tebessumcum sıkma canını bosver. vardır bunda da bir hayır muhakkak bilemedigimiz.
insallah yarin saglikli oldugu haberini alirsin hemde cinsiyetini :CüvCüv:
Existcim yok ben isten kaytarmaya yer ariyorum sekerim. o gun gelmem artik ise
senide aradilarmi sifadan.basliyormus kurs.50 YTL ile birlikte sırnaşık şey dedim noldu hani ucretsizdi.. yok bi kere ucretsiz yaptik olmadi kusura bakmayin diyor bana ahahah deli
evet aradılar bende şaşırdım olsun napalım :) yinede iyidir 5 hafta için haftası 10 ytl :)
eşlerde gelicekmiş bazı derslere
bende var o yüzüstü yatma problemi ama atlattım allahdan şimdide sırt üstü yatma başladı kocişe dedim beni sırt üstü yatarken görürsen uyandır diye iyi dedim yani gördümü dürtüyo esma kalk yan yat hadi canım diye çattık yaninazancım şimdiden mi başladı kerata yaramazlığa ısrırım ben onun poposunu:CüvCüv: bizimki de acıktı gece öyle uyandım ama üşendim mutfağa gitmeye uyudum bidaha.zaten zor dalıyorum yüzüstü yatamadığım içinlaelaelaelaelae
o hissi benim sıpa banada yaşattı ama ben inanılmaz bir ağrıyla uyandım dışarı çıkmak ister gibi ittiriyordu içerden dünde yaptı aynısınınazancım oğlun şimdiden seni alıştırmaya çalışıyor herhalde:) geçen sabah bende kızımın göbeğimin sol tarafını şişirmesiyle uyandım sanki eli yada ayaklarıyla iktiriyormuş gibi bi histi :)
Kzımın ismini buldum ,kaydirigubbakcemile5 ALAZ ADA kaydirigubbakcemile5 ismiyle yaşasın inşallah sağlıkıl mutlu ve şanslı olsun
Kzımın ismini buldum ,kaydirigubbakcemile5 ALAZ ADA kaydirigubbakcemile5 ismiyle yaşasın inşallah sağlıkıl mutlu ve şanslı olsun
parasinda degilimde. son gun soylemeleri sinir etti beni.
neyyseee tanisir eslerde o zaman hihoyyyt
ay kızlar biraz once bi arkadasim aradi hala sinirden agliyorum. ara sira da boyle patavatsiz bi insanin lafi ile agladigim icin kendime guluyorum.
ben ilk oglum olacak dedigimde hadiyaa demisti. uzulmustu arkadas niyeyse..kaydirigubbakcemile
neyse biraz once aradi, baska bi arkadasin kızı olacakmis. (o arkadasin daha once iki oglu olmustu) aa cok iyi sevindim filan dedim ben.
diyorki
evet yaa haketmisti artik o kız cocuk diyor
nasil yaniii diye kaldim :1shok: dedimki
nasil yani kız cocuk hakedilecek bisey, erkek cocuk hakedilmeyecek biseymi, erkek olan evlat degilmi filan dedim.
toparlamaya calisti sonra toparlayamadi tabi. yaptigi esekligi anladi.
salak yaa öff durduk yerde asabim bozuldu :uhm:klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?