2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melekcim ben sağlık ocağı ile bu konuyu konuşmuştum şeker yüklemesi ultrason gibi şeyleri sağlık ocakları değil ana ve çocuk sağlığı merkezleri yapıyormuş ve randevu ile çalışıyorlarmış. bi tanıdığımız için sormuştum durumları iyi değil ücretsiz kontrol yapan bir yer var mı diye o zaman söylemişlerdi. sen sağlık ocağını ara ve en yakın ana çocuk sağlığı merkezi nerede diye sor detaylı bilgi alabilirsin sanırım canım.

İstanbul'da olan arkadaşlar sağlık ocaklarınıza bir sorsanıza ya.. ben hem erenköy hem suadiye sağlık ocağını aradım. şeker yüklemesi yapmıyoruz dediler

buketciğim tşk.ler bu arada

Canım ben benimkine sordum yapmıyoruz dedi.

Canım iyi olmanıza çok sevindim hoşgeldin...:1hug:

selam kızlar uyku tutmadı gene bı bakim dedım sizlere mirmirmirmir yarın sabah hastaneye giidcem seker yuklemesi yapılcakmıs ilk defa yaptırcam korkuom bişi cıkarmı die ufff:sm_confused: 50 gr glikoz al eczaneden oyle gel hastaneye dedı doktor ama anlattıklarındanda pek bıse anlamadım dogrusu neyse sabah görcez bakalım dua edin bana ınsallah bişe cıkmaz a.s.

herkese günaydın güzel anneler ve melekleri
hayırlı cumalar diliyorum

iyiz canım kahvaltımızı yaptık,babamızı yolladık geçtik bilgisayarın karşısına..evi toplamadım daha..
almış başını gidiyor dağınıklık..
amaaaannnnn..hiç yapasım da yok vallahi..
sizden naber..güzel oğlum napıyor,hareket ediyormu?

bugün güne durgun başladı oğluşum uyuyo galiba gece geç yattı kereta kıpır kıpır ana oğul babamızı çekiştirdik babamız kıskanıyo bizi ayrıca beni deli ediyo babamız sigara içiyo arkadaşlar ve oturma odasında içiyo neymiş o içerken ben kalkacak yatak odasına gidecekmişim bitince gelecekmişim sanki duman gidiyo bide bana ne diyo esma o çocuğa sigara yüzünden bişey olursa karışmam diyo iyide sigarayı benmi içiyorum sen içiyorsun diyorum içme demi git mutfakda iç balkonda iç olmadı tualette iç olmazmış oralarda içemezmiş bebek doğunca ne olacak diyorum ben yine burda içeceğim siz içeri gideceksiniz diyo deli etti beni bencil gerizekalı ne olacak Çok üzgünüm çoook oğlumda sinirlendi bak babasına gülşah teyzesi anne yürü kim tutar seni arkandayım diyo kaydirigubbakcemile3 hareketler başladı

gunaydin kizlar nihayet cumaa hihoyyythihoyyyt
allahım bana bugunu de atlatacak kuvvet
artik spor salonuna gidip yuruyus yapmaya baslayacak disiplin nasip et yarabbim gariii aminn sırnaşık şey
naber fıstıklar ay cok uykum var gene yaa allah allah bu hafta hep boyle miskin dolastim.:jeyyar:

ama niye içiyorki..
kalksın gitsin olumu öyle şey..sen oda oda gezeceksin o içecek erkek işte..düşüncesiz
biz evlendiğimizde benim ilk şartım oydu.evde sigara içmeyeceksin.
eve girdiğinde sigara işi bitiyor.elini yüzünü yıkıyor eve gelince dişlerini fırçalıyor.sigarayla işi olmuyor daha..
o oğlanı öperim ben öper..
ama sanmıyorum oğlu olunca dayanamaz içmez.sendebiraz tepki gösterdin mi tamamdır bu iş:mymeka:

sevimli hamiş arkadaşlr hepinize mis kokulu günaydın
dün iğneden sonra kolum hala ağrıyoooo kızlar yaaa uyuşuk gibi kolum
dün akşam koltukta uzanmış oğluşumla sohbet ediyordum maşallah çok hareketli oan eşimde meyve hazırlıyodu elini koysana dedim göbişimde 2dak filan durdu sonra oğluşum bi tekme attı ama benim koca nasıl ürperdi anlatamam adamın içi geçti resmen ilk bukadar çok hisstti OĞLUMMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUZ DİYE ARTIK ODA SOHBETİMİZE KATILDI
çok güzel bi duygu yaaa ANNELİĞİ HİSSETMEK İNSANIN İÇİ KIPIR KIPIR

valla kızlar dün bu yüzden birbirimize giriyorduk neredeyse ama anlamıyo benim hanzo bakalım görüşeceğiz elmi yaman beymi yaman
bugün inanılmaz yoğunum canlarım hepinizi öpüyorum arada uğrarım yine

boddimcim ya aynı dertten bende muzdaribim benim eşimde içiyor deli ediyor beni mutfakta içiyor ama yine de geliyor kokusu falan sinir oluyorum bebek doğsun sorarız biz ona klava:

aaa delirtmeyin beni kizlar yaa nasil musade edersiniz.
daha onemlisi bu baba adaylari nasil boyle bisey yapar.ciksinlar balkona..
klava:
national geog. in anne karnindaki bebekle ilgili bir belgeseli vardi.
orada annenin yaninda biri sigara icinde bebegin nasil etkilendigini gosteriyordu. nasil kıvraniyor yavru. dusunsenize sizin oksijeninizden besleniyor ya.

gelip oklavayla kovalarim valla kocalarinizi klava: sırnaşık şey

Harbiden bugün nette kocişe okutmam gereken yazı bulmam lazım şimdi çok yoğumun ama gün içinde unutmam inşallah sanki o içtikden sonra odaya girsek dumanlar hemen kayboluyo bide zehirli ağzıyla öpecek minik kuşumu elleri zehirli iğrenç tek kelimeyle

canım bence eşinle karşılıklı olarak ciddi bir şekilde konuşmalısın. Benim eşim sigara içmez ben içiyordum ama hemen bıraktım hamile olduğumu öğrendiğimde. Şimdi yanımda sigara içilmesine falan hayatta izin vermiyor. Geçen misafirleri geldi balkona lütfen dedi.

aynen aynen..
benim esim icmiyordu ben iciyordum 10 yil ictim.
sonra bebek karari alininca hemen biraktim
(ki buda bizim afacan daha vitamin bile degilken, SAT tan 3 ay onceye tekabul ediyor)
marttan beri agzima surmedim, bir nefes bile icmedim, icilen ortamlarda bulunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…