ayyyy canım ya niye ağlıyosun bunun için :)
tebessumcum sıkma canını bosver. vardır bunda da bir hayır muhakkak bilemedigimiz.
insallah yarin saglikli oldugu haberini alirsin hemde cinsiyetini :CüvCüv:
Existcim yok ben isten kaytarmaya yer ariyorum sekerim. o gun gelmem artik ise
senide aradilarmi sifadan.basliyormus kurs.50 YTL ile birlikte sırnaşık şey dedim noldu hani ucretsizdi.. yok bi kere ucretsiz yaptik olmadi kusura bakmayin diyor bana ahahah deli
tünaydın kızlar, herkeste ayrı dertler başlamış kötü mü, olması mı gerekiyo bilemiyorum. ama sonuçta bizim dışımızdaki olaylar sinir bozucu:S
mesela 2 haftadır randevuma gidemiyorum. ayrıtılı ultrason yaptıramadım çünkü doktorum önce ameliyat oldu şimdi de ameliyatları nedeniyle kontrolü erteledi. 24. haftamda gidicem ama umarım kendisinin de dediği gibi geç değildir. ya ben bu hastaneden çok çektim. 3 dr değiştirdim. yine gündeme geldi. doğumumda da aynı sorunları yaşarım bu gidişle:S
Kzımın ismini buldum ,kaydirigubbakcemile5 ALAZ ADA kaydirigubbakcemile5 ismiyle yaşasın inşallah sağlıkıl mutlu ve şanslı olsun
tünaydın kızlar, herkeste ayrı dertler başlamış kötü mü, olması mı gerekiyo bilemiyorum. ama sonuçta bizim dışımızdaki olaylar sinir bozucu:S
mesela 2 haftadır randevuma gidemiyorum. ayrıtılı ultrason yaptıramadım çünkü doktorum önce ameliyat oldu şimdi de ameliyatları nedeniyle kontrolü erteledi. 24. haftamda gidicem ama umarım kendisinin de dediği gibi geç değildir. ya ben bu hastaneden çok çektim. 3 dr değiştirdim. yine gündeme geldi. doğumumda da aynı sorunları yaşarım bu gidişle:S
nazancım oğlun şimdiden seni alıştırmaya çalışıyor herhalde:) geçen sabah bende kızımın göbeğimin sol tarafını şişirmesiyle uyandım sanki eli yada ayaklarıyla iktiriyormuş gibi bi histi :)
Merhaba,kizlar.Yardiminiza ihtiyacim var.Durumu soyle anlatayim.
Gecen ay cok kotu grip oldum.Ve KBB'ye gittim.Sinuzitin var dedi,ve İliadin diye bir burun ilaci verdi.3 gon kullan dedi dr.Sonra cok zorda kaldikca.Geceleri burnum cok tikaniyor,ve nefes almadiyim icin uyaniyordum.Yani bir ay icinde bu spreyi bitirdim.Esim de bana kiziyor bebege zarar olur diye.Simdi de korkuyorum,ya olursa(Allah korusun:Saruboceq:).senağlama
Neyse,bir de sormak istedigim su,gebelikte,sinuzit ameliyati yapiliyormu.
Arkadaslar,sinuzit hastaligi olan var mi?Nasil tedavi oluyosunuz?Yardim:1shok:
ay kızlar biraz once bi arkadasim aradi hala sinirden agliyorum. ara sira da boyle patavatsiz bi insanin lafi ile agladigim icin kendime guluyorum.
ben ilk oglum olacak dedigimde hadiyaa demisti. uzulmustu arkadas niyeyse..kaydirigubbakcemile
neyse biraz once aradi, baska bi arkadasin kızı olacakmis. (o arkadasin daha once iki oglu olmustu) aa cok iyi sevindim filan dedim ben.
diyorki
evet yaa haketmisti artik o kız cocuk diyor
nasil yaniii diye kaldim :1shok: dedimki
nasil yani kız cocuk hakedilecek bisey, erkek cocuk hakedilmeyecek biseymi, erkek olan evlat degilmi filan dedim.
toparlamaya calisti sonra toparlayamadi tabi. yaptigi esekligi anladi.
salak yaa öff durduk yerde asabim bozuldu :uhm:klava:
canım takma kafana. sen hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim? önceki doktorları neden değiştirdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?