2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm bizim ilk hamilelik biz netcez. sen tecrübelisin bacım bizden göre göre evhamlandın heralde annesi oğluşun iyidir merak etme. allah sağ salim kucuşumuza almayı nasip etsin :Saruboceq:

dogru diyosun sizin gibi pinpirikli gacilar yuzunden bende pinpirikli oldumkaydirigubbakcemile3

günaydın mart ayında meleklerini kucağına alacak güzel anneler güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

günaydın güzel anneler
nasılsınız dün sağlık ocağına gittim
tabiki kalp dinleme aleti yine bozuktu
ebeye dedimki
bebk oynamıyor nasıl yani dedi
dedim milletin anlattığı gibi tekme felanm yok sadece karnımda karınca geziyor gibi oluyor dıştan belli olmuyor işte o bbek dedi
herkesin vücudu ayrıdır dedi
oooooooyyyyyyyyyyyyyyyy yerim onu ben
battaniyeye başladım
dün bi kadın sinir etti beni neden yapıyorsun yapma dedi bi tuhaf oldum neden dedim yapma bence iyi değil dedi amaan dedim ilk kez yaparım ve başladım allahım nne güzel bi duygu onun içini biişeyler yapmak yerim onu ben
neyse accık saçmaladım ya beni affedin öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

birşey soracağım arkadaşlar. çatı kemiğimde bir ağrı var sabahtan beri. yürürken çok rahatsız ediyor. kalçasında ve çatı kemiğinde böyle ağrısı olan var mı? hadi cevap bekliyorum
canım benimde kalçamda özellikle sağ kalçamda inanılmaz hatta dayanılmaz ağrı oluyo adam atamıyorum o derece doktora bu gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek

lazanya minik prensin prensese dönüşmüş allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

denizciğim neden yapmayacakmışın ben anlamadım yap kız oğluşuna sıcacık tutsun nazımı

günaydın kızlarrr denizcim bence kimseyi dinleme hele seni tanımyan birini bence hiç içinden ne geliyorsa öyle davran bilirsin bizim halkın illa herşeye karışmak gibi bir huyu vardır

günaydın dünyanın en güzel anneleri;
nasılsınız dun akşam utu yaptım bırazcık ayyy kızlar işten eve bi gittim ev tertemiz 4 cam silinmiş halılar silinmiş koltuklar parlıyor.Allahım dedim bu eve böle ne oldu.
kaynanam altta oturuyo ben işteyken girmiş güzel bi temizlemiş ay ne kadar sevindim bilemezsiniz.çok az utum vardı bende akşam onu yaptım .
sonra kızlar kociş ne dese ağlıyorum batıyo adamın dedikleri sanki -tatlicadiarzu-
adayadayı kızlarda kasıklar ağrır diyolar ondan mı acaba? benimde bebiş kız ama sırtım ve kalça kemiklerim sızlıyor... ütüden mi dicem ama öle fazla utude yapmadım 2 gömlek 1 pantolon yaniii.
boddim bende aynı durumdayım sırt ustu yatamıyorum ben bu kızımı döverim artık :mymeka: sonrada severim :1hug:

gunaydin herkese kızlarcim..
kiz lazanya nerdesin. gel su isin aslini astarini anlat bakimm meraktayizz.
nasil oldu nasil karistirmis.
annen nasil?

kizlar pazar aksami arkadaslar geldi misafirlige. bi arkadasimda hamile.32 haftalik.
ayyy kızı gormelisiniz bizde oyle olucaz.
oturamiyor kalkamiyor filan zor hareket ediyor ya, vucudumun dengesi degisti yatiyorum donemiyorum uyuyamiyorum bu gunlerin kıymetini bil diyor sengözlerimebaksanab

kızlar kızlar hepinize günaydın başağrısıyla uyansak da güzel bir gün olsun hepimiz için:)))şimödi benim kızıma isim bulmamaız lazım elbirliğiyle denizcim piraye benim de çok hoşuma gitti hatta ferayeyi bile düşünmüştüm ama tabi büyük aşkımın büyük aşkının ismini koymak daha güzel olur diye piraye favori isimlerimden:))

Buketcimm haftaya Aydın a geleyim de alışveriş yapayım diyorum hem kendime hem bebişimie:)) o zaman biz de buluşuruz rabia yla Gülşah gibin gider tatlılarımızı yeriz mis gibinn di mi tatlım???

