2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elifciğim aradım sordum sağlık ocakları Cumartesi kapalıymış. bilgine.

ayyy yapma melek
eyvah yinemi izin alicam yaa.adam takti zaten bana öff
aslinda sosyal hakkımız var, istedigimiz kadar izin alabiliriz hamilelik yuzunden ama gelde anlat.
olmadi detayli gunu mi gitsemm. ama detaylidan once yaptirmak dogrumu acaba ya öff

Kızlar 25.haftaya girdim. Birden düşündümde 15 haftam kalmış. zaman çok hızlı akmaya başladı değil mi? çok heyecanlandım birden

aynı sorun bendede var. devamlı izin alıp göze batmak istemiyorum yarın belki öğleden sonra kaçarım ben bakacaz artık

aynı sorun bendede var. devamlı izin alıp göze batmak istemiyorum yarın belki öğleden sonra kaçarım ben bakacaz artık

kacinci haftaya kadar vaktimiz var melekcim?
bari bi hafta arasi olsun dimi izinlerin kaydirigubbakcemile3
simdi asiyi yaptirip buraya geri gelmek istemiyorum agri yapar filan.

KIZLAR HATIRLARSANIZ üçlü testimde bir değerim iyi değildi .cumartesi burada bir özel hastaneye gideceğim veikilimi dew üçlümüde göstereceğim ve olmazsa üçlüyü tekrarlatacağım.nasıl bir fikir???
bu arada burada detaylı ultrasyon yok ankaraya gitmeliyim ve şu şartlardda zor görünüyor.dua edin .sağlıcakla kalın siz ve bebişleriniz....

ya maşallah bana 2 haftadır kilo almamışım sabah bi tartıldım çok mutlu oldum valla demekki işin sırrı bol yemekdeymiş hani demişdim ya size yiyorum artık yemesemde alıyorum diye ben tersim anacım yiyince almıyorum :))))

selam annişler keyifler iyidir umarım biz de iyyiz kızım kıpır kıpır sabahtan beri oynaşıyoruzz:))kaydirigubbakcemile2

kacinci haftaya kadar vaktimiz var melekcim?
bari bi hafta arasi olsun dimi izinlerin kaydirigubbakcemile3
simdi asiyi yaptirip buraya geri gelmek istemiyorum agri yapar filan.

ehuehheh hemsıreye sordum 25.haftamdayım gec degıl degılmı? yooo dedı normal dedı... ben agrısından degıl o gun ızınlıyken tekrar karsıya gecmektense baska ıslerımı de hallederım dıye ıstemıyorum tekrar sırkete gecmeyı kaydirigubbakcemile2

verdigin bilgiler icin sagol Melek; o zaman daha vaktimiz varmis.
bayramdan once bir ara hallederim.
ben cekeme valla igne ustune bide bu ofisteki delileri. kaydirigubbakcemile3
eve gidip yatarim ohhh

hava bulanık yağmur yağıyo benim uykum geldi çalışasım yok iş çok

kızlar bel ağrım oluyor benim normalmiş gerçi bilginize karşınıza çıkarsa şaşırmayın :)gerçi bir çoğunuz benden ileri haftalardasınız hepiniz doğurup beni yalnız bırakacaksınız buradaa:1no2::çok üzgünüm:

oh oh lazanyacım ne güzel benimde karıncam geziyor suan pıt pıt kuvvetli olmasada iyi
kızlar ya hava soğudu iyice bilgisyarlı odada soba yok çok yazamıyorum o yüzden

günaydın hepinize canlarım..
iyi dileklerinixz için teşekkür ediyorum.Allahım hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
selence ve boddimcim çok geçmiş olsun.inanın 4,9 depremini duyunca direk siz geldiniz aklıma..bir sorun olmadığına sevindim..
denizcim bende de bugün sırtlar,kasıklar,karın olmak üzere aşırı bir sancı var.kayınvalidemden babamlara zor geldim ve çok yoruldum inan bana..bu konuda Allaha dua etmekten başka şansımız yok..şu gerçekki bir şey olacaksa oluyor.önemli olan bizim pozitif olabilmemiz..Rabbim onu bize nasip ettiyse bebişlerimizi alıcaz kucağımıza zaten..sende sakin ol..endişe etme..
betül sana gelince tatlım..keşke hiç yaptırmasaydın..ama benim kardeşimin arkadaşının üçlüsü kötü çıkmıştı.sonra amniyonsentez yaptılar.ve boşa olduğu anlaşıldı endişelerinin.bana sorarsan bende amniyosentez yaptırma detaylı ultrasona gir derim.Allahdan tüm dualarım senin ve bebişin için..Allahın izniyle bir şey olmayack göreceksin..

rehavetcim merak etme 28. haftadan once boyle seyler normalmis.
bir gun cok hareketliyken (yani biz hissedecek kadar) ertesi gun hic hissedemeyebilirmisiz.
gonlunu ferah tut

buraya yazdıktan sonra başladı canımın içi tekmelemeye.:sm_cool:.valla o kadar hareketli ki normalde durmadan göbeğimi hoplatıyor...o yüzden hissedemeyince çok kötü hissettim kendimi

Canım ne zaman istiyosan yaptır hiç farketmez olduktan sonra işe de gidebilirsin arabada kullanabilirsin :)( Tabi canının istemiyorsa o ayrı :) ) 2. olmuş biri olarak söylüyorum tek yapmanız gereken ayrıca sol kolunuzdan olmanızı tavsiye ederim.Tek yapmanız gereken 2 gece asla kolunuzun üstüne yatmamanız.Ben ilkinde yattım gördüm anyayı konyayı 2. de 2 gece yatmadım hiç ağrı olmadı tavsiye ederim.

