korkuyorum , sanki ilk kez hamile kalmisim gibi her sancida bebekmi geliyor diye tedirgin oluyorum nerden kapildim bu evhama anlamadim yaa

canımm bizim ilk hamilelik biz netcez. sen tecrübelisin bacım bizden göre göre evhamlandın heralde annesi oğluşun iyidir merak etme. allah sağ salim kucuşumuza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…