sırt ağrısıda ayrı bir dert dahada çok var doğuma ne yapacağız yaaa 15 hafta nasıl geçecek 25 nasıl geçtiyse öle geçecek demeyin gittikce ağırlaşıyoruz

ha bu arada dün kocişle barıştık eve geldi nasılsın canım felan diyo küsüm ben sana dedim halamı esma 1 gün geçti diyo bende sen bu akılla gidersen 1 haftada geçer bir ayda dedim aklıma ne geldi söyledim amanda benim karım bana nasıl dolmuş söle karıcım diye diye güldürdü beni maymun

elif kız şaka maka dünür olabiliyoruz bu sefer :))))benim kızımın talibi çok ama ben arkadaşlara erkek dediğimde bile kız olsa taliptik diyorlardı şimdi tek tek düştüler kapıma:)))benim kızım da uzun boyluymuş doktor amcası öyle dedi 18 cm boyu
350 gr ağırlığı çok uzun boynu var kuğu gibi narin kızınız dedi:)))hihoyyyt gerçi benim gibi haşin , ateşli ve baskın bir kadından ne kadar narin bir kız çıkar bilememkaydirigubbakcemile3 biz detaylı ultrasona gittik dün orada doktorumuz bir kızımız olduğunu söyledi aynı doktor oğlumuz olacağını söylemişti sorduk erken dönem hata payı yüksek olur dedi neticede sağlıklı olsun benim için yeterli nasıl olsa annesi onu onurlu,dürüst ve çalışkan bir insan olarak yetiştirecek cinsiyeti önemli değil benim dünya görüşüme ters pozitif ayrımcılık :içelim: işte böyle ama ne şanslı anneyim ki her iki zevki de tattım:teytey:

aslıcım biz bugün buluşamıcaz kanımca..kuzenimle kardeşim gelecekmiş öğle tatilinde..nazarınız değdi dimi:dilcikar:
esmacım bende ne dese ağlıyorum kocama.sabah bana da uyucam dedi diye bi ağladım:bbo:
kalktım yataktan geldim salona hemen peşime geldi.ama hayatım ben seni kırmak istemedim ki dedi,seyahate gidicem diye 10 dak diye uyim istedim dedi..
hakikaten hamilelik sinirlerimizi çok yıprattı..:mymeka:
bugün saat 4de randevum ama 3 de çıkarım evden..akşam size güzel haberler getirmek için sabırsızlanıyorum.:1hug:

lazanyacım kızn oluyorsa yakışır piraye
böcük hai güzel haberlerle gel bakem
esma barıstığınıza sevindim
elif_bs ogünlere de gelecez umarım

birşey soracağım arkadaşlar. çatı kemiğimde bir ağrı var sabahtan beri. yürürken çok rahatsız ediyor. kalçasında ve çatı kemiğinde böyle ağrısı olan var mı? hadi cevap bekliyorum

canım kesinlikle magnezyumdan.. ara ara benimde bıçak gibi saplanıyor

nazancığım çok sevindim.. bazı şeyleri hemen stres yapmamız gerekir kendimize.. herşey düzelir zamanlasüprizzzzz

Merhaba Suhendan. Ne kadar çok eğitimcimiz var Mart annelerinde değil mi? ne güzel. Birşey soracam doktor neye göre daha şimdiden sezeryan dedi ki :sm_confused:

yaaa böyle kayınvalideler kaldımı? tedavülden kalkmadı mı hala :) nerde bizde böyle kaynana..sositososito

canım valla benim kızkardeşimde 34 haftalık hamile.. bel ağrısı ve kaşıntıdan mahvoluyorum aman çatlak kremini ihmal etme diyor

Hayırlısı olsun Aslıcım; dedigin gibi ben de karsiyim kiz erkek farketmez.
yeterki saglikli hayirli evlat olsunlar.hem kendileri hem etrafindakiler mutlu olsunlar.
Biz erkek diyince bi akrabamiz (akraba demeye de sahit ister ıyyhhh) 'aa hadi yaa olsun napalim' demisti.
biz kaldik tabi nasil yaniii diye sırnaşık şey manyakmıdır nedir.

Gülsahım valla gelecegime baktikca korktum yavrum beni vinclemi tasirlar artik acaba :teytey:

çük garipleştik valla allah onlarada bizlerede yardım etsin iki taraf içinde zor günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…