selam canm, medicale gidiyorum. öncekiler emine hnm, seçil hnm ve şimdiki tülin hnm.
ya cidden sinir oldum, çünkü 2 hafta önce gitmem gerekiyodu. bu hafta da ertelendi. hadi 1-2 gün ertelense neyse de 1 haftada çok şey gecikebilir. benim 2 hafta geçti. hizmet hastanesine gidebilirim. ayrıntılı için de başka yere yönlendiriyolarmış. ne biliyim canım sıkkın baya...senağlama
Betülcüm hakkında hayırlısı olsun canım. Bencede ayrıntılıya gir eğer durumun müsaitse. İçin rahatlar hem. İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.3lü testim beni üzdü.aslındaben bu testi hiç yaptırmak istemiyordum.önceki doktorum dai kili testim iiyi çıktığı için 3lüyü yapmıycaktı.değerlerimden ikisi iyi biri ue3 değeri yüksek çıktı.genelinde ise şu yazıyor.6352 de 1 .nu genelsonuçta çok iyi.ama o değer....doktorum bu 6352in iyi olduğunu diğer o ue3 değerininde önemli olmadığını istersem çok sıkıntı yapacaksam ankarayasevk eeceğini söyledi.ben de doktora güvendim ve eve geldim .aslında çok da önemsememiştim.ama ...ya iş arkadaşımın ablası kadın doğum uzmanı ona kağıdımı verdim o da telde sordu.o doktor bunun önemli olduğunu başka anomaliler olabileceğini .tabi bunun teşhis değil şüphe olduğunu söylüyor.detaylı ultrasyona gitmem gerektiğini söyledi.kendi doktorumu aradım ve o istersen aminosentez yaptır detaylı işe yaramaz dedi.ama sen bilirsin gerek yok dedi.valla pişman oldum arkadaşıma sorduğuma da testi doktorun ısrarıyla yaptırdığıma da.şimdi ben ne yapmalıyım?????
Allah yenisine sağlık versin canım. İnşallah nasip olur onada. Geçmiş olsun.cikti canim , bir hafta annemde kaldi simdi iyi cok sukur, dis gebelikmis, ilaclarla kendi kendine vucudu atti bebegi, fazla bir mudahaleye gerek kalmadi hamdolsun, saol canim ilgin icin
Melekcim ben sağlık ocağına sordum burda yapıyorlar. Haftaya gidicem bende.Günaydın kızlar,
Elifciğim benimde çok uykum var bugün. Havada kapalı ya. İnsanın tembellik yapası geliyor sıcacık evde
bu arada sağlık ocakları Cumartesi açık mı ki? Ya kızlar bende Cumartesi şeker yüklememi yaptıracam hastane 55,00 YTL dedi. Daha ucuza yaptıramazmıyım acaba? Sağlık ocaklarında yapmıyorlar herhalde.
Senin doktorunmu istedi tetanozu?
Cerezcim valla sen beni güldürdün,Allahda seni güldürsün canım. Hay çok yaşa emi. Maskara ediyo bu guzular bizi.:ecrin_bebek:merhaba güzel annisler..
kizlar dün aksami esime zehir ettim.. bu hamislik zaman zaman yaramiyor bana..
esimden bana masaj yapmasini istedim.. yapiyordu.. dedi aa hacer sirtin catlamis.. tam alt kismi.. kalktim baktim aynada.. gercektende 2-3 tane var.. zaten kiyafetlerim dar geliyor.. kendimi ara ara fil yavrusu gibi hissediyorum.. oturdum basladim aglamaya.. esim diyo tabiiki kilo alcaksin sen hamilesin.. normal diyo.. hem cok almadin diyo.. yok.. halbuki aglancak bisi de degil biliyorum.. ama görünce üzüldüm yinede.. esim diyo.. o catlaklar sana kizimizdan hediye annesi.. ben hala söyleniyorum.. istemiyorum ben hediye.. dünyaya gelcek hayirlisiyla.. bana miras olarak catlak birakicak.. dün aksam kafayi yedim.. sonra kendime geldim.. dedim ben napiyorum.. sabahta esim dalga geciyor benimle.. hersey yolunda gidiyor ya.. dert etcek bisi bulamadin dimi diye.. yok yok.. bu hormonlar bana kafayi yedirtir sonunda..
canım benim kızkardeşimde yeni hastane değiştirdi. O da geçen hafta Medical Bahçelievler Tülin hanıma gidiyor şimdi. Bu arada ben avrupa yakasında otursam yuzde 90 hızmet hastanesıne gıderdım herhalde. Benım tam yanımda calısan arkadasım 2 cocugunu da hızmet hastanesınde dogurdu ve memnun kaldı. Guvenılebılır bır hastane.
Cerezcim valla sen beni güldürdün,Allahda seni güldürsün canım. Hay çok yaşa emi. Maskara ediyo bu guzular bizi.:ecrin_bebek:
Kızlar ayrıntılının tarih aralıklarını yazar mısınız?
müsait olanlar gebelik özel odada buluşalım:)))
Elifcim kıyamam ayol niye kimsesiz yazdın oraya biz neciyiz burda bir aile gibi değil miyiz?????yok öyle yağma kimsesiz değilsin kapı gibi oğlun var herşeyden önce:))
isim konusuna gelince vitaminsiz kocam bebeğimiz üzerimde minicik bir sperm parçasından öteye gidememiştir isim ile ilgili bir hakkı da yoktur yine de Ada isimi kendisinin önerisidir koyalım dememiştir ancak ben nezaketen kızıyla arasında bir bağ oluşturmak adına onu onore ettim.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
güle güle esmacim.. oksa oglusunu benim icin :1hug:güzel anneler ve melekleri hepinize iyi akşamlarrr
kiz sen saka yapmiyonda kocisine tepkilisin sankim.. neyse alisveris rahatlatir simdi seni.. kolay gelsin canim.. iyi aksamlar :1hug:ben de çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi gereksiz kocamla pazar alışverişine gidecemkötükedihüsoklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?