2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim kızkardeşimde yeni hastane değiştirdi. O da geçen hafta Medical Bahçelievler Tülin hanıma gidiyor şimdi. Bu arada ben avrupa yakasında otursam yuzde 90 hızmet hastanesıne gıderdım herhalde. Benım tam yanımda calısan arkadasım 2 cocugunu da hızmet hastanesınde dogurdu ve memnun kaldı. Guvenılebılır bır hastane.

Selam arkadaşlar. Sabah sabah yeşil zeytin kırdım. İlk defa deniyorum bakalım becerebilecekmiyim. Bakalım kociş unutmayıp bidon getirirse kalanlarıda onunla deneriz. Malum oturup kalkmalarım kolay olmuyo şimdiden. Son aylar yardımcı veya vinç lazım bize. kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

Betülcüm hakkında hayırlısı olsun canım. Bencede ayrıntılıya gir eğer durumun müsaitse. İçin rahatlar hem. İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.

cikti canim , bir hafta annemde kaldi simdi iyi cok sukur, dis gebelikmis, ilaclarla kendi kendine vucudu atti bebegi, fazla bir mudahaleye gerek kalmadi hamdolsun, saol canim ilgin icin
Allah yenisine sağlık versin canım. İnşallah nasip olur onada. Geçmiş olsun.

Melekcim ben sağlık ocağına sordum burda yapıyorlar. Haftaya gidicem bende.

Cerezcim valla sen beni güldürdün,Allahda seni güldürsün canım. Hay çok yaşa emi. Maskara ediyo bu guzular bizi.:ecrin_bebek:

ya tülin hnm iyi, fakat terslikler işte. o hastanede ne zaman ne olacağı belli olmuyo. şimdi doğum zamanım gelir yine terslik çıkar. öyle başladıya...

şimdi hizmette bana doktor tavsiye edecek bir arkadaş var mı burala:uhm:rda?

Cerezcim valla sen beni güldürdün,Allahda seni güldürsün canım. Hay çok yaşa emi. Maskara ediyo bu guzular bizi.:ecrin_bebek:

simdiden bu hale sokuyorlar ya.. ilerde nasil olucaz tahmin bile etmek istemiyorum.. -tatlicadiarzu-
zaten tahmin etmeye kalksam bu hormonlarla oturur aglarim halime :ecrin_bebek:
esim dün aksam diyo.. sen ölmüssünde aglayanin yok .. otur kendin agla.. neyin var anlamiyorumki diyor..
sanki ben anliyorumda :mymeka: .. hamileyim iste.. anlamicak ne var halbuki
:sm_confused:
lülülülülülü

İstanbul'da olan arkadaşlar sağlık ocaklarınıza bir sorsanıza ya.. ben hem erenköy hem suadiye sağlık ocağını aradım. şeker yüklemesi yapmıyoruz dediler

buketciğim tşk.ler bu arada

Kızlar ayrıntılının tarih aralıklarını yazar mısınız?

18-24 haftalar arasi yapiliyor tatlim

sehnazcim evet hangi devirde yasadigimiza sasiyorum bende insanlarin hemde yakınım dediklerinin boyle seyler yapmasina.
he deyip gecicen iste.hii bizim ki evlat degil erkek oldugu icin diyip gecicem bidaha tekrarlarsa Çok üzgünüm çoook

MTS canım 19 ile 23 haftalar arasında bebeği bütün olarak görebildikleri için bu haftalar uygun. Ben 20+6 da gittim. Tam ortasında yani :)

Elifcim kıyamam ayol niye kimsesiz yazdın oraya biz neciyiz burda bir aile gibi değil miyiz?????yok öyle yağma kimsesiz değilsin kapı gibi oğlun var herşeyden önce:))
isim konusuna gelince vitaminsiz kocam bebeğimiz üzerimde minicik bir sperm parçasından öteye gidememiştir isim ile ilgili bir hakkı da yoktur yine de Ada isimi kendisinin önerisidir koyalım dememiştir ancak ben nezaketen kızıyla arasında bir bağ oluşturmak adına onu onore ettim.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şey
alemsin canim ya.. ay cok güldüm.. senide güldürsün biri insallah emiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi yapmissin aslicim, bosver dogunca bak nasil kole olacak kızına..

Off of sorma, zaten bugun beni toparlayan kadinlar klubu oldu sagolun :enbuyukkk:
annemle kustuk de sırnaşık şey kac gundur arayip sormiyi, bu kız hamile napiyi acaba demiyor sengözlerimebaksanab
ondan kimsesiz yazdim ama haklisin siz varsiniz oglum esim var.. degistireyim mutlu yapayim

ben de çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi gereksiz kocamla pazar alışverişine gidecemkötükedihüsoklava:

elif canım bu arada o arkadaşına selam söle oğlunun ..... yesin

güzel anneler ve melekleri hepinize iyi akşamlarrr
güle güle esmacim.. oksa oglusunu benim icin :1hug:
ben de çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi gereksiz kocamla pazar alışverişine gidecemkötükedihüsoklava:
kiz sen saka yapmiyonda kocisine tepkilisin sankim.. neyse alisveris rahatlatir simdi seni.. kolay gelsin canim.. iyi aksamlar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…