Merhaba Arkadaslar,

Elif,Rehavet: Walla kizlar aklin yolu bir, demek ki artik birseyler Türkiye´de de fark edilmeye baslanmis bu güzel...annelerin ne kadar hassas olduklarini ve pimpirikli olduklarini bildikleri icin böyle yapiyorlar ve bu sekilde istismar etmeleri hic de hos degil. En azindan detayli da birseyler görebiliyorlar ve gördükleri veri üzerine konusuyorlar yani..onun icin cok daha mantikli detayli...

Betül:Canim ben senin yerinde olsam bir daha öyle bir riske girmezdim. inan bana sadece para tuzagi ve bos yere stressmis gibi geliyor. Ama imkanlarini zorla ve detayli yaptir insalla. 18.-22. haftalarda yapiliyor bu,simdi senin kacinci haftada oldgunu hatirlamiyorum ama insallah bir sonuc alirsin ve insallah aldigin sonuc iyi bir sonuc olur,bunu tüm kalbimle istiyorum.

evettttt...bana gelince kizlar...canim sikkin ve ciddi manada da kafam atik...eve gelene kadar acaba kac kisiye kizdim ve ne kadar söylendim icimden bilemiyorum. Hayir bir de adamin öglen sinavi var,onun da canini sikmak istemedim ama tranwayda hamileler icin ayrilmis yeri vermeyen ablaya bile deli olacak kadar gözüm dönmüstü kafamçokkarıştı moralim bozuldu,basimda döndü o ruh haliyle ve sikis tikis tranwayda geldim ayakta bir de hepten tepem atti..viyana´da o tranway hattinin bozulacagi tutmus..sonra doktorumu ararken telefonun sarji bitti...ay hersey mi üst üste gelir...neyse simdi simdi sakinlestim...
canlarim benim mevzu su,önce azcik söylenmek icimi dökmek istedim,kusura bakmayin ama sabahin köründe kalktim gittim/gittik. neyse islemleri yaptik. sonra elimize bir kagit verdiler okuyun bu cok önemli diye. neyse okuduk genel bilgi icerikli bir metindi ama asagida iste hastanedeki mevcut ultrason aletinin kalitesinin hangi seviyede oldgunu falan söylüyordu. neyse dedim hadi.doktor dedi yat.ee hadi yattik da..bir hevesle "bak ben cinsiyetini de bilmiyorum" dedik de..neyse ...demesin mi görüntü kalitesi iyi degil,net gözükmüyor birsey... sonra bir de diyor ki kalbini görebiliyorum ama ayrinti yok. sadece attigini görebiliyorum...ayy dedim icimden o kadarini ben de görüyorum burdan,hekim de degilim üstelik...neyse ki Allahtan kafasini bulabildi cocugun,nasil becerci bilmiyorum o aletle ama. kizlar cildirdim...bilmem anlatabiliyor muyum ve cigliklarimi duyabiliyor musunuz? nasil bir hastanede adam akilli cözününürlükte bir alet olmaz...ee hadi anladik doktorlariniz daha mütevazi aletler aliyor, nasil olsa hastaneler daha donanimli diye göya , peki bu nasil bir rezalet??? bana bir kac adres verdi sonra,burakiler daha kaliteli..vs diye anlatmaya basladi..neyse nasil toparlandim sirinligimi bozmadan bilmiyorum..sonucta direk doktorun hatasi degil...ona yansitmak istemedim ama cikista kendimle dalga gecilmis gibi hissettim..madem adam gibi degil de neden detayli yapiyoru diye cikarsiniz ortaya...göya burasi adam akilli bir hastane yani..ayrica ben anlamiyorum ya, hemeen hemen hepiniz coktan cinsiyetini ögrendiniz. tamam diyelim bir iki cocuk göstermedi ama hic mi göremezsiniz kardesim. ya Türkiye´dekiler deki göz degil baska birsey, ya sizin ki? iyice gemileri yaktim walla...simdi yarin yine bir yerden randevu aldim, umarim adam gibi sonuc alirim. en iyi kalitedeymis göya...yok olmadi atlayip gidecegim türkiye´ye..tamam bu is sektörlermis mökterlesmis ama adamlar ona göre de hizmet veriyor...nasil olsa ben sinirimi bildikten sonra beni ötesi ilgilendirmez..

öyle iste kizlar,bugün yine kimseye net sonuclar veremedim..yine belirsizlik hakim bende..hayatimda belirsizlikleri hic sevmedigim icin mi ne anlamadim.fitrat olarak bu tarz belirsizliklerde sabirli bir insan degilimdir ama sabrimi iyi kontrol etmeyi ögrendim hayatta mantigimla ama el insaf ya..bu kacinci oldu yani..6 aylik oldum nerdeyse..neyse kizlar hayirlisi ins...mesele cinsiyette degil aslinda..ben saglikli oldugunu bilmek istiyorum sadece su an ...en cok bu gerdi beni...insallah yarin iyi ve net bir bilgi alirim..yine yazarim ins...hadi hepiniz Allaha emanetsiniz, bebiciklerinizle birlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…