2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ben geldim.ama sanırım kimsecikler yok.bilgisayarım geldi.şükür yapıldı ve artık sizlerlerim.o kadar çok sayfa varki okuyamadım hepsini.neyse bundan sonra takip ederim artık.
benim kız sürekli hareket ediyor.içeriye sıpmıyor sanırım şimdiden.sürekli kafası ayakları ile iteliyor.canım yanıyor ama olsun onun için değer.birde arada sağ köşeye doğru gidiyor gıdıklanıyorum.
hepnizi çok özledim ve çok öpüyorum.

cok özledik seni be canik..
ama iyi haberleini aliyoruz ya. bundan ötesi yok..
kizinada masallah

gülüm sağol canım.inşallah hep beraber çok iyi ve sağlıklı doğumlar yapacağız.sende kızında iyisiniz dimi?hareketleri nasıl?

iyiyiz canim..
hareketleri gün gectikce dahada yogunlasiyor .. hani insanin elinden sabun kayar ya oyandan buyana.. öyle bsieylerde oluyor.. ve artik sadece geceleri degil gündüzleride dövüyor annesini
:CüvCüv:

iyiyiz canim..
hareketleri gün gectikce dahada yogunlasiyor .. hani insanin elinden sabun kayar ya oyandan buyana.. öyle bsieylerde oluyor.. ve artik sadece geceleri degil gündüzleride dövüyor annesini
:CüvCüv:

kesinlikle haklısın bu konuda.ben sürekli gıdıklanıyorum arada da güçlü tekmeleri var ben burdayım anne der gibi.rabbim sağlık versin sonuna kadar.

enelcim hoşgeldin canım
iyi olmanıza sevindim. bundan sonra bizimle olacağınada çok memnun oldum özledik seni :)
aylizi ve seni çok öpüyorum

hosgeldın kızıldenız ıyıyız bebıslerımızın hareketlerımızı dınlıyoruz.. senın bebısın ne kadar tatlı oyle.. ne guzel cok net cıkmıs fotografı kaydirigubbakcemile2

aynen bende de aynı hatayı veriyo bir kere girmiştim ama nasıl odaya giriliyo anlamadım. çok az kişinin adı vardı ilk açılan sayfada.

benım bebegım genelde gece veya sabah cok hareket edıyor dıger zamanlar pek hareket etmıyor sızınkılerde öylemi

sağolun kızlar bende sizleri çok özlemiştim.
kızıldenizcim maşallah oğluşuna rabbim nazarlardan saklasın.

ben kızıma battiniye örüyorum bitince yada yarınlayınca resmini çeker gönderirim kızlar.gerçi o doğmadan bitirebilirmiyim bilmiyorum.çünkü sınavlarada hazırlanıyorum.doğumdan bir ay sonra açıköğretim sınavlarım var.bakalım kızımla okul bir arada olabilecekmi?inşallah doğunca çok cadılık yapmaz kızımda bende derslerime çalışabilirim.

canım ben hizmet hastanesine gidiyorum sait halil doktorum ve ben memnunum. küçük dev adam. google de sait halil diye arama yap uzmanlıklarını görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…