2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


canım ya beni de aradılar :) aynen 50 YTL istediler. Siz en iyisi Medicale gelin. Bu Cumartesi balşlıyorrrr:sm_cool:
 
ayyy arkadaşlar nihayet girebildim çok mutluyumsırnaşık şey
nedense uzun zamandır bu topiği pc im açmıyordu ve sizlerle sohbet edemiyordum hele şükür açıldı..kaydirigubbakcemile2
elifcim arkadaşının sölediği laf mı hiç takma bencede çok patavatsızmış.
ona bakarsan benim eşimin tarafıda erkek meraklısı bnm kızım olacak daha dün eşime bi akrabası lsun erkek adamın erkek damdı olur diye aklınca espiri yapıyo bende verdim cevabını dedimki nekadar cahilce konuşuyosunuz erkekler zaten anasını babasını sırtında hacca götürüyolar deyince şok oldular(kendileride erkek ya)Çok üzgünüm çoook
siz ısmarlarsınız bidahakine erkek olur dedimsüprizzzzz
nasıl ama hiçde üzülmedim aksine laf soktuğum için çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile3
canım kızım benim
sakın sende üzülme allah neylerse güzel eyler:1hug:
 
aslıcım ismiyle yaşasın inşallah.benim kardeşimde kızı olursa ada koyacakmış..
elifcim ağlama lütfen.insanlar böyle dangalak işte..ama napıyoruz..kulak asmıyoruz...:1hug:
 

canım hangı hastaneye ve doktora gıdyıorsun? oncekı doktorların kımlerdı neden memnun degıldın de degıstırdın?
 

canım takma kafana. sen hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim? önceki doktorları neden değiştirdin ?
 
elifcim o lafi eden sacmalamis ciddiye alip nasil aglarsin sende, cahille cahil olma fistigim, eskiden erkek cocugu oldumu kurbanlar keserlermis , kizi oldumuda yuzune bakmazlarmis, o nasil bir cahillikse, modern cagin cahilligide bu olsa gerek, kizi haketmisti demis arkadasin, bazen ben kendi kendime sukur ediyorum o kadar cocugu olmayan varken rabbim bana lutfedip iki evlat verdi diye , Allahim sana binlerce sukurler olsun, bize anne olma serefini bahsedip bu canlari layik gordugun icin
 
lazanyacım kızın adıyla yaşasın.
elifcim etrafımız garip insanlarla dolu. kız ya da erkek onu taşımak, tekmelerini hissetmek ve kendinden bir parça olması ne güzel duygular bilmedikleri için genelde boş konuşuyorlar takmayalım boşver.
benim sülalede erkek düşkünü erkek deyince uçtular sevinçten bende kız çocuklarını çok şirin buluyordum pembiş pembiş. olsun yani erkek olcak diye intihar mı edelim. boşverrr yakışıklı oğullarımız bizim canımız kurban olsun onlara.
 

valla canim sorma ya, bacaksiz oglum firlatma olacaga benziyor, dogmadan once tatbikat yapiyoruzkaydirigubbakcemile3
 
mirmirmirmirbenim çok uykum var ama okuldan geldim yemek yedim üstüne uyumayayım dedim gözlerimden uyku akıyor. uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sabahın 6,5 ayaktayım ama..
 
Merhaba,kizlar.Yardiminiza ihtiyacim var.Durumu soyle anlatayim.
Gecen ay cok kotu grip oldum.Ve KBB'ye gittim.Sinuzitin var dedi,ve İliadin diye bir burun ilaci verdi.3 gon kullan dedi dr.Sonra cok zorda kaldikca.Geceleri burnum cok tikaniyor,ve nefes almadiyim icin uyaniyordum.Yani bir ay icinde bu spreyi bitirdim.Esim de bana kiziyor bebege zarar olur diye.Simdi de korkuyorum,ya olursa(Allah korusun:Saruboceq:).senağlama
Neyse,bir de sormak istedigim su,gebelikte,sinuzit ameliyati yapiliyormu.
Arkadaslar,sinuzit hastaligi olan var mi?Nasil tedavi oluyosunuz?Yardim:1shok:
 
hepinizi öpüyoruma.s. dayanamıycam ve uyuycammirmirmirmir. yerimsenibenama çok fazla sohbet etmeyin okumak zor oluyor şaka şaka kendinie bebelere iyi bakın.
 
cok haklisiniz arkadaslar iyi ki varsiniz.
cok sukur allahım bize nasip etti, yillarca bekleyenler var.
biz bastan beri hic kız erkek olsun bi talebimiz yoktu. tek istedigimiz saglikli ve hayirli evlat olsun. iyi ahlakli iyi huylu olsun.
dediginiz gibi cahillik, moralimi duzelttiniz yaaa

Limbicim doktor hamile oldugun halde ilac verdiyse demekki kullanman gerekiyor. bebege zararri olsa vermezdi bence. kafana takip uzulme.
 

canım bence eşin haklı normalde bile bi ilacı uzun süreli kullanmak sakıncalı sprey bile olsa ama doktor kontrolünde kullanmışsın birşey olmamıştır merak etme bende de sinüzit var bazen bende tıkanıyorum geceleri ama sonra kendiliğinden geçiyor
 
tekrardan merhaba kizlar,

walla ben yazdiktan sonra nasil o sinirin verdigin bas agrisiyla yatmisim bilmiyorum...yeni uyandim ve basimin agrisi hic gecmemis...

MTS: Canim doktor ödeme yaptirmadi bize saolsun. Allahtan hadlerini biliyorlarmis...

