2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın prensesimin arkadaşlarının anneleriiiiii,

Dün tetanozun ilk dozunu yaptırmıştım...Allaha şükür herhangi bir sorun yok şuana kadar inşallah da olmaz...

Yaa ben de ayrıntılı için çok heyecanlanıyorum..Kızlar bu ayrıntılının belli bir tarih aralığı var mı...

Tebessümcüm gerçekten ben de hayretler içinde okudum yazdıklarını..Ya resmen ailelerin iyi niyetini suistimal etmek bu yaa..Tabi biliyorlar biz onlar için herşeyin en iyisini istiyoruz onlar için olan hiçbirşeye hayır diyemeyeceğiz bu adilikleri yapıyorlar...

Peki canım ayrıntılı için ödediğiniz parayı geri alabilme ihtimaliniz var mı veya öncesinde böyle bir ücret ödediniz mi

tebessumcum sıkma canını bosver. vardır bunda da bir hayır muhakkak bilemedigimiz.
insallah yarin saglikli oldugu haberini alirsin hemde cinsiyetini :CüvCüv:

Existcim yok ben isten kaytarmaya yer ariyorum sekerim. o gun gelmem artik ise
senide aradilarmi sifadan.basliyormus kurs.50 YTL ile birlikte sırnaşık şey dedim noldu hani ucretsizdi.. yok bi kere ucretsiz yaptik olmadi kusura bakmayin diyor bana ahahah deli

merhaba güzel annisler..
kizlar dün aksami esime zehir ettim.. bu hamislik zaman zaman yaramiyor bana..
esimden bana masaj yapmasini istedim.. yapiyordu.. dedi aa hacer sirtin catlamis.. tam alt kismi.. kalktim baktim aynada.. gercektende 2-3 tane var.. zaten kiyafetlerim dar geliyor.. kendimi ara ara fil yavrusu gibi hissediyorum.. oturdum basladim aglamaya.. esim diyo tabiiki kilo alcaksin sen hamilesin.. normal diyo.. hem cok almadin diyo.. yok.. halbuki aglancak bisi de degil biliyorum.. ama görünce üzüldüm yinede.. esim diyo.. o catlaklar sana kizimizdan hediye annesi.. ben hala söyleniyorum.. istemiyorum ben hediye.. dünyaya gelcek hayirlisiyla.. bana miras olarak catlak birakicak.. dün aksam kafayi yedim.. sonra kendime geldim.. dedim ben napiyorum.. sabahta esim dalga geciyor benimle.. hersey yolunda gidiyor ya.. dert etcek bisi bulamadin dimi diye.. yok yok.. bu hormonlar bana kafayi yedirtir sonunda..

slm kizlar yarim saat oldu ben uyanali, sabaha kadar oglusumla nobet tuttuk bugun ya, 3 de bir tuvalete kalktim, arkadan oglusum basladi kudurmaya uyuyamadim sabaha kadar dolandim evin icinde8 de bir yattim yeni kalktim:)

nazancım şimdiden mi başladı kerata yaramazlığa ısrırım ben onun poposunu:CüvCüv: bizimki de acıktı gece öyle uyandım ama üşendim mutfağa gitmeye uyudum bidaha.zaten zor dalıyorum yüzüstü yatamadığım içinlaelaelaelaelae

nazancım oğlun şimdiden seni alıştırmaya çalışıyor herhalde:) geçen sabah bende kızımın göbeğimin sol tarafını şişirmesiyle uyandım sanki eli yada ayaklarıyla iktiriyormuş gibi bi histi :)

tünaydın kızlar, herkeste ayrı dertler başlamış kötü mü, olması mı gerekiyo bilemiyorum. ama sonuçta bizim dışımızdaki olaylar sinir bozucu:S

mesela 2 haftadır randevuma gidemiyorum. ayrıtılı ultrason yaptıramadım çünkü doktorum önce ameliyat oldu şimdi de ameliyatları nedeniyle kontrolü erteledi. 24. haftamda gidicem ama umarım kendisinin de dediği gibi geç değildir. ya ben bu hastaneden çok çektim. 3 dr değiştirdim. yine gündeme geldi. doğumumda da aynı sorunları yaşarım bu gidişle:S

Son düzenleme:

evet aradılar bende şaşırdım olsun napalım :) yinede iyidir 5 hafta için haftası 10 ytl :)
eşlerde gelicekmiş bazı derslere

Kzımın ismini buldum ,kaydirigubbakcemile5 ALAZ ADA kaydirigubbakcemile5 ismiyle yaşasın inşallah sağlıkıl mutlu ve şanslı olsun

bende var o yüzüstü yatma problemi ama atlattım allahdan şimdide sırt üstü yatma başladı kocişe dedim beni sırt üstü yatarken görürsen uyandır diye iyi dedim yani gördümü dürtüyo esma kalk yan yat hadi canım diye çattık yani

o hissi benim sıpa banada yaşattı ama ben inanılmaz bir ağrıyla uyandım dışarı çıkmak ister gibi ittiriyordu içerden dünde yaptı aynısını

bende gece tualete kalkar oldum yaaa sonra uynak harbiden zor oluyo :1no2:

Kzımın ismini buldum ,kaydirigubbakcemile5 ALAZ ADA kaydirigubbakcemile5 ismiyle yaşasın inşallah sağlıkıl mutlu ve şanslı olsun

asli esin bisey demiyormu?
benim esim benim buldugum bazi isimleri kesinlikle kabul etmiyor.
ikimizinde sevdigi istedigi isim olmali diyor.

hayırlı ugurlu olsun ismi..

ay kızlar biraz once bi arkadasim aradi hala sinirden agliyorum. ara sira da boyle patavatsiz bi insanin lafi ile agladigim icin kendime guluyorum.
ben ilk oglum olacak dedigimde hadiyaa demisti. uzulmustu arkadas niyeyse..kaydirigubbakcemile
neyse biraz once aradi, baska bi arkadasin kızı olacakmis. (o arkadasin daha once iki oglu olmustu) aa cok iyi sevindim filan dedim ben.
diyorki
evet yaa haketmisti artik o kız cocuk diyor
nasil yaniii diye kaldim :1shok: dedimki
nasil yani kız cocuk hakedilecek bisey, erkek cocuk hakedilmeyecek biseymi, erkek olan evlat degilmi filan dedim.
toparlamaya calisti sonra toparlayamadi tabi. yaptigi esekligi anladi.
salak yaa öff durduk yerde asabim bozuldu :uhm:klava:

ayyyy canım ya niye ağlıyosun bunun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…