- 21 Temmuz 2008
- 789
- 34
- 98
canımm bizim ilk hamilelik biz netcez. sen tecrübelisin bacım bizden göre göre evhamlandın heralde annesi oğluşun iyidir merak etme. allah sağ salim kucuşumuza almayı nasip etsin :Saruboceq:
canım benimde kalçamda özellikle sağ kalçamda inanılmaz hatta dayanılmaz ağrı oluyo adam atamıyorum o derece doktora bu gittiğimde soracağım bakalım ne diyecekbirşey soracağım arkadaşlar. çatı kemiğimde bir ağrı var sabahtan beri. yürürken çok rahatsız ediyor. kalçasında ve çatı kemiğinde böyle ağrısı olan var mı? hadi cevap bekliyorum
canım benimde kalçamda özellikle sağ kalçamda inanılmaz hatta dayanılmaz ağrı oluyo adam atamıyorum o derece doktora bu gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek
lazanya minik prensin prensese dönüşmüş allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
birşey soracağım arkadaşlar. çatı kemiğimde bir ağrı var sabahtan beri. yürürken çok rahatsız ediyor. kalçasında ve çatı kemiğinde böyle ağrısı olan var mı? hadi cevap bekliyorum
kizlar, esim aksam dogum gunumu kutlamak icin yemege goturdu, kocaman bir bukette cicek yaptirmis, utandirdi beni, bir suru dedikodusunu etmistim kocacagzimin:)
birde ustune ustluk kizdim adama, isten ciktin zaten bu kadar masrafa ne gerek var diye dir dir ettim bu seferde, burnumdan getirme nasil birseysin sen dedi:roflol: hakli adam bu hamislik yuzunden agziyla kus tutsalar yaranamiyor adamlara.s
kızlar ben her akşam yazdıklarınızı okuyorum ama geç girebildiğim için kimse olmuyor.bişeyler yazsmda havada kalıyor.siz ne güzel gün boyu paylaşıyorsunuz herşeyi.
Bu arada benim doğum tarihim 10 mart sezeryan olarak belirlendi.tabii daha erken gelmezse kızım.inşallah gelişimini tamamlar vaktinde gelir.kendinize iyiii bakıııııın güzel anneler ve bebişleri
günaydın dünyanın en güzel anneleri;
nasılsınız dun akşam utu yaptım bırazcık ayyy kızlar işten eve bi gittim ev tertemiz 4 cam silinmiş halılar silinmiş koltuklar parlıyor.Allahım dedim bu eve böle ne oldu.
kaynanam altta oturuyo ben işteyken girmiş güzel bi temizlemiş ay ne kadar sevindim bilemezsiniz.çok az utum vardı bende akşam onu yaptım .
sonra kızlar kociş ne dese ağlıyorum batıyo adamın dedikleri sanki -tatlicadiarzu-
adayadayı kızlarda kasıklar ağrır diyolar ondan mı acaba? benimde bebiş kız ama sırtım ve kalça kemiklerim sızlıyor... ütüden mi dicem ama öle fazla utude yapmadım 2 gömlek 1 pantolon yaniii.
boddim bende aynı durumdayım sırt ustu yatamıyorum ben bu kızımı döverim artık :mymeka: sonrada severim :1hug:
gunaydin herkese kızlarcim..
kiz lazanya nerdesin. gel su isin aslini astarini anlat bakimm meraktayizz.
nasil oldu nasil karistirmis.
annen nasil?
kizlar pazar aksami arkadaslar geldi misafirlige. bi arkadasimda hamile.32 haftalik.
ayyy kızı gormelisiniz bizde oyle olucaz.
oturamiyor kalkamiyor filan zor hareket ediyor ya, vucudumun dengesi degisti yatiyorum donemiyorum uyuyamiyorum bu gunlerin kıymetini bil diyor sengözlerimebaksanab
canım valla benim kızkardeşimde 34 haftalık hamile.. bel ağrısı ve kaşıntıdan mahvoluyorum aman çatlak kremini ihmal etme diyor
aslıcım biz bugün buluşamıcaz kanımca..kuzenimle kardeşim gelecekmiş öğle tatilinde..nazarınız değdi dimi:dilcikar:
esmacım bende ne dese ağlıyorum kocama.sabah bana da uyucam dedi diye bi ağladım:bbo:
kalktım yataktan geldim salona hemen peşime geldi.ama hayatım ben seni kırmak istemedim ki dedi,seyahate gidicem diye 10 dak diye uyim istedim dedi..
hakikaten hamilelik sinirlerimizi çok yıprattı..:mymeka:
bugün saat 4de randevum ama 3 de çıkarım evden..akşam size güzel haberler getirmek için sabırsızlanıyorum.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?