Elif: canim bu ne sacmalik ya,ona neymis...sanki o yorumu yapmak icin kendi ne hak etmis onu cok merak ettim...sanki veren o yani..Nazan´in da dedigi gibi insanlar senelerce ugrasiyor anne olamiyor da bu gercek bilinirken bu lafimi alabiliyor agzina..Allah korusun walla kul olarak haddini bilmek lazim. Bu ayni size verilen hediyeye karsi söylenmenize benzer yani...ki bunun da ne kadar nezaket kurallarina uydugu ortadadir...walla ben sunu anladim hayatta, dengesiz insanla konusmayacaksin,insana sikintirdan baska birsey vermiyor inan bana...Ayrica Karabiberim cok iyi demissin walla...agzina saglik..sanki o lafi kendim demis gibi oldum :)))

Lazanya: buldugun isim Hayirli olsun ve ismi kizina hep sans getirsin insallah..ama sasirdim yani bu hizina,masalalh diyorum yani...olmadi artik biz de sana danisiriz :))

Zakkum:walla canim benim, bugün yasadiklarimdan sonra bir de seninkini okuyunca üzülerek dedim ki yalniz degilmisim...walla bu sürec zaten kolay degil,insan bir sürü sikinti yasiyor. bir de doktordan ve hastaneden yana yasanmasi insana hepten sikinti veriyor, tepesini attiriyor yani..Bence vakt gecirmeden benim gibi baska bir yer bak kendine...cunku vakit geciyor. su an daha fazla büyümeden yapilmasi lazim bu islemin...umarim kolay ve iseyarar bir cözüm bulursun canim...

Cerez alemsin beni bu halde bile güldürdün,ne diyeyim :) walla hepimiz böyle bir tuhaf olduk..dün aksam esime iltifatlar edip onu ne kadar cok sevdigimi söylerken,"hayirdir ya 12 saat önce böyle degildin,daha farkli seyler söylüyordun" dedi gülerek. Dedim artik ben de gülerek "su an ki sevgim ve itifatlarim, sabah ki nefret:) ve elestirilemi yutmuyor" :))deyince deli cocuk ya bir güldü...ben tabi gülsün diye yapmistim..ama halimi göreceksiniz, ben bizimkine kiziyorum bi yandan da cami kapatiyorum,tam karsidaki ciftte öpüsüyor :))) bu sefer ben basladim daha cok aglamaya,icimden "bak millet koklasiyor bu saatte bu adam bir benim nazimi cekemiyor" diye :))) ayy isin sakasi bi yana bazen hakikaten sacmaladigimi bile bile sacmaliyorum :)) hic böyle olmazdi yaa bakalim hayirlisi..sonrasinda gülüyoruz biz de esimle :))

hadi ben birsey yicem canlarim..aksama da bir arkadasimiza davetliyiz..doktor kendisi dur azcik meslaktaslarini yereyim ona :))) neyse ondan saglikli bilgiler alirim artik insalla..

hepinizi öptüm...
 

üzülme elifcigim etraf böyle kendini bilmez nerde nasil konuscagini bilmezlerle dolup tasiyo zaten, sen o güzel canini sikma..buna benzer iki gün önce benim de basima geldi .bebegimizin kiz oldugunu ögrendigimizde ben sevincten havalara uctum esim de öyle ,esimin amcasini arayip söyledik bebegimiz kiz oluyor dedik ve oda sesin den belli oldu suratini burusturdu sanki ve sesi degisti ayy öylemi olsun ikincisi erkek olur dedi salk adam esimde bizim icin kiz erkek farketmez dedi sonra ismini e koyucaksiniz dedi esimde daha karar vermedik dedi olsun onun ismini annesi koysun erkek olsaydi zaten biz koyardik onun ismini dedi nasil kudurdum anlatamm ya hangi devirde yasiyoruz böyle örümcek beyinliler herseye burnunu sokuyolar iste evladin kizi erkegi olmaz cnm ben takmadim kafama sen de takma bosver gitsin a.s.
 
canım takma kafana. sen hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim? önceki doktorları neden değiştirdin ?

selam canm, medicale gidiyorum. öncekiler emine hnm, seçil hnm ve şimdiki tülin hnm.

ya cidden sinir oldum, çünkü 2 hafta önce gitmem gerekiyodu. bu hafta da ertelendi. hadi 1-2 gün ertelense neyse de 1 haftada çok şey gecikebilir. benim 2 hafta geçti. hizmet hastanesine gidebilirim. ayrıntılı için de başka yere yönlendiriyolarmış. ne biliyim canım sıkkın baya...senağlama
 
[/QUOTE=tebessüm22]Cerez alemsin beni bu halde bile güldürdün,ne diyeyim :) walla hepimiz böyle bir tuhaf olduk..dün aksam esime iltifatlar edip onu ne kadar cok sevdigimi söylerken,"hayirdir ya 12 saat önce böyle degildin,daha farkli seyler söylüyordun" dedi gülerek. Dedim artik ben de gülerek "su an ki sevgim ve itifatlarim, sabah ki nefret:) ve elestirilemi yutmuyor" :))deyince deli cocuk ya bir güldü...ben tabi gülsün diye yapmistim..ama halimi göreceksiniz, ben bizimkine kiziyorum bi yandan da cami kapatiyorum,tam karsidaki ciftte öpüsüyor :))) bu sefer ben basladim daha cok aglamaya,icimden "bak millet koklasiyor bu saatte bu adam bir benim nazimi cekemiyor" diye :))) ayy isin sakasi bi yana bazen hakikaten sacmaladigimi bile bile sacmaliyorum :)) hic böyle olmazdi yaa bakalim hayirlisi..sonrasinda gülüyoruz biz de esimle :))

[/QUOTE]
tebessümcüm maymuna cevirdi bu bacaksizlar bizi kaydirigubbakcemile3
bakalim daha ne hallere sokacaklar..

lazanyacim adiyla büyüsün kizin